Jól járjad körbe a témát és legelébb azt kell pontosítanod, hogy mit és mennyit akarsz mérni.
Szerintem ez hasonlítható egy gazdagon és egy szerényen felszerelt irodához. Ha sokat és sokan nyúzzák az IT eszközöket, akkor minden funkcióra külön célszerű végeszközt alkalmazni (külön másoló, külön fax, külön nyomtató, szkenner...stb)
Ha szerényebb a lehetőség és a leterheltség, akkor egy darab multifunkciós eszközt kell venni.
Ha a komplex műszered elszáll, akkor az visz mindent és megálltál.
Ha célműszereid vannak, akkor több lábon állsz...-de ez többe is kerül.
Kalibrálás tekintetében teljesen jogos Stewevill 8545-je. Ezt is mérlegelni kell.
CAT osztály tekintetében is fuss egy kört...de legalább hasonlítsad össze ez alapján is a vásárlandó cuccot/árat.
Rolad jutott eszembe! :-) Hozod a bill.-t kitakaritom, addig meg kotozgeted a tyukbeleket! ;o) Komolyra forditva a szot: Amugy igen, pesti vagyok. Csak nehany szerelo sikitva menekult az osszetoredezo aluminium vezetekektol, a masik fele meg arcatlan volt kicsit, mikor penzrol kezdtunk el beszelni... Akkor mar inkabb egy "ismeros" verjen at! ;o)) Dobj egy emilt legy szives, mert a tied nem publikus... Koszonom!
Urak(holgyek)! Segitseget szeretnek kerni! Panelban kellene egy osoreg biztositektablat lecserelni valami modernebbre es a haloszobaba behuzni foldelest, legalabb egy konnektorhoz... Tudtok erre megbizhato es nem horror aron dolgozo szakit ajanlani? Koszonom!
amiket néztem, ott 2 csavarlik van. elég 2 csavar rögzítésnek? villanyász boltban lehet külön csavart is venni, vagy eleve olyan dobozt keressek, amihez jár ez is?
Eltünt egy üzim az éterben, mindegy mégegyszer: www.meter.hu -n nagyon javaslom a Metrel 61557 műszert mindent mér ami a 2364-ben szükséges lehet. (igaz, borsos az ára, de megéri!) Egy kombi műszert célszerű venni, mint több célműszert, mert 1 év a javasolt kalibrálási intervallum és műszeremként 18- 20.000,- Ft + Áfa a díja...
Most én is akarok vásárolni egy kombinált műszert (hurok, földelési ell, szigetelési ell.) ami mindent tud. De az itteni árakat elnézve, talán jobban járok, ha külön külön célmüszereket veszek.
az egyszerűbb (-->olcsóbb) szerelődobozokból létezik külön vízszintesen és függőlegesen sorolható? ahogy néztem, vannak a drágább fajta nyolcszögletűek, de én most a sárga ill. narancs színben kaphatókra gondolok, ahol a belső oldalon egymással szemben van két recézett rész, ahova a szerelvény karmai jól be tudnak akadni. az eddig a kezembe került dobozoknál ez mind úgy kerül jobb és bal oldalra, ha a doboz "soroló-nyúlványai" fent illetve lent vannak, vagyis vízszintes sorolás esetén a recék fent illetve lent vannak, és így a szerelvény csak úgy szerelhető be, ha a jobb és bal oldali, csavaros rögzítéshez szánt részhez akasztjuk a karmokat.
No akkor, a kéket a kékkel kösd össze a 3 barnából egyet vegyél külön, és azt kösd össze az egyik feketével, éa a másik fekete meg a 2 barnához..............
A foglalattól kijön egy kék és egy barna kábel. 3 foglalat van. Eddig úgy müködött hogy a 3 kék kábel összevolt kötve a plafonból kilógó egy fekete kábellel, illetve a 3 barna kábel összevolt kötve a plafonból kilogó kék kábellel. A kbi 2-105 kapcsoló egyik kapcsolójával egyszerre müködött a 3 foglalat. A kbi 2-105 kapcsolóból 3 fekete kábel van bekötve. A plafonból logó fekete és kék kábel felcserelése nem változtatott semmit, égett egyszerre a 3 foglalat (égő). Köszi előre is.