Kezdő Suzuki Eko-s vagyok és azt szeretném megkérdezni, hogy egy kb, 20 éves motorhoz, milyen motor olajat vegyek. Most vettem egy Makita 2T szintetikus olajat, amit fűkaszába szoktak általában használni, az eladó azt mondta, hogy ezt bátran ajánlja. Egy másik boltban azt mondták, hogy ilyen idős motorhoz csak is ásványi olajat szabad önteni, mert ez keni csak rendesen, a szintetikus az nem. A harmadik a Castrol 2T piros flakonú ásványi olajat ajánlja. Szóval egy kicsit, tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a választ. Juhimo
Nekem az lenne a problémám,hogy 25km/óránál ledadog és nem tudom mi lehet a baja!Új karbi van rajta,most pöccre indul csak ez a ledadogás akaszt ki!Kipufogó kitakarítva,úgy gyertya lett bele téve!
Valaki tud vmi megoldást? Esetleg a visszacsapószelep okozza? Amúgy annak mi a szerepe?
Hali!Azt szeretném kérdezni hogyha 30/35 megy az eko-m de azt szeretném,hogy többel mennyen(mondjuk 45/50) akkor mit kell csinálnom?Például olvastam már, hogy a kipufogót kell levenni és Simson kipufogót kell rá tenni.Mennyire igaz ez?Előre is KÖSZÖNÖM segítségeteket!
A családon belül hozzámkerült egy TVS Eko fehér motorocska, mindössze 671 km-rel az órájában és csodaszép gyári állapotban.
Elkezdtem a tank, a benzincsap, a karburátor kitakarítását és az általános tisztítást, mert több mint 10 éve nem volt beindítva.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan kell átkapcsolni kerékpárüzemről motorüzemre, mert jelenleg ha a pedált tekerem nem működik mechanikusan a motorblokk része.
Hello! Én nekem tekerősöm van arról tudom azt hogy ha hideg téleny/nyáron utobbinál ritkábban, akkor szivatót lenyomod hagyod pöfögni kicsit kb 5 percet aztán sztenderen elkezded csutkagázzal pörgetni és ugy pörgeted kicsit aztán utánna mennie kell .
Üdvözletem!Mindenkinek!Egy kérdésem lenne!Ekómnak hibája volt,hogy hakell-henem magától felpörög!Kicseréltem a két szimeringet igaz nem belevaló volt benne!A Kuplung oldalába szélesebbet kaptam az éger gyűrű nemfért bele!Ez nembaj!Egy kérdés!Ha bemelegszik nagy az alapjárat,valahol lehet falsot szív?Melegiben?Megtudná valaki mondani mien számú a gyári két szimeringje?és minek van benne visszacsapószelep karbi után!Egy motoronsem láttammég!Ésha kiveszem,Milessz?Előre is köszönöm!
Helló!Szeretném megkérdezni,hogy mi lehet az oka annak,hogy induláskor keméyen beremeg( gondolom) a kuplung,ami átadja a remegést az ékszíjon keresztül a pedálnak.Az ékszíj nem kopott,a feszessége jó,a kuplungban most cseréltem lamellákat,jó a beállítása,ha gyorsabban megy már nincs ez a remegés,csakis induláskor.Én már így vettem,induláskor beremegett,most ,miután lamellákat cseréltem,első két nap sima volt az indulás,harmadik napon már kezdett beremegni.Segítségedet előre is köszi!
A légszűrőbetétet be kell olajozni mindenképpen a beállításhoz,ahhoz hogy nagyfordulaton is jól menjen a motor ne felejtsétek el a nagyobb lukat kifúrni a műanyag légházon.
Király..meg is vettem! Valamikor beszerelem...kiváncsi vagyok, mert a múltkor kitisztitottam a betétet és nem fújtam rá sok olajat és azóta kevesebb is a végem meg szarabb az alapjárás!!