Én már unom, hogy azon a farmon nincs más munka, amin bemutathatnák annak "szépségét", csak a szarpucolás, a lócitromszedés!
Az a gyanúm, hogy Vikike és a mama sem sokat szokta ezt a műveletet csinálni, vagy legalábbis nem ilyen szerelésben. Hiába, kell a műsor és abban jól kell kinézni, nem egy "szakadt gumicsizmában és munkásruhában".
Lehet, hogy lesz még: lovak lecsutakolása, futtatása, esetleg lovaglás és csak az "alapoknál kezdték"! :D
Csak, mert említetted: reklámszünetben és ha ennek vége, átkapcsolok a Szerencsekerékre. Ami azt illeti: továbbra sem értem, miért bíznak műsorvezetést egy Kasza Tiborra? Pláne olyat, amiben ennyit kell(ene) beszélni, ráadásul szájról (az ő szájáról) olvasni! :D
Tény, hogy legalább lefogyott és egész szép, hófehéren villogó fogsort csináltatott amióta nem láttam (bár mintha nagy lenne a szájába), de műveltebb, kedvelhetőbb nem lett! ...és tegnap még jött Ramóna is!
El nem tudom képzelni, honnan szereznek ennyi "szabálytalan formájú" versenyzőt! Lehet, hogy direkt csinálják?
Fene tudja, lehet igazad van... Jázminban egy kis irigykedésre, rosszindulatra hajlamosságot véltem felfedezni, bár lehet ez csak a zárkózott személyiségének tudható be, és lehet párkapcsolaton belül nem lenne vele komoly gond.
Egyébként szegény Geri beszédhibás is, erős a tájszólása, és még elég IQ lájt is szentem, nem lesz egy lebilincselő beszélgető partner, nem sokat nézek ki belőle... ezek a dolgok egyik csajt sem zavarták?! Mindegyik benedvesedett az édes kis pofikája láttán?! ....viszont a modora az normális, legalább...
Gergő gazda minden mondatában, " suk-süköl!!" Zavaró.
Ő is úgy járt, mind Zoli gazda, hívja Anikót, mert elszalasztott egy lehetőséget, de vajon melyik lány személyében?!
Majdnem lenyeltem a barackmagot amikor felnyerítettem ezen a mondaton, illetve megállapításon:
" Ez a széria kritikán aluli szerencsére van Szerencsekerék ahol művelődni is lehet! "
Csodálkoztam, hogy Viki és Jani között volt egy pár közös pont. Együtt szerezni majd egy külön lházat. Amíg Viki lovagol, Jani főz. Bizonyára egy őskövület vagyok, és úgy látom, hogy Viki sem a vadas-zsemlegombóccal készítéséről híres?! :))
De most be is vallotta, hogy nem tud, vagy nem szeret főzni, azaz nem az erőssége a főzés. Semmi gond, főz a mama!
Nem hiába várom Pista gazdát, látom beugrott a nagybőgőbe, a lányok is jól érzik magukat! :)
Az egyik hölgy olyan elánnal siett a gazda felé, hogy elszállt még a kalapja is!
(Mi történt Anikóval, hogy mindig zavarba van ha megérkezik?! )
Gergő elvitte a zöld ruhás kis szőkét, a másik három lány nagyon hasonló egymáshoz, őket simán zsebre fogja tenni a "nagy dumás csaj".
Érthetetlen számomra, hogy a sok hibátlan bőrű lány miért rontja el egy életre a kinézetét azzal a sok tetoválással. Volt egy lány (Eleonóra?), akinek nem látszott az egyik combja, mert fekete tetoválás volt az egész. Elhiszem, hogy divat, meg egyedi, de nekem nagyon nem tetszik.
Zoli gazda nagyon unalmas programot hozott össze Nórinak, azt azonban levette: nagyon intelligens a lány, ezért nem is illik hozzá (pedig odáig van érte, már "befutóként" emlegette). Az feltűnt, hogy egyikük sem öltözött át a bociterelés és szalmadobálás után, Zoli ingnyaka már eléggé viseltes volt, Nóri fehér kabátkája viszont ugyanolyan makulátlan, ebből is látszik, hogy csak a "felvétel" idején tették a dolgukat a gazdaságban. (Remélem azért a tehénkakis cipőjüket megtakarították).
