Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 568

HOzzájárult az illető, hogy közzétedd a nevét nyilvános fórumon....??

Ha nem,  akkor MOST töröltesd ezt a hsz-t!

Előzmény: JammieB. (566)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 567

Már évekkel ezelőtt megállapítottuk az MLM topikon, hogy fura szerzetek ezek... csupa olyan ismerőssel-rokonnal-kollégával vannak körülvéve, akiknek mindnek van valami gyógyíthatatlan betegsége, baja, panasza...

(és persze amikre az általuk forgalmazott termékek MIND_MIND kiváló megoldást kínálnak. ROTFLMAO)

Előzmény: Spinosa (565)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.28 0 1 565

Ez már szánalmas, hirtelen lett egy ugyanilyen helyzet a közeledben. Nem gáz ez egy kicsit. Ezt tanítják az MLM suliba, de azt nem, hogy mikor kell leállni. 

Kérlek, inkább most hagy abba. 

Előzmény: JammieB. (564)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.28 0 0 563

Ez is tipikus példája annak, hogy a gondolkodás képessége még nem tesz emberré! 

Előzmény: ásítósmacska (561)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 562

http://hvg.hu/itthon/20161028_rak_vitaminok_kuruzslas_borton

A férfi mindenfélét ígért egy rákbeteg nőnek, akitől 32 millió forintot kapott, de csak étrend-kiegészítőket és vízhajtókat adott neki.

Hét és fél év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Járásbíróság azt a férfit, aki a hagyományos terápia helyett speciális gyógyszerekkel kínált gyógyulást egy mellrákos nőnek

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 561

:-((((((

annyira ostobák ezek az MLM-ügynökök, hogy fel sem fogják, mit művelnek????

Vagy csak egyszerűen pénzhajhász, lelketlen kufárok? :-((((((

Előzmény: Spinosa (560)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.28 0 4 560

Mérhetetlenül buta tudsz lenni. Ez a hozzászólásod is csupán azt bizonyítja, hogy téged csupán a jutalék érdekel.

A kolléganőmnél 2015 szeptemberében hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak. Természetesen végig ment az ilyenkor szokásos procedúrán, kemoterápia, sugárkezelés, ezek jelentősen legyengítették, ekkor jelent meg egy nővér –akiről a későbbiekben kiderült, hogy MLM ügynök- (valódi nővér, egészségügyi végzettséggel) az életében, aki ajánlott neki egy csodaszert, amit egy amerikai rákkutató alapítvány fejlesztett ki 16 év alatt. Az alapítvány a Dr. Leonard's Cancer Research Fund volt, a termék pedig a Soul.

Elmondta, hogy a betegeknek rendszeresen ezt ajánlja a kezelések mellé, mert a kemoterápia méreg, és igazából az orvosok saját maguknak sosem adnák be, mert az egészséges sejteket is megöli, és többet árt, mint használ, meg egyébként is azért adják, mert ez a protokoll. Ellenben, ha a Soult issza, akkor nem lesz semmi baja, mert biztosan meg fog gyógyulni.

A kolléganőm elhitte a nővér állításait és megvette a Soul, és naponta 4 tasakkal ivott belőle, ahogy a nővérke javasolta. Havonta 4 -5 dobozzal vásárolt a nővértől darabját 27 000 Ft-os áron. Így teltek el a hónapok. Decemberben a kollégákkal összeálltunk és mi vettük meg neki a havi adagot, én így találkoztam a Soullal, számla nélkül, csak egy magyar nyelvű címkével. Akkor láttam meg, hogy mitől is vár gyógyulást. A kolléganőm állapota nemhogy nem javult, de romlott is, februárban már csak csont és bőr volt és el kezdett kételkedni a Soul hatásában, de a nővérnek sikerült meggyőznie arról, hogy eddig is a Soul tartotta életben, mert a kezelés, amit a kórházban kapott nem használt semmit. Igyon még többet belőle és hamarosan javulni fog az állapota. Ekkor felemelték naponta 6 tasakra az adagot, de nem használt, február 18.-án meghalt. 

Ezután néztem meg alaposan, hogy mit is vásárolt, mit fogyasztatott vele a kórház egyik nővére. Ekkor találtam meg a „rákkutató” alapítványt, és Dr. Leonardot, akinek igazából nincsenek tudományos kutatói publikációi, a Soult pedig soha senki nem vizsgálta meg semmire, mert nem más, mint egy sima élelmiszer, egy gyümölcslé, amit baromi nagy hantával értékesítenek a pénzéhes ügynökök.

