A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Adott egy Facelift VW Golf VII, 2017 májusi, gyári Composition Media + navigáció, SD kártyán. A VW weboldalán ehhez az évjárathoz nem találtam infót. A térkép frissíthető, és ha igen, hogyan? Mivel céges autó, csak hivatalos forrás jöhet szóba (kereskedőt kicsit komplikált elérnem mivel céges beszerzés volt, ezért itt kérdezem).
Sziasztok.Köszönöm a segítséget.Megosztom mi volt.Szervizbe (nem márkaszervíz,egy maszek a XIV kerbe) vittem a járgányt.Csináltak egy frissítést,és rátették az új térképet(15000 pénz).Sajna az antennám is elszállt igy azt is helybe rögtön kicserélték(ez 15000+5000) szerelés volt.Most gyönyörüen működik.Mindenkinek merem ajánlani ezt a szervízt.(Szöllősi Zsolt Cím: 1165 Budapest, Gyűszűvirág u. 14. Telefon: 06-20/356-3357 (munkaidőn kívül kérem email-t írjon vagy sürgős esetben SMS-t ) E-mail: info@tempomatszereles.hu
Nyitva tartás: H-P 7.00-16.00 Előzetes időpont egyeztetés szükséges!)Nem reklám hanem valóba nagyon korrektek.
Az ékszer egy MMD510 WinCE 6.0 navi, megnéztem jobban viszont igaz hogy sosem lesz olyan mint egy eredeti de az is igaz hogy az Amundsen gyári térképei és mar csak azzal mennek a kelet európai annyira rosszak és hiányosak hogy az ember sírva fakad ha az után kell navigálni. Hat akkor mar egy igo primo 2017-es frissítéssel.
....világos, h kínai ma már minden. Csak a probléma ott kezdődik, h az "eredetit" a VAG csoport gyártatja, így kommunikál a kocsi belső vezérlésével, sőt programozható egy célszoftverrel (VSDS).
nem mondható el. Én magam is szeretem már be hasonlót, de messze nem az igazi. Tudsz vele variálni és a hátsó kamera segítene valamit a "fájdalmadon", de tényleg nem fog úgy működni mint a gyári. :-(
Van az automban egy Zenec Mc 2000 típusú muétimédia lejátszó, és olyan problémám van vele hogy folyamatosan kikapcsol magátol, és nem tudom visszakapcsolni csak abban az esetben ha megszakítom az áramkörét, vagy az akksi sarut veszem le, vagy a lejátszó tápját huzom ki és dugom vissza. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata mit tudok tenni? Ezidáig nem találtam oylan autó villamossági szerelőt aki foglalkozna vele, ujjat meg addig nem szeretnék venni amíg nem tudom hogy ez javítható e még. Úgy gondolom nagy gondja nem lehet neki.
Természetesen Kínai a drága !!! De most hogy ki van véve az Amundsen gyári navi annak is az oldalán azt írja hogy made in China !!! Na erre várjál gombot ???
Esetleg egy hátsó kamera megoldana-e a dolgot ???????
Hello. Segítség kellene !!! Most cseréltem egy RNS 315 Amundsen-t egy RNS 510 -re. Kettő micro Sd kártya slottal rendelkezik. Namostmar a koda Octavia 2 flv tolatóradar van míg a navigáción kamerának videobemenet. Az autón elől hatul érzékelők vannak és az új navigációval csak kimondottan hátramenetbe kapcsoláskor mutatja az autót elől hatul . Van-e erre valami megoldás ??? mert a P gombot megnyomva hátramenet nélkül vagy nem csinál semmit vagy csak a sípoló hang kapcsol be a képernyő nem. Az amundsennel járó motornál ha valami elment az autó előtt vagy mögött rögtön riasztott. Köszönöm ha valaki tudna segíteni.
sziasztok.vettem egy b6 passatot de a navi nem működik,illetve működik de regensburgnál mintha lefagyott volna.ha tervezni akarok megcsinálja de csak regensburgtól.viszont minha nem találná a műholdat.csak kiírja a tervezett kilométert de nem indul el.ha tudna valaki valamilyen tanácsot adni nagyon megköszönném.köszi a segitséget.
Discover Media Generation 2 (MIB2) frissítés - érdeklődés email-ben
Maga a térkép frissítés ugyan ingyenes, de ha pl. külföldi az autó és nincs benne SD kártya, vagy kilopták, elveszett, eltörött, elromlott, stb... akkor van rá kedvező megoldás.
A nagyobbik kijelzővel szerelt modellekhez, mint pl:
Golf VII Passat B8 Touran 2015-től Amarok 2015-től Polo 2015-től Tiguan 2015-től Crafter 2015-től
Szintúgy az új Amundsenhez is:
Octavia III (5E) 2015-től Superb III (3V) 2015-től Fabia III (NJ) 2014.09. hótól Rapid (NH) 2015-től Yeti (5L) 2014.09. hótól Kodiaq (NS) 2016.09. hótól
/Az évjárat és hónap nem biztos, hogy pontos.../
Volkswagen Navigation AS 2017/2018
A kártyán a VW által kiadott legutolsó, legfrissebb, teljes Európa térkép található, természetesen benne Magyarországgal utca-házszám szinten!
Valamint: ha a gyári RCD300-at ki szeretném cserélni egy 1 DIN-es Pioneer rádióra, akkor ahhoz kell még valami a fantom tápos antenna átalakítón kívül?
2011es. Kibontottuk a rádiót de nem vettük ki mert nem kaptam kódot hozzá, csak megnéztük hogy minden csati a helyén van-e. A csatlakozók mind benne voltak. Érdemes másikra kicserélni? Mert erre nem tudok a telefonnal rákapcsolódni nem tudom kihangosítani. Írták valahol hogy kellene valami bluetoothos egység bele, de akkor lehet jobban megéri másikra cserélni amibe benne van.