Keresés

Részletes keresés

bchabee Creative Commons License 2016.03.14 0 0 4015

Előzmény: bchabee (4014)
bchabee Creative Commons License 2016.03.14 0 0 4014

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Van egy Electrolux kombi hűtőm. A fagyasztós ajtógumit szeretném lecserélni, de egyszerűen nem jövök rá hogyan kell leszedni. Nem találok csavarokat. Mellékelek fotókat. Köszönöm.

yanis61 Creative Commons License 2016.01.22 0 0 4013

Engem is becsaptak a valmartosok.  feljelentettem a céget.  Őt lehet keresni:Becsei Gábor rendőr őrnagy  76/356-011 munkaidőben, vagy  becseig@bacs.police.hu   mailon.

Előzmény: istiiike (4009)
DrillerKay Creative Commons License 2016.01.20 0 0 4012

abban az utcában lakom (Eszék utca), ahol ez a bűnbanda tevékenykedik. Szégyen, hogy még nem lépett fel egy hatóság sem ellenük. Bár az utóbbi egy hétben nem nagyon láttam őket. 

https://www.facebook.com/permalink.php?id=1423781381169400&story_fbid=1580217608859109

ez az oldal megvan? itt vannak fotóval.

istiiike Creative Commons License 2016.01.18 0 0 4011

Vettem egy hűtőt ami a mai napig sem működik. Ahogy látom nem is fog!

Eredményt akarok ez ügyben. Nem akarok felesleges köröket futni. Kihez

forduljak? nav, fogyasztó védelem, rendőrség?

yanis61 Creative Commons License 2016.01.16 0 0 4010

Mi történt?

Előzmény: zoli2350 (4007)
istiiike Creative Commons License 2016.01.12 0 0 4009

sziasztok. valmart kft ügyben tudna valaki segíteni?

zoli2350 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 4008

szar a világ

zoli2350 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 4007

ezt olvassátok el

zoli2350 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 4006

ez nagyon durva. 2 ugyan azt állítva  ő be megy és neki hisznek és ezzel vége??????????????????????

zoli2350 Creative Commons License 2015.12.28 0 0 4005

A ÜGYBEN ELJÁRÓ SZEMÉLY NEVE

BÖRCSÖK LÁSZLÓ KÁROLY R.TÖZSM

TEL:23/365-007/33 MELLÉK :30-577

A nyomozás lezárult több emberen elkövetett bűncselekménynek minősítettek és 2016.01.05 után át adják a nyomozás eredményét a BUDAÖRSI JÁRÁSI ÜGYÉSZSÉGNEK ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA

yanis61 Creative Commons License 2015.12.23 0 0 4004

Üdv Zoli!

Sajnos engem is lehúzott egy mosógép árával a cég. Meg tudnád mondani az érdi nyomozó nevét és tel számát? 

Kellemes Ünnepeket!

Előzmény: zoli2350 (4003)
zoli2350 Creative Commons License 2015.12.14 0 0 4003

na végre kaptam Érdről a rendőrségtől levelet lezárták a nyomozást.2016 01.04 megnézhetem és még hozzá szólhatok,véleményezhetem,és át adásra kerül a központi ügyészségre vádemelésre

army74 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 4002

Ilyen volt a hangja a szárítás vége felé.

Szétszedés után pedig feltárult mi okozza ezt a kibírhatatlan zajt.

A javításom óta nincs különösebb gond a géppel azon kívül, hogy állandóan kiírja, hogy tisztítjam ki a szűrőt és ürítsem ki a víztartály. Hiába tisztítom és ürítem amit kell, akkor is csak kíírja. De legalább működik.

Előzmény: army74 (4001)
army74 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 4001

További fejlemény a szárítógéppel kapcsolatban: 

1 hét múlva hétfőn elmentem az üzletbe de nem volt nyitva. Hívtam telefonon az eladót, és azt mondta, hogy Győrben van kiszállításon. Abban maradtunk, hogy később visszamegyek. 18 óra után értem vissza. A lefoglalózott készüléknek se híre se hamva. Kértem vissza a foglalót, mivel nem az én hibámból nem jött létre az üzlet. Jött a süket duma, hogy nincs nála pénz, meg nem ad vissza foglalót, meg jöjjek vissza máskor mert szerez olyat amit ígért, vagy van itt egy Hotpoint Ariston TCD83B típus ami még ráadásul magyar nyelvű. Utána néztem a neten és ezt már újonnan is 100.000-ért meg lehet kapni. Csak 80000-ért adta ide. Kipróbáltuk és jónak tünt ezért egye fene alapon elhoztam.

Hazaérve kipróbáltuk a törülközők szárításával és egy darabig jó is volt, de 1 óra múlva iszonyatos zaj kezdett el kijönni belőle. Másnap szétszedtem és megállapítottam, hogy a motor amin van két mókuskerék ventilátor abból a nagyobbiknak a külső kerete 2 helyen el van törve. Azon a részen a hosszabb használat során a törött rész a forgástól keletkező cenrifugális erő miatt egyre jobb kifelé kezdett hajolni, majd addig hajolt, hogy belevert a burkolatba amit már kezdett kidörzsölni.

Ekkor a szétszedéskor vettem észre, hogy ez bizony nem új csomagolás sérült készülék, hanem használt és garanciában visszavett olyan gép amit inkább leselejteztek, mert nem akartak a javításra költeni.

Ilyen volt a kondenzációs rész belseje tele kosszal de a teljes levegős rendszer tele volt.

Telefonon felhívtam a szervizt, és ilyen mókuskereket 6800Ft.-ért tudnak rendelni. Végül megoldottam pillanatragasztóval és gyors kötegelővel így. 

Előzmény: army74 (3997)
zoli2350 Creative Commons License 2015.12.06 0 0 4000

hali

azt az infót kaptam a 8 ker rendőrségtől ,hogy össze vonták a feljelentéseket így nem szabály sértés ha nem bűncselekménynek minősítették ,úgy folyik nyomozás utána,tehet akinek bármi új infója van velük kapcsolatba tegyen feljelentés ,a NAV.-nál is mert a külön számla már bűncselekménynek minősül mert pénz mosás

Ideges is Creative Commons License 2015.12.02 0 0 3999

Sikeült megverni a Valmartos fiucskát?

Mert egyenlőre 130e (mosó szárítógép)van a zsebében a feketepéntek után amit nem gondol ellenszolgáltatni.

Vagyis egyszer azt mondja,hogy elvitte a Royal futár,de semmi átvételi nyilatkozatot,szállitólevelet nem hagyott.egyszer meg azt,hogy majd jövő hét szerdán tudja csak átvenni a Royal futár...

Holnap reggel tájékoztatom a Royal futár céget micsoda hanyag emberei vannak...

Most biztosítja a törvény annak a perbe fogását is aki rosszhirét kelti valakinek Ha jól értelmeztem a Btk  

módosítását.

army74 Creative Commons License 2015.11.22 0 0 3998

Ja és az e-maileket erről a címről kaptam. A feladó Deli László

László Deli <deliiphonelaci@icloud.com

Előzmény: army74 (3997)
army74 Creative Commons License 2015.11.22 0 0 3997

Én 2015.11.11.-én találtam rá a jófogáson erre a cégre. A hirdetésből nem derült ki, hogy céges hirdetés, Varga Enikő+36308900931 volt az eladó. A telefont egy férfi vette fel és elmondta, hogy a hirdetett Samsung szárítógép elkelt, de van most 2db. Hotpoint Ariston szárítógép. Kértem pontos típust melyet megkaptam. Utánanéztem és jónak tűnt az ár ami 95000Ft. lett volna. többször hivott a férfi és mondtam neki, hogy 16.-án hétfőn úgy is megyek Bp.-re és bemegyek az üzletbe éte. Ő addig addig beszélt, hogy rábeszélt, utaljak előleget, mert hétfőig nem tudja tartani a készüléket. E-mailben küldött egy számlát 20.000Ft.os foglalóról amit átutaltam: 

A számlán ez szerepelt mint eladó
Valmart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1114 Budapest, Eszék u. 3.
Tel.: +36-1-785-8483
Adószám: 24737155-2-13
Számlavezető: K&H
Bankszámla: 10401938-82495354-50571002

de erre a névre kellett utalni 

Cseh Margit
1040 1938 8249 5354 5057 1002
K & H  Bank
Megjegyzésbe kérném odaírni:  Valmart kft." szárítógép foglaló "

Megkaptam a visszajelzést a férfitól, hogy a gép félre van téve a részemre, mehetek érte.

hétvégén telefonált, hogy a készülék amit félretett az sérült, az ajtaja repedt és a fém burkolata a saroknál horpadt.

Először ezt a képet kaptam:

Majd hétvégén már ilyen lett a szárítógép:

De azt mondta, hogy jövőhét szerdán (én ugye hétfőn mennék 180km-ről) kap új szállítmányt és a 95000 helyett az újabb típust 100.000Ft-ért megkaphatom. Azt is mondta, hogy lehet hétfőn megjön a szállítmány. Hétfőn h

ívtam, de nem jött meg így nem mentem el címre. Szerdán hívtam, de akkor se jött még meg a szállítmány, de ígérte, 5000Ft.-ért futárral elküldi. Ezt nem kértem, azóta nincs hírem a szárítógépemről. 

Előzmény: Targarien (3968)
aidy01 Creative Commons License 2015.10.30 0 0 3996

Sziasztok! Konyhai páraelszívó kialakításával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.

Az én konyhámba egy CATA TF-6600 típusú páraelszívót választottunk és vásároltunk, de még nem került beépítésre, mivel a konyha kialakítása folyamatban van. A készülék légszállítási értékei 1595 / 1140 / 600 m3/h.
Több oldalon is írták, hogy lehetőség szerint semmi esetre se legyen hosszabb külső kivezetés esetén a kivezetés 4 méternél. Sajnos a konyhám nagyon kicsi alapterületű (8,5 nm, 4 m belmagassággal), viszont a konyhapult a szabad fallal szemben lévő oldalra kerülhetett csak. A kivezetést két módon lehetne megcsinálni, vagy 1 db 90 fokos könyökkel és kb. 3,7 m csővel, vagy egy hosszabb úton, 2 db 90 fokos könyökkel és összesen 6,7 m csővel.
Ha jól számoltam, akkor ez a légszállítási teljesítményét durván 50%-kal rontaná, azonban mivel az egész konyha légtere 34 m3, még a legkisebb fokozaton is kb. 300 m3/h teljesítményt tudna leadni.
Szerintetek van értelme így kialakítani a rendszert, vagy semmiképpen sem ajánljátok? Válasszak egy erősebb teljesítményű készüléket? Ugyan a rövidebb elvezetés is kivitelezhető technikailag, de a konyha megjelenését igen jelentősen rontaná (mivel a kültér felé eső falon felül fut vízszintesen a kazán kéménye, alatta pedig a falba vésett fűtéscsövek, majdnem 50 cm-rel a menyezett alatt kéne elvezetni kereszetben a párelszívó csövet...)

Nagyon köszönöm a tanácsaitokat!!

nagyancsiiii Creative Commons License 2015.10.27 0 0 3995

Szia! Nekem van Russel Hobbs szendvicssütőm és megnyugodhatsz hosszanti csíkozású :) 

Én már olyan régóta szeretnék egy tönn funkciós robotgépet... már ki is néztem a Media Marktban egy Bosh márkájút. Remélem megkapom a születésnapomra. Óvatosan céloztam már rá a férjemnek...remélem megjegyezte :P

sari65 Creative Commons License 2015.10.15 0 0 3994

Van valakinek Russel hobbs szendvicssütője? A képeken nem látszik, de az érdekelne, hogy a sütőnek milyen a rácsozása? Ilyen háromszög alakú tosztkenyér sütő típusú vagy vízszintes csíkok vannak benne? igazából az utóbbinak örülnék már régóta olyat keresek. ráadásul nagyon jól járnék vele, mert a Prímában most hűségakció van és a pontokért cserébe 40%kal olcsóbban hozhatom el.

előre is köszi a választ.

Szilvia.m Creative Commons License 2015.10.13 0 0 3993

Jó ötlet. Valamit tenni kell. 

Előzmény: zoli2350 (3989)
Szilvia.m Creative Commons License 2015.10.12 0 0 3992

Valmart Kft. 1114 Bp. Eszék u. 3.

Előzmény: Szilvia.m (3991)
Szilvia.m Creative Commons License 2015.10.12 0 0 3991

Sziasztok!

Nem azt a mosógépet hozták ki amit megvettünk. Megreklamáltuk, ma kellet volna kiszállítani. De érdekes módon baleset érte az anyukáját. Szombaton azért nem hozta mert elaludt, vasárnap a nagyinál volt, sok a vidéki kiszállítás stb. Több napja várjuk, ígérgetés az van. Én nem hagyom annyiban.  Ő az https://www.facebook.com/laszlo.deli.33

deliiphonelaci@gmail.com

Ditrich Éva Creative Commons License 2015.10.11 0 0 3990

Targarien, engem érdekel, ha még téged is, vedd fel velem a kapcsolatot 

ditrichv@gmail.com

zoli2350 Creative Commons License 2015.10.10 0 0 3989

sziasztok

mit szóltok hozzá ha okt 15-16 között összefogva felmennénk pestre a szárházit jól megverni,az céget meg rommá törni,úgy sem mert tenni semmit mert akkor kiderülne az adatai

Ditrich Éva Creative Commons License 2015.10.08 0 0 3988

targarien, én is valmart károsult vagyo, megadom az e-mailemet ditrichv@gmail. com, légystíves vedd fel velem a kapcsolatot!

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.05 0 1 3987

Látom sokaknak van gépgondja. Mielegepek pont hu oldalon olyan szakemberrel találkozhattok aki tudásban és emberileg is nagyon a helyén van. Gépgondok 30 évre kipipálva. A családban több gép üzemel hibátlanul, az első már 16 éve.

Calcitos Creative Commons License 2015.09.04 0 0 3986

Van egy mosogató gépem. 5 év után elromlott.

Valószínűleg elektronikai hiba.

Érdemes e javíttatni ?

eekeili Creative Commons License 2015.08.19 0 0 3984

Tanulság, hogy készüléket vagy bármit csak üzletben érdemes venni !

Ez már egy ősrégi szokás. Ha a kereskedő simlis az üzlete lát /ha/ja a kárát !

Alonzanfan Dölapatri Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3983

Deli László (Valmart Kft) engem is alaposan átrázott. Működésképtelen mosógépet sózott rám, és 4-szer hazudta azt, hogy jön megjavítani, kicserélni, a pénzt visszaadani. De mindannyiszor hiába vártam rá otthon. Nem nyugszom bele.

zoli2350 Creative Commons License 2015.08.07 0 0 3982

ja és úgy látom mindenkit a DELI LÁSZLÓ ...... KUPAC  vert át őt is említsétek meg had kapjon bilincset

zoli2350 Creative Commons License 2015.08.07 0 1 3981

üdv sajna én is bele toltam magam a valmart kft-be

én ügyem már rendőrségnél van nyomozás be indult,plusz feljelentettem a NAV-nál is öket a tárnoki telephely már be is bukott,be zárták további nyomozást rendeltek el

zoli2350@citromail.hu vagyok elérhető

Tiszteletettel: Pusztay Roland r.fhdgy.

Tel.: 06-1-443-5800

cím: 1139 Budapest, Teve utca 4-6.

ő foglalkozik az ügyel aki tudja hívja fel

Andrea968 Creative Commons License 2015.08.06 0 0 3980

Szia!

Az email címemet leírtam légyszíves írj rá és felvesszük a kapcsolatot egymással.

Én nem tudok Neked írni mert nem nincs kiírva a tied.

Üdv Andi

Előzmény: AntVal (3972)
Andrea968 Creative Commons License 2015.08.06 0 0 3979

Sziasztok!

Aki szeretne csatlakozni hozzánk az írjon az email címemre nevet és telefonszámot és felvesszük a kapcsolatatot egymással.

Andi    

em.címem: bonyai.andi@gmail.com 

Andrea968 Creative Commons License 2015.07.31 0 0 3978

Üdvözlet.

Sajnos mi is szerencsétlenül bele futottunk eme kedves cégbe egy mosógép vásárlással.A mi zsebünkből 55.000 Ft szedtek ki.

Csatlakoznánk  a feljelentők táborához.Kaptunk ugyan mosógépet,de egy percig sem volt üzem képes állapotban mert a dobja folyik.Nagyon sajnálatos és felháborító dolog ,h Magyarországon ilyen cégek működhetnek,s rádásul 14 féle tevékenységi körre jegyezték be őket.Hivatalosan nem lehet tenni ellenük semmit?

Bármiben hajlandóak vagyunk résztvenni amivel kilehetne őket iktatni a forgalomból. Email címem: bonyai.andi@gmail.com

Üdv. Andi

Attiláné Tolmacsi Creative Commons License 2015.07.20 0 1 3977

Szeretnék a feljelentéshez csatlakozni. Mi egy BOSCH Maxx6-os mosógépet vásároltunk tőlük sajnos! Négy hónap után tönkrement a beígért szerelőt a mai napig nem küldték ki. A mai napon fordulunk a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez. Valaki csak képes lesz megállítani ezeket a csaló szélhámosokat.

Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.17 0 1 3976

A VALMART KFT-ről Budapesten a XI ker.

Előzmény: Dunit (3975)
Dunit Creative Commons License 2015.07.17 0 0 3975

Melyik cégről is van szó ??

Előzmény: Lisznyai Imréné (3974)
Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3974

Elképesztő  pofátlanságról tettek ma is tanúbizonyságot, az említett áramfejlesztőt vissza vitte a férjem egyik munkatársa az üzletbe az az csak vitte volna mert mikorra oda ért akkorra ki volt téve a rögtön jövök tábla és a rögtönből órák lettek mivel eladó nem jött az üzlethez. Két károsult már ott volt az üzletnél és sajnos az egyikük telefonált az eladónak ,hogy megyen (ezt nem kellett volna) vele tudatni meglepetésszerűen kell oda menni mert ez lesz belőle,hogy kiteszik a rögtön jövök táblát és akár ki sem nyit egész nap. Sajnos így 150 km-t oda is és vissza is potyára megtett az említett munkatárs. Nagyon nagyon remélem,hogy egyszer emberére akad ez a gátlástalan csaló cég!

Mamszlika Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3973

Azt nem értem, hogy hogyan tud valaki esténként nyugodtan lefeküdni aludni, tudván, hogy hány embert csapott be. Ráadásul a "kispénzű" embereket, mert nekünk nagyon sokat számít az a 60.000 Ft, amivel minket személy szerint átvert. Teljesen kikészültünk tőle....

Nagyon elkeserítő ezt olvasni, hogy ebben az országban ilyen esetben semmit nem lehet tenni... Mi is hívtuk a Fogyasztóvédelmet, azt a választ kaptuk, hogy próbáljunk meg megegyezni vele.... Szóval nem csinálnak semmit.... 

AntVal Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3972

Kedves Károsult-társak!

Több, mint fél éve, többen összefogtunk és próbáltunk érvényt szerezni a (jogosnak vélt) fogyasztói és állampolgári jogainknak...

...de egyelőre sikertelenül (megjártuk a fogyasztóvédelmet - nulla, a békéltető testületet - nem kötelező érvényű ajánlás született, de ennyi, a helyi önkormányzatot - semmi, fizetési felhívást küldtünk - semmi, a rendőrségen "csoportos" feljelentést tettünk - kiderült, ilyen nincs, de összevonták a feljelentéseinket, majd lezárták, jelenleg az ügyészségen van két bejelentésünk - egyet elutasítottak, másikra még nem válaszoltak, felkerestük a médiát is - egyelőre semmi)...

Aki nem kívánja annyiban hagyni, hogy ez a banda továbbra is becsapja az embereket, csatlakozhat hozzánk (természetesen persze, ígérni semmit nem tudunk).

Ennek egy feltétele van: "bizonyítani" kell, hogy ténylegesen egy károsult (nem pl. a "cég beépített embere") - akár egy feljelentési jegyzőkönyvvel, akár más szervezethez tett bejelentéssel, esetleírással.

Sokan vagyunk - de egyenként nem leszünk soha elegen (még kis csoportokban sem sajnos), így tovább folyik az áldozatok szedése...

Mamszlika Creative Commons License 2015.07.16 0 0 3971

Kedves Targarien!

Érdeklődöm, hogy történt e valami előrelépés az ügyében? Mert sajnos én ugyanígy jártam, amint látom - sajnos már csak utólag - sok más sorstársammal együtt :-(( 

Már 6 végrehajtás van a cég ellen!!!! 

Vickuie Creative Commons License 2015.07.14 0 0 3970

Szia, sajna én is belefutottam a WALMART "cégbe". Nekem sem műkődik a vásárolt mosógépem. Szeretnék segítséget kérni, mit is csináljak? Én csak a pénzemet kérném vissza . Előre is köszönöm. 

Lisznyai Imréné Creative Commons License 2015.07.10 0 0 3969

Üdvözlök Mindenkit!

Sajnos azt kell,hogy mondjam ugyan így járt a férjem a céggel mint az előttem szóló. Vásárolt a férjem a cégnek ahol dolgozik egy áramfejlesztő (agregátort). Ami Honda "márkanévvel" került értékesítésre ami valójában egy név nélküli gagyi Kínai vacak. Az említett áramfejlesztő papíron 7KW teljesítményű amely sajnos mint utóbb kiderült mert másnap tönkre ment szerelőhöz kellett vinni mert sürgősen kellett volna és ott derült ki,hogy a teljesítménye 1,5-2 KW között van. Azóta eltelt egy hónap és csak a minden napos telefonálás érdeklődés ígérgetés. Már kérték a férjem főnökei,hogy más termékre árú cserét is mert nincs másik áramfejlesztő de csak hitegetik őket és hazudoznak újabbnál újabb kifogásokat találnak ki. Ha egy mód volna rá én nagyon megköszönném önnek a segítséget mert elég kellemetlen helyzetbe hozta saját magát ezzel a férjem. Sajnos soká találtam rá erre a fórumra mert ezt olvasva mind ezt ki lehetett volna védeni (messze elkerülni őket,de ki tudta) akkor még,hogy a Deli László ilyen inkorrekt. Legyen ez tanulságul másoknak csak sajnos erre a fórumra szerintem már csak szinte mindenki akkor akad rá amikor belefutott a társaságba sajnos. Csak azt nem értem,hogy van még működési engedélyük a cégnek. Mert szerintem ők kizárólagosan is csak a vásárlók megtévesztéséből élnek.

Targarien Creative Commons License 2015.07.09 0 0 3968

Üdv Mindenkinek!

Sajnos én is belefutottam a Valmart Kft. ingóványába. Nemrég vásároltam egy mosógépet, ami két hét után tönkrement. A "garanicia" miatt kerestem a céget, két hete igérgetnek, halogatnak, mellé beszélnek.

A cégnyilvántartásban utánanéztem a cégnek, jelenleg 5 végrehajtási eljárás van ellenük. 2013-ban alapították, 500.000,-Ft törzstőkével. A tulajdonos vezetékneve: Dankó.

Én a holnapi napon teszem meg a feljelentésemet ellenük, mivel a jótállási jegyen 2 év gyártói garanciát vállaltak, viszont az Indesit szervíze közölte, hogy az csak bolti, de nem gyártói garancia, ők nem javítják a Valmart eladott termékeit.

Tekinetttel arra, hogy a garancia tekintetében tévedésbe ejtettek, és mert az kárt okozott, ezért csalás gyanúja miatt eljárást kezdeményezek velük szemben. Az e-mail cimük sem létezik, illetve a budapesti címük nincs nyilvántartva a cégnyilvántartásban. Én ügyvédként tevékenykedem, akit érdekel, szívesen segítek.

davidabc Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3967

Sziasztok.

Van egy Candy CDCF 6 típusú (asztali) mosogatógépem. Azt csinálja egy ideje, hogy vagy 40-50. nyomásra indul a Start gombbal el a program. Már nem is mindegyik LED világít mostanában (amikor léptetek az üzemmódok között, akkor átlépi, tehát a vezérlés jó, csak a LED nem mindig világít). Szétszedtem az ajtaját, szemre nem látszik gomb, a mikrokapcsoló is jónak tűnik. A kábel bekötés kontaktos lenne, mert amikor mozgattam, megjavult a LED (a start-ot nem tudtam próbálgatni).

Ötlet valakinek, mit lehetne csinálni? Panel csere, és megtoldani a 15-20 vezetéket?

Emu78 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3966

Szia!

Te jutottál valamire a Valmart-tal?

Előzmény: csekknorisz (3960)
Emu78 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 3965

Szervusz! Olvastam a problémád.

Szeretnénk tudni többed magammal, hogy mire jutottál a céggel.

Üdv: Imre

Előzmény: Fuilezon (3958)
Emu78 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 3964

Sziasztok!

Akinek problémája akadt a Valmart Kft.-vel írjon emailt és beszéljük meg mit tudunk tenni.

msgtratkai@gmail.com

vélemény 2 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 3963

Sziasztok!

A Valmart ker. és Szolg. Kft  aljas hazugságáról,inkorrektségéről,becsapásáról lévén szó!

Nász ajándékba rendeltünk,előzetes megbeszélés alapján egy ÚJ,mondom ÚJ mosógépet,és egy barátunk aki Bp-en tartózkodott,Ő hozta,ill. szállította ki a sógoromék címére az árut.

Ők megköszönték Nekünk az ajándékot,mi egy hétre rá meglátogattuk Őket,és megdöbbenve tapasztaltuk,az ÚJ mosógép helyet  egy használt felújított gépet találtunk Náluk,a mi ajándékunkat!-

Majd elsüllyedtünk szégyenünkben ezt látván!

Mindenki kerülje Őket!!!!

AstraCDX Creative Commons License 2015.05.23 0 0 3962

Sziasztok !

Robbantott rajzot, alkatrészlistát keresek szeletelőgépemhez .

Típusa : BOSCH MAS 9100/03 AS9ST

Üdv.

Astra

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.13 0 1 3961

Szia! Én múlt héten utaltam el a hűtő árát a Valmart Kft.-nek, keddre ígérték a szállítást, ma szerda van nem jött még meg a hűtő. Milliószor hívtam őket, majd e-mailben meg sms-ben küldik a fuvarlevél számot. Felhívtam a futár céget, még nincs is náluk a hűtő. Mostmár nekem sem veszik fel a telefont.

Jutottál valamire az ügyben? Feljelentés és egyebek?

csekknorisz Creative Commons License 2015.05.12 0 0 3960

Érdeklődnék, hogy történt-e valami az üggyel kapcsolatban, ugyanis én is így jártam. Tudnánk beszélni? Nekem 2,5 hónapja "szállítják" a mosógépemet, közösen, talán eredményesebben fel lehetne lépni ellenük.

papírmoly Creative Commons License 2015.03.16 0 0 3959

Nodor extender 1740 páraelszívóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Fuilezon Creative Commons License 2015.03.12 0 1 3958

Tisztelt Vásárlótársaim!

A következő velem történt sajnálatos esetet szeretném megosztani Veletek, hogy még véletlenül se járjatok úgy mint én.

Hűtőszekrényt szerettem volna vásárolni, lehetőleg újat, esetleg kicsit sérültet az oldalán, ami úgyse látszana, kedvezőbb árban mint ahogy azt a szaküzletekben.

Az egyik ingyenes hirdető portálon találtam egyet, (László, D László eladó).

E-mailben és telefonon leegyeztettük, hogy csomagolássérült, egy tökéletes esztétikai és műszaki állapotú Hotpoint Ariston Quadrio hűtőt vásárolok 140 000 Ft-ért.

Miután kiderült, hogy ráadásul ez egy bemutató teremmel rendelkező Kft. ( Valmart Kft. 1114 Bp. Eszék u. 3. ) , úgy gondoltam, hogy itt aztán végképp nem lehet semmi probléma.

Annak rendje és módja szerint 2015. február 19-én átutaltam az árát és vártam, hogy kiszállítsák a hűtőszekrényt.

Itt kezdődött a kálváriám.

AZÓTA IS KÜLDIK !!!

Természetesen azóta nap mint nap próbálok  telefonon egyeztetni és a megoldás irányába terelni a dolgot. A telefont csörgetések sorozata után ma már fel sem veszik.  Amikor felvették mégis, akkor hazudnak, de mindent.  

• László cukorbeteg lett és közházban van, 
  • küldik futárral
  • majd ők házhoz szállítják, természetesen ez sem jön össze.
  • nem baj, kértem utalják vissza adják a pénzt, ami nem érkezik meg sehogyan sem.

A lényeg, hogy ilyen undorító a vásárlók átverésére szakosodott, hazug jellemtelen társasággal már régen találkoztam.

Nem akarom tovább untatni vásárló szándékú társaimat, csak arra szeretném felhívni a figyelmeteket, ha jót akartok magatoknak, innen ne vásároljatok SEMMIT.

Természetesen rendőrségi feljelentést fogok tenni és a Fogyasztóvédelmet és a NAV-ot sem fogom kihagyni.

rrolandd Creative Commons License 2015.03.09 0 0 3957

Sziasztok! Russel hobbs turmix pengéjének a muanyag tartóját hogy kehetne szétszedni? Valami belekerült ami bebüdösödött és semmibel se tudom kimosni.

fülkutya Creative Commons License 2015.03.03 0 0 3956

Panellakást újítok fel. Beépített gépek lesznek a konyhában. Igaz átalánydíjas a gáz, de mégis elektromos sütőre gondoltam.  Szerintetek milyen márkát válasszak? Esetleg hol érdemes megvennem? Interneten gondoltam.

Mosogatógép, főzőlap, sütő, hűtőszekrény, páraelszívó. Azt mondják, a páraelszívót nem szabad belekötni a szellőzőbe.

Köszönöm a válaszokat!

minerale Creative Commons License 2015.02.21 0 0 3955

Jó napot kívánok!

Whirlpool VIP 20
Az AVM 450/ WP/ WH típusú mikrohullámú sütőm kisebbik vezérlőpanelján egy pici ellenállás meg van égve (szakadt) és nem látni rajta az értékét. Az ellenállás 3113 számmal van jelölve az egyik lába a P4-es 2-es csatlakozóval van közösen amely a 2 db ajtó mikrókapcsolóhoz van vezetékezve. Kérésem az lenne hogy valaki megadná az ellenállás értékét és-vagy egy kapcsolási rajzzal segítene. Lehet hogy valami más alkatrész hibájából következet be az ellenállás sérülése?

inf3rno Creative Commons License 2014.12.26 0 0 3954

Talán a nagyobb biztosíték meg új áramkör több tízezer forint, egy kisebb teljesítményű forraló meg maximum tízezer forint...

Előzmény: Palási (3952)
Zoltanuss Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3953

Érdekes dolgokat írtál. Nem kéne inkább helyette elvégezi ezeket a munkákat  - természetesen a gépekkel.

Na nézzük sorjában : mosogató gép. Nekem 5 éve van, nagyon gyönyörűen mosogat. A nagy nagy darabokat 6 lábas tepsi azért én is kézzel végzem. De ez a mennyiség kb. 10  % _a.

Kenyérvágót kb. 27 éve használok, nagyon praktikus . Vízforralót kb 10 éve, már ideje lenne vízkőteleníteni.

Szárító  ? Cs. házban lakunk, így tényleg hülyeségnek tartom.

A többire pasz. Nincs keríngetős sütőm, valószinű nem is lesz. Zsacskó ragasztás  ? Hát majd a sitten.

érteni értem. Én vagy csómót kötök rá vagy csipesszel zárom, a gumi sohasem akad a kezem ügyébe.

" De hogyan vehetném rá? "

Példát mutatsz neki !!!

Előzmény: Törölt nick (3949)
Palási Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3952

Talán nagyobb biztosíték és egy külön áramkör lenne a megoldás !!

Előzmény: inf3rno (3951)
inf3rno Creative Commons License 2014.12.25 0 0 3951

Sziasztok!

Ti találkoztatok már alacsony teljesítményű modern vízforralóval?

Mindegyik 2000W körül van, és ennyit nem bír el nálunk az elektromos hálózat. Folyamatosan leveri a biztosítékot, amit vettem. :S

StLui Creative Commons License 2014.12.20 0 0 3950

Sziasztok!

Elromlott a beépített Elektrolux EMS2485-ös mikrosütőnk, kijelző elsötétült, néha felvillan rajta egy-egy szám, nem reagál semmire, áramtalanítással próbálkoztam, biztosítékot lekapcsoltam, de ugyanaz. Ki szeretném szerelni, hogy elvigyem szervízbe legalább, de nem jövök rá hogyan kell. 

http://www.konyhaweb.hu/keszulektar/keszulek.cgi?id=74 Ez az egyetlen ábra amit találok, de a keretet nem tudom lepattintani, a négy sarka nagyon fix, egyik már tört is :(

Tud valaki segíteni? Akár google keresésben is, mert nem jutottam többre?

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.18 0 0 3949

Sziasztok! Feleségemet szeretném visszaszoktatni a gépekre, mert egy ideje mintha elvágták volna. A mosogatógépet azért nem használja, mert "nem mindig az egyszerűbbet kell választani". Inkább még terhesen is órákat görnyed a mosogató felett, persze folyamatosan folyó meleg vízzel. A kenyérvágót azért nem használja, mert csak. Jó a kés is. Igaz, hogy csúnyábban vág és nagyon morzsál, nem baj. A vízforralót mostanában tette le, mert vízkövesedik. Na igen, tisztítani kell. És akkor 2 perc alatt forr a teavíz, nem 15 percig ég alatta a gáz. A szárítógépet egy ideig használta ( nem fértünk el szárítóktól és a mindenhol lógó gyerek ruháktól ). Most már nem, mert szerinte az egyik ruha kisebb lesz, a másik nagyobb, a harmadik fakul, a negyedik elszíneződik, a puha kemény lesz, a kemény puha. Persze rendszeresen kell tisztítani a szűrőt és kiönteni a vizet. Szerintem ez a baj, de nem vallja be. Meg, hogy hamar kész és két óra múlva teregetni kell, a szárítón meg napokig is lóghat akár. Van egy zacskó ragasztónk is, de a gumira esküszik. Mintha csak azért sem. A sütőben sok esetben hamarabb átsül keringetéssel a kaja, de nem. Mi szeretünk többet fogyasztani, a magyarázat: az kamu, marketing. Nincs olyan, hogy hamarabb kész van, ez csak kitaláció és ha mégis van, akkor nem lesz olyan a kaja. Nem tudom miért és mivel dacol, de ezek a gépek megkönnyítik a munkát, pláne hamarosan négyen leszünk, egyre kevesebb idő marad ilyesmire. Ezért akarom visszaszoktatni, mert nem fogja bírni két gyerekkel itthon. De hogyan vehetném rá? Miért nem látja, be, hogy könnyebb lenne? köszi

Elisabeth65 Creative Commons License 2014.12.05 0 0 3948

Sziasztok, segítség kellene! Eddig még mindig segítettek a fórumozók.... Van egy Privileg PWC1716 szárítógépem, ami nem indul el, hibakódot ír ki: 07. Mi lehet vele, hívjak szerelőt? Minden segítség jól jönne:Elisabeth

Zöldár Creative Commons License 2014.12.04 0 0 3947

Még mindig jól szuperál a masína !

Előzmény: Zöldár (3940)
TTribiani Creative Commons License 2014.12.03 0 0 3946

Tisztelt vásárló társaim….

A következő velem történt sajnálatos esetet szeretném megosztani veletek, hogy még véletlenül se járjatok úgy mint én.

Mosógépet szerettem volna vásárolni, lehetőleg újszerűt, esetleg kicsit sérültet, kedvezőbb árban mint ahogy azt a szaküzletekben.

Az egyik ingyenes hirdető portálon találtam egyet, ( László, D László eladó ) a hirdetés szövege        „ÚJ BEMUTATÓ DARAB” 49,990,-Ft. Gondoltam ez a nekem való, nem is gyanúsan olcsó, nem is túl drága.  Telefonon történt érdeklődésemre a válasz a következő :

újszerű, kb 5-10 alkalommal használt, éppen hogy csak beindították a bemutatók kedvéért

Miután kiderült, hogy ráadásul ez egy bemutató teremmel rendelkező Kft. ( Valmart Kft. 1114 Bp. Eszék u. 3. ) , úgy gondoltam, hogy itt aztán végképp nem lehet semmi probléma.

Annak rendje és módja szerint 2014.10.06.-án elmentem a készülékért, haza hoztam és bekapcsoltam.

Itt kezdődött a kálváriám és a megvilágosodás. A gép orrán száján ömlött a víz, se baj, leveszem a gép tetejét, biztosan csak egy cső van lecsúszva a helyéről.  A látvány ami fogadott : ütött kopott, szigetelőszalaggal betekert vezeték hegyek, rommá rohadva, rozsdásodva az egész belseje.

Ez nyilván nem lehet  „ÚJ BEMUTATÓ DARAB”, azonnal hívtam az „ÜZLETET” válasz : terelés jobbra balra, ők sem látták belülről, biztos csak egy cső stb. A gépet következő héten vissza vittem, válasz semmi gond, úgy is jönnek új gépek,  cserélik és futárral küldik a következő héten.

