Az összesítésből az látszik, hogy a Lenkeiben van anyag, a többi meg lepkefing. Hypovitaminózis meg legfeljebb a zsírban oldódó vitainoknál létezik, de lehet , hogy az is csak egy orvosi babona.
Basszus! És ez gyerekeknek? Engem régebben próbált valaki meggyőzni, hogy valami űber cuccot ad a gyerekeinek is (akkoriban talán 3 és 1 évesek), még jó, hogy éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a csodaszerrel. :(
Lehetséges. De nem tudhatja, hogy hosszútávon a hatóanyagok - egyes vitaminoknál akár többszázszoros - túladagolása milyen következményekkel fog járni.
Körzeti nővérként nyomon tudom követni hogy a csodatermékeknek nem hogy jótékony, de meggyőződésem szerint inkább kártékony hatása van.Ez nagy üzlet de nem neked.
Könyve előszavában köszönetet mond Hobbardnak, ezek szerint nem hiába zörög a haraszt. Egyébként a közvetlen kolléganőm régen szedi a gyógyszereit, neki valóban használt.
28 éves nő vagyok. Fél éve szedem a Dr. Lenkei Életerő Centrum által gyártott és forgalmazott termékeket. 3 hónapig az alapcsomagot, három hónapja a közepes csomagot.
A családom több tagja is elkezdte vitamin alapcsomag alkalmazását, de ők 3 hónap után leálltak a vitaminok szedésével, mert a hízáson kívül semmi egyéb jelét nem tapasztalták a vitamincsomag hatásának.
A magam részéről, a legjelentősebb változás a haj és körömnövekedés jelentős gyorsulása volt.
Az alapproblémám a hajhullás, változatlan intenzítással maradt meg.
Ezen kívül a vérnyomásom továbbra is alacsony, általában 98/59, de a tegnapi nap például 81/49 volt, ekkor az ájulás állapotában voltam.
A vitamincsomagban állítólag több ezerszerese Pl a B6 vitamin az ajánlott napi beviteli adagnak. A fél év alatt a szervezetembe bevitt B vitamin mennyiségét illetve az arányát nem számoltam ki, de a körzeti orvos által felírt Magne B6-ból pár szemet bevéve, a keringésem helyreáll.
A gyógyszertárakban érdeklődtem a vitamincsomagok gyakorlati hatása alól, de érdemben nem tudtak válaszolni, csak azt mondták, hogy sokan veszik, sokat eladnak belőle.
A Lenkei Egészségcentrumba állítólag több ezer beszámoló érkezik, ezzel szemben a fórumokon fel sem merül a Lenkei vitamincsomag, illetve annak hatása.
Kíváncsi vagyok, hogy így "cenzúrázatlanul" milyen a vitamincsomagok hatása.