Attól tartom, Viki gazdasszony véleménye most nagyon nem fog egyezni a mama véleményével, akinél Attila a favorit, de mintha Vikinek nagyon bejönne a cápavadász.
Úgy látom, Ludas Matyi nagyon kitesz magáért, cigányzenekarral fogadja a vendégeit és a hölgyeknek is imponál a fogadtatás. Lehet, hogy ezen a csapaton fogunk a legjobban szórakozni? Jó lenne, mert eddig eléggé uncsi a műsor!
Mondjuk Jancsi saját bevallása szerint már nem is edzősködik, ingatlan és autókupeckedésből él mostanság, vélhetőleg Viki mellett azt is csinálná tovább... mivel máshoz nem ért.. na de kérdés, Vikinek ez jó, szerintem hosszabb távon nem hiszem...
Nekem is ez volt az észrevételem, Jancsi korban hiába illik hozzá, meg szeretne ő is gyereket, stb.. sok mindenben hasonló terveik vannak... Ettől még nem lesz gazda egy gazdaságban... bár változhatnak emberek, de ha zsigerből lusta dolgozni, főleg ilyen háztáji munkákat... akkor sok remény nincs....
Ahogy "amerikás" Jancsi tette a szépet a Vikinek, eléggé égő volt.
Éppen csak azt nem mondta, hogy a tv-ben sokkal rondábbnak láttalak, így élőben még csak elmész. De még az is belefért volna, ha bűnronda vagy, olyan szép lehet a család vagyonocskája, apádat rögtön felmenteném, lennék én az ügyvezető holnaptól.
Szerintem ő azt hitte, hogy Viki elalél a sármjától, a bicepsztől, az amerikás nagy dumától és ő lesz a nyerő. Még ez is lehet, a másik 3 jelölt nagyon gyengének tűnik, bár még alakulhat is.
"( Erről a jelenetről ugyanaz a szitu jutott eszembe, mint amikor a padon ültek Anikóval, és a gazda kézzel lábbal mutogatott a lányokra, hogy ki tetszik neki, és ki nem?! Intelligens ember másképpen nyilatkozik! )" - vigyázz, mert én ugyanerre a véleményemre kaptam 5 mínuszt :))) Biztos itt van Zoli gazda a haverjaival :))
A korábbi beharangozókban nem Zoli gazda hencegett azzal a haveroknak, hogy az egyik lányt "elég közelről" megismerte?
Jancsi is csak az 5 perc hírnévért ment be, amit azért nem értek, mert egyik-másik gazdából még csak-csak lehetne megélhetési celeb vagy csinálhat reklámot a gazdaságának, de a jelentkezőkön max röhögni lehet.
Ha utálja a trágya szagot, akkor nyilván nem ott van az ő helye, a személyi edzősködésére sem nagyon van kereslet ilyen helyen. De ahogy látszott, emelgetheti a súlyokat napestig a légkondis teremben, 3 vasvilla emelés után már fájt a dereka.
A csajok fejre tolt napszemüvegén is jókat röhögtem... édeseim... :)) pont ebbe a világba illenek. De legalább pár napig volt min röhögni a helyieknek.
Zoli gazdáról és Viki gazdasszonyról már sokat írtam.
De Zoli gazdáról még annyit, hogy amikor a lányokat befogta munkára, majd néhány lépéssel mögöttük állva mondta el véleményét róluk a segítőjének, háááát, szerintem örülhettek a lányok, hogy nem hallották a gazda, nem túl választékos véleményét!
" A vörös hajú kurva aranyos. Aztán ott van Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Mindegyik tök jó. Van a nagyon durván ribancos. Ő kurvára bejön, de szerintem ő nem gondolja komolyan ",mondta segítőjének Zoli gazda, aki feltehetőenTináracélzott ?!
( Erről a jelenetről ugyanaz a szitu jutott eszembe, mint amikor a padon ültek Anikóval, és a gazda kézzel lábbal mutogatott a lányokra, hogy ki tetszik neki, és ki nem?! Intelligens ember másképpen nyilatkozik! )
Ja, és számomra nem volt egyértelmű, hogy Zoli gazda melyik kiesett lány miatt érdeklődött Anikónál, amikor felhívta telefonon?! Talán Vanessza volt, aki azt mondta a szemébe, hogy elutaztam Nyíregyházáról és egy szót se beszéltünk?! )
Node tegnap megjelent Gergő gazda is!
