A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Tiszetelettel kérném,hogy,ha lehetséges a Magyar lepkefauna adatbázis topikjából a Dominik Hodossy fórumtárs néhány h.sz-ét törölniszíveskedjen,erősen ellentétes a természetvédelemmel és fórumunk szellemével!
Nézd meg az Index Fórum szabályzatát, konzultálj az Index jogászaival, vagy a sajátoddal. Szerintem amit betettél az idézés, de nem az a mérvadó norma a jövőre nézve, hogy most törlöm-e vagy sem, hanem az, hogy mit írnak a szabályzatok és a jogszabályok.
1999. évi LXXVI. törvény) az idézést a következőképpen határozza meg: „34. § (1) A mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven – a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti.
A következő hozzászólásomat (Link) kérném törölni, mert a képek feltöltése nem sikerült és így a hozzászólás elvesztette lényegét. Természetesen újra feltöltöm!
SPAM-nél nem szoktuk megtisztelni a hozzászólókat azzal, hogy mail is menjen. A szavazós hozzászólások - gyerek szépségversenyre, városszavazásra, stb. - SPAM-ek. A rövidített linkeket sem szeretjük, az engedélyezd a facebook appot kérést (=add meg az összes adatodat, kontaktodat) pedig csak adathalászatnak tudom minősíteni, pláne ha informatikus kéri.
Hello Moderatorok! Ha jol emlekszem, ha egy posztom moderalas aldozata lesz, kapok rola email notification-t. Ez mar megszunt? Oke, hogy a tturabol toroltetek a kunyeralos posztomat, de a TTB-ben sem fert el? Koszi szepen.
Én nem feltétlenül takarítanék, én figyelném csak a reakciókat (mert abban lehet, hogy akad majd takarítandó). Szerintem ez egy nyilvános médiamegjelenés, ami kötődik a fórum témájához - persze nyilván vihart tud kavarni a témából kifolyólag. Magának a linknek szerintem helye van ott.