Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.16 0 0 824

Két és fél órával ezelőtt én 36 részt olvtam.

Ez aztán a tempó! :)))

Előzmény: Fáradt Vándor (823)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.16 0 0 823
Én már 42-t olvastam/ok...
Előzmény: Törölt nick (821)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.10.16 0 0 822

KEdves István!

ÉRdeklődnék, hogy mikortól láthatjuk a stúdióban töltött napjaid eredményét a tévéképernyőn... :)

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.16 0 0 821

Olvasom a csatorna honlapján, hogy 36 rész már fel is van véve. Ez igen - nem lehetett kis munka. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni. (Általában e vagy mindig. :))

Azt pedig sajnálom, hogy a druszája szemmel láthatóan nem talált ide, hogy válaszoljon az utolsóra. Egyben következtetést is levontam belőle.

Előzmény: Vágó István (819)
Iván Gábor Creative Commons License 2007.10.12 0 0 820
Ja és ne gondolj a kis fehér elefántra:-)

Köszönöm a legjobb reklámot.
Előzmény: Boborjan (812)
Vágó István Creative Commons License 2007.10.12 0 0 819

Köszönöm, kedves Anikó, megtettem. Azért csak most, mert hetek óta (egészen máig) stúdióban töltöttem a napjaimat. Ott válaszolok.

Előzmény: Törölt nick (814)
Boborjan Creative Commons License 2007.10.11 0 0 818
OFF
A nyelvészeti rovatára hívta fel a figyelmemet a volt iskolatársnőd anyja :-D - az tényleg nagyon jó.
ON
Előzmény: bm613 (817)
bm613 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 817
Nekem elég az állandóra kibérelt, hetente frissülő reklámhelyük az Orbán térnél (nomen est omen :D), ahol mindig megtalálhatom a friss címