Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
[del]-et ütött már az óra
Térjetek hát nyugovóra...
Kérlek válaszolj: lehet oka a DAF topikban kedvenceimnek megjelenésének az, hogy az általuk floodolásra használt termfotó topikban futott egy kis reklám? (A) Vagy szimplán a személyes varázsomnak tudjam be érdeklődésüket? (B)
Megüzennéd u.hu-nak, hogy a jövőben jobban vigyázzon a nickjére és vita helyett inkább moderációt kérjen? A nem itteni sérelmeket pedig hagyja a ruhatárban?
A nickjeimet ( számodra sokk ) csak neked köszönhetem. Mert csak azt élvezed, mert mást már nem tudsz, ha valakibe itt-ott belekötsz. De én felvállalom, amit te nem mersz...,,..... kezelőként".
Itt az ideje, hogy leszakadj rólam és a többi nickjeimről. Ezt vedd úgy, hogy a modiktól függetlenül ajánlom neked. És ezt vedd komolyan, mert nem érdekel, hogy törzsvendég, vagy mi a fene vagy az indexen, téged is ki lehet baszni innen, ha sokat pofizol.
Kérném az üldözési mániákus rendre utasítani. Azért már túlzás, hogy minek/kinek képzeli magát. És felhívnám a moderátorok figyelmét arra, hogy már sokadik alkalommal megsért, holott ennél eszetlenebb embert még nem láttam.
tisztelt traktor kolléga, a DAF os topikba immár ragika klónt követve megjelent egy másik kedvencem... ugye véletlen, és a flood akkor kezdődik ha én hozzászólok?
Hm, ez érdekes. Úgy tudom ugyanis, hogy ilyen részleteit tekintve pont IE-re van optimalizálva, de legalábbis fejlesztve a fórumszoft... nekem ment is mindig IE alatt...
Modik, tiltás helyett nem lehetne az aktuális nickjéhez fixen kötni egy elmebeteg emotiont, mindenki láthatná hogy ugorható, vagy csak fehér színnel írhasson, aki kiváncsi rá kijelöli olvasáshoz vagy valami derűsebb, mert már úgy néz ki hogy úgyis az utolsókat rúgja belénk....
Megnézem. Szólni fogok. A szoftver számára egy idő után szinte lényegtelen. A DAF-ban csak egyvalaki topikrombolt, számára szűz terepen, ott még nem alaukult ki ez ellen az immunitás.
tényleg, kedves traktor, megnéztem élek-e még és úgy tűnik igen, ami akár jó hír is lehet
némely harcostársak -eke, százbolha- nickjeit nézve megtisztulást " törzsvendég" státuszt látok náluk ... ezt hogyan lehet elérni? ... vagy mit jelent, ha nálam a semmi jelenik meg a státuszomnál, praktikusan az első letiltásom óta?
nem-e lehetne-e nálam is visszaállítani az érintetlen "fleg"-eket?