"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Remélem minden adóforintom jó helyre ment eddig is, nem szeretném, hogy ha feketelistára kerülnék, mert miattam nem futotta kaviárra a Vip püfébe, dupla panírra az öregeknek, meg Hüsing év végi prémiumára. Meg eleve nem szeretek tartozni, na.
sherlock1977: Kis kiegészítés a 700 millióhoz, bármennyire is okos népek azok, akik képesek voltak leírni, hogy Ferencvárosi Labdarúgó Club :), az valójában a focin kívüli szakosztályok pénze. Ráaádsul valójában nem is új támogatás, ugyanis az elmúlt években nem kaptuk meg azt, ami a vonatkozó szabályok szerint járt volna a telepre és a szakosztályokra és amit mások megkaptak. Magyarul ezzel tartoztak, egyébként kb. nyár óta ment az ígérgetés, hogy mindjárt megjön, most úgy tűnik végre megjön. Ebből tehát a fociszakosztály csak annyiban részesül, hogy nyilván az egész klub likviditásának jót tesz, ha a szakosztályok kicsit egyenesbe kerülnek és nem kell a fociból átemelni pénzeket.
Bakker, ez a Tállai is mekkora egy zsíros dürhő paraszt ránézésre, mint a nemzet gázszerelője. Az régi jó átkos párttitkár elvtársai jutnak róluk eszembe. Valószínűleg nem csak a kinézetük miatt.
A két sportbarát, ez a címe. A Művész még arra is figyelt, hogy a két legenda, bár nem egy korban születtek, nagyjából egykorú legyen a képen.
Külön felhívnám a figyelmet arra a népmesei fordulatra, hogy az Államtitkár Úr szerint ez a festmény nem is létezett, így aztán nyilván a fotó sem létezett, amin a nem létező festménnyel járult az uralkodó elébe. Aztán persze hamar kiderült, hogy mégiscsak létezik a festmény és a kép is. Úgy látszik, van egy külön Fidesz-dimenzió, amelyikben mindenféle tárgyak, úgymint festmény, helikopter, valamint az ezekről készült felvételek nem létezni próbálnak. Csak aztán mindig jönnek holmi földhözragadt hülyék, akik bebizonyítják az ellenkezőjét.
A kisvárda is kapott 7 milliárdot ebből hétszáz milliót erőnléti fejlesztő részlegre. Majd ott pakolják rá az izmokat a légiósaikra. A magyar foci 3 hónapot nem élne túl állami pénzek nélkül.
Persze a golf is kapott 250 milliót. Azt hittem a golf valami úri sport és az fizeti aki golfozik.
Nehéz ehhez mit hozzáfűzni. Bár lehet, elég lett volna a hosszú cikk helyett csak azt a fotót betenni, amin Tállai Úr Orbán Viktor-Puskás Öcsi portrét ad át a Miniszterelnök Úrnak, aki elégedett mosollyal fogadja az ajándékot. Ez a fotó mindent elmond a magyar foci elmúlt hat évéről, meg az országéról is.
Át kellene nyálazni a korabeli papírokat, én egészen biztos vagyok benne, hogy valamelyik világsztár ottani származását ugyanúgy elhazudták, mint Öcsi felcsúti gyökereit. Ha Szöllősinek (vagy hogy) lenne esetleg egy öccse, ki kéne nevezni oda sajtófőnöknek.
"kataszter"? korcsolyaszövetség? Mert ide meg 750 megy, ezekhez képest a mienk nem is sok. Bár lassan annyi nézőnk lesz, mint egy korcsolyaedzésnek, de akkor is.