"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
és a Fradi pályára is csak akkor, ha nem akarsz 10-20k-s jegyet venni
a vipbe nem kell szkenner, ez biztos azért van mert a tek kiderítette az iszlám államról, hogy nem képesek megfizetni a vip jegyárait, így ott nem lehet terrorista támadástól tartani
Arra leszek kíváncsi, hogy milyen védőbeszéddel mentik meg Q seggét, hogy miért nem korlátozás az, ha csak a Fradi pályára lehet bejutni úgy ahogy, és csak ott lehet terrorizmus veszély...
Szerintem ha ez igy megy tovabb, hamarosan a kosarlabda meccseken tobb nezo lesz, mint a focin. Tehat, ha marad a szkenner, akkor legyen kotelezo kosar, es kiemelt kezi meccseken is. Gyilkoljuk le akkor a Veszprem, es a Szeged kezimeccsek latogatottsagat is.
Egykori párttag, feltétlen Fidesz hívő és Viktor rajongó, elég sokat kéne innia ahhoz, hogy más szellemben nyilatkozzon. Reméljük, nem csak teljesen ilyen arcokkal van kibélelve az Alkotmánybíróság.
Rossz előérzetem van valamiért, de egyben nagyon kíváncsi vagyok mit fognak mondani, ha egyáltalán ma fognak valamit. De kurvára drukkolok. És persze nem azt várjuk tőlük, hogy konkrétan a szkennerről döntsenek. Sokkal valószínűbb, hogy ha állást is foglalnak, akkor hosszadalmas jogi okoskodás következik, hogy akkor most az mit is jelent pontosan szkenner ügyben.
Mefi, szegény rövidgatyás barátodat gúzsba kötötték, azért nem tudott villantani! :))
„Eredetileg úgy volt, hogy az élvonalba jutást követően távozom. Letettem egy listát a vezetőség és Kevin McCabe elé, amelyen öt-hat olyan játékos neve szerepelt, akivel szerintem lett volna esélyünk bajnokságot nyerni vagy legalább európai kupaszereplést érő helyen végezni. McCabe nemet mondott, hangsúlyozva, hogy a Sheffieldtől érkező fiatal játékosokat kell szerepeltetnem, továbbá azt is megemlítette, hogy az új stadion építését még két évig biztosan nem kezdik el. Ekkor azt mondtam neki, hogy távozom, de a vezetőségből mások maradásra bírtak, hátha rá tudjuk venni McCabe-et, változtasson a hozzáállásán, ám nem sikerült. Akkor persze erről nem beszélhettem.”