Mindezt elolvasva van még kérdésed? Vagy inkább elgondolkozol, szépen csendben elsétálsz.

Előzmény: JammieB. (559)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.27 -2 0 557

A kettő egy!

Közeli angyal Creative Commons License 2016.09.27 -2 0 321
Érdekelne, hogy neked is hasnyálmirigy rákod volt? (Ne rohanj az SOS fórumcsoportba, nem kell kérned innen is a kitiltásomat, egyszerűen csak érdeklődöm!)
Előzmény: _chillout_ (320)

_chillout_ Creative Commons License 2016.09.28 0 1 323
Nem. Nem "sajat jogon" vagyok itt, hanem hozzatartozo okan (régesrég elment mar, joval ezelott a nickem elott. Csak szolok, meg mielott ramkeresnel és belekotnel ebbe).
Előzmény: Közeli angyal (321)

Előzmény: fenyvesic (5348)

JammieB. Creative Commons License 2016.09.28 -4 1 326
Keversz valakivel; nem én vagyok a kötekedő! Tudod én a segítő vagyok és nem a veszekedős, feljelentgetős!
Előzmény: _chillout_ (323)

JammieB. Creative Commons License 2016.09.28 -4 1 327
Ja most látom, hogy ezt nem is nekem írtad :) hi-hi
Előzmény: JammieB. (326)

Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 1 556

Keress rá a címre.

Előzmény: JammieB. (555)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 554

Te nagyon */****

keress rá a címre, után gondolkozz, mielőtt bármit is leírsz! 

Előzmény: JammieB. (553)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 1 552

Itt a Hölgy címe:  1086 Budapest, Fiumei út 16.  

Mehetsz bocsánatot kérni. 

Előzmény: JammieB. (551)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 2 550

Pusztán emberbaráti szeretetből tukmálod rá a túlárazott termékedet a betegekre, ami nem más, mint egy sima élelmiszer, semmilyen gyógyhatást nem tudsz igazolni te sem és a cég sem. 

Minek tartanál, ha hitegetnélek olyanokkal, hogy ettől a szuperlöttytől meggyógyulsz csak 25-30 ezret kell érte fizetned hetente, aztán nemhogy meggyógyulnál, de még romlana is az állapotod? Sőt olyan szinten romlana, hogy fél év után már csak árnyéka lennél önmagadnak és a halál már a küszöbön állna. 

Milyen embernek tartanál akkor, amikor fél év alatt 720 ezer forintot költenél erre a szarra?  

Akkor is azt hajtogatnád, hogy a terméktapasztalatok szerint működik, és biztosan emelni kell a dózist, vagy lenne gerinced odaállni a haldokló elé és azt mondani, hogy ez a termék nem ér semmit?  

Előzmény: JammieB. (548)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 547

Még mindig kevered a szezont a fazonnal. Igyál egy pár Soult, hátha segít, a mondatok értelmezésében. :) 

Előzmény: JammieB. (545)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.27 0 0 543

A  mindenben hinni akaró betegek becsapja, aztán, amikor majd keresik, hogy számon kérjék Rain után köpönyeg . Feltehetően sok laptopja,elérhetősége, telefonja van, kamu nevekkel,  címekkel. 

Mivel mindenütt bele lehet botlani a fórumokon, nem értem, miért nem moderálták még...

Előzmény: ásítósmacska (542)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.27 0 0 542

A termékügynök ( JammieB. ) a betegséggel foglalkozó topikokat piactérnek használja áruja terítésére.

Ezt hangsúlyozom én is, vagy féltucat topikban.

És csodálkozom, hogy miért engedi a moderáció. :(((((((

Előzmény: Törölt nick (541)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.27 0 1 541

A termékügynök ( JammieB. ) a betegséggel foglalkozó topikokat piactérnek használja áruja terítésére. A reménykedő, minden szalmaszálba kapaszkodó betegeket pedig potenciális, megtéveszthető, kizsigerelhető vásárlóknak. Azzal ámít, hogy ő is szenvedett az éppen szóban forgó súlyos betegségben, vagy felmenői, ismerősei, ezáltal a lehetséges vásárlók ( új, gyanútlan betegek) bizalmába férkőzik. Ezt követően azonnal elkéri, vagy kinyomozza címüket (email).

