Beszéltem már a lindés emberrel, de még nem tudott biztosat mondani a kezdéssel kapcsolatban. Te esetleg tudsz valami konkrét időpontot? A leendő műhely dolgozói szakemberek lesznek?
OFF: Valójában én sem reménykedek, hogy egyhamar vége lesz ennek a kéretlen önreklámozásnak, mivel láttam, hogy többen szóltak neki (hasztalan), hogy immár mindenki tudja, hogy kihez kell fordulni, ha prospektus, vagy egyéb szakirodalom kell, és marha idegesítő gyakran felbukkanó hirdetéseibe botlani. Bevallom, bosszant a dolog, különösen az, amit más is említett már, hogy ti. duncsi amúgy egy szót se szól, csak hirdet orrba-szájba. Ezért tettem szóvá a dolgot, illetve azért, mert a modrátorokhoz való rohangálás nem az én műfajom, holott floodolásról lévén szó, lenne miért. ON poén
Amig el nem adja az osszeset, addig nem. Tudod, a nagyvaradteri metroaluljaroban sem unjak meg a ciganyok a "ket tabla csoki egy szazaaaaas" szoveget kiabalni, amig el nem adtak az osszeset.:))
"Van egy "maserati biturbo" roncs a műhelyem udvarán.Teljesen ki van belezve.Esetleg a motorháztető, meg egy két karosszéria elem használható. Könyörgöm vigyétek el!!!!!"
Sziasztok! Nem tudtok váletlenül egy hasonló autóról ,ami egy 1600TL volt 1963as fehér és IR-67-58 volt a rendszáma? A bátyáme volt ,és a köztrületesek elvitték újpestről a kilencvenes évek közepén a 16.ker-i telepre,de mire összjött volna a kiváltásra a pénz már nem volt meg.Itthon még a szürke forgalmija is megvan.
Nálam a garázsban egy M61-es gyári tervrajza foglalja el az egyik fal teljes egészét úgy 4 méter hosszban és másfél méter magasságban :) Ja, 1:10-es léptékű :) :) Máshol nem volt akkora felület, hogy kirakhassam, a szobában széthajtani nem lehetett :)
Elnézést,hogy belevauzok,de a napokban kináltak egy CZ-t (csezet-nek ejtjük,mondaná szlovák barátom),állitólag rendszámos-forgalmis,és nem ilyet keres itt valaki?
Na plane, a vamrol nem is beszelve! Erdemes lenne inkabb ezeket az osszegeket (szallitas, vam, stb.) belekalkulalni, es akar annyival dragabban a kozleben keresni. Ha van X osszeg, amit az ember az egesz projektre kolt, inkabb az auto erteke legyen nagyobb, minthogy a kiadott koltsegek fele az ilyen jarulekos fizetnivalokra menjen el.
Hátmer ott olcsó! :-) Egyébként megfelel nekem egy szomszéd faluból hozott is csak olyan nem találtam. :-( Ha esetleg tudsz szóljám! A moci kivitele mennyi volt? 400 körül?