Keresés

Részletes keresés

starchild Creative Commons License 2022.11.15 0 0 3

Affrancba, most ide írtam, amit máshova akartam: ) Indításnak nem rossz.

Előzmény: Bendeguz 2.0. (1)
starchild Creative Commons License 2022.11.15 0 0 2

Nyitottam egy platformfüggetlen topicot a témában, ha bárkit érdekel, várom a (pozitív/negatív/nullás) hsz-eket.

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9251907

Ha igény van rá, megmarad, ha nem, akkor megy a süllyesztőbe.

Előzmény: starchild (0)
Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2022.11.15 0 0 1

0-zásra már nem is tellett :))

starchild Creative Commons License 2022.11.15 0 0 0

Kezdetnek egy-két specifikus topikból áthozott friss hozzászólásom:

 

Sporttv topic: vettem egy oled tv-t, ami kenterbeveri látványban a csúcs Sony 2 eves led-tvmet, már-már plazma tv szinten....csak hát ugye a korlátozások. Oled tv-n ne nézz sdr-ben (akár "hd"-ben se) semmit, pláne sport tartalmat, mert a statikus kijelzések miatt beég a kijelződ...csakis hdr, dv filmek, sorozatok.
Ennyire nincs közönsége a sportnak, vagy csak ennyire leadták az igényeiket a sportszerető nézők? Anno voltak kísérletek 3d, 4k adásokra, de ezek elhaltak (legalábbis itthon)....én fizetnék érte (nem keveset), ha csúcsimőségben, és főleg a tv-m fizikai épségének veszélyeztetése nélkül tudnék sportot nézni.

 

Eurosport player megszüntetése:
Tipp: jövöre jön a Discovery+... jópénzért....cserébe olyan plusz (nem sport témájú) tartalmakkal, ami spec engem nem igazán érdekel.
De ez a jövő, vegyél meg 10+ szolgáltatást, hogy minden téged érdeklő sport eseményt követni tudj. Vhonnan ismerős...eddig az offline tv (kábeles, műholdas, iptv). szolgáltatók játszották ezt el, most az éppen zajló digitális forradalom a hagyományos tvnézés kiváltására. Ezerféle szolgáltató, mind1ik a te pénzedet akarja (netflix, hbo max, disney+, stb).

starchild Creative Commons License 2022.11.15 -1 0 topiknyitó

Szeretném kicsit egybe foglalni a különböző sport tematikájú tv csatornákkal kapcsolatos megosztott gondolatokat, amelyek nem igazán  csatorna specifikusak hanem úgy általában foglalkoznak a témával.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!