Gergő gazda: (aki 23 éves, Tallóson él (Szlovákia) és lovakkal foglalkozik.
Gergő még nagyon fiatal, azt mondja, hogy ő " nem munkást keres " hanem párt, társat magának. De leginkább talán ismertséget a műsorral?! Egy lovastanyán él a családjával. Egy betegséget követően kezdett lovasterápiára járni. Ez annyira meghatározó volt az életében, hogy elhatározta, hogy lovakkal fog foglalkozni. Jelenleg lovasoktatással és versenyeztetéssel foglalkozik. Igazán szuper körülmények között él, nem lesz nehéz beilleszkedni majd a társának ebbe a környezetbe!
Egyébként amikor megláttam a sok lányt, szembesültem azzal, amit az előzetesben is írtak, hogy " a rapid randikon lesz olyan gazda is, akinek a lélegzete is fennakad, mert annyi jelentkező fog érkezni hozzá...."
Az biztos, hogy csőstül jöttek a lyányok Gergő gazdához, egy egész hajórakományra való, de az én lélegzetem nem akadt fenn tőlük! A bajom az, hogy eddig sem ájultam el a a gazdák jövendőbelijén!
A furcsa beszédű Gergő gazda Budapestig jött Szlovákiából a lányokért. Ő is legalább olyan zavarban volt, mint Zoli gazda előzőleg. De ráadásul még nagyképűnek és erőltetettnek is tűnt, akiben forrt a megfelelési kényszer. Úgy tűnik, ő sem az az éles penge eszű lovag! Megállapodni?! Ilyen fiatalon? És mit kapirgál, mint kakas a szemétdombon, amikor maga körül az udvarban is megkap minden tyúkot, az elmondása szerint legalább is?! Pfjúúúú!
Még Viki gazdasszony idősebb lovagjai sem állapodtak meg, és talán nem is akarnak, hát még Ő, a fiatal csikó?! :)
Már csak Pista gazdában bízhatok! :))))
Nem hiába írtam, tudtam én, hogy jó az öreg a háznál! Tetszik ez a "Ludas Matyi" titulus! Meg az is, hogy "megnyalja a sót!" Aztán, hogy megnyalja-e a sót azt kérem szépen nem tudom! Mert ugye Pista gazdának, elvégre nem kecskéje van, hanem libája! :) De még az is lehet, hogy Pista gazdával fogják " feldobni " a műsort?!
Azt pedig, hogy esetleg Matyiként elveri-e a lányok fenekét háromszor, szintén nem tudom. Mert ugye az már más címmel futna és nem ebben a "showban! ":) Node majd meglátjuk estére!
Nem értettem, mit mondott Zoli a haverjának a lányokról, de olvastam, hát ezt! No comment! :
A vörös hajú kurva aranyos. Aztán ott van Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Mindegyik tök jó. Van a nagyon durván ribancos. Ő kurvára bejön, de szerintőm ő nem gondolja komolyan
Nem írtad el, az első bekezdésben a "krumplis" Nikiről és Rolandról írtál. Ők az eddigi évadok kivételes párosa, kívül-belül illenek egymáshoz, ezt már a legelejétől lehetett látni rajtuk! ...és Roland komolyan gondolta a párkeresést, ez látszott az általa szervezett programok komolyságán, érdekességén és a szeme csillogása már a legelején elárulta, kihez vonzódik és nem csak megjátszotta ezt az érzést (amit persze Nini is egyből viszonzott)! Nagyon örülök a szerelmüknek!
Idén nem lesz ilyen egymásra hangolódó páros, sajnos Viki gazdasszony annyi levélből rosszul választott (lehet, hogy nem a mamát, hanem egy barátot kellett volna felkérni a kiválasztáshoz).
Zolinak pedig ott volt az "orra előtt", aki jobban illett volna hozzá, de elszalasztotta, pedig 5 lányt is meghívhatott volna a házába. Késő bánat!
Igazad van, elírtam, bocsi. Az, hogy 31 éves én is itt olvastam, már írtam is előzőleg, de most az RTL lapján meg is néztem.
