Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
Keserű Onesta 20-m kézi ágyú eladó. Gumis pisztolyok között az egyik legerősebb. Ez még gázriasztóra van vizsgáztatva, viselési kérhető rá. Kártya érvényessége 2032.
Eladó,a fotón látható, garanciális (2024.09.14-ig) Keserű MEGAMAX gumilövedékes revolver.
6 lövetű, dobfuratonként 2db 19,3mm-es gumilövedék tölthető bele, így 6x2, azaz 12db gumilövedék lőhető ki vele, mely guminként 120 joule torkolati energiával hagyja el a revolver csövét.
Tehát 2 gumiraEladó töltve lövésenként 2x120 joule, ez bárkit megállít!!
SA sütésű, minden lövés előtt hátra kell húzni a kakast. A hosszabb cső és az SA sütés miatt sokkal pontosabb célzás érhető el vele = OTTHON VÉDELEMRE A LEGJOBB VÁLASZTÁS!
Alu tok és dob, a dobforgató koszorú acél, így örök élet +1nap.
Nagy mérete ellenére, az új markolat kialakítása miatt kényelmes a fogása, mint a régebbi nagyágyúnak(Onesta) volt.
Elköltözne egy komplett otthonvédelmi csomag Csongrád-Csanád vármegyéből:
Atlas Zalán 12 több, mint 100 tölténnyel és gumival, 2031.02.01-es vizsgával, kb. 4 tárat lőhettem ki vele: 220e Ft.
Keserű Onesta GR 0248 a képen látható töltény + lövedék mennyiséggel, kenőzsírral, 2033.09.26-os vizsgával, kb. 20-30 lövés lehet benne: 90e Ft.
Keserű Home Defender-M 163 a képen látható töltény + lövedék mennyiséggel, kenőzsírral, 2033.09.26-os vizsgával, kb. 6 tárat lőhettem ki vele: 165e Ft.
Walther P99 mint 50 tölténnyel és különböző színű jelzőrakétával, övtokkal, és egy sosem használt hónalj tokkal (nincs a képen), tartalék tárral, 2028.09.26-os vizsgával, kb. 10-15 tárat lőhettem ki vele: 80e Ft. (elveszett a hátsó irányzéka, de ennek használat szempontból semmilyen jelentősége nincs)
EK Archery Guillotine-X csigás számszeríj a képen látható nyílvesszőkkel és céltáblával, max. 10 lövést adtam le vele: 210e Ft.
Norica Quick a képen látható lövedék mennyiséggel (a dobozokból pár db hiányzik), a fentiekhez hasonlóan szintén nagyon keveset hasznát: 50e Ft.
Az 5786 sz. hirdetésem tárgytalanná vált. Miután a csökkentett, 130E forintos áron sem volt komoly érdeklődő, úgy döntöttem, megtartom. (Én a tartozékokkal együtt 170.500.- forintot adtam érte.)
Szevasztok fórumozók ! Lenne egy új Atlas G-shoot 4 matic lupara eladó 135000 Huf-ért. Képeket priviben tudok küldeni mert itt nem sikerült. Tel : 06303189502 e-mail : egynevcsak @gmail.com
Zoraki R1 gumis revolver eladó. Csak kipróbálva volt, gyakorlatilag új. Két méretű bogyóval, némi patronnal, meg ami a képeken van. 125000ft zsolt3d@freemail.hu
Egy barátomé, ezért érdeklődni a megadott telefonszámon.
Köszönöm.
Eladó kihasználatlanság miatt egy éve vásárolt Zoraki r1 GG Típusú 9 mm-es Gáz-Riasztó egyben Gumilövedékes forgótáras 6 lövetű maroklőfegyver 4,5 colos csővel. Az eszköz engedély nélkül tartható,illetve 3000 Ft elenében a rendőrségen meg lehet rá kérni a viselési engedélyt. A fegyverhez jár még egy gyári Zoraki BŐR fegyvertok,egy alumínium töltő,szilikonzsír,sok gumilövedék,Geco indító patron, illetve gáz parikapatronok. A fegyver Debrecenben-Balmazújvároson Megtekinthető.ára: 125000.- Tel:06 70/942 5922