Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 134

Miért kellene lemondania Schmitt Pálnak. Azért mert neked nem tetszik egy volt sportoló, aki nemzetközileg is elismert sportdiplomata és sokkal többet tett a magyar sportért, mint az a Gyurcsány Ferenc akinek sokkal fontosabb a saját politikai jővője, mint maga a sport. Ha jól tudom ő a sportminiszter.

Nekem ne repdessen Budapest és Athén között hanem maradjon ott hamár Schmitt Pál elintézne neki, hogy ingyen lakhasson a Queen Elizabeth II. fedélzetén. Gyurcsány pedig foglalkozzon saját politikai ambiciójával és egyszer és mindenkorra felejtse el b@sztatni azokat, akik sokkal többet tesznek a magyar sportért és sokkal többet is tettek érte.

 

Előzmény: Vajk (126)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.08.28 0 0 133

"Személyes vonzalom fűz a női kézilabdacsapathoz, a férfi vízilabdásokhoz és
a kajak-kenusokhoz" (Gyurcsány, sportminiszter)

 

Akkor most boncolgasd, ha van időd, hoyg Gyurcsány miért nem említi a dobókat.;-) 

Előzmény: rézgálic (131)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 132
"Továbbá feladkörébe tartozik a fokozottan doppingveszélyes sportágak eredményhirdetéseitől való távolmaradás is, mivel rossz fényt vetne rá ha egy általa átadott émet kellene visszaadni."


Speciel ez az elmélet nem nyert....
Valami atlétikai dobóverseny utáén láttam ugyanis Schmittet NEM távolmaradni....
Sőt, igenis ott volt...
Mi az hogy, nagyon is...
Pedig "bibi" volt/lett azzal a sportággal (is)....

Nahát:)
Előzmény: rézgálic (131)
rézgálic Creative Commons License 2004.08.28 0 0 131
... a Mob Elnöke Schmitt Pál pedig köteles learatni  a babérokat, úgymond felpróbálni a győztes magyar lányoknak járó babérkoszorút majd átadva Nekik az aranyérmeket. Továbbá feladkörébe tartozik a fokozottan doppingveszélyes sportágak eredményhirdetéseitől való távolmaradás is, mivel rossz fényt vetne rá ha egy általa átadott émet kellene visszaadni.
Előzmény: Törölt nick (122)
Dúlt Cinea Creative Commons License 2004.08.28 0 0 130

" Bár végül is az országhírnév ismét sosem látott Marianna-árkok alját verdesi mellébeszélésből jeles, fészkükbe beleszaró, miliárdos szegénységpárti komcsik miatt, immár 2 éve...

Félek, ezek sosem halnak ki. Olyanok mint a főnix. Köpsz egyet, és hatan nyalják..."

 

 

Gyurcsány monnyon le!:-D

Előzmény: peppino (129)
peppino Creative Commons License 2004.08.28 0 0 129

Érdekes, bennem az fordult meg így elsőre, hogy miért nem bántjátok pl az Annust, meg a Fazekast azokat, akik miatt végül is áll a balhé?

Miért mást kell hibáztatni azért amit ők tettek? Ha valaki középszerű sportoló, mia pináért megy Olimpiára? Pláne ha doppingol.  Azt hitték, az Ő retkes seggükbe nem néznek bele?

Gestapos módszerek...Ha valakinek kell az aranyérem, meg a hozzá járó milliók, akkor ennyit elviselhet. Vagy az amerikaiakat nem így kezelték? És a többi magyar érmes akkor szolgalelkű?

 

Az ilyen tetűk miatt egy ország hírneve kerül a latrina legaljára. Még jó, hogy nem rajtuk múlik a 10. helyünk...

 

Bár végül is az országhírnév ismét sosem látott Marianna-árkok alját verdesi mellébeszélésből jeles, fészkükbe beleszaró, miliárdos szegénységpárti komcsik miatt, immár 2 éve...

Félek, ezek sosem halnak ki. Olyanok mint a főnix. Köpsz egyet, és hatan nyalják...

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 128
A NOB elnöke dönt Annus sorsáról

Ághassi Attila
2004. augusztus 28., szombat 13:32

Vasárnap délelőtt tizenegy órakor határoz a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a kalapácsvetésben vasárnap olimpiai bajnoki címet szerző Annus Adrián sorsáról, és hogy megtarthatja-e első helyét. A MOB vezetése reménykedik, a versenyzőnek nem kötelező megjelenni a meghallgatáson, elég, ha képviselői ott lesznek.

