Keresés

Részletes keresés

Dia0lo Creative Commons License 45 perce 0 0 2277

Nem fogja beszántani, ez biztos, de szerintem a nagyobb sportjogokra nem fognak többet licitálni: NB1, F1, BL. Ezeket hadd vigyék csak piaci alapon, aztán majd eldől, hogy kinek éri meg lineárisan vagy streamingen. Én ahogy többször írtam a nagy világeseményekre pályáznék (olimpia, VB), illetve az olyan magyar érdekeltségű eseményekre, amelyek általánosságban meghatározóak itthon (úszás, vívás, atlétika VB-EB). Ezen kívül pedig azokból a magyar bajnokságokból közvetíthetne, amiket nem tudnak piaci alapon értékesíteni, ezáltal a közvetítési jogokon keresztül lehetne támogatni a különböző csapatsportokat és egyéni sportágakat. Ez lenne szerintem a magyar sport közszolgálatiság szempontjából. 

A többi:

- M1: napközben háttérműsorok, beszélgetések, napközben többször híradó, de a politikai hangokat lekorlátoznám a híradóra és a közéleti műsorokra

- M2: reggel 6-tól este 8-ig gyermekcsatorna, a köztes idősávban ifjúsági csatorna, lehetne zenei, filmes/sorozatos tematika a nem gyermek idősávban

- Duna+M5 (én egyesíteném): - ismeretterjesztő, kulturális jellegű csatorna, ami mellett megférnek a könnyedebb témák is

- M4: sportcsatorna, de! a kevesebb jog miatt feladata lehetne a társadalom egészségtudatosabbá nevelése, sportolásra ösztönzése. Kicsit béna nyilván, de biztos lenne valami módja a tömegsport népszerűsítésének, szerintem egy sportcsatornának az is feladata. 

Emellett maradjon az ingyenes mediaklikk, legyen végre egy értelmes és működő appjuk okos tévékre és más készülékekre, ezek mind-mind fontosan lennének a modern tartalomfogyasztáshoz. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (2275)
mikkamakka73 Creative Commons License 2 órája 0 0 2276

Reméljük minél kevesebb

Előzmény: BASEBALL_FAN (2275)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2 órája 0 0 2275

Anno itt az index topikjain sokan irták, minek ennyi sport stb csak pazarol a Fidesz, én most kiváncsian várom mi lesz az M4 sport sorsa, azt azért nem hinném, hogy a Tisza "beszántja", nyilván van 1 stabil nézői réteg, viszont érdekes lesz, hogy mennyi pénzük lesz sport jogokra. (nem célom a politizálás tudom itt nem lehet, általános gondolatoknak szánom, tényleg csak annyi, hogy most hogy nem a Fidesz van mekkora költség vetés lesz, sport jogokra)

Előzmény: sa79 (2274)
sa79 Creative Commons License 4 órája 0 0 2274

Kicsit off, de valamennyire a témához vág.

Szerintem a közmédia az alábbiak szerint működhetne.

M1: általános főadó, reggel, délben, este híradó, időjárás jelentés, sporthírek

M2: maradna ifjúsági és gyerekcsatorna

Duna: általános adó, változatos műsorokkal

M4 Sport: maradna, ahogy eddig

M5: mehetne tovább jelenlegi a tematikával

Aztán meglátjuk, hogy mi lesz.

BASEBALL_FAN Creative Commons License 5 órája 0 0 2273

Én 1 dologra kérdeztem rá erre senki nem irt, a közmédia online streamje ha van, az általában ingyenes e vagy nem . :) 

Előzmény: eiChaZ (2267)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 5 órája 0 0 2272

Szerintem egész jó sport jogaik vannak, pl a műkorcsolya közvetitéseket javarészt náluk néztem, magán vélemény de az ottani kommentátorok stilusa jobban bejön, kerékpár szintén igy van. 

Előzmény: eiChaZ (2267)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 5 órája 0 0 2271

És ha van netes tartalom stream az ingyen van? (a közszolgálatiság miatt kérdem, ezt igy tényleg nem tudom, hogy most azért lehet e teljesen ingyen legálisan nézni a neten amiért köz szolgálat és mindenkinek jár, vagy csak a Fidesz gondolata volt ez, hogy oké legyen ingyen az MTVA összes csatornája)

Előzmény: Bendeguz 2.0. (2265)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 6 órája 0 0 2270

Egy csomó jó sportot adnak, ami már máshol nem fér be, mi baj a sport csatornával? Szerintem sportot sokan szeretnek politikai hozzá állástól függetlenül, ez meg hogy ingyen lehet nézni szerintem jó dolog, pl az olimpián is ha mást szerettem volna mint ami a tv-be volt nézhettem a neten. 