AZÓTA IS KÜLDIK !!!

Természetesen 2014.10.06.-óta nap mint nap próbálok  telefonon egyeztetni és a megoldás irányába terelni a dolgot. A telefont 30-40 csörgetés után sem veszik fel, ha mégis, akkor hazudnak, de mindent. 

-          meg van az újgép, küldik futárral, itt a fuvarlevélszám a csomag követéshez

természetesen a futárszolgálatnál se a Valmart Kft.-, se a fuvarlevélszám nem szerepel

-          nem probléma szerintük ez nem lehetséges, de akkor majd ők házhozszállítják

-          természetesen az autó lerobbant ezért ez sem sikerült

-          nem baj, akkor inkább vissza adják a pénzt, menjek be érte, 3-4-szer próbálkoztam,

most nincs itt ennyi pénz, majd hozza kolléga, de még se, jöjjek holnap stb.

-          akkor inkább átutalják a számlámra, ja de most nincs annyi pénz a számlán, ja lefagyott a rendszer, ja majd holnap már biztosan küldöm, stb.

-          küldött egy banki „bizonylatot” a befizetésről, ami valami oknál fogva szintén nem érkezett meg, nyilván ez is csak egy újabb időhúzás, átverés volt

Mondhatom hogy igen ötletgazdagok, ennyi hazugságot művészet kitalálni és nem kevésbé a vásárlónak gátlástalanul előadni.

A lényeg, hogy ilyen undorító a vásárlók átverésére szakosodott, hazug jellemtelen társasággal már régen találkoztam.

Nem akarom tovább untatni vásárló szándékú társaimat (pedig még a felét sem írtam le ), csak arra szeretném felhívni a figyelmeteket, ha jót akartok magatoknak, innen ne vásároljatok SEMMIT.

CSAK ABBAN AZ  ESETBEN HA IPARI HULLADÉKRA PÁLYÁZTOK !!!

mickey75 Creative Commons License 2014.08.01 0 0 3945

Sziasztok! Vásároltunk tegnap egy Zanussi ZRB33100WA alulfagyasztós kombinált hűtő/fagyasztót.....ár/érték arányban,megbízhatóságban csak jókat olvastam róla.....olyan "gondom/kérdésem lenne, hogy számomra nem elég "hideg" a hűtőtér,és az ott tartott élelmiszerek....most 12-14 órája üzemel, a fagyasztórészében a jégkockatartóban fagyott a víz....más per pill nincs a fagyasztóban....a hűtőrésze még félig sincs pakolva, de 4-4,2-en áll most az 5-fokozatú kapcsoló.....nagyjából tisztában vagyok az e tipus működési elvével (rejtett kondenzátor, teljesen boritott,zárt hátlap,melegedő oldalfal hűtéskor, alulról a fagyasztótérből feláramoltatott hideg+ "hőelvonásos" hűtés felülről/oldalról.....volt kinn szakszervízes,mondta, hogy teljesen rendben a készülék.....4-es fokozaton fogja majd kb. 4-6 C-fokra lehűteni a hűtőtérben az élelmiszert.. az üvegpolcok a hűtőtérben hidegek,de a rajtuk tárolt (dobozokban lévő,általában)élelmiszer....háááááát,az nekem nem tűnik annak....most (a szerelő tanácsára)betettem egy 1-l-es vízzel teli korsóban egy hőmérőt....kiváncsi leszek,leküldi-e ezt egy idő (mennyi??)után 4-6 fokra....? Valami nem okés, vagy ez így teljesen jól működik.....???? Nem tudom, hogy merjek így pl. egy lábasban kihűlt húst/pörköltet betenni a hűtőtérbe, hiiszen simán nem hideg.....szerintem.....

Siógabi Creative Commons License 2014.07.14 0 0 3944

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

Hozzá jutottam egy régi nagykonyhai savaria húsdarálóhoz, van hozzá külön dagasztó adapter. 

Van köztetek olyan aki újított már fel ilyet?

Üdv: Gábor

em_laci Creative Commons License 2014.07.01 0 0 3943

Sziasztok!
Keresnék egy "vezérlőpanel gurut", egy LG MC-3081NSR mikró vezérlőpaneljéhez.

Köszönöm előre is!

Teaway Creative Commons License 2014.06.30 0 0 3942

Nézz át ide ---> link

Előzmény: tgabor73 (3941)
tgabor73 Creative Commons License 2014.06.30 0 0 3941

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Van egy Zanussi ZOB 332 X beépített elektromos sütőm. Nagyon keveset volt használva az elmúlt 8-9 évben, szinte új!

Mostanában bekapcsolás után miközben melegít, leveri a biztosítékot a házban. :(

Most a hőfokjelző lámpa is világít rajta bár le van kapcsolva a készülék.

Tudnátok segíteni abban, mi lehet a gond?

Üdv. Gábor

Zöldár Creative Commons License 2014.06.26 0 0 3940

Nos megoldódott a mosógép probléma.

A Whirlpool cégnek került egy kiszállásába.

Jött egy szerelő és 3 perc alatt elmagyarázta, hogy a nincs víznyomás az azt jelenti, hogy nem elegendő. Az elektronika csak a töltési időt méri és úgy találta, hogy az kevés.

de hát ha az elektronika tudja mérni akkor a használó is tudná, csak egy óra és egy fül kell hozzá.

Az un. csempeszelep volt elvízkövesedve, azaz x idő alatt kevesebb víz folyt mint amit a mosógép elektronikája kért.

kb. 15 sec egy töltés, ez alatt belemegy kb. 2 liter víz, most meg hogy a vízkő eltávolítva kb. 4 liter.

Ilyen az szitúáció amikor  nem fogalmaznak szabatosan. Mert a nincs víznyomás az nem egyenlő a kevés víznyomással.

Mondjuk a kevés is szubjektív.

De most már elmélyedek az agyon elektronízált mosógépek működési technológiájába  és jelenteni fogok.

Előzmény: Zöldár (3935)
Viktormanufaktura Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3939

Viktormanufaktura Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3938

A kép lemaradt.

Viktormanufaktura Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3937
Kedves fórumozók. A párom nagykonyhai robotgépe megállt menetközben. Szétszerelés után kiderült , hogy beállt a csapágy a villany motorban. Ennek cseréje megtörtént de még mindig semmi. Meg se mozdult. Méregetés után a villanymotor szénkefe bekotésénél találtam tekercseket amik szét égtek. Ehhez kérnék segítséget, mi ez? És mire cseréljem? Köszönöm
Zöldár Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3936

Kedves Andrea válasza :

Tisztelt KÜ Jakab

Kérjük hívja munkanapokon 8-18 óráig ügyfélszolgálatunkat a 
40/109-109-es telefonszámon, hogy szerelőt küldhessünk ki.

A hibabejelentés során a következő adatokra lesz szükség, garanciális 
készülék esetén:
- modellszám (arc 5754)
- verziószám ( 12 karakter 85...) - megtalálja a garanciajegy hátulján 
vagy gépen
- gyáriszám (12 karakter ...) - megtalálja a garanciajegy hátulján vagy 
a gépen
- vásárlás helye, ideje
- számla, nyugta sorszáma
- Ön elérhetőségei
-- 

/Üdvözlettel:/

Kedves  Andrea*
/Whirlpool ügyfélszolgálat/

kedves  Andrea azért írtam nektek mert azt a kurva telefont nem veszitek fel  !

folyt majd máskor !!

Előzmény: Zöldár (3935)
Zöldár Creative Commons License 2014.06.24 0 0 3935

Nos ajó helyre .

A garancia érvényesítés egy frissen vásárolt mosógépnél.

Bedöglött a 4.  automata mosógépem 13 év után. Gondoltam nem javítattatom, veszek újat. A választás egy Whirpoll AWE tipusra esett.

Viszonylag simán ment a vásárlás a 3. nap után házhoz is hozták.

Beállítom, rákötöm a rákötni valókat majd a próba üzem. elindul majd 10 perc után leáll.

Gondoltam hülye vagyok még egyszer áttanulmányozom a kezelési utasítás. Sorolja a hiba lehetőségeket, közte az is ha nincs víznyomás. itt ahiba ugyanis az volt hogy mint írtam indulás után 10 perccel leállt azt jelezte, hogy nincs víznyomás. Véletlen megnyomtam a start gombot és ha mi sem történ volna ment tovább a masina.

Hanem úgy 1 óra mulva ránézek agépre és látom újra áll. megint jelzi, hogy nincs víznyomás.

A starttal  indítom és  időre elvégezi a mosást a gép. Majd ez még vagy 4 -5 mosásnál. tehát  a program alatt legalább kétszer be kell avatkozni. na de nem azért vettem ótomata gépet, hogy állandóan lessem.

mire van a garancia ,

Nagynehezen megtalálom a 26 nyelvű között a magyarnyelvűt is így :  Hu jótállásijegy  , inf. a garanciális tevékenységről  itt egy telefon és egy e-mail. A telefonon 4 x i próbálkozás után feladom. A rohadtak automatára kapcsolnak majd 3 kör után, hogy minden munkatárs foglalt.

Mi a fasznak van az email ? na oda a következő szöveg :

Tisztelt Vevőszolgálat ! 

Vásároltunk jún 4 .-én  egy Whirpool. AWE 2250 jelzésű mosógépet. Eddig 8 mosás volt.

A fent jelzett mosógép vezérlésében lehet valami baj.
 A program elindul, majd kb.  10 perc után leáll. Mindig azt jelzi, hogy nincs víznyomás, de ez nem igaz hiszen előzőleg töltött bele vizet. Csak  a  jobb alsó  C Start/szünetgomb megnyomására megy újra. Aztán a 2 órás programnál a  közepe felé újra leáll, szintén falsul azt jelzi, hogy nincs víznyomás (ami nem igaz ). Kettő órát csak nem állok a mosógép mellett, hogy újraindítsam.
 Kérem  szíveskedjenek intézkedni a javításról.
 Üdvözlettel .
  Kekecfalvi Ügyfél Jakab   xxx x Bp.XXVII. ker Y. u. 777  tel  yyyyyyyyyyy

Andrea válaszolt, hogy nem úgy van az hogy én írogatok. Nekiük.

Mindenváró Ádám Creative Commons License 2014.06.16 0 0 3934

Sziasztok,

Napokban vettem egy csomagolássérült Indesit UIAA10.1 fagyasztót.

Sajna két nap működés alatt (igaz csak pár szilvásgombóc van egyelőre a 190 literes térben)

a piros figyelmeztető fény nem aludt el .

Jelenleg 3.8 fokot mutat benne a digitális hőmérő...szóval mintha nem volna jó :-((

Van valakinek mentő ötlete, vagy máris hívhatom a garis szervízt?

einohyl Creative Commons License 2014.06.01 0 0 3933

Sziasztok !

Adott egy felültöltős mosógép - jó régi. Üzem közben kinyílott az ajtó és beszorult. Kérdés ,hogy van e olyan célszerszám vagy trükk amivel nyitható, pontosabban elforgatható a dob ? Az egy ajtó még csak a  dob palástjához fordítható, de a másikhoz nem lehet hozzáférni. A gép már a méh, de az a pár ruha csak kivehető még ? 

Ha van tipp köszönöm. E.

jubilleum Creative Commons License 2014.05.27 0 0 3932

Sziasztok!

Van egy moulinex Hydrogen vízforralóm, ami az alábbi módon viselkedik.
felrakom benne a vizet forrni, majd elkezd zúgni, a zúgás elkezd csendesedni, de nem kapcsol ki, hanem fogja magát és ki fut.
Hol lehet benne a hiba? Javítható?

nzozz Creative Commons License 2014.05.18 0 0 3931

Sziasztok!
Hűtőgép vásárlás előtt állok, ebben szeretném a segítségeteket kérni. A árhatár 125 000Ft körül van, fontos lenne még a NoFrost, az alacsony fogyasztás, hosszú élettartam és a max. 60cm szélesség.
Eddig ezek a gépek jönnek számításba: Sharp SJ-340VBESharp SJ-420VBE,Gorenje NRK6192JWWhirlpool WBE33252NFBosch KGN33X71.

Mit ajánlotok?

Köszönöm

Zöldár Creative Commons License 2014.04.22 0 0 3930

Sziasztok !

Mosogató gép témában jártas e valaki ?

A hiba. a lehajtható ajtó túl lett terhelve. Aki kipakolta rátérdelt és azóta nem zár: Vagy a rúgó túl lett terhelve vagy eltörött vagy kiugrott valami.

