Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Ezzel én is próbálkoztam valamikor de nem találtam rá megoldást. Így az F300 mellé vettem használtan egy Wayteq-t és azon Igo primo van. Esetleg neked sikerült azóta?
Bocsánat, ha volt már, nem olvastam végig sorról sorra az összes előzményt. Szóval vettem egy új telefont. Hogyan tudom a 2018-ban legálisan megvásárolt Igo-t rátelepíteni?
2018 óta ez a hatodik új eszközöm (tableten is fut, azt is cseréltem már). Eddig mindig úgy volt, hogy a gugli áruházban az ezen az eszközön nem telepített szoftvereim listában kijelöltem, és simán feltelepült. Tudta, hogy mit vettem meg (Európa), azok közül amiket akartam, szépen letöltöttem, és már ment is. Akár több eszközön egyszerre. Most meg mindenképp újra ki akarja fizettetni.
Normális ez? Esetleg lejárt a meglévő licensz, és ha most kifizetem, újra érvényes lesz pár év és pár telefoncsere erejéig? Vagy mostantól minden új telefonra újra meg kell venni?
Segitségeteket kéréném! Wayteq x995 max andoid 6.0 készüléket vásároltam, viszont a korábban használt, nem androidos Igo primo (2017 Q3) programot nem tudom elinditani rajta. Hogyan tudom telepiteni rá?
Illetve még egy kérdés: azért, hogy legyen mit használjak rajta, letöltöttem egy androidos kamionos verziót 9.18.27.736653 viszont a kamion paraméter megadása után is keresztül visz mindenhol, pl: Veszprém Miskolc útvonalon átvisz Budapesten keresztül. Van itt egy kolléga aki ezt gond nélkül használja?
De hát az Androidos Sygic-nek is pont ugyanaz a baja, mint a többi alkalmazásnak (Google maps, új generációs Here WeGo, Waze, stb.), hogy fekvő módban nem tudod eldönteni, hogy viccesen idétlen, vagy dühítóen használhatatlan. Márpedig az Androidos autós navigációs fejegységeknek megvan az a bosszantó problémájuk, hogy majdnem kivétell nélkül landscape a képernyőjük.
Eddig összesen két alkalmazással találkoztam, ahol az autó ikonja is többé-kevésbé középen volt: a TomTom és az iGo. Úgyhogy, amíg a fet említettek ezen nem haljandóak változtatni, addig tartózkodom a használatuktól.
Öl meg a düh. Minden idők legszebb, legegyszerűbb, legelegánsabban használható navigációja a régi Here WeGo volt. És nem kinyírták!
Androidra töltöttem le egy iGo próbaverziót, teljesen legálisan, a Google Play-ről (9.35.2.283251).
Engem ez kizárólag abban az esetben érdekelne ez a navi szoftver, ha lenne hozzáférés a Google Maps (vagy hasonló minőségű) találatokhoz online keresés esetén. De az online keresést sajnos nem tudom aktiválni, mert „Online search: you dont't have a valid subscription to use this service. Plese got to the in-app shop.”
Az In-app shop-ban viszont utalás sincs arra, hogy ilyen szolgáltatást lehetne vásárolni.
Két dologban segíthetnétek, ha megkérlek szépen:
Ér valamit ez az online search, főleg Közép-Kelet–Európában? Vannak releváns találatok pl. kisválalkozásokra?
Megvásárolt Igo-t használok mobiltelefonon. 5 év elteltével meghalt a készülékem akkumulátora, legfeljebb órákra képes energiát biztosítani Mivel az akkumulátorcsere kb. fele lett volna egy új készüléknek, így inkább az új vásárlása mellett döntöttem.
Annak rendje és módja szerint átmásoltam a régi tartalmát az újra, köztük az Igo-t is. Természetesen az új környezetben nem indult el, a nyitó képernyő után kiakadt. Töröltem az Igo-t, mert hiába frissítettem az áruházból, nem hagyta magát befolyásolni. Ezután újra telepítettem, és működött is, de a megvásárolt licenszemet nem hajlandó kezelni, csak a 7 napos ingyenes eszközöket hagyja telepíteni. Mivel a korábbi telepítés nagyon régen volt, ezért csak halvány emlékem van arról, hogy valahol szerepeltek benne a személyes adatok, amit most sehol sem találok.
Ahhoz kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnám megismertetni az új készüléken levő Igo-val a régi licenszemet.
Minden évben fizetni kell érte? Mert egy ideje csak a 2022 Q4-est tölti le. Hiába próbálom letörölni a régi térképet, és telepítem újra csak a tavalyi térképek jönnek le. Sehol nem találtam útmutatót, hogy ez éves licenc vagy örök.