Az enyém ugyan ilyen(volt)kellemes,és jól látható kék szín,sötétedéskor autómatikausan halványabb fényre vált.Csak egy a baj vele:néha félrevált,vagy hatodikat is mutat.Akkor kezdheted előlről.
Annak idején nekem Gyula megmondta(megint igaza volt)hogy amitő épített be,az a tuti,az sosem vált fére.
Azóta Muju kolléga jóvoltából nekem is van,be is építettem.Nem igényel nagy mókolást.Gyula fel is rakta a TDM-fórumra a képeket,lépésről lépésre.
Szóval nem lebeszélni akarlak a mágneses,univerzálisról de néha szidni fogod,egy idő után idegesítő:((((
Ideje volt lelépni onnan, kritikán aluli a minősége annak az oldalnak. Nem is értem, annyi ingyenes lehetőség van már, ami ezerszer jobb, miért ezzel szenvednek?
Na megérkeztem 8 év után ide is, így már három TDM-es fórum között cikázhatok ide-oda. Végignézve az itteni márkatársaim nickneveit, akik maradtak az ismert nevükön az oké, de a többiek akikkel vagy ismerjük vagy nem egymást, azokat az adatlapjuk alapján próbálom megismerni.Egy szó mint száz ha már a jó társaság és jó motor miatt döntöttem a TDM mellett, akkor én itt is jól fogom érezni magamat.
Én sem tudtam hogy van itt ilyen fórum, mivel a korábbin nem esett szó róla (elégszer) :D.
Nicknév...... WÁÁÁÁ mittaláltam, regisztrálás. "Az Ön által megadott e-mail cím foglalt"...... na nézzük. Megjött a új jelszó kérő levél...... Szóval ez van. Nem tudom mikori, miért csináltam, mire kellett. De a rendszerben voltam.