Egyik beépített nickjét (Közeli angyal ) alkalmilag,per pillanat pihenteti, azonban akció esetén "feléled" és összejátszanak. A betegeknek gyógyulásra, nyugalomra van szükségük, nem pedig egy MLM-es trükkös lehúzási kísérleteire. 

"Kedves Kicsike angyal
ha valakinek van annyi energiája, hogy 2-3 néven regizzen, ill. ha a szabályzat megsértése után, nem várja ki a kitiltás időtartamát (gondolom egy hét vagy ilyesmi lehet ?), hanem egy másik nicknéven, másik e-mail címmel azonnal újraregizi magát ... "
Előzmény: Közeli angyal (1163)

Kettős nick!
Nehéz az élet két nickkel, mások is belebuktak már :-))
Előzmény: JammieB. (327)

Téged innen már egy másik nickeden kitiltottak...csak szólok.
Előzmény: JammieB. (54428)

Átverés, trükközés:levelezget magával:

Közeli angyal Creative Commons License 2016.10.08 -1 0 450
Csak olvasgatok, de Ezt szerintem már mindenkinek rossz néznie! Miért kötsz bele olyanba, amibe teljesen értelmetlen? Azt írja, hogy mivel nem orvos, ezért nem állít fel diagnózist? Mit tukmált? Én még nem láttam semmilyen tukmálást,de már kíváncsivá tett, hogy mi ellen ágálsz ennyire!
Előzmény: ásítósmacska (448)

JammieB. Creative Commons License 2016.10.08 -2 1 452
Tedd elérhetővé a mail címed és megnézheted :)
Előzmény: Közeli angyal (450)

JammieB. Creative Commons License 2016.10.08 -3 1 458
írtam.
Előzmény: Közeli angyal (450)

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.27 0 1 540

Tízpontos! :-)

Előzmény: Spinosa (539)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 1 539

Hagyjuk ezt a 16 évig kutatták, meg rákkutató doki dolgot, mert az emberkéről kiderült, pontosabban nem derült ki, hogy milyen kutatásai "vannak" azaz inkább nincsenek. Egyetlen kutatásának nyomát sem lehetett megtalálni. Az alapítvány, amire hivatkozol csupán az adófizetés elkerülését szolgálja, Amerikában bevett szokás alapítványokat létrehozni és minimalizálni az adófizetést.  Pont úgy, ahogy te is teszed, amikor azt mondod, hogy nem kell vállalkozónak lenni a jutalék felvételéhez.

Amennyiben állításod szerint kutatták volna ezeket az anyagokat és arra jutnak, hogy tényleg ilyen hatásosak lennének a daganatos betegségek kezelésében, ahogy te az a terméktapasztalataidból állítod, akkor bizony nem a kínai kutatónő kapta volna meg a Nobel-díjat, hanem az emberetek, vagy esetleg ő csak 2. lett?  

Kedves tudatlan barátom, én meg úgy tudom, hogy a csík tolja a repülőt és a farok csóválja a kutyát. Nem kell minden mesének bedőlni, és nem kell a beteg embereken nyerészkedni. 

10-20 dolláros jutalékért képes vagy átverni a különböző betegségekben szenvedőket, ennyire kell a pénz? Komolyan ennyire becsülöd embertársaid életét? 

Előzmény: JammieB. (532)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.26 0 0 538

Gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket, sőt, még a hoeopátiás szarokat is :-)

Előzmény: JammieB. (537)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.26 0 1 536

Nem-nem... Ezért van a gyógyszerészeti hatósági engedélyeztetés. 

Előzmény: JammieB. (534)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.26 0 1 535

Nem-nem... Ezért van a gyógyszerészeti hatósági engedélyeztetés.

Előzmény: JammieB. (534)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.26 0 2 533

Az úgy van, hogy nekik nem kell ismerniük a terméket, sem az összetevői kölcsönhatását. Bőven elég, ha ők kételkednek. A gyártónak kell kétséget kizáróan bizonyítania, hogy a portékája hatásosabb egy marék lisztnél.

Előzmény: JammieB. (532)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 2 531

Kedves Tudatlan fórumtárs! 

Nyilván feltűnt neked, hogy csupán reagálok arra a töménytelen mennyiségű baromságra, amit itt összehordasz a termékeiddel kapcsolatban. Hiába linkelsz be egy oldalt, ahol további marhaságokat állítanak a feketeköményről attól még nem lesz igazad. 