Teljes név: Molnár Viktória
Életkor: 31
Csillagjegy: nyilas
Családi állapot: egyedülálló
Hajszín: barna
Szemszín: barna
Súly: 75 kg
Magasság: 174 cm
Lakóhely: Győr - Gyirmót
Foglalkozás: edző, lókiképző
Beszélt nyelvek: angol, német, spanyol
Gyerekek: nincs
Humoros vagy inkább komoly természetű: humoros
Pontosság: próbál pontos lenni
Pénz, takarékosság: néha sikerül takarékosnak lennie
Sport: lovagol
Öltözködés: sportosan elegáns
Étkezési szokások: mindenevő
Fogyaszt alkoholt: alkalmanként
Dohányzás: dohányzik
Kedvenc étel: garnélarákos tészta
Kedvenc ital: kávé
Kedvenc állat: ló, delfin
Kedvenc zene: mindenevő
Kedvenc film: Életrevalók
Nyaralás: külföld, meleg, vízpart
Útitárs: bárkivel, bárhogyan szívesen utazik
Hobbi: kirándulás, olvasás, filmezés
Milyen férfit keres: szerető, gondoskodó, mosolygós, magas, sportos testalkatú, állatszerető, férfias férfira vágyik
Jancsi úr tényleg nem illik hozzá, csak korban és kinézetre. egyébként ő is csak egy ugródeszkának tekinti ezt a műsort szerintem, vagy tetszik neki, hogy lovak között lehet-ne, ő lehet-ne az egyik gazda, de nem gondolt bele szerintem, hogy ott a gazda is kőkeményen ganajozik, dolgozik. Gondolta majd elurizál, eludvarolgat. A többiekkel pedig már kinézetre sem illik össze. Attilával egyáltalán nem, A másik kettővel talán, mert azok is inkább idősebbnek tűnnek, mint valójában. amúgy meg kitudja, talán a mama.
most még csak külsőségekről tudunk beszélni, meg egy-két kirívó belső tulajdonságról, mert ennyiből többet nem lehet leszűrni. azt viszont igen, hogy Peti nagy dumás, "amerikából jöttem" meg úgy áll a munkához, hogy más is hozzáférjen.
Lehet, hogy külsőleg Jancsi illik hozzá, de Jancsinak esze ágában sincs a tanyán élni, dolgozni, messze van ő ettől lelkileg. Nagyon mellé lő a lány ha őt választja. Valaki írta, hogy Viki ( nem Niki) 31 éves?! Hát sokkal többnek néz ki.
Niki tényleg az igazat állította, amikor azt mondta, hogy ő a belső értékeket keresi. első ránézésre nem a legsármosabb Roland, de humora az van, Nikinek is és ezek szerint jól kiegészítik egymást.legyenek nagyon nagyon sokáig boldogok, neveljenek egy két tündéri lurkót. szívből kívánom nekik.
nem tudom, hogy "Ludas Matyi" és a választottjai milyenek lesznek, de az eddig bemutatott 3 gazda - mint valaki már írta - csak a reklám miatt jelentkezett szerintem.
Gergő saját maga is bevallotta, hogy annyi "nője" van, amennyit csak akar, 23 éves. dehogy akar még ő megállapodni, főleg nem így keres magának párt. jól jön a lovas vállalkozásnak a reklám, lehet, hogy kicsit leült a pandémia alatt, fel kell rázni.
Zoli szintén élvezi, hogy benne lehet a TV-ben, a faluban most ő lett a híres ember, futnak utána a lányok. Tinácska jól elszórakoztatja, mert más nemigen akaródzik neki, Jázmin benne van mindenben, de csak azért, hogy le ne maradjon a többitől, Zsófi igazi tini még, vihog ha kell, ha nem, de aranyosan, Nóri pedig a "megfontolt". de ő nem illik a gazdához, már csak az érdeklődési körük miatt sem.