Most meg az első próba mosogatás betámasztott ajtóval: Azaz erősen benyomva és egy deszkával rögzítve: Még működik, de kérdés meddig. 5 éves a gép, eddig hibája még nem volt. érdemes javíttatni , lehet egyáltalán ?

Tippeket köszönöm.

desigo1 Creative Commons License 2014.04.14 0 0 3929

Üdv!

Egy AEG santo 75388-as alul fagyasztós hűtőgéppel lenne olyan problémám,hogy elment benne a világítás.

A fenti 25 wattos izzó jó (máshol próbáltam) a lenti kis paneles ledsor nem tudom.

Elképzelhető,hogy az ajtónyitó kapcsoló mehetett tönkre vagy mi lehet a gond?

A alsó fagyasztó részén egyértelmű nagy ajtónyitó kapcsoló van ami nyitott állapotban lekapcsolja a kompresszort.

A hűtő részén ilyen kapcsolót nem is találtam.

Budai Szabolcs Creative Commons License 2014.04.13 0 0 3928

Üdv aki tud egy kis segítséget adni a teka c620x páraelszívó telepítésében kérem jelezze. A gépet felraktam a helyére a kimenő csőre hogyan kell rákötni a kivezető szettet, mert nem találtam benne leírást. A benti keringetés illetve kivezetés közötti választó  kart elforgatva mindig jön egy kis levegő a belső keringetés kivezető részénél ( felül elől). ( nem tudom mi lehet az oka??

szabi278 Creative Commons License 2014.03.25 0 0 3927

Kinéztem egy Teka TL2000X párelszívót, próbáltam utánnanézni több helyen is, de ezt a modellt csak a media marktban lehet beszerezni, még a Teka hivatalos katalógusában sem szerepel.

Mi lehet ennek az oka, van ezzel a típussal kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Bezzeg a Teka TL1-62 bárhol be lehet szerezni, de ha jól tudom a 2000-s nagyobb teljesítményű.

oimuka Creative Commons License 2014.03.06 0 0 3926

A mikrohullámú sütő ajtaján található védőfólia pár helyen sérült részeit mivel lehet kijavítani? Arról van szó, hogy a mikrohullámú sütő ajtaján található védőfólia pár helyen megsérült.
http://kepfeltoltes.hu/view/140306/DSC02816_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ebből kifolyólag ez a rész működés közben szikrázik, mert fémmel érintkeznek a mikrohullámok. Mivel lehetne a sérült fóliát pótolni? Az átlátszó ragasztószalag megteszi? Vagy az nem arra való?
Az ajtó fölötti részen szintén sérült pár helyen a zománc, ezeken a helyeken égésnyomok látszódnak. Ezt milyen festékkel javítsam ki? Hőálló zománcfestékkel, amikkel a rézcsöveket festik vagy háztartási gépek festésére való festékspray-el?

http://kepfeltoltes.hu/view/140306/DSC02817_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Diringo Creative Commons License 2014.03.04 0 0 3925

Sza!Igen,jól gondolod,azt is beleszámolja a súlyautómatika.Sokat megtakarítasz ezzel a módszerrel,és a vízkövesédést is megelőzöd...A gépnek sem ártasz vele,sőt...Ha tudnánk mi folyik a csapból...

Előzmény: Kurganhati (3914)
golfdva Creative Commons License 2013.12.10 0 0 3923

Szép estét!

Van egy Aeg micromat-combi mikróm és az alenne a kérdésem,hogy beépíthető vagy a grill miatt hanyagoljam ezt az ötletemet?

Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3922

Van Valakinek magyar nyelvű használati utasítása Dimarson WD900ESL30R típusú mikrohullámú sütőhöz? Ha van és feltöltené, megköszönném.

csokizilla Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3921

Elérhetőségem arpiestsakft@freemail.hu. tel- 06-70-3845297.

csokizilla Creative Commons License 2013.11.06 0 0 3920

Whirlpool ADP 4546 os tipusú mosogatogépem keringető szivattyuját felujjitottam. Persejt cseréltem benne, a forgorészét pedig epoxi gyontával megragasztottam mivel szétkopotatta a háza és kettévált. Most jelenleg müködik rendesen. Az uj szivattyú 30000ft ba került volna.Tudok segiteni valakinek irjatok.

fec73 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 3919

Tisztelt Fórumozók!

Villanytűzhelyet szeretnék vásárolni, kb 60 ezer ft árkategóriában.

Milyen márkát javasoltok, illetve mi az, ami kerülendő.

Köszönettel:

fec73

AstraCDX Creative Commons License 2013.10.28 0 0 3918

Sziasztok !

Vasalót kéne vennem, kb. max ~20E HUF árkategóriában .

Egyenlőre két típust néztem ki ;

BOSCH TDA7630, http://www.bosch-home.com/hu/termékek/kiskészülékek/ruhaápolás/gőzölős-vasalók/TDA7630.html

Electrolux EDB8040, http://www.electrolux.hu/Products/Háztartási_kisgépek/Vasalók/Gőzölős_vasaló/EDB8040

Ismeri valaki ezeket a típusokat ? Ajánlhatóak ezek a modellek ?

Nincs olyan ok ami miatt ezek a modellek kerülendőek lennének ?

Vannak még olyan modellek amik esetleg ajánlottak megvásárlásra ?

Üdv.

Astra

Teaway Creative Commons License 2013.10.14 0 0 3917

Van erre külön topic, "mosógép" címmel.

Előzmény: Törölt nick (3915)
Teaway Creative Commons License 2013.10.14 0 0 3916

Igen, de csak ha nem szivattyúzással kezdődik a program.

Előzmény: Kurganhati (3914)
Kurganhati Creative Commons License 2013.10.14 0 0 3914

szervusztok!

Eső vizzel mosnék. Gondoltam simán a mosás elején beleöntöm az automta mosógépbe a vizet. Ugye a már beleöntött vizet is érzékeli, beleszámolja ,tehát kevesebbet enged hozzá?

Nem tudom jó helyen érdeklődtem e? bocsi

üdv

Teaway Creative Commons License 2013.09.28 0 0 3913

A NO FROST-ban nincs belül sem víz, sem jég, sem lyuk! Amiről te beszélsz, az az önleolvasztós.

Előzmény: TINTUS (3912)
TINTUS Creative Commons License 2013.09.27 0 0 3912

Nekem is volt hibám hasonló, sőt a víz ki is folyt a hűtő elején.rájöttem, hogy hátul el volt dugulva az a kifolyó nyílás ami ki kell, hogy vezesse a nofrostal leolvasztott vizet a hűtő hátulján levő tartályba - a motortól ebbe belevezetnek egy réz csövet ami aztán a motortól felmelegedve egyszerűen elpárologtatja a tartályba összegyűlő  leolvasztott vizet. A fagyasztóba belülről le kellett bontanom a belső borítást  így láttam meg, hogy a belső huzalok szigetelései mint egy kátrányszerüen leolvadtak és ez zárta el a kifolyás utját. Kicsit macerás volt a szét és összerakás de ha kicsit ügyes vagy akkor meg tudod oldani.

szóva ez a NAGY NOFROST találmány, síma elpárologtatás.

remélem tudtam segíteni.

Előzmény: suzuki samuraj (3906)
Faszakasza Creative Commons License 2013.08.14 0 0 3911

Üdv,

Kérdés hozzáértőkhöz:

Adott egy kb 10 éves Electrolux hűtő-fagyasztó szekrény, 2 kompresszoros. A fagyasztó része az elmúlt hónapokban nagyon gyengén teljesített, korábban képes volt -18-20 fokon tartani akkor is ha tele volt, most nyáron -15 volt a legjobb, szinte üresen. Kihívtam egy szerelőt, megállapította hogy gázhiányos, újratöltötte. Azt mondta várjak egy órát utána kapcsoljam be és jó lesz. Nyilván ha szivárog valahol akkor lehet hogy hetekig vagy max néhány hónapig lesz jó, ezzel tisztában vagyok. Viszont most egyáltalán nem hűt, a kompresszor elindul, 3-5 másodpercig viszonylag hangosan üzemel aztán a hangja megszűnik csak enyhe remegést produkál, majd kb 10 másodperc múlva egy relé kattan és kikapcsol. 2-3 perc múlva indul újra és ismétli ezt a végtelenségig.

A szerelő szerint elöregedett, nem bírja a normál gázmennyiséggel már az üzemet, megszorul és a védelem lelövi. Szerinte dobjam ki, így jártam. A kompresszor típusa amúgy Embraco EMY 32CLC ha ez számít valamit.

Kérdésem az hogy ez mennyire valószínű magyarázat? Látott már valaki ilyet? Lehet vele valamit tenni a cserén kívül? Mivel a normál hűtő része hibátlanul üzemel ezért nem akarnám kidobni vagy aprópénzért beszámíttatni, viszont fagyasztóra szükség van, még egy szekrény nem fér el, na meg nem is volt most pénzügyileg betervezve. Ez most így mindenhogy sz*r :(

Sliderx Creative Commons License 2013.07.11 0 0 3909

Helló,

Van egy bélelt Ø100mm-es kéményünk, amibe szeretnénk majd a páraelszívót bekötni.

A gond az hogy a 100-es kéménybe a kb. Ø70mm-es nyílással lehet becsatlakozni.

Olvasgattam kicsit és látom, hogy az elszívók többségének 125-ös a kimenő csöve.

Létezik olyan szűkítő amivel meg lehet oldani az összekötést? Nem okoz gondot ha nagyon le van szűkítve?

Palási Creative Commons License 2013.05.30 0 0 3908

Nekem van 25 éves gáztűzhelyem is.

Igaz a sütő gyújtásbiztosítója javítva lett, más nem !

Őrök életűek , inkább a megúnás miatt cserélődnek !!

Előzmény: eszakalfoldvolan (3905)
Palási Creative Commons License 2013.05.30 0 0 3907

Üdv. Mindekinek ! 

Háztartási robot gépekhez hol lehet kiegészítőket vásárolni ?

Habverő ill. tésztagyúró ! 

Költözéskor elkallódtak !

suzuki samuraj Creative Commons License 2013.05.13 0 0 3906

sziasztok

LG gr 399-sq no frost - os hütőnk elkezdett nem no frostos lenni . a probléma abban nyilvánul meg hogy a fagyasztó rész alján el kezdett jegesedni ,olyan mértékben hogy az alsó polcot nehezen lehet ki húzni a jég miatt. az ajton elenöriztem a mágneses gumit ,látszolag szigetel ,zár. utána leszereltem a hátuljárol az alsó burkolatot , kiporszivoztam a ventilátor környékét ( 8 év szöszmie volt benne) ,lejebb vettem 3-rol 2 -esre a fagyasztás mértékét , de a gond nem szünt meg , talán kicsitt kevésbé jegesedik ugyan annyi idő alatt . valakinek ötlete ,tapasztalata van e ilyen meghibásodásal ?

eszakalfoldvolan Creative Commons License 2013.04.04 0 0 3905

Csajos albérlet...

12 éve vettünk 70 eFt körül 4 rózsas Mora gáztűzhelyet, elektromos sütővel, napi használatban van,

SEMMI gondja, szerelő nem látta még az első beállítás óta...

Előzmény: acsnikica (3898)
syntetic Creative Commons License 2013.03.21 0 0 3904

Sziasztok!

Electrolux ESL 620 mosogatógépem van szétszedve, a hiba az, hogy a szivattyú motorjának tengelyén megforog a lapát. A motor recés tengelyére egy műanyag hüvely van ráhúzva, ennek a külső négyzetes keresztmetszetére kerülnek a lapátkészlet elemei. A műanyag hüvely el van repedve, ezért kitágult némileg, és elég könnyen megforog benne a motor tengelye. A gond az, hogy vagy komplett szivattyút lehet kapni motorostul lapátostul nagyon sokért, vagy lapátkészletet, ez viszont nem tartalmazza a kritikus műanyag hüvelyt. Kérdésem, hogy nincs-e valakinek ötlete, hol lehet ezt hüvelyt beszerezni. Már eldöntöttem, hogy megpróbálom ráragasztani a tengelyre a repedt hüvelyt, hátha megtartja, mert semmi kedvem egy 100 forintos alkatrész miatt komplett szivattyút cserélni. De az igazi megoldás a csere lenne, hátha tudtok ebben segíteni.

Calcitos Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3903

"20-30 kW", a mi a valóságban  kilówattóra.

Na de mennyiből ? Nem mindegy hogy 100 kWórából vagy  450 kWórából.