Talán egyszer már leírtam, hogy egy összetett, több növényi összetevőből álló készítmény korrekt vizsgálata a fizikai, kémiai, farmakológiai és kinetikai bizonyítékok szükségessége, a kedvező, vagy előnytelen interakciók lehetősége miatt nem helyettesíthető az összetevők egyenkénti vizsgálatával.  

Ugye megérted ezt a mondatot. 

A "híres" rákkutató alapítványod vagy a Rain Int. egyetlen tudományosan elfogadható bizonyítékot sem nyújt meg a termék kutatási eredményeiről. A rákkutatónak nincsenek elérhető publikációi, ezek pedig arra engedtetnek következtetni, hogy egy újabb kamukutatóval van dolgunk. 

Előzmény: JammieB. (529)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.25 0 2 528

Dr. Arnold S. Leonard Alapítványáról van szó és egy hivatalosan is elfogadható tanulmányt sem publikált a kedves doktor, sőt maga  az alapítvány sem tette közzé tudományosan elfogadott helyen a publikációit erről a 3 magról. 

Az állításaidra semmilyen orvosi bizonyítékot nem találtam. Az általad említett magok hatóanyagai a nemzetközi szakirodalmi adatok alapján kizárt, hogy immunrendszer erősítők legyenek. 

Nem ők sugallják, hogy rákgyógyszer,hanem te és a haverjaid. 

Ahogy már jeleztem neked tudatlan barátom, ebben a fórumban nagyon nem kellene ezt hirdetned, mert az egyik terméketek fel is gyorsíthatja a betegséget, a másikról pedig egyértelmű, hogy egyes gyógyszereket negatívan befolyásol. Ezek között megtalálható a hasnyálmirigyrák esetén adott készítmények egyike is. 

Felfogtad?  

Előzmény: JammieB. (527)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.25 0 1 526

Befejezted a daganatos betegek között a népszerűsítését? Eddig igencsak az sugalltad, hogy "rákgyógyszer", mert egy leukémiával foglalkozó alapítvány orvosa találta fel. 

Igaz semmilyen kutatását nem lehet megtalálni ennek az orvosnak. Szóval úgy tűnik, hogy egy kamukutatóval van dolgunk ismét. 

Előzmény: JammieB. (525)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.24 0 1 524

Igen, ezt árulják "terméktapasztalatokkal" rákgyógyszerként. 

Előzmény: kuttyomfitty (509)
kuttyomfitty Creative Commons License 2016.10.22 -1 1 522

és gyozike nem a rokonod?

Előzmény: JammieB. (521)
kuttyomfitty Creative Commons License 2016.10.22 0 1 520

kedves jammie-visszakerestem, mert azt se tudtam, miről van szó a 100 feleséggel: :-D :

nekem meg volt 100 milllám, meg egy kastélyom, és 100 feleségem, de bocsi nem mutatom meg, csak neked is ezt igérem, ha befizetsz 10 millát egy xy számlára, xy személynek, aki titkos, de megigérem, hogy nem kamu, higgy a szavamnak, és minden jó lesz ezután... főleg nekem, persze... emberek, hát hogy hihettek egy ekkora kamugépnek??? olyan, mint a teleshop, meg a jósda az rtl klubon... nincs józan eszetek?????

hihi. tényleg írtam.poén... igyál egy kis varázslöttyöt, hogy megértsd. bocsi, műkörm=om van, sokszor félreütök.azért a sok hiba,na csá

kuttyomfitty Creative Commons License 2016.10.22 0 0 519

szóval. 40 éves szőke kékszemű nő vagyok. akinek az apukája 3 éve halt meg vastagbélrákban.ha tetszik, ha nem. férjezett vagyok, 2 kislány édesanyja. hogy te mit hiszel, a te dolgod.én meg csak kuncogok

Előzmény: JammieB. (518)
kuttyomfitty Creative Commons License 2016.10.22 0 3 517

ismered azt a viccet, mikor körülötted mindenki hülye?? csak te vagy normális? ilyenkor már gyanakodnod kéne.ihatnád a termékedet, hátha segít a pszichó t üneteiden.no jóéjt.aludj tiszta lelkiismerettel.ha nem sikerülne, igyál kicsit a löttyödből tuti segít.

Előzmény: JammieB. (516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!