Niki pedig a lovastanyához kap szuper reklámot. Az, hogy a randik alatt a mama szórakoztatja (dolgoztatja) az ifjakat, még el is megy, bár nem tudom, mennyire örülhetnek neki. A nyaralásból munka lett az anyósjelölt felügyelete alatt. nincs lazsálás kérem, akinek kell a lány keze, az melózzon.
nagyon csípi a szemem a mama, ez nem idevaló. meg lehet azokat a fiúkat figyelni, ki lehet adni a munkát nekik úgy is, hogy nem teszi magát főszereplőnek a lánya mellé. ő igenis élvezi, hogy szerepelhet, (mint Zoli gazda).
egyébként Ilhillának igaza van, talán a Jancsi az, aki illik Vikihez, a másik három "kisfiúnak" tűnik mellette. nem a pár év mínusz miatt, hanem a kinézet miatt. a srácok kb 30-nak néznek ki, mint ahány évesek, de Viki, legalább egy tízessel öregebbnek. már csak az alkata miatt is, hiszen nem egy vékonydongájú, pici lány, de az arcán levő ráncok sem fiatalítják. (nem tehet róla, mindig nem járhat sminkben egy tanyán). főleg, mikor össze van kötve a haja. Aztán lehet, hogy Jancsinak van igaza és ezerszer jobban néz ki élőben, mint a TV-ben.
viszont az nagyon igaz, hogy ha már dolgoztatok valakit állatok mellett, akkor minimum egy gumicsizmát nem ártana nekik adni, a másik oldalon pedig, tudja hova megy, számíthat is rá, hogy nem ússza meg az ilyen feladatokat, miért nem visz olyan ruhát is, még jó pont is lenne a választottja szemében. Ha felöltözik csinin, világos ruha/cipő és kiderül a feladat, mondhatja, hogy két perc és jövök, és rohan átöltözni. ez mind a két helyszínen megoldható lett volna és szintén jó pont a gazdáknál. szerintem.
Ha már egy tanyára illő ruházat: azért a Johnny (bár ebbe a műsorba jobban illene a Jancsi) nevű csávó sem volt piskóta, ahogy trendi fehér cipőben és világos nadrágban nekiállt kiganajozni a lóistállót...:)
Ha már ennél jobbat nem tudtak kitalálni, hogy a Vikike-jelöltek a lóistállót takarítsák, azért előtte Vikike rájuk adhatott volna egy munkásnadrágot és egy gumicsizmát. (Ha már maguktól nem jutott eszükbe, hogy talán nem utcai ruhában kellene nekiállni egy ilyen munkát végezni.)
Érdekes lett volna, ha egy rejtett kamerával veszik, hogy amint leállt a forgatás (azaz úgy tudták, hogy már nem veszi őket a kamera), hány másodpercen belül menekültek ki a lószaros/lóhúgyos istállóból.
Nekem Zoli gazda nagyon ellenszenves volt, ahogy dolgoztatta a lányokat és közben mustrálta őket. oké, hogy tanyára mentek, számolniuk kellett volna a körülményekkel, de én vagyok a gazda, a vendéglátó, akkor szóljak már azért, ha egyikük hófehér kabátkában, a másik topánkában akar nekiállni a tehénszarban dagonyázni. Az a minimum, hogy adok rájuk egy-egy gumicsizmát.
Ugyanez vonatkozik Viki gazdasszonyra is. Én a trágyázási műveletet eleve úgy tudom elképzelni, hogy az istállóba lépve beleugrok egy gumicsizmába, kijövetel előtt levetem és nem a cipőmmel megyek be az étterembe, vagy a lakás többi részébe.
Sajnos ránézésre Viki továbbra is egy jó negyvenes, talán csak a világutazó Jonny illik hozzá korban, de mit lehet tenni, ha ő a fiatal "bikákat" kedveli.
Holnap a mama ismét beáll "foglalkoztatni" a legényeket, ameddig a lánykája randizik, talán nem is járnak rosszul a srácok, mert halálra unnák magukat. A mamának tuti fel sem tűnik mindez, mert a lovasfarmon mindig vannak vendégek, akikkel foglalkozniuk kell, most pedig még a drótot is le tudja adni Vikinek a benyomásairól.
Gergő gazda nagyot merített, az öt között gondolom ott lesz a zöld ruhás szőke szépség, aki még egy képet is festett róla.
Sajnálom, de nekem eddig egyik gazda sem szimpatikus. Remélem "Ludas Matyi" és háreme okon majd meglepetést!