Előzmény: eiChaZ (2264)
Green Army Creative Commons License 8 órája 0 0 2269

ugye az a fáma, hogy csak igy jutnak műsoridőhöz ezáltal reklámbevételekhez az olyan sportágak, mint hazai kézi, röplabda, jégkorong, vízilabda

másik kérdés, hogy ugye rendelkeznek több évre előre közvetítési jogokkal, (az nb1-gyel kérdés mi lesz, ez is fontos dolog....mert ugye egy hétvégén 6 db nb1-es meccs már le is fedi a másoridő felét) amiket megvettek előre, kerékpártól át az EL-ig....

spórolás szempontjából el tudnék képzelni M4/DW vegyest, ha nem lesz nb1.

Előzmény: eiChaZ (2268)
eiChaZ Creative Commons License 9 órája 0 0 2268

No de ha jól értettem nem a közszolgálati sportközvetítésekről diskurálunk, az nyilván kell a válogatottak esetén, hanem a dedikált sportcsatornáról. 

M1, M2, M5, Duna, Duna World - jelenleg országos lefedettségű szabadon fogható csatornák. Bizonyára megoldható, hogy később kezdődjön a Kárpát medencei barangoló vagy a Kőszívű ember fiai.

Előzmény: totopad (2266)
eiChaZ Creative Commons License 9 órája 0 0 2267

Akkor mondhatjuk, hogy erős kisebbségben van a rendszer.

Ez csak azért fontos mert hajlamosak vagyunk összehasonlítani a dolgokat.

Ez egy szegény ország, több hónapos várólistákkal, minősíthetetlen utakkal, megalázó nyugdíjakkal ( a Tisza se fog csodát csinálni 4 év alatt és akkor most ezennel politikailag semleges lett a hsz), hadd ne soroljam, mi a retkes fasznak de tényleg egy 0-24 sportcsatorna amit nyilván meg kell tölteni tartalommal, nonstop égeti a pénzt miközben nézi ötvenezer ember a műsoridő 95%-ában. Vagy ötezer 

Foci (nem Vasas-Kozármisleny), F1 - mi van még párszázezer felett, ami "indokolná", hogy tízmillió ember pénzéből finanszírozzák?

totopad Creative Commons License 11 órája 0 0 2266

Engem nehezen lehetett fideszpártisággal vádolni, de, azt még én is elismerem, hogy a nemzeti értékű, érdekü sportközvetitések legyenek egy mindenki számára elérhető plattformon.

Nem ezzel van baj, hanem azzal, hogy amennyi pénzt eddig elégettünk közmédia cimen -mindenki tudja, hogy ez kifizetőhelyként működött és nem a szolgáltatás volt a lényeg itt-, abból a pénzből, még a le nem nyúlt részéből is, ha hozzárétő személyek csinálták volna, ennél egy sokkalta jobbat is meg tudtak volna csinálni. 

Gondolok itt, jobb minőségre, gondolok itt egy normális, külföldön is elérhető streaming szolgáltatásra.

Bendeguz 2.0. Creative Commons License 16 órája 0 0 2265

Az osztrákoknál, a cseheknél, a szlovákoknál és az olaszoknál is létezik közszolgálati sportcsatorna. 

Előzmény: eiChaZ (2264)
eiChaZ Creative Commons License 21 órája -1 0 2264

Én nagyon remélem, hogy megnyirbálják ezeket a forrásokat. Röhej az állami sportcsatorna. Nem tudom létezik e máshol ilyen, mondjuk Törökországban biztos.

A fontos válogatott meccsek elférnek az m1-en vagy a Dunán.

