Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
nos. a tmc vevő elméletileg nem akadály, mert a gépet azzal illetve egy TMC antennával kaptam. leírás szerint is az, illetve a bölcső hátulján ott a TMC antenna csatlakozó az usb mellett. a kérdésem az lenne, hogy az említett térképet meg-e tudnád osztani velem ha megkérlek szépen... ? :)
a térkép módban rábökök a bal felső sarokban lévő gps vagy irány ikonra. Ekkor bejön egy útvonaladatok menü. Ebben a menüben az alsó sorban az utolsó ikon az útvonal törlése. Na e felett inaktív nekem az UTVONAL TERVEZÉSI MOD ikon. Ez az én gondom :))
Abban kérnék segítséget hogyan lehet előcsalni az útvonaladatokban az útvonal tervezési mód gombot?(IGO8) Mitől válik ez a gomb aktívvá? Tegnap valahogy sikerült, de most nem megy. Másik kérdés hogy az uttoroben a bal alsó ikon az micsoda? Nekem az nem csinál semmit. C520-am van.
Hali, nem igazán sikerült megoldanom h az ikonról induljon az igo, csak a kártya mappájából indul. Az uttoro sd-vel tudom inditani de a Bangyika rar nem. Én ezt már nem értem.
Szintén az ini fájlokban kell megkeresni azokat a bejegyzéseket, amelyek az inikre hivatkoznak. Pl: ICONXPBUTTON x = 16 y = 43 NewIni = ..Navigationnavigation.ini SizeNormal = 42 SizePushed = 42 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..Iconslinks.ico Scale = 100 ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..Iconslinks.ico ShutDownAnimation = FlyRight
itt a felső bejegyzés a térkép, azaz navilapra "ugrat", az alsó az office-re (ez az ötlaposnál van a main.ini-ban) a logika mindenhol ez. Megnézed, Te melyik lapra akarsz visszalépni, és annak az ini-jét, azaz a nevét írod be...
azt hiszem sikerult. te egy igazi ur vagy! koszonom a segitseget. megprobalom meg a miopocketet is megtalalni, ha nem megykereslek. mar sokat olvastam vissza , de nem talaltam eddig. mindig elvesztem a fonalat.koszi
Totalcommandert megnyitod. kis ikon...ftp kapcsolat...arra klikk...kijön egy ablak...klikk az új kapcsolatra megint egy ablak...Kapcsolat nevének beírsz akármit...
kiszolgáló neve: drg-network.serveftp.com flh név: gpsforum jelszó: gpsforum
passzív mód használata....pipa
Kész
Ha kapcsolódni akarsz a szerverre, akkor klikk a megadott névre, majd a kapcsolódás gombra. Pár másodperc és benn vagy a tartalomnál, ahonnan tölthetsz.
Nem! Hülye vagyok! Ne mindig az első lapra menjen, hanem, mindig oda ahol volt, ahonnan a beállításokat megnyitottam! Akármelyik oldalon van, mindig a másodikra lép vissza! Miért?
Mivel Bpestre elég kevés utam van, s ahol közlekedem ott meg felesleges, egyenlőre még nem tervezem én sem a TMC-s cuccok megvételét. Viszont előbb-v. utóbb úgysem úszom meg én sem
ha igo8 fut a c sorozatu gépeden akkor tudja a tmc-t
ehhez azonban kell egy tmc vevő ami lehet eredeti tmc-bölcsö/ anit a dobozban adnak az nem az/ és egy tmc képes térkép
ha ezek megvannak megy a tmc
elvileg a magyar térkép kivételévek mindegyik tmc képes pl osztrák , olasz térképek
a magyar hivatalos térkép egyenlőre nem. Azonban létezik egy hungary.fbl 2008.01 /2008.02.12 topmapes térkp amit a cebiten osztogattak ami tudja a tmc-t. és most azt használom és müködik
Annál többet amit ma Va-ti és Janimano mondott neked én sem tudok. Az ebben lévő térkép még nem tartalmaz TMC-s információkat, s mivel nekem sincs vevőm, a kérdést passzolom.
Köszi mégegyszer sikerült kitörölni, mind az öt lapról! Van még valami ami zavar! Ha bármelyik lapon "lemegyek" a beállítások menübe, visszalépéskor nem oda megy vissza, hanem mindig a második lapra, ahol az audi-video-image van. Ezt hogyan tudnám helyretenni, hogy mindig az első lapra menjen vissza, ahol a térképek vannak? Köszi!