A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Én nem feltétlenül takarítanék, én figyelném csak a reakciókat (mert abban lehet, hogy akad majd takarítandó). Szerintem ez egy nyilvános médiamegjelenés, ami kötődik a fórum témájához - persze nyilván vihart tud kavarni a témából kifolyólag. Magának a linknek szerintem helye van ott.
T. hadtjuk olvtárs! Itt válaszolok, mert a szaktopikokon moderációval foglalkozni a fórum szabályainak megsértését jelenti. Ahhoz, hogy "ne kerülj ilyen helyzetbe", legelőször is itt, vagy másik moderációs fórumokon kérdezz, ha hasonló problémád vagy kérdésed van!
A konkrét esetben egy hozzászólásban hivatkozott linken található oldal IRL információt tartalmazott, ezért töröltem a rá adott válaszokkal együtt.
Nem szoktam onnan törölni. Írd be válaszként a saját hozzászólásodra, hogy elkelt. Annak is van információértéke mások számára, hogy volt ilyen hirdetés, az áraknak is, meg annak is, hogy ki, mit és mikor hirdetett.