Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"A legviccesebb az a vérműveletlen, erősködő kommentelő volt, aki azt állította, hogy ő azért nem vesz könyvet, mert az kipusztítja az erdőket. Ő letölti. (Minden ilyen művelet, az AI ezen belül különösen sok áramot igényel.)"
Mi van??
"És ha rosszul is esne az olyasmi, ahogyan én írok (gúny, intellektuális fölény, ténykiigazítás), velem ezt nehéz csinálni, mert én nem vagyok buta és nem írok hülyeségeket."
"A hamisság ellen szólni kell, [...] és az derült ki az évek alatt, hogy van rá igény, sőt."
"De ha valaki átlát valakinek a bülbülszavain, és szóvá teszi, hogy nem mond igazat, mögötte érdek, önzés, gonoszság, nevetséges hiúság van, az miért baj?"
Ezt itt mi is így látjuk, és átláttunk, és szóltunk is a hamisság ellen - de csak annál jobban gyűlöl és mocskol érte az iro-talmi lépegető...
"Aki szavaktól összeomlik, miközben azok igazak, nem trágárak, az kerülje a kommentelést, posztolást."
Ez akkora nagy igazság, hogy piros filctollal kellene a karunkra tetoválni :-)
És ha rosszul is esne az olyasmi, ahogyan én írok (gúny, intellektuális fölény, ténykiigazítás), velem ezt nehéz csinálni, mert én nem vagyok buta és nem írok hülyeségeket.
A legviccesebb az a vérműveletlen, erősködő kommentelő volt, aki azt állította, hogy ő azért nem vesz könyvet, mert az kipusztítja az erdőket. Ő letölti. (Minden ilyen művelet, az AI ezen belül különösen sok áramot igényel.)
mijafasz köze van az AI-nak ahhoz, hogy én fél perc alatt letöltök egy pdf vagy epub formátumu könyvet, vagy a munkámhoz vagy csak úgy, elolvasni ??????
a kérdés–felelet a gondolatok közlésének hatásos, okos módja. A buta kérdés is alkalmas rá, megvilágítja a lényeget. Öninterjú is volt több is, abban önparódia is. Van emellett sok, mások által írt,. szó szerint vagy tartalmilag idézett kérdés is, a kétharmada a kérdéseknek ilyen.
A hajam dússága az egyik büszkeségem, a vastag izmaim a másik. Soha nem akartam vékony lenni, nem is állítottam magamról, csak extra izmú és relatíve alacsony zsírú. Azt is tudja mindenki, hogy soha az életben nem tettem szűrőt egyetlen fotómra sem, nem trükközök a képekkel. A gyerekem éppen learatta a sok várakozás, készülés, kitartás gyümölcsét, és most örül, hogy a Vidnyánszky-féle SZFE-re tavaly és előtte nem vették fel a noname, alkoholista tanárok, és Kéri Kitti sem Kaposvárra. Ennyire igaz a többi is. Gyűlölet íratta veled és lemaradtság, mert te nem mész ki a lakásból.
Nem kell magyarázni neki, a gyerekei gyámja, aki mellesleg sokáig a legjobb barátja volt, szintén meleg. Nagyon jól kéne tudnia, de direkt nem akarja. Gondolom, ezzel főleg őt akarja most bántani.
ez egy barom. azon a szinten van, mint a legprimitívebb homofóbok, akik szerint a melegek mást se csinálnak, csak éjjel-nappal álló farokkal kergetik egymást körbe-körbe mindenhol, mert folyton kefleni akarnak.
csaó, te hülye, a melegnek van munkahelye, munka után bevásárol, hazamegy, kicsit összepakol, eszik valamit aztán vagy tévét néz, vagy társaságba megy, mondjuk van egy állandó kártyapartija, vagy talált magához hasonló őrültet, aki kisvonatokat gyűjt és rendszeresen eljár cserélni, venni, egyebek, színházba, moziba megy a barátaival - él. érted? él, mint mindenki más.
ezt nem bírod fölfögni, mert te nem élsz. te szerepelsz, de egyre kevesebben kíváncsiak rád.
