Sziasztok ! Vannak itt új nick nevek, de gondolom ők régi tagok a motorozz.hu. Lehet tudni, hogy kit takarnak az új nevek? Elég a régi motorozz.hu-s is.
Szia! Robi! Jó! Én különben a bőrruhát preferálom. Mosószeres vizzel szoktam takarítani, majd szárazra törlöm. Impregnáló spray-vel ajánlatos befújni időnként. Negyed órás zivatart szárazon átéltem benne tavaly ezáltal a hegyekben
Talán volt már ilyen eset és jó lett utánna.A nyöszörgésről is volt mélyreható kivesézés de már nem emlékszem kinél.Engem nem érdekelt mert akkoriba még rendes motorom volt :)))
Sziasztok! Úgy néz ki nekem is van itt egy régebbi regisztrációm, mert az emilcímre asszonta hogy már van ijjen:-) Csomó ismeretlen név, jó játék lesz rájönni ki kicsoda:-)
Jómagam méhviasz tartalmú tisztítófolyadékot(Erdal) használok, és Briston bőrápoló méhviasz krémmel regenerálom. Jól választottatok, gratula hozzá, és sok balasetmentes motorozást benne.
Sikeresen küldtek a két első fékbetétpár helyett két hátsót, amit persze csak felbontás után vettünk észre. Mivel nekem nincs most rá szükségem, így jelképes áron a T. nagyközönség hasznára szeretném bocsátani. 3VD-4TX típusokhoz mindhez passzol!Ha kellene valakinek, privátban jelezhet bátran!
Telóról nem tok sokat írni, de semmi extra, samponos víz, szivacs, egyszerre csak kis darabonként, és azonnal szárazra törölni hogy ne azzon át. Kezelni pl deichman viasz,de a segg környékén semmivel, mert csúszni fog az ülésen.
Jelentem bebőrösödtünk. Tetőtől talpig. Decemberben megvettük a dzsekiket a shoxban. Ma pedig a nacikat az RMC-ben.
Eredetileg farmer gatyát akartam, de látva a minőséget, védelmi képességet, letettem róla. Gyakorlatilag 1 divat farmer kis megerősítéssel és protektorokkal. Nem tetszett no!
Első ilyen szerelésünk úgyhogy szívesen veszek minden jó tanácsot.
A Kibicek és Kukkolók nevében szeretnék szólni, hogy jó lenne, ha egy helyen folytatódna ez a fórum, mert így folyamatos ugrálásban vagyok a kettő/három/ között. Hozzámtartozóim szerint így is a kelleténél több időt töltök a hülyemotorosfórumok olvasásával, pláne, ha duplázva van. A családi béke érdekében kérném a megegyezést.