Én főzésre általában  40 kWórát használok, ebből ennyit megtakarítani nem lehet !

andfer Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3902
Én csak villanytűzhelyre tudok nyilatkozni, hogy mennyit fogyaszt. Azonos használat mellett a korábbi hagyományos villanytűzhelyemhez képest az indukciós tűzhely 20-30 kW megtakarítást jelent havonta. Nem beszélve, hogy nagyon gyors. Vetekszik a gáztűzhellyel.Gyakorlatilag hulladákhő nincsen.Az edény megfelelősége meg nagyon fontos. Nem csak a hőelosztás miatt, hanem feküdjön fel pontosan a főzőfelületen, mert különben nem jön létre a megfelelő indukciós kapcsolat.
Előzmény: SolnesMM (3900)
SolnesMM Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3901

Ha mán hűtő, mélyhűtő !

Nekem egy lehel    /4 csillag/ vagy 10 éves mélyhűtő döglött be 2 éve. Mindig halasztódott a javítás.

Érdemes javítatni ?

egy max. 10 es van rá !!

Előzmény: Infomaker (3892)
SolnesMM Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3900

Egy tűzhelynél sok értelme nincs a gazdaságosságnak. Általában keveset fogyasztanak.

Egy gáztűzhely havi 400 ft egy villany a duplája.

Főleg az ilyen duma, hogy milyen edénytválasztjunk eltúlzott, a hulladék hő úgyis a fűtés kiegészítésre megy.

Persze aki nagy konyhát visz, naponta 7 -12 embernek főz, ott már számít, de egy  1 vagy  2 személyes háztartásban ez  nem meghatározó.

Előzmény: _istvan_ (3896)
SolnesMM Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3899

Mintha előtted elemezték volna éppen a gáztűhelyeket.

De a gáztűzhelyek alap elvei mind ugyan azok.  az égés és az élettatam  azonos , majd végtelen. A zománcos lemez soha sem megy tönkre.  Nos a kiegészítők azok amik az árat emelik. Így   az égésbiztosítás ( habár ez már minden vezetékes gáznál kötelező  - pb. nél nem ). Tovább - elektromos gyújtás ott is egy kezes vagy két kezes  - a kétkezes egy nagyon durva megoldás, aztán belső világítás , grillezés elektromos  sütő kiegészítő és a többi , pl. sütő hőmérséklet beállítás stb.

ja és a márkanév ami plusz 10 eft

Megjegyzés  albérletbe általában nem vesz a bérlő tűzhelyet csak a tulaj.

Igaz oda én is a használtat adtam - gyufás, de jól működik még legalább 20 évig.

Más . vannak a 3 és  4 égős tűzhelyek. Ok. De van háziasszony aki egyszerre  4 égő felett tud főzni , tud odafigyelni ??

Olyan mint az ótómata mosógépek a 21 programmal  !

Én pl. csak 4 programot használok.

1. szines 

2. fehér alacsony hőfokon

3. fehér magashőfokon

4. néha féltőltős program

minek atöbbi  17??

Előzmény: acsnikica (3898)
acsnikica Creative Commons License 2013.03.20 0 0 3898

Sziasztok,

Szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e valami tapasztalata MORA márkájú tűzhelyekkel kapcsolatban, ugyanis a Media Makrtban láttam tök jó áron egy Mora gáztűzhelyet. 39.990 Ft- ért árulják és a csajos albérletünkbe szükség lenne már egy újra. Vélemények?
Köszi előre is

andfer Creative Commons License 2013.03.18 0 0 3897
Még két gázszolgáltató árai között is van különbség. Összahasonlítani nem egyszerű. Sajnos nem adják meg a készülékgyártók a hatásfokokat.A szabadtéri bográcsozást sem lehet összehasonlítani a gáz- és villanytűzhelyekkel. A "fapados" villanytűzhely is viszonylag jól szabályozható. Gáztűzhelyek esetében 5-6-7 miliméteres lángot lehet beállítani például a sütésnél. Ki tudja, milyen hőfoknak felel meg a saccra beállított érték. Sajnos az indukciós tűzhelyek a fapados gáztűzhely árának a négyszerese, a fapados villanytűzhely árának háromszorosa, a korszerűbb üvegkerámialapos tűzhely árának a duplája. Az indukciós tűzhelyek esetében a speciálisan indukciós tűzhelyekre kifejlesztett edénykészletet kell használni, vagy egyszerűbb esetben mágnesezhető aljú edényket. Sajnos az indukcós tűzhelyek spciális edényei prémium kategóriás edények. Itt nem csak a WMF edényekre lehet gondolni, hanem a Tefal edényekre is. Egy ugyan olyan méretű Tefal serpenyőből árai között is nagy eltérek vannak, hiszen más az edény alja (nem deformálódik hőhatására), más az edény zománcozása, tapadásgátló bevonata (karcállóbb). A gáztűzhelyen egy inox edény a láng miatt elszíneződik rövid idő után. Hiába sikálja az ember. Az indukciós tűzhely esetében hosszú használat után is úgy néz ki, mintha új lenne. Persze megfelelő tisztítás után. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy gáztűzhely esetében elhasználódik a levegő. Hiába szellőztet az ember. Gáztűzhely esetében rengeteg a hulladékhő. Indukciós tűzhely esetében a főzőlap az edénytől lesz meleg. Ha netán kifut az étel, nem kell kapargatni. Elegendő kihülés után nedves ruhával való letörlése. Nyári melegben nem fő meg az ember. A sütésnél a tűzhely oldala égési sérülés nélkül is tapinható.Mondhatni, egyik legmodernebb főzési technológia, amivel élmény a főzés.Villanytűzhelyek esetében biztosan olcsóbb egy indukciós tűzhely üzeme.Aki korábban csak gázzal főzött és áttér a villanytűzhelyre, könnyen megszokja a kényelmét és rájön sokkal szebben főz, süt. Aki pedig egy "fapados" villanytűzhelyről tér át az indukciós tűzhelyen való főzésre, szintén nem akar visszatérni az előzőre.Kisarkítva: Aki meg spróolni akar mindenáron, annak legolcsóbb megoldás a két téglára tett edény alatt meggyújtott rőzse lángja.
Előzmény: _istvan_ (3896)
_istvan_ Creative Commons License 2013.03.18 0 0 3896

Sziasztok!

1-2 napja olvasgatok cikkeket tűzhely témában. Mindenhol az indukciósat istenítik, és gondolom nem alaptalanul. Mindenhol a gazdaságosság a fő marketing vonal, de arról semmit nem találtam, hogy fajlagosan melyik tűzhely a leggazdaságosabb.

Indukciós és sima gáztűzhely összehasonlításból melyik jönne ki győztesen, ha nem az időt, hanem a tényleges kifizetendő villany/gázszámlát nézzük?

TINTUS Creative Commons License 2013.01.29 0 1 3895

Szép napot!

DIMARSON  D80N20YL-50A   típusu mikrómnak elkevertem a kezelési utasítását. Megköszönném, ha valaki be tudná szkennelni és elküldené. Interneten nem találtam és az egész lakásba se.......

köszönöm a figyelmet. Email nem titkos.

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.24 0 0 3894

Van valakinek tapasztalata a Whirlpool AMW 49x  szériás beépíthető mikrohullámú sütőkkel kapcsolatban? Maximum 60 ezret szánnánk egy 60 cm széles beépíthető gépre. Csak melegítésre kellene, és legalább nézzen is ki valahogy. Szerintetek?

atomik851 Creative Commons License 2013.01.06 0 0 3893

Szia.Köszönöm válaszodat. A termosztát kicserélése csak úgy lehet, ha újra feltöltik gázzal a hűtőt utána??? Házilag megoldható a termosztát csere? 

Előzmény: Infomaker (3892)
Infomaker Creative Commons License 2013.01.04 0 0 3892

Meghalt benne a termosztát, ez maga, amit tekergetsz, és egy drótszerű hőérzékelő megy ki belőle.

Előzmény: atomik851 (3890)
venuto Creative Commons License 2013.01.02 0 0 3891

Helló .

Régen  akartam  venni  konyhai  szagelszívót , lett is  egy 2400W-os  Philips , aminek  lába kelt. . . .Hosszú  idő  óta  megint  úgy  alakult , vennék  egy  ilyet , de azt látom , a maiak 100--200 Wattosak . Ennyire feljavult a hatásfok , vagy tegyek  le  arról , hogy  erős  motorú masinára  lelek a  Gugli  révén ? 

Egy vegyestüzelésű kazán fölé tenném , mert  elegem van a szellőztetésokozta hülésekből . Köszönöm a választ .

atomik851 Creative Commons License 2013.01.02 0 0 3890

Sziasztok

Hűtővel kapcsolatos kérdésem lenne! Van egy lehet 3 csillagos 280/60 l-es hűtőnk ilyen mint a képen , és soha nem kapcsol ki. Állandóan megy, hűt.

Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet a baja, melyik alkatrész lehet rossz benne? Esetleg javítási költsége ?   Köszönöm mindenkinek aki válaszol, sziasztok.

hobbPista Creative Commons License 2012.12.31 0 0 3889

Üdv.

Tudna valaki segíteni hogy hol tudnék venni hűtőgépbe ajtó rekeszeket?

Whirlpool ART 525/G hez kellene,az sem baj ha használt.

Ha van valakinek ilyen hibás hűtője és eladná a rekeszeket az is jöhet.

Előre is köszönök minden segítséget!

csincsilla72 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 3888

Köszi a nyugtatást:-)

Akkor nem parázok rajta. Nulla tapasztalattal nem tudtam, mire számítsak.

Előzmény: csite (3887)
csite Creative Commons License 2012.12.20 0 0 3887

Szerintem ha "baj" van, az mindegy milyen tűzhelyen történik :)
Aggodalmad megalapozatlan, ráadásul mindegyiken van egy "főkapcsoló" gomb, amivel azonnal lehet az egész lapot is kikapcsolni.

Előzmény: csincsilla72 (3886)
csincsilla72 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 3886

Köszi a választ! Én attól félek, hogy ha gyorsan kell reagálni, akkor hosszú másodpercekig kapcsolgatni kell. Sokat főzök kuktában, ha forrásban van, még az sem megoldás, hogy lekapom a lapról, ha forrni kezd, mert azonnal kivág a gőz és összegégetem magam. Gondolom, a külön kapcsolósnál is csak némi ujjgyakorlat után lehet leszabályozni a lapot. 

Előzmény: csite (3885)
csite Creative Commons License 2012.12.20 0 0 3885

Mi olyat használunk, aminél minden főzőzónának külön kapcsolója van. 10 éve megy, nem volt még baja. Ha kifut rá az étel, akkor persze le kell törölni, hogy biztosan kapcsolgasd. Nekünk még nem volt gondunk ebből még ha nagyon kiment valami akkor sem. Az valóban béna, hogy hátra teszik a kisebb főzőzónát.

(ui: az indukciósnál kevés jobb dolog van) 

Előzmény: csincsilla72 (3884)
csincsilla72 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 3884

Tapasztaltak segítségét kérném! Kerámia főzőlapot szeretnék venni, de a érintőgombos készülékektől fázom egy kicsit. Mennyire lehet gyorsan szabályozni a lapok működését? Találtam egy bejegyzést valamelyik árukereső oldalán az egyik készülékkel kapcsolatban és itt pontosan az van megfogalmazva, amitől én is félek:

"A főzőlap kiválasztása nehézkes, nem lehet azonnal a kívánt laphoz jutni. Ez főzés közben nagyon zavaró, pl. nem lehet azonnal lejjebb kapcsolni, csak, ha végiglépegetünk a lapok között. Ki- és bekapcsoláskor is ez a helyzet.
Ha véletlenül túlugrottunk a megfelelő lapon, újra végig kell lépegetni.
A középső méretű lap hátul van, pedig ezt használjuk legtöbbször.
A legnagyobb elöl van, át kell nyúlkálni például egy nagy fazék fölött, ha hátul használjuk a kicsit is.
Kikapcsolni sem lehet az egyes lapokat egy lépésben, végig kell lépkedni az összes fokozaton lefelé"

A kérdésem az lenne, hogy ez általános probléma? Minden érintőgombos így működik vagy csak ez a ketyere? A jelenlegi lakásban gázlapom van, nincs tapasztalatom sajnos az ilyen készülékekkel kapcsolatban, de hamarosan újba költözünk és ott csak elektromos tűzhelyet tudunk majd beszerelni.

lovasgeza Creative Commons License 2012.10.12 0 0 3883

Sziasztok!

Most építjük újjá a konyhánkat. a Tervező kizárólag Teka gépeket tud hozni.

