A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
ÉN igen. Tavaly a nyugat V8-at, pár napja a V9-et.
A tavalyival semmi gond nem volt, gyári(nak tűnő) SD kártya, szépen feltelepült. Remélem az ideivel sem lesz gond.
Szerintem ezek nem buheráltak, hanem vagy leesett valahol egy nagyobb szállítmány egy teherautóról, vagy valamilyen kereskedői/alkalmazotti manipuláció kapcsán kerülnek ebay-re.
Passatomban az RNS 510 kijelzője egyik reggelre megváltozott. Eredetileg fekete alapon fehér szöveg volt. Most világosszürke csaknem fehér alapon fekete betűket látok. Hogy lehet visszaállítani?
Akit érdekel, az eBayen viszonylag jó áron megjelentek az új V9 Nyugat-Európa SD kártyák RNS315-höz (cc. 12-13e Ft), és ezeket legalább nem kell buherálni.
...valószínű, h ez plusz költség. Természetesen a navi nem fog működni antenna nélkül. De több dolog van, kell még egy getaway modul is, ami a két első ülés között van nálam a könyöklő alatt, a bluetooth doboza az anyós ülés alatt, az antenna meg értelemszerűen a tetőn egy "cápauszony". Nekem is 2008-as a passatom, de CC, annak kicsit másabb a belső elrendezése. Szóval keresni kellene valakit aki szakért hozzá. Én őket ajánlanám:
van egy 2001 es 1.4 es 16 szelepes IV golf (AXP motorkódos ),hibakód 16785 kipufogó gáz visszavezetés elégtelen ( állandó )
Elvégzett munkák : új EGR szelep (YUASA márka, alvázszám és motorkód alapján lett megvéve ) fojtószelep tisztítása , olajköd leválasztó tisztítás kipufogó gáz visszavezető csövek tisztítása , kipufogó sor tisztítás tömítés csere , villamossági szerelővel átnézetve , egr betanítása ( állítólag 10 és 50 Celsius fok között tanították be ) és az a rohadt CHECK lámpa még mindig kivillan és ugyanezt dobja vissza .
Én most vettem egy 6-os Golfot. Van benne egy RNS310-es rendszer, és csak Európa térkép van hozzá ami elég hiányos. Esetleg tudna nekem vki segíteni abba, h honnan lehetne térképfrissítést szerezni? Köszi!