Bocs fiúk, az biztos én voltam. Mikor az az l11 pöcs mondta hogy már az elküldött üzeneteket is visszakaptuk, akkor én rákattintottam az üzeneteimre, oszt azóta szerver error 500 van mindenhol. Bocsika...... :))))))))))
Nekem ez a fórum tökéletesen megfelel. Mondjuk most mobilról vagyok és nem tudok a válasz gombra nyomni, mert szürke, mint az inaktív gombok. De ez legyen a legnagyobb baja. :)
Hát azért az nem a vég, vezlánc 12, ha kell szelepfedél tömítés 8-10, lamella szett 13, meg apróságok a szelepállításhoz 400ft/lapka.
Telódnak mi baja, csak folyik? Mert az csak szimmering meg olaj csere, 10-12 rugó.
Nem mellesleg a tudomány mai állása szerint Zánka Szombathely csak 100km, még nemottalvósan is simán jöhetsz, legfeljebb befagy a segged éjjel hazafelé, nagy kaland. :D
Eléggé elhanyagolta az előző gazdája. vezműlánc, karbiszinkron, szelepbeállítás kéne meg a kuplung is a végét járja. Csak ennyi. a telókon kívül! XD XD
A te gépedet tekintve ércsük itten hogy ez csak viccülés a visszahozással, de....
Mostan ott van nekem a tehénke. Ugye idén lesz 26 éve hogy elhagyta a gyár kapuit, és hát az évek során egy csomó apróság volt vele, ami ugyan sehol nem hagyott ott, de azért folyamatos törődést igényelt. Nekem ez nem gond, csapágycsere, vezlánccsere, teló felújítás, gyújtókábel csere, karbipucc meg hasonló kis hülyeségek, szeretek szerelgetni, kicsit tudok is, megoldottam mindent magam. De ha én most eladom valakinek, oszt a jövő héten megint bexarik rajt valami, ami nem meglepő egy negyed évszázados vasnál, akkor is ott van az, hogy én szart adtam el, aztán égjen itt a pofám? Szedjem szét darabokra azt adjam el úgy? Kár érte, 7000km-el ezelőtt kapott új gyűrűket, komplett fejfelújítást, új vezláncot, elsőtelókat, hátsótelót, láncszettet stb. Igazából egy jó kis öreg moci. Mijjafaxt csinájjak vele?
Üzenem ODA, hogy a trollok csak oda trollkodnak, ahol fogást találnak, és valaki felveszi a harcot.
Tudod: "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal."
Jómagam egyféle autós oldalt látogatok itt. Soha nem jött troll, vagy f@szaparaszt...jó és baráti a közösség, mint a TDM-es. :)
Egy kirívó esetről tudok, de ott terepenjáró autókról feltöltött képekért perelték be a társaságot a "sötétzöldek". Azóta ilyen jellegű képek rendszám és időpont nélkül kerülnek csak fel, vagy privátban.
Kawakarikának meg nagy pacsi! Asszem klassz paripája van! :) Lassan megnyugodok, hogy nem hozza vissza.
Jól írta ott valaki a helyzet elemzést, a tulajok ott már a lovak közé dobták a gyeplőt és most már csak max azon röhögnek hogy még így is megy tovább a szekér, amíg lejt az út. Nem lesz abból már lófasz sem, addig kell átterelni a társaságot amíg még elérhetőek. Ez itt semmivel se bonyolultabb, aki azt tudta használni, ezt is tudja, át kő jönni oszt kécc.
Elmúltak már azok a szép idők...de azé valami bizti lesz a dobozban! ;)
Jól vagytok Imi?
Olvasok amott is, de új jelszót kellet kérnem. Adtak, megváltoztattam volna, de nem engedte. Eljátszottam kétszer. Ezt még karácsony előtt. Azóta a küldött jelszóval sem tudok belépni. F@c kivan azzal a motorral... írok ide! :)
Majdcsak átszokik a társaság....amaz amúgy is hamar meghalódik!