A következő gépek lesznek újak:

• sütő
  • főzőlap
  • mikró
  • páraelszívó

A 160 ezres mikrót már kihúztuk a listáról, mert mi csak melegítünk benne. A többiről várnék véleményeket, hogy szerintetek ajánlott e ez a márka?

Olvastam már róla jót is rosszat is, szóval nem tudom.

csanga Creative Commons License 2012.10.06 0 0 3882

Sziasztok!

Kedvező áron szeretném eladni HAUSER BM 663 tipusú kenyérsütőgépemet. Teljesen oroginál, még egyáltalán nem használtam.

Mit kell tudnod róla?

• Kenyérméretek: 750 -1200 g
  • Keverőlapátok száma: 1
  • Programok száma: 12
  • Teljesítmény: 600W
  • Választható árnyalat: világos, közepes, sötét
  • 13 óra programozható késleltetés
  • Melegen tartás: 60 perc
  • Nagy betekintő ablak és LCD kijelző
  • Kivehető sütőedény
  • Hidegfalú külső burkolat
  • Csúszásgátló talpak
  • Egyéb: mérőcsésze, kanál
  • doboz: 428x229x324 mm

Jani71 Creative Commons License 2012.10.02 0 0 3881

Sziasztok!

Ez a Jupiter mákdaráló tényleg ennyivel jobb, amennyivel az ára különbözik a bárhol kapható "olcsótól"? Jó, tudom, hogy ez csupa nemes acél, de azért mégis érdekelne.

Az időállóságát kell megfizetni? "Örök" darab? Használ ilyent valaki közületek?

Láttam boltban mondjuk a kínai gagyi és e közötti kategóriájút (nagyjából valami olyant keresnék, de mégse vettem meg), kb. 3500-4000 Ft magasságában. Öntött vas volt, ha jól emlékszem (de azért furán csillogott rajta a bevonat - nem az a klasszikus, sötét vas, bár tényleg öntött vasnak tűnt!). Lehet, hogy ár/érték arányban az jobb vétel lenne?

Műanyag gagyit nem vennék, azért pár ezer Ft-ot megér egy ilyen eszköz, ha jól muzsikál néhány évig.

Van esetleg valakinek konkrét ajánlata, hogy milyen irányban érdemes gondolkozni?

Szeretnék egy jó kézi mákdarálót, de nem költenék feleslegesen!

(Ahogy olvasom a neten a különböző helyeken, megoszlanak a vélemények a mákdarálás kapcsán, hogy késes elektromossal törjük, vagy kézi tekerőssel sajtoljuk, de számomra ez a kérdés eldöntött...!!! :) )

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.01 0 0 3880

Szerintem nézd meg kisebb, régivágású háztartási kisgép szervízekben, vagy bizományikban. Pl, a Király utca és a Wesselényi utca környékén van egy pár ilyen hely. Ott lehet, hogy van alkatrésznek eltett gép. 

Előzmény: atomik851 (3879)
atomik851 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 3879

Sziasztok!

Húsdarálóhoz nem tud esetleg valaki alkatrészt? A képen bejelöltem, hogy melyik alkatrész kellene(pirossal). Eltört az a műanyag rész. Vagy valami üzletet, linket  ahol lehetne beszerezni effélét! Köszönöm előre is a válaszokat.  

Szababo Creative Commons License 2012.08.21 0 0 3878

Szia!

Nekem is ez volt a problémám a Samuval. Valszeg valaki nyitvahagyta a fagyasztó ajtaját és befagyott az elpárologtatóhoz vezető cső, így a víz (Nofrost technológia) a fagyasztó térbe folyék és fagy meg. Hagyd kihúzva egy pár napig, vagy leengedés után hajszárítozd meg finoman. Nekem szerelő csinálta. Azóta is megy.

Remélem tudtam segíteni és nem túl későn. :)

Előzmény: Aldric01 (3877)
Aldric01 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 3877

Sziasztok!

Samsung DA68-00650A kombi hűtőnk van. No Frostos. Az a problémánk, hogy az alul a fagyasztórészbe víz gyűlik össze és kb. hetente ki kell törölgetni. Igaz van amikor meg is fagy és úgy kell kipiszkálni. Azt mondta a feleségemnek egy ismerős, hogy van kifolyó lyuk, lehet eltömítődött. Én ezt nem találom sehol. Valaki tudna segíteni? Az is jó, ha kézikönyv van meg, hátha abban benne van. Mert nekünk nincs meg a kézikönyv.

flugosmotoros90 Creative Commons License 2012.07.22 0 0 3876

Üdv!

Pár éves LG Cyking érintkező, teljesen szétégve, letörve.

Mit lehetne vele csinálni? Nem találtam eddig ilyen bütykös réz érintkezőt, elvileg nem is gyártanak hozzá.

Valaki tudna segíteni, hogy hasonlót hol tudnék beszerezni?

Köszönöm!

sompeter Creative Commons License 2012.07.22 0 0 3875

sziasztok

Van egy AEG mosogató gépem szivattyú hibával. Kérehetek itt segítséget vagy ez a topik új gépekkel fogalalkozik. Ha igen van esetleg háztartási gép javításban segítséget adó fórum?

üdv. Péter

Margareta100 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 3874
Előzmény: sz424 (3864)
WebM Creative Commons License 2012.04.07 0 0 3873

Sziasztok!

A hőlégkeveréses mikrohullámú sütőkkel (néhol kombi mikró néven futnak) van valakinek tapasztalata? (Pl. Whirlpool AMW 595, AEG MCC 3881 E-M, stb.) Ki lehet velük váltani egy normál elektromos sütőt, kb. ugyanolyan süteményeket lehet velük készíteni?

29spotty Creative Commons License 2012.03.27 0 0 3872

Sziasztok! Szeretnénk egy ilyen kis Cafissimo DUO-t (ez legalább elfér a konyhánkban :) ). Valaki használt már ilyet? Érdekelnének vélemények!

Teaway Creative Commons License 2012.03.03 0 0 3871

Azzal sajna nem tudok szolgálni, nem láttam közelről indukciós lapot.

Előzmény: jtimi (3869)
jtimi Creative Commons License 2012.02.21 0 0 3870

bocs, visszaszívom.. amikor a lenti posztot irtam meg nem volt meg a leírás. utána megtaláltam , kiszámoltam, ami alapján nem kompatibilisek egymassal. ennek ellenére lehet, h megis kiprobalom.

Előzmény: jtimi (3869)
jtimi Creative Commons License 2012.02.21 0 0 3869

Köszi, számolni tudok, a gyakorlati része érdekelne...

Előzmény: Teaway (3867)
ha4nz Creative Commons License 2012.02.15 0 0 3868

hotpoint-ariston mosógépről van valakinek tapasztalata?

Teaway Creative Commons License 2012.02.11 0 0 3867

Részlet a leírásból:

"az edény aljának mágnesezhető részének egy minimális átmérővel rendelkeznie kell, amely a főzőzóna kb. 3/4-e"

Mivel a legkisebb főzőzóna 145mm-es, ezért 145 * 3 / 4 = 108 mm a korlát.

Előzmény: jtimi (3866)
jtimi Creative Commons License 2012.02.07 0 0 3866

Sziasztok!

Segítsetek nekem! Vettünk egy Electrolux EHD60020P főzőlapot, amelyet még nem használtunk (most készíti hozzá az asztalos a konyhabútort). Szeretnék venni hozzá egy kotyogós kávéfőzőt, de egy ilyen megjegyzés van a kávéfőzőnél: "Amennyiben indukciós főzőlapon szeretné használni ezt a kávéfőzőt, vásárlás előtt az indukciós lap használati útmutatjából tájékozódjon, hogy mekkor a legkisebb átmérőjű edény, amit az indukciós főzőlap melegíteni tud.Kicsomagolás után szíveskedjék ráhelyezni a kávéfőzőt az indukciós lapra (kávé és víz beletöltése nélkül!) és ellenőrizni, hogy működik-e." A kávéfőző aljának átmérője 6,5 cm. 

Nem találtam minimum átmérőre vonatkozó korlátot a főzőlapnál. Van esetleg itt valakinek tapasztalata? Nem venném meg feleslegesen a kávéfőzőt, ha nem jó hozzá...

Teaway Creative Commons License 2012.02.05 0 0 3865

Hívd a budapesti márkaboltot, lehet hogy tudnak segíteni!

Előzmény: sz424 (3864)
sz424 Creative Commons License 2012.01.23 0 0 3864

Üdvözlök Mindenkit!

Erre a topikra még nem írtam.

Egyből egy kérdéssel kezdem :-)

Nemrég "megörököltünk" egy Gorenje K477 E inox kombi tűzhelyet (felül gáz, a sűtő elektromos), de nem kaptunk magyar használatit, illetve semmilyet nem kaptunk.

Tud valaki olyan helyet, ahonnan le tudom tölteni pdf-ben, vagy bármiben a magyar használatiját?

Esetleg ha Budapesten valakinek van ilyen használati leírása papír formában és megengedné, hogy lefénymásoljam, beszkenneljem vagy befényképezzem, azt nagyon megköszönném.

Előre is köszönöm a segítséget!

Zoli

lacikalocsa Creative Commons License 2012.01.03 0 0 3863

Szia.5éve van Whirlpool ADP 4410-es mosogató és akkor vettünk Whirphool kombi hűtőt is,mindkettő tökéletesen működik.Mosógépet most vettünk dec.31-én,Privileg PWT 2525,eddig jó,de ez még új.A WP.mosógépről a szerelőnk lebeszélt.

Előzmény: NORTHLINE (3861)
pestam Creative Commons License 2011.12.15 0 0 3862

hát nekem van kevés tapasztalatom a Wh.lal kapcsolatban (volt cégemnél volt), új típus, egy nagy rakás sz.r!

otthon meg AEG van (kvázi El. uaz), teljesen ok

Előzmény: NORTHLINE (3861)
NORTHLINE Creative Commons License 2011.12.09 0 0 3861

Üdv mindenkinek, mosogatógépet vennék, 2 jónak tűnő ajánlatom van:

http://www.ebolt.hu/product369265_category2015-Whirlpool_ADG_6240_FD_beepitheto_mosogatogep_60_cm.html

http://www.ebolt.hu/gateargep_product268591-Electrolux_ESL_67070_R__beepitheto_mosogatogep.html

Előbbi 134.000.-, utóbbi 129.000.-

Korábban nem volt mosogatógépünk, most ennyit szánnék rá, melyiket ajánlanátok, esetleg más alternatíva?A Whirlpool 4 év garanciát ad, az tetszene.Köszi!

trancesound Creative Commons License 2011.12.08 0 0 3860

Érdemes továbbra is figyelni az akciókat, mert 15-e után is lesz még 20%-os akció. Kérdés, hogy mire. Aki tud bármilyen más akciót háztartási gépekkel kapcsolatban,  legyen kedves megosztani. :)

Előzmény: ponyvaskocsi (3859)
ponyvaskocsi Creative Commons License 2011.12.08 0 0 3859

20% lejön a mosógép árából? Jó vétel :) Pár forintot meg tud spórolni az ember ha jól időzít. De a monitorokat várom a legjobban :)

htkrelon Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3858

Köszönöm szépen a linket. Szemrevalóak a pénteki mosógépek. Szerintem párommal lebeszélem a közös karácsonyi ajándékunkat és benevezünk egy mosógépre.

Előzmény: trancesound (3856)
drabedár Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3857

Nem bízok én bennetek :D Megnézem inkább az oldalon mik lesznek

trancesound Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3856

Itt tudod figyelni az akciókat! Minden nap ki van írva minden kedvezmény. Most 15-ig tudod megnézni. Jó böngészést!

http://www.metro.hu/?utm_source=mg&utm_medium=cpc&utm_campaign=advent1

Előzmény: hantosbabos (3854)
creamway Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3855

Én naponta kérem.. köszönöm :)

hantosbabos Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3854

Valaki nagyon jól értesült a témában!

Ha már ennyire jól ismered az akciókat, légyszives küldd már el nekem minden héten a soron következő akciót!

köszi

Előzmény: trancesound (3853)
trancesound Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3853

Nagyon benézted barátom. Ha legalább valamit rosszul tudsz, akkor legalább ne hírdesd!
Ha a hülyeségeidet le is írod, az még rosszabb, hisz tudjuk a szó elszáll, az írás megmarad. Esetedben annyit tesz, hogy utóbbival nyomott hagytál az éterben. 
S most segítek, ha már enynire bele mentél.

