Okés ezen az úton elindulok😁 Köszönöm! Még van egy kis probléma tankolásnal mikor levettem a tanksapkat vakum volt benne de tankolásnal lassan nyomja ki a levegőt. Mi lehet a probléma?
Diagoltasd le, hogy érzékeli-e a kapcsolást vagy sem! Aztán (vagy előtte) kérdezd meg valamelyik Peugeot-os vagy Citroën-es fórumon Zolysys-t, hogy ezt tudja-e javítani! (hátha van alkatrésze)
A bal kart vagy a kar érintkezőrészét szokták cserélni, de ez nem felújítás, hanem javítás. A kábelt nem cserélik ilyenkor, főleg, mert nem is biztos, hogy lenne mire. (Új kábel)
Még sosem próbáltam, de szerintem lehet, a kérdés, hogy van-e valakinek jó kábele hozzá, mondjuk egy rossz kapcsoló egységből. Mert egy jóból csak ezt kivenni szerintem nem fogja senki.
Előtte azért érdemes lenne diagon is megnézni, hogy látja-e a BSI ha dudálni akarsz.
Sziasztok! A Berlingombam elromlott a kürt. Eleinte még mikor mozgatam a kormányt szólt de mostmár egyáltalán nem is szól. Ezt lehet javítani külön vagy benne van a kormány kapcsolóban? Köszönöm előre is.
Olajat cseréltem kb 2 héttel ezelőtt. Szint a nívópálca szerint felső határ közelében, ez eddig oké, de tegnap feleségem vezetett, és mellette ülve, a szemem sarkábólészleltem egy sárga fényt, ami villog és elaludt. A nívópálca jelző ikon villog indulás előtt, majd kialszik! Motorolaj szint rendben. Mire szolgál ez a piktogram??
Nekünk 17 évében kezdett el szépen széttörni vagyis málni... :) Vettem rá egy másikat unixban, de annak köze nincs az eredetihez méretben meg sehogy sem pedig wlmélwtileg jónak kellett volna legyen. :) Majd fogtuk a régit azt egy kötegelővel egy fekete benzincső darabot rá azt nagyából jó mutatja azt ha nem is örök élet de ez kb. 2 perc cserélni 10-20 évente... :D Olajat nem eszi így 300000km-nél és nyugalom van... :) Bár csináljuk vagy nem csináljuk lehet venni kellene rá egy eredetit. :) De most ez is tökéletes a célnak csak kicsit kókánynak tűnik, de ennél egyszerűbben és gyorsabban nem lehet megcsinálni ha meg véletlen 1-2mm éppen nem 100% jól mutat hát istenem belefér nem azon fog múlni. :) Bár ennél nagyobb baj nem lett volna már vele...