A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
A hdd cserélhető (ssd-re is), bontott alaplap meg akad hozzá. Bár akkor is lusta dög lesz.
Egy halom bepasszítható/dedikáltan ide gyártott androidos fej van a piacon, de amikkel - utoljára másfél éve - találkoztam és beépítettem, az igazából mind egy kalap xar volt nagyjából minden szempontból. Talán azóta összedobtak valami normálisat is a kínaiak, erre én is kíváncsi vagyok. Esetleg ami Android 10-11 az elfogadható. Alin vagy egy csomó, rns510 profillal vagy saját beépítőkerettel 80-400USD között. Onnan futár szállít (nem a posta), a kiírt árakban benne van az áfa (IOSS rendszerben küldik). A Magyar Postán nem megy át, nem tudnak baxakodni és nem fizetsz semmi kamudíjat, plusz nem ülnek rajta hetekig csak úgy.
Átmeneti szoftveres (cache) hiba, döglődő hdd és beteg alaplap esetén is ezt kapod. Egy soft resettel kell kezdeni ha előzmény nélkül dob ilyen hibát (bal+jobb+mikrofon gombok).
Ez nem villanygondnak néz ki innen elsőre, hanem csak szoftveresnek.
Vagy nem vette fel a gateway installation list-be a telefont (asszem 77) aki berakta a modult, vagy az rns konfigja nem jó, szóval én diagost keresnék, nem villanyászt. Biztosan van valaki arra egy VCDS-el aki ránéz és onnan öt perc megmondani hogy mi van.
Ez a hibakód értelmetlen anélkül, hogy tudná az ember, melyik cuccra vonatkozik de általában a gateway listájában felejtik el bepöttyinteni a telepített akármit, az meg szól hogy hé, van itt valami új cím ami eddig nem volt itt.
Magyar vcds?A fordítást egy román tag csinálja és tele van hülyeségekkel. Szerintem így fejből: simán csak nincs bent a bt a gateway listájában. Vagy a rádióhoz nem vagy rosszul kódolták be (Mert azt is kéne tudni, melyik egység mellé írta be ezt a hibát.)
A többi meg csak a lehúzott can madzagok miatt volt.
Vissza kellene állítani az előző állapotot, ha úgy működik akkor az adatok nem megfelelőek, ha úgysem akkor a kártya halt meg. Ebben az esetben a PoHu-t kell megkeresni, hogy mit lehet tenni. Elméletileg a navigációt amikor megeszed, akkor nem időhöz kötött szolgáltatást veszel, szóval az adathordozót egy minimális összegért cserélniük kellene, de nem tudom, hogy ebben az esetben mi lesz a megoldás. Esetleg ha megoldódik itt is közzétehetnéd a tapasztalataidat majd.
Sziasztok! 2018 Seat Leon navi a frissítés után nem ismeri fel az sd kártyát, nem találja a navigációs adatokat. Mi lehet a gond? Tudna segíteni valaki? Előre is köszönöm!
Tudom, h a V17 az utolsó frissítés. Az 2020-as térkép, sőt ha szigorúak akarunk lenni akkor az bizony csak 19-es. Soha nem volt még ennyi "szünet" két frissítés között, félő, h nem akarják már ezt a vonalat tovább vinni.