elképzeltem a kastéjjjbeli idillt, ahogy ótvarka vörölső burával csapdos a klavin, KellBimbó meg csendben megbújik egy elhajigált ruhadarab vagy félbehagyott könyv mélyén, nehogy felhívja magára a figyelmet
élmény lehet egy ilyen párkapcsolat
amúgy meg nem értem ezt az egészet, ott van a három csodacsemetéje a csepűrágó zsenivel az élen, mijafaszt érdekli, hogy más meg nem akar gyereket vagy éppenséggel sajnálja az anyákat, hogy nekik nehéz vagy akármi
Döbbenetes az arroganciája. Ebben a kategóriában a kedvencem, amikor előadta a Threadsen a 22 évesen magának lakást vásárolt nőnek, hogy pff, micsoda szánalom, mert csak Kazincbarcikán van, és az ő egész háza ér annyit, mint a rusony BÉRLEMÉNYÉNEK fürdőszobája.
A lassan 50 évesen is nincstelen, segílykéken és a gyerekei örökségén élősködő semmiárus ugat be annak a nőnek, aki 22 évesen saját lakása lett. Nincs még egy ennyire pofátlan ember.
Mondjuk ez pont olyan, mint amikor elvárja a csodálatot az el nem készült regényre fel. Kussoljon mindenki, hiszen ő nagy író és költő - mert ugye ez a legújabb dili, hogy ő költői is, bár nincs egy verse sem, de persze, ha képzeletbeli regénysiker lehet, akkor képzeletbeli, díjazott verseskötet is.
"Villő! Nem az van, hogy kirúgtak, tehát béke, növényevés, felébredés, új fejezet? Lehet még ennél is mélyebbre jutni? Mit üvöltözöl még onnan, a világ segglyukából is arra, aki elhasított melletted már a születésekor? Miért zavar? Miért lesed? Túlnépesedés? Szaporodó nyulak? Tanácsokat osztogatsz? Ki ne éljen? Melyik gyereke? Hogy gondolod ezt, te szerencsétlen vénlány? Aki klímatudatos létére a sznob, elitkedő túlfogyasztásával vonul fel az instán? Tényleg azt hiszed, hogy irigyelnek? Gratulálunk, ebben a külsőben kemény munka van!"
Amúgy megint őrjöng az álvillőn. Elit túlfogyasztás, aszongya az, aki Norvégiába viteti el magát futni, azaz olyan tevékenységet végezni, amit otthon, a kiserdőben is lehetne, míg mondjuk hindu szent helyeket nem találsz az Üllői úton, ahhoz utazni kell.
És igen, azt hisszük, hogy irigyled, mert tényleg. Nem véletlenül fantáziálsz folyton a kirúgásáról, irigyelted el a Dajkinit, sőt egyenesen világlátott Villőnek érzed magad, amikor végre eljutsz Bécsbe rántott húst zabálni. Neked már az is a nagyvilág, tudod, ami mellett én felnőttem, míg a dundi kis Gyévuskának még egzotikus tájnak számított a szomszédos kerület.
Nagy vonzalommal és meghitten fifikézik és dörzsölgeti magát Villő képeire :-)))
De hogy partnerrel egy nyomiságshow, amit művel, abban biztos vagyok.
Egy ilyen végletesen irigy és önző ember képtelen bármit adni a másiknak, képtelen bármi kölcsönösségre. Nem véletlen, hogy menekülnek tőle az épkézláb férfiak.
Az a konditeremben felszedett fickó például, vele mi volt, rusony? Olvasók kérdezik.
"Ha felelősség, rendszeresség, monotónia szakad a nyakukba, nem tudnak vele mit kezdeni, mert a meleg lét lényege a zabolátlanság és a láncok ledobása. Nincs kontroll, nem kell finomkodni, nem kell nyolcra hazaérni."
Mennyire undorító, hogy a gyerekeit anyagilag támogató, sőt egyenesen eltartó, a drága külföldi utakat és karácsonyi ajándékokat finanszírozó, homoszexuális B. ellenére ilyeneket képes odahányni.