Kaptunk egy levelet a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól, mely szerint vasárnap tizenegy órakor döntenek végérvényesen a kalapácsvetésben olimpiai aranyérmet szerző Annus Adrián sorsáról" - tájékoztatta az Indexet Molnár Zoltán, a csapat vezetője.

Molnár elárulta, Annusnak nem kötelező megjelennie, a képviselőinek - Mérei László szövetségi kapitánynak, és Babinyecz József menedzsernek - viszont kötelező.

A háromfős testület tagja a német Thomas Bach, az ukrán Szergej Bubka, és Schamas doktor, aki a doppingellenőrzésekért felel. Ők határozatot nem hozhatnak, csak javaslattal élhetnek a NOB elnöke, Jacques Rogge felé, aki végül kimondhatja a döntő szót, megtarthatja-e elsőségét Annus.

Annus kiborult

"Tudomásom szerint Annus rossz idegállapotban van, összezuhant, de nem kizárt, hogy visszatér Athénba" - mondta Molnár, aki egyébként abszolút el tudja fogadni, hogyha a kalapácsvető úgy dönt, Magyarországon marad.

"Schmitt Pál elnök úr, mindhárom, a döntésben részvevő taggal beszélt már, elmondta nekik: egyáltalán nem szokványos, hogy egy bajnokot "kergessenek", miután a verseny előtt háromszor, a verseny után pedig negyedszer is negatív leletet produkált. Ennél többet a MOB nem tehet" - jelentette ki.

Molnár azt sem rejtette véka alá, hogy ismeretei szerint nincs még egy olyan versenyző, akit a bajnoki címe után doppingvizsgálatra citáltak volna. "Annus lenne az első olyan bajnok, akitől úgy vették el érmét, hogy nem adott pozitív mintát" - állította.

Szerencsétlen lépések

Hozzátette, megérti, hogy Annus a Fazekassal történtek után nem bízik a WADA-ban, ugyanakkor azt nem tartja szerencsésnek, hogy a versenyző nemet mondott a győzelme utáni két következő vizsgálatra.

Molnár szerint kedvező előjel, hogy a szövetség Bécsben vizsgáltatta meg a vizeletét, és hogy annak eredményéről már be is tudnak számolni Athénban. Az ügy kimenetelével kapcsolatosan úgy fogalmazott, hogy reménykedik, de csak óvatosan.
---------

Nnna.
Momentán tényleg nem lehet többet tenni.
Folyt.köv.
Reménykedjünk, hátha.
Mert ha Bubkáék javaslata alapján Rogge NOB elnök elmeszeli, akkor ....


Nahát:)
Molaf Creative Commons License 2004.08.28 0 0 127
Szar dolog lehet ennyire ragaszkodni egy kis botrányfüttyhöz. (69)-ben már leírtam, hogy miért kell mennie Schmittnek ha maradt még benne gerinc. De ettől még nem kell meghamisítani a múltat. Meghallgattad te egyáltalán az általam belinkelt hangfelvételt?!
Előzmény: Vajk (126)
Vajk Creative Commons License 2004.08.28 0 0 126

Azért hihetetlen ez a vak imádat!!!!

 

Miért kell megmagyarázni, hogy schmittnek örömfütty volt, mikor mindneki TUDJA hogy nem az volt.

Hihetetlen, télleg csak ezt tudom mondani !!!

És ha kifütyülték?? Orbánt is, megyót is kifütyülteék már, de ennyire vak, ostoba, iq0

izzadságszagú magyarázatot már régen nem hallottam, vazze.....

 

És mellékesen nem volt akkora az a fütty, mint ahogy itt egyesek be szeretnék állítani.

 

Ettől persze még monnyon le azonnal a nemzetpalikája.

Előzmény: Molaf (123)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.08.28 0 0 125

Biztos így van, mert én a füttyre sem emlékszem, de elég kómás voltam örömből kifolyólag. De arra, a kifütyülő koncertre amit MSZP-s szócső barátunk írt, arra semmiképpen. "felvétel szerint eszméletlenül jó hangulat volt a díjátadáskor." Én is így éltem meg.