Előzmény: BASEBALL_FAN (2263)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 1 napja -2 0 2263

Sziasztok nem politizáló a kérdés tudom itt nem lehet nem célom.  Pusztán azt szeretném kérdezni, az hogy az M4 (a közmédia csatornáit) tartalmait ingyen lehetett nézni a streamen az attól függött, hogy a Fidesz volt a kormány, és ez a lehetőség megszünhet, vagy ettől nem kell tartani? Azért az M4 re kérdezem mert azt szoktam nézni, továbá kerüljük a miért jó a fizetős stream témát is, csak azért kérdeztem, mert ez nekem 1 jó lehetőség, ha valamit szeretnék nézni de a tv-be nem fér be, akkor ha az M4 nél van a közvetités joga adják a neten ingyen. Köszönöm a válaszokat. 

mikkamakka73 Creative Commons License 6 napja 0 0 2262

Köszi! Ez jó hír. :)

Előzmény: DanGer88 (2261)
DanGer88 Creative Commons License 6 napja 0 1 2261

https://press.disneyplus.com/news/espn-on-disneyplus-global

Következő szezontól NBA és NHL illetve NCAA Football meccsek is elérhetőek lesznek az ígéret szerint.

Előzmény: mikkamakka73 (2260)
mikkamakka73 Creative Commons License 2026.04.07 -1 0 2260
  • Elkezdtek itthon a Disney+-ra felkerülni 30 For 30-dokuk.
  • És, ha már Disney+ és sport: azok után, hogy itthon is nézhető volt a platformon élőben az NCAA férfi és női kosárlabda rájátszás, az elkövetkező hetekben (elvileg) további élő egyetemi sportközvetítések is lesznek: lacrosse, softball, jégkorong, baseball és röplabda. Az NCAA szóra keresve kiadja a műsort. (forrás: sorozatjunkie.hu)
JJBen Creative Commons License 2026.04.06 0 1 2259

Sziasztok.

Itt a heti műsor.

Jó szurkolást! :)

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.04.03 0 0 2258

Köszönöm szépen 

Előzmény: JJBen (2257)
JJBen Creative Commons License 2026.04.02 0 2 2257

Sziasztok.

Itt a hétvégi műsor. :)

Boldog húsvéti ünnepeket mindenkinek, és jó szurkolást! :)

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.03.31 0 0 2256

👍👍Köszi. 

Előzmény: JJBen (2255)
JJBen Creative Commons License 2026.03.31 0 1 2255

Sziasztok.

Kissé összegyűlt most a munka, gyorsban azért összedobtam egy hétközi tabellát.

Péntekre jelentkezem. :)

Jó szurkolást!

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.03.29 -1 0 2254

Sziasztok meddig van a Műkorcsolya közvetités joga az M4 nél nem tudja valaki? (jobban tetszik mint az ES közvetités ezért kérdem csak)

JJBen Creative Commons License 2026.03.28 0 3 2253

Sziasztok.

Itt az ígért folytatás, keddig.

JJBen Creative Commons License 2026.03.24 0 1 2252

Sziasztok.

Válogatott hét jön, jövő hét keddig.

Próbáltam kibogarászni a felkészülési mérkőzések, és az AFCON selejtezők pontos időpontjait, de biztos lett benne hiba.

Arról nem beszélve, hogy a közel-keleti országok sorra mondják le a válogatott szereplést.

Szombat reggelre hozom a frissítést/folytatást.

Jó szurkolást. :)

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.03.17 0 0 2251

💖Köszi

Előzmény: JJBen (2250)
JJBen Creative Commons License 2026.03.17 0 1 2250

Sziasztok.

Itt a heti műsor. Jövő héten 25-31-ig válogatott hét lesz…

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.03.17 0 0 2249

Knézy Jenő és a másik kommentátor (nem jut eszembe a neve) sokkal lazábban nyomta, Szántó Petra az ES-en hajlamos szárazon ledarálni a versenyt meg teli "szakmázni", amit egy olyan aki nem ért a sporthoz de szereti nézni nem biztos hogy élvesz. Az Ifj Knézy Jenőék hasonló stilusba nyomatták mint az ES -en Lantos András bedobtak érdekességeket stb el tudták foglalni azt a nézőt is (pl engem) akit nem csak a sport száraz szakmai része érdekelt. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (2248)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2026.03.17 0 0 2248

Mindenkinek más az álláspontja, ezzel nincs baj, én is tartom a véleményem én jobban szerettem hallgatni az ottani kommentátor párost mint az ES-ét. (az ES is adta a versenyt a múlthéten volt összehasonlitás alapom)

Előzmény: Dia0lo (2247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!