"A hütő akció még nem érvényes"
A hűtő akció már lejárt december 2-án, de sosem volt ott 50%-os hűtő kedvezmény! Bár mivel adventi akcióról van szó és minden nap új ajándék jár (ergo minden nap más kedvezmény más-más termékekre) még van esélyed, hogy lesz hűtő akció majdan a metróban, s ha szeretnének a te kedvedre tenni lehet, hogy félárasítják is :D Csak szólj nekik jóelőre! Hátha. Egyenlőre csak volt és az is 20% volt. És pénteken igen. Jól mondtad. Mosógép akció lesz 20%-kal.

Előzmény: hantosbabos (3852)
hantosbabos Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3852

Igazad van.Tévesek voltak az információim.

A hütő akció még nem érvényes, de minden mosógép 20% os kedvezménnyel kapható pénteken. És ez már biztos :)

Előzmény: hantosbabos (3850)
drabedár Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3851

Micsoda? Fél ár plusz 20%? Akkor szinte utánad dobálják a készülékeket. Nem lehet, hogy elnéztél valamit? 

Előzmény: hantosbabos (3850)
hantosbabos Creative Commons License 2011.12.07 0 0 3850

Azt hallottam pénteken, azaz dec 9-én

a Metro áruházban minden hűtő féláron kapható.

érdemes megnézni a választékot- főleg , hogy ebből még lejön 20%!

http://www.globalplaza.hu/aruhaz/metro&cat=18

Eladó555 Creative Commons License 2011.11.06 0 0 3849

Bosch, használt, német gyártmányú, beépíthető, légkeverős tűzhely, mikrohullámú sütővel kombinálva, rozsdamentes, beépíthető, 4 db acél főzőlappal, eladó.Irányár:20000Ft

Érd:06 70 230 1323

Eladó555 Creative Commons License 2011.11.06 0 0 3848

Küppersbusch, használt, német gyártmányú, beépíthető tűzhely, rozsdamentes, beépíthető, 4 db acél főzőlappal, 1 főzőlap automata, termosztát szabályozással, eladó.

Irányára:20000Ft

Érd:06 70 230 1323

Pisces72 Creative Commons License 2011.10.08 0 0 3847

Gőztisztítót használ valaki? Márka? Tapasztalatok? Köszi!

sjohn Creative Commons License 2011.07.25 0 0 3846

Szerintem az életben nem tudjuk meg.

Lehet, hogy nem is baj.

Amelyiknek ilyen vevője van....

Előzmény: andfer (3842)
sjohn Creative Commons License 2011.07.25 0 0 3845

Villanysütőst vegyél, mert a gázsütősben csak húst lehet sütni!

Előzmény: kozso1 (3843)
Eperke1976 Creative Commons License 2011.07.25 0 0 3844

Nekem felültöltős Whirpool mosógépem volt, kb 500 évig kiválóan működött. Sok év után egyszer pár ezer Ft-ért szivattyút kellett benne cserélni, azon felül hibátlan volt!

Előzmény: Brembull (3839)
kozso1 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 3843

Van valakinek MORA gáztüzhelye?
Esetleg ismerősnek?
Milyen vélemények vannak róla?

Pl. a sütője milyen elöl éget, hátúl hűt :)
(lyet szeretnék venni)

andfer Creative Commons License 2011.07.21 0 0 3842

Melyik az a webáruház?

Előzmény: Kriszta100 (3841)
Kriszta100 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 3841

Sziasztok!

Egy webáruházat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Megbízhatóak, és kedvező áraik vannak. A árösszhasonlító hanlapokon meggyőződhetsz a jó árakról is. Fizetni csak aru átvételkor.

Remélem tudtam segíteni valakinek.

peterch Creative Commons License 2011.07.15 0 0 3840

Szia !

Nekunk ARDO felulnyitos van mar 2001-tol es idaig semmi gond nem volt vele.  De majd mindjart jonnek es jol leszurnak engem erte, hogy ezt ajanlottam, mert olasz es ami olasz az rossz.:(

A fiameknak viszont Electrolux van es az is szepen mukodik mar vagy 3 eve, azzal sincs gond.

Udv , Peter.

Előzmény: Brembull (3839)
Brembull Creative Commons License 2011.07.15 0 0 3839

Sziasztok! 

Mosógép vásárlás előtt állunk (a régi bedöglött, vennénk egy újat). A fürdőszoba ajtó 55-cm széles, tehát a felöltöltősek jöhetnek szóba, most is ilyen van. Tudom, hogy létezik keskeny elöltöltős is. 

Márkák, tipusok megbízhatósága érdekelne. Az eladók, (akiknek nem hiszek) Electrolux-ot és LG-t javasoltak. Nekem pl. az LG-ről nem a mosógép jut az eszembe. A Whirpool-t állítólag nem kell erőltetni.

Tapasztalataitokat előre is köszönöm!

ke_fe Creative Commons License 2011.06.25 0 0 3838

Szolj szerelonek. Ok rendszeresen cserelnek ajtogumit.

Előzmény: reklámügynök (3828)
sanyooo Creative Commons License 2011.06.24 0 0 3837

Igen, ma van a holnap tegnapja, oda-vissza.

Előzmény: Teaway (3836)
Teaway Creative Commons License 2011.06.16 0 0 3836

Holnap van már? :)

Előzmény: sanyooo (3823)
/dev/urandom Creative Commons License 2011.06.16 0 0 3835

Sziasztok!

Eladó egy másfél éve vásárolt, de feleslegessé vált és soha nem használt elektromos húsdaráló! 300W-os teljesítmény, minden tartozékával!

További infó itt:

http://www.vatera.hu/elektromos_uj_husdaralo_minden_tartozekkal_300w_1462540538.html

Laslow Creative Commons License 2011.05.15 0 0 3834

Tegnap simán üzembe helyeztem a készüléket, csak egy csavarhúzóra volt szükség hozzá.

Előzmény: Laslow (3833)
Laslow Creative Commons License 2011.05.06 0 0 3833

Sziasztok!

Tönkrement a tűzhely feletti páraelszívó, ezért venni fogok helyette egy újat. Olyan a mostani, hogy a felette lévő konyhaszekrény aljára van felfogatva, és abban a konyhaszekrényben fut egy 10 centi átmérőjű cső, ami kivezeti az elszívott levegőt az épületből. A mostani páraelszívónak 120mm átmérőjű a használt levegőt kivezető csöve, ezért olyat veszek, aminek szintén ekkora - gondolom ahhoz pont jó lesz a régi szűkítő cső.

A célom az, hogy speciális felszerelés nélkül (van csavarhúzom és szigszalagom, meg esetleg szerzek majd valamilyen fúrógépet a konyhaszekrény aljára történő felfúráshoz) képes leszek-e leszedni a régi páraelszívót, és az újat felrakni a helyére? Leginkább az aggaszt, hogy nem tudom miképp van a cső és a páraelszívó összeillesztve: szét lehet-e bontani a régit úgy, hogy utána az újat rá tudjam rakni? Milyen egyéb eszközre lesz még szükségem? A páraelszívókhoz ugye adnak felszerelési kézikönyvet? Ezeket egyénileg szokták az emberek felszerelni a konyhájukban, vagy szerelőt szokott igényelni?

(Egy Cata F-2060 típusú készüléket tervezek vásárolni.)

sjohn Creative Commons License 2011.04.10 0 0 3832

Aristont.

Előzmény: wolfka (3831)
wolfka Creative Commons License 2011.04.10 0 0 3831

Sziasztok!

candy, bosch vagy gorenje kombihűtőt vegyek? Vmi A++os kéne!

reklámügynök Creative Commons License 2011.04.09 0 0 3830

hmmm, na mindegy, képet is mutattam volna...

reklámügynök Creative Commons License 2011.04.09 0 0 3829

Íme egy kép!

reklámügynök Creative Commons License 2011.04.09 0 0 3828

Sziasztok!

Van nekem egy Elektrolux ERB 2644 típusú kombihűtőm, két kompresszoros. A fagyasztó elkezdett jegesedni, ennek kapcsán leltem az alábbi hibára:
az ajtó szigetelése eléggé el van fáradva és nem kis rés van rajta. Azután kezdődőtt ez a probléma miután megfordítottam az ajtót. Mit lehet ezzel kezdeni?

Előre is köszi a tippeket.

nagy-ii Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3827

Szia

Én sajnos segíteni nem tudok neked,de nekem is ilyen mosógépem van és nekem használati utmútató kellene hozzá de nem talélok sehól ha esetleg neked megvan,küldhetnél róla képet.

köszi!

nagyi

Előzmény: tranyoka (2908)
nagy-ii Creative Commons License 2011.03.13 0 0 3826

Sziasztók!

Használati utasítást keresek ehez a mosógéphez Gorenje WA0151. ha tudtó segitsetek

kószi József

bomtom Creative Commons License 2011.03.10 0 0 3825

A Bomann háztartási gépekről mit tudtok? Főleg hűtő érdekelne.

Elemi Koczka Creative Commons License 2011.01.06 0 0 3824

Sziasztok!

Van avalakinek tapasztalata a következő gépekkel?

Bosch PIF645R14E félindukciós kerámialap

Bosch HBN532E1T sütő

sanyooo Creative Commons License 2010.12.30 0 0 3823

Holnap megnézem, ha el nem felejtem! :)

VINCHI "márkájú" full kínai :)

Előzmény: Teaway (3822)
Teaway Creative Commons License 2010.12.29 0 0 3822

Milyen venti van benne, ami bírja a párát?

Előzmény: sanyooo (3820)
csaancsa Creative Commons License 2010.12.29 0 0 3821

Szia! Azt hiszem te ilyet keresel, most láttam a vaterán. Itt a linkje:

http://www.vatera.hu/aka_electric_party_grill_szendvics_suto_retro_1435611004.html

Előzmény: vadasz70 (3804)
sanyooo Creative Commons License 2010.12.02 0 0 3820

Jó lesz!

Tegnap az enyémnek befagyott a kinti zsaluja, annyi pára távozik rajta! Fontos a lejtés kifele!

Előzmény: tibor200 (3819)
tibor200 Creative Commons License 2010.12.02 0 0 3819

Ja különben ez is pvc lefolyócső csak azért 12,5cm es merthogy jobb ha vastagabb , meg a páraelszívónak ilyen vastag a kimenete, így nem kel szűkítő hozzá.

sanyooo Creative Commons License 2010.12.01 0 0 3818

Szia!

Én 110 mm-es wc lefolyócsövet használtam, a falba vakolva is. Olcsó és örökös, mint a nyomorúság! Lejtés kifelé! :)

sanyooo

Előzmény: tibor200 (3817)
tibor200 Creative Commons License 2010.11.28 0 0 3817

Üdv !

Páraelszívót (vagy szagelszívót ) akarok otthonra bekötni a költségcsökkentés érdekében műanyag vízvezetékcsővel. Meg amiatt is mert a konyabútoron keresztül kellene átfúrni ,és ott jobb ha az alu kihúzható gégecső helyett  egy merev falú cső van akkor az nem horpad be ha egy edényt hozzányomnak pl a konyhaszekrényben.

Tud valaki hozzászólni vajon jó e az egyszerű PVC cső hozzá amit vízvezetészerelésnél használnak, lefolyócső, van e egyáltalán 12,5cm méretben?

Szerintem biztos olcsóbb mint a  2000 ft/m es  légetechnikai cső  + még annak  2000ft os könyöke--ugye mert egy derékszög is van benne.  

Trixione Creative Commons License 2010.10.30 0 0 3816
Nekem volt hasonló eset, a keverőlapátok nem forogtak. Azóta bekészítés előtt pici olajjal megkenem a keverőlapátokat forgató tengelyt az üstben és megforgatom kézzel. .Ha ez nem segít,akkor passz.
Előzmény: VWTD (3811)
colizoli Creative Commons License 2010.10.27 0 0 3815
talloz, feltölt és BESZÚR
Előzmény: P.Abelii (3814)
P.Abelii Creative Commons License 2010.10.27 0 0 3814
Üdv!
Mivel még mindig nem látom a képeket ha valakit érdekel mailben elküldöm!
zsuti@citromail.hu
Köszi!
Üdv!
P.Abelii Creative Commons License 2010.10.27 0 0 3813
Bocsi, mivel nem láttam a képeket feltöltöm őket (mégegyszer)
Üdv!
P.Abelii Creative Commons License 2010.10.27 0 0 3812
Sziasztok!
Eladók a következő cuccok:
Hajdú mosógép 15000 (lásd kép)
Privileg nagy fagyasztószekrény 20000 (lásd kép)
Bosch kis hűtőszekrény 15000 (lásd kép)
Megtekinthetők Budapesten, teljesen jól működő állapotú mindegyik!
Ha kérdés van: 0620-5504628
Köszi!
Üdv!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!