Ő a más kölykéért is felelősséget vállal. Ez a hála érte.
"Nagy vonzalomhoz és meghittséghez kötöm, és a szexualitásom “unalmas vaníliának” neveződik ettől."
Pisiszexes vagy, az nem vanilla, csak valamiért titkolod ezt a félnótások előtt. Újabban.
"...a nő a saját reprodukciós munkáját, a vér szerinti gyerekét csak szélsőséges esetben teszi kockára, és ennek hátterében mindig önző, kegyetlen vagy ignoráns partner és nevelők vannak."
Ezek már forintocskai mélységek. Szóval azt mondod, rusony, hogy amikor te kockára teszed a nagyfiadat azzal, hogy rátolod a milliós adósságaidat, azért voltaképpen apád a hibás. Te véletlenül sem, ugye? Meg amikor rád hívják a gyámügyet, mert súlyosan elhanyagolod a gyerekeidet, az is apád hibája, ugye? És az kié, amikor elszórod dajkinire meg drága tollakra a pénzt a plázában, aztán nincs miből megjavítani a bojlert, és akkor "hidegtűrhetnek" a gyerekek? Ennyit arról, hogy csak szélsőséges esetben teszi kockára egy nő a saját vére életét.
"Ezzel nem azt mondom, hogy a heterók ne veszekednének, a férfiak úgy is pokollá teszik az életet, de ha nő sincs, aki mindig vállalja a nehezét, az biztosan rizikós."
Ja, a férfiak. Nem a nárci pszichopata.
"Olyan nagyon a melegek nem szoktak akarni örökbe fogadni, ezért is érthetetlen az állandó panaszkodás, hogy ők szívesen fogadnának be nemhogy ép, de akár sérült csecsemőt is, de a gonosz kormány tiltja. Erre semmilyen bizonyíték nincs, a nyilvánosság előtt apukáskodóknak is ép és fehér gyereke van, Pál Marciéknak is (csak picike, jól kezelhető problémája van az egyik gyereküknek)."
Gyévuska nem látott még ilyet, tehát nincs. Éppenséggel pár éve, amikor egy baráti házaspár az örökbefogadás útjára lépett, és járniuk kellett a csoportos foglalkozásokra, az egyik tag ott egy egyedülálló, meleg pasi volt, aki kikötötte, hogy neki mindegy, lehet a gyerek roma vagy sérült. Ő volt az egyetlen ilyen a csoportban, mindenki más, mármint a heteró párok az ép, fehér gyerekre mentek. Ő kapott először gyereket a csoportból, mondhatjuk úgy is, azonnal hozzávágtak egyet. Akkoriban még megtehették, ma ez a meleg csávó nem vihetné el a sérült gyereket, mert a rusonyi észjárás szerint neki ne legyen gyereke, mert csak. Értelmes ember tehát tudja, hogy bizony van/volt ilyen, csak ócska homofóbok ragaszkodnak ahhoz, hogy városi legenda, amire semmi bizonyíték nincs.
Az abortusz nem jog, főleg nem női jog, sokkal inkább férfikényelem és az élet iránti mély cinizmus. Nekem borzosan nem fog senki hőst faragni azokból, akiket csúnyán beszéltek a zsúfolt folyosón. Az abortusz legális: a te tested, nem szól bele senki, csak nem végzi el neked feltétel nélkül, a te igényeid szerint méregdrága szakellátásban, a társadalom pénzén, mert ez irreális (kórházanként napi több tucat beavatkozásról van szó), inkább arra terel, hogy ne legyen rá szükséged.
(melegek örökbefogadása poszt)
szóljon valaki ennek a vállfafeminista ótvarpicsának, hogy az EP kimondta, hogy az abortusz alapjpg (https://444.hu/2024/04/11/az-europai-parlament-kimondta-hogy-az-abortusz-alapjog), továbbá hogy nem a társadalom pénzén végzik, hanem a havonta fizetett TB járulék ellenében, ahogy minden mást is, ha valami bánatod, bajod, betegséged van