Előzmény: Molaf (123)
Csillagfürt Creative Commons License 2004.08.28 0 0 124
Medgyessy Péter hatalomátadását koordináló orosz titkosszolgálati tábornokkal még az olimpia előtt megegyezett Gyurcsány Ferenc, hogy két nemzeti érzelmű, renitens sportoló dopping ügybe keverésével elindulhat a MOB elnöke ellen egy sajtóhadjárat, ami kb. 5 %-ot hozhat a FIDESZszel szemben. Nagyon ügyes!
Molaf Creative Commons License 2004.08.28 0 0 123
Az 57. percnél Gyurcsány ad puszit Janics Natasának, kósza fütty sincs. Mivel Schmitt mellett Gyurcsány is felelős, ezért szvsz ő is kapott volna a füttykoncertből ha valóban a negatív hangulat miatt fütyültek volna. Nem, Schmittnél Natasának kijháró örömfüttyöt hallunk, a felvétel szerint eszméletlenül jó hangulat volt a díjátadáskor.
Előzmény: útlegeázodás (118)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 122
"Senki nem hiheti komolyan, hogy a MOB elnöke vagy én személyesen adtunk be doppingszert sportolóknak. Innentől kezdve pedig meg sem hallottam ezt a megjegyzést." - szögezte le Gyurcsány."

Hát, ha már nem hall, akkor legalább OLVASNI kéne, a saját maga hozta törvényből:
Éspedig aztahol expresis verbis a MINISZTER tevékenysége van leírva:

4. § A gyermek-, ifjúsági és sportminiszter (a továbbiakban: miniszter) feladatkörében ellátja a tiltott teljesítményfokozó szerek használatára vonatkozó hazai és nemzetközi rendelkezések betartásához szükséges feladatokat
--------


Hát, ezt kellett volna csinálni. Ellátni. A feladatot.
Csak hát nem ment.
Pedig a GYSIM elköltött több tízmillió közpézt a SAJÁT doppingbizottságára.

Melyet, mondjuk,- legyünk jóhiszemüek- "megvezettek", és ezért küldták ki "tisztaként" az összes sportolót Athénba.
No de akkor viszont Őfőméltóságának, I.Palackorrú Gyurcsányank nem az Athénba két tűz közé szorult Schmittre kéne mutogatnia, hanem a SAJÁT PORTÁJÁN elkezdeni a rendcsinálást/vizsgálatot stb.

Nahát:)
Előzmény: rézgálic (120)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 121
"azt is el tudom képzelni, hogy a fütyülők szerették volna, ha S. kiáll a gyanúba keveredett sportolók mellett. "


Igen, ezzel a kiállással voltak elégedetlenek...
És meg lehet akár őket is érteni.
Meg nem kell őket automatikusan emsz/eszdész elkötelezettséggel vádolni.

Sok magyar drukker -mint görög, vagy bármi- egyszerüen képtelen feltételezni/elhinni hogy az "övéi" közül egyesek csalhatnak/tisztességtelenek lehetnek.
Csupán gonosz összeesküvés lehet, nyomják Krahácsot , ilyenek.

A magyar sportvezetőknek meg az a dolguk hogy megóvják, megvédjék mindenkivel szemben az áratlanul bajba jutottakat, akik ab ovo azok mivel magyarok számukra csak ártatlanok lehetnek.

Ez így akár érthető is.

Viszont ők arra nem gondolnak, hogy pont néhány védhetetlen eset miatt
felelős sportvezetők nem kockáztathatják "tűzbe tett kezükkel" azt hogy megégjenek és velük együtt a TISZTESSÉGES magyar sportolók százaira is rákerüljön a gyanú, hogy itt egy államilag finanszírozott doppingmaffia működik ma Magyarországon.
Gyulait például, karakán kiállása miatt ilyen váddal illetik már a világlapok és lehet hogy ez a rávetödött gyanú az IAAF állásába is kerül.
Vagyis több a kár mint a haszon.


Nahát:)
Előzmény: útlegeázodás (118)
rézgálic Creative Commons License 2004.08.28 0 0 120

Gyurcsány válasza  Schmitt Pál, a  felelősséget a GyisM-re hárító nyilatkozatára:

 

"A helyzet rosszabb annál, hogy vezetők a felelősség elől menekülve egymásra mutogassanak. Én ebben nem leszek partner. Senki nem hiheti komolyan, hogy a MOB elnöke vagy én személyesen adtunk be doppingszert sportolóknak. Innentől kezdve pedig meg sem hallottam ezt a megjegyzést." - szögezte le Gyurcsány.

