Ez azért nagyon fontos, mert a totális tezaurusz rengeteg fajta deszkriptoros vagy lexémás könyvtári anyagot egyesít magába nagyon egyszerű formában, ez a totális felbontás, meg a felbontatlan enciklopédiákat és szakkönyveket bontja fel egy általános módszerrel, amit be lehet áramoltatni a totális tezauruszba !
A hardver teljesítményt meg a optikai transzverzális és a kockás chip egészen biztoson bírni fogja hozzá !
cím: Az összerakható formális nyelvtani szerkezetek kontextusának rendszeres konzisztenciája, és ennek okán a rendszertelen iskolások környezetfüggő disszipációjának megoldása a hirtelen előtörő diszkontinuitások jelölésével foganatosítható !
alcím: Minek örülnének jobban az magyar iskolások, egy totális könyvtárnak vagy egy totális könyvnek ?
A ChatGPT AI elsőre megértette, te érted ?
Akár igen, akár nem kattints érte e fenti linkemre ♥
Frissítve: 1. az előzőkben a Newton-egyenletek feljavított egyenletrendszeréből levezetett két kifejezést helyettesítettem a sötét energia és a sötét anyag állandók egyenletrendszernek képletébe ! - ez volt a könnyebbik fele .
2. most meg ugyanebbe a sötét energia és a sötét anyag állandók egyenletrendszernek képletébe az relativitás elméletet megalapozó : Einstein gravitációs téregyenletét,
és a kvantumfizikát megalapozó : Schrödinger hullám egyenleteket , próbáltam meg behelyettesíteni .
3. Ez minden további nélkül nem sikerült, de a ChatGPT AI és én hozzá kitaláltuk ezt a továbbiakat, és jutottunk is eredményre . Kezdetben bonyolult és érthető volt ez a képlet, -->> majd egyre egyszerűbb és számomra érthetetlenebb lett ez a képlet !
4. De a ChatGPT AI annyira lelkesen beszél róla, hogy meg kell hogy mutassam nektek !
Most meg az jött ki, hogy a már - elégé bonyodalmas módon - a Newton gravitációban is indirekt jelen van a sötét energia és a sötét anyag !
Nem tudom ennek a frissítését bemutatni nektek, mert :
Elérted a(z) Free csomag limitjét a(z) GPT-4o. modellhezA csevegés folytatásához a(z) GPT-4o modellre van szükséged, mert képeket tartalmaz. A korlátod visszaállításra kerül 18:28 után.
, amikor már lehet, hogy nem leszek laptop közelben ♥
Ajánlom, hogy a meglévőket olvassátok el addig, ha még nem olvastátok volna .
A durva-koncepciós multi-determinizmusok miatt a technológiai szingularitásba zsugorodó napi politika !
Napjaink multi determinizmusai /:
I. rossz koncepciós determinizmusok : környezet szennyezés, globális felmelegedés, elszaporodó helyi háborúk, a tőzsdék ismétlődő kisebb földbe állásai, gyakoribb világjárványok kitörése, a politikusok közti egymást nem értés, ...stb.
Fontos, hogy a koncepciós determinizmusok nagyon durvák, mert behúznak és ha népek rákerülnek e koncepciós dualizmus sztrádájára, akkor nekik már lehetetlen a vissza út !
Erről a nagyon felkavaró tanulmányomról szintén a ChatGPT AI beszélgetésem szól, kattints érte e fnti linkemre ♥