Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Pl amikor utazós videókból akart magának Magyarósi mintájára videós karriert csinálni. Hiába mondták neki, hogy a nudistastrandok nem érdekelnek senkit, ő nem bírt leszakadni erről meg kivlogolta hogy pucéron mászkál elhagyott épületekben.
Amúgy sem értem, miért küzd ennyire ellenem, mit akar ezekkel a kamukkal bizonygatni. Akkor majd nem lesz 200 áldozata? Nem őrült, ha én igen? Mi mindent screenshotokkal bizonyítunk, nem bemondásra kell elhinni, mint nála, szóval bármit is ás elő rólam, az mit fog cáfolni?
Megint olyanba fektetsz energiát, amivel semmire sem mész, te barom, de hát csináld. Amiről írok/írunk, azt úgysem tudod tagadni.
Szó szerint két kattintással megtaláltam az eredetit. Már hányadjára is buktattam be ezzel? Nem tanul, újra és újra szétalázom, de csak még többet kér.
Közben megtaláltam az eredeti változatot. Ez a levelezés valami szépségipari cég alkalmazottjával zajlott, aki reklámszerződést akart kötni vele, rusony természetesen lehagyta a screenshotból a lényeget, ezt a két mondatot:
"Neked nem kellett a beavatkozás, nekünk meg mindegy, ki lesz a referenciaarc. Amúgy sem vagy elég ismert, csak megsajnáltalak."
A legjobb, hogy kiposztolta ezeket a magának álnévprofilról küldött emaileket, meg az én legutóbbi kommentemet Gumi oldaláról, és teljesen látványos, hogy nem ugyanaz az ember, nem ugyanaz a stílus. De mivel ugye ő hülye a stílushoz, egyszerűen nem látja. :)
Jaja, és tovább kell hazudoznia mindenféle nemlétező levelekről. Látod, rusony, így veszítesz el minden csatát. Az igazsággal nem tudsz győzni, veled szemben győznek azzal. :))
Nem tudom, mit vagytok úgy oda, a vízihullás kép biztos szintén csak “bézik irónia“ ! Bézik irónia! Hiszen nem lehet gonosz az, aki sír a regények végén, és csipkés bölcsész lelke van állítása szerint.
Ja, nem úgy értem a magát szégyellést, hogy felébredt benne a lelkiismeret vagy az erkölcsi érzék, hanem csak hogy kerülni szeretné, hogy rátaláljanak.
De hát a G. család és a hazai építésztársadalom már úgyis jól tudja, hogy kiféle és miféléket művel, felesleges titkolóznia.
Rusony a Threadsen, amint végtelen frusztrációjában idegeneket szólíg le és okoskodik nekik:
"Azért sem értem ezt a naivitást, mert ha máshol nem, a Threadsen elárulják a végtelen frusztrációjukat. Aki nem frusztrált, nem is fontolgatja, hogy idegeneket szólítson le."
Még a rusonytól is szokatlanul zavaros szófosás a blogon, ez tényleg kezd megmakkanni...
Az tuti, hogy próbálkozik a Tinderen, de még ott sem akad korabéli:
"És ott van a végén, hogy ez is mindegy, ő nem kell, ő nem elég, ő öreg vagy ronda. Vagy kellene, de akkor neki nem kell,"
Ez meg olyan tökéletesen ráillik valakire, hogy csak na:
"Közben a nyugati kedélyzavar minden tünetét képviseled: izgága önmutogatás, idegenekkel veszekedés, túlozz bizalom más idegenekkel, kényszeres öndefiníció, giccsrajongás, viszonyítgatás: hol tartok, mások hol tartanak, a külsőddel való babrálás, emberek figyelése neten át, róluk való képzelgés, a társadalmi igazságosztás legócskább gesztusai (erkölcsi giccs), elnevezési kényszer, bölcs kinyilatkoztatások, [...], az alkotó élet mímelése álszent, jóságos szövegekké transzponált dührohamokkal… egózás, stressz.
Nem mernél magaddal őszinte lenni. Nincs már kijárat.
[...]
És ezt te választottad. Te mondogattad, hogy ezt akarod, ez az elit, te kitörtél, te aztán nem élsz úgy, mint az anyád.
Eltelik az életed úgy, hogy végig rettentő kínos és üres tartalmak foglalják le a tudatodat. Traumának, veszteségnek nevezel bagatell sértődéseket, amelyeket te gerjesztettél a nyugtalan hiányérzeteiddel. [...]
És nem találkoztál az élettel, a valósággal sosem. De az igazi kultúrával sem.