 

Pali, Pali ezt megint csak elszúrtad.

Molaf Creative Commons License 2004.08.28 0 0 119
Előzmény: figyelő (117)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.08.28 0 0 118

Nem tudom, én pl koncerten inkább fütyülök, mert hangosabban,élesebben tudok így tetszésnyilvánítani, mint ordítani.;-) "azt is el tudom képzelni, hogy a fütyülők szerették volna, ha S. kiáll a gyanúba keveredett sportolók mellett." Lehet ez is, bár egy komolyabb elemzéshez, rövid volt az a fütty, ahogy te is írod.

Előzmény: figyelő (117)
figyelő Creative Commons License 2004.08.28 0 0 117

Rövid ideig tartó, ám erős fütty hallatszott - a rádióban.

Kérdés persze, hogy mit fejezett ki: azt is el tudom képzelni, hogy a fütyülők szerették volna, ha S. kiáll a gyanúba keveredett sportolók mellett.

Előzmény: útlegeázodás (116)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.08.28 0 0 116
Hát, én pedig az élő közvetítést láttam, de hoíy akkora füttykoncert lett volna, ahogy írod az nem tünt fel. Persze, neked ezt kell írnod, mára ez van kiadva.;-)
Előzmény: Törölt nick (114)
Vajk Creative Commons License 2004.08.28 0 0 115

én nem kedvelem palkót, de azért nem volt olyan nagy az a füttykoncert.

Pedig megjárt volna neki...

Előzmény: isup (106)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 114

Felvettem videora a csodás lányok menetét és az eredményhirdetést.

Valóban amikor Schmitt Pált bemutatják, mint az egyik díjátadót, akkor oriási fütykoncert van. Utána természetesen a lányokat ünnepli mindenki.

 

Szép volt lányok! Mondjon le Schmitt!

Előzmény: lujza (92)
rézgálic Creative Commons License 2004.08.28 0 0 113

Bizony Pali a hatvanas évei környékén még egy gumigerincűnek is  végképp el kellene dönteni hová nyaljon.  És még eztán jönnek a nehéz napok.

 

Vajk Creative Commons License 2004.08.28 0 0 112

Orbán sem volt felelős szabadiért.

 

Akkor miért e hiszti?

Előzmény: Törölt nick (96)
wizes Creative Commons License 2004.08.28 0 0 111

Nézd csak meg mikó cóttam Macikának?

A régi topicban!

Má kora reggel kezdte.

A csürhe meg már üvölt.

 

Hugy mennyire nem vecik észre magukat az már écvecelytő!

Há eli vectették.

Tsak valami szürke ázalag állag van a homlok megett.

:(((

wizes.

 

 

 

 

Előzmény: Indián (102)
figyelő Creative Commons License 2004.08.28 0 0 110

Hát igen.

"Szerencsére" a riporter tudomást sem vett róla...

Előzmény: isup (106)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.28 0 0 109
Ilyet már láttam néhány napja...
Valami görög szurkolók egy percen át fütyültek Kenteriszék miatt....

De ettől még a lebukott görögök lebukott görögök maradtak és a görög sportdiplomaták - de még a rendőrségük sem- nem védhették őket.


Nahát:)
Előzmény: isup (106)
perempe Creative Commons License 2004.08.28 0 0 108
Bocs, MOB elnöki poszt.
Előzmény: perempe (107)
perempe Creative Commons License 2004.08.28 0 0 107
Lehet, hogy visszaüt a NOB elnöki poszt. A Fidesz kiáll-e Schmitt mellett?
Előzmény: isup (106)
isup Creative Commons License 2004.08.28 0 0 106

Bizony Lujza !

 

Rettenetes füttykoncert volt Schmittnek ! Ezt nemcsak a TV-ből lehetett jól kihallani, de a Rádiórióból is. (nézd meg a Petőfi onlineon)

 

Kennedy Creative Commons License 2004.08.28 0 0 105

Hú de egyetértek! :)

Ilyen fokú gerinctelenség után követelni kell, hogy mondjon le minden társadalmi megbizatásról.

Legyen pártpolitikus, képviselje a pártját az európai parlamentben nyugodtan, de...

Viszont többé nem tűrhetjük, hogy bárhol bármikor az egész nemzet képviseletében tetszelegjen.

Ne csak akkor legyen MOB-elnök, amikor szimpatikus dolgok neki jól jönnek.

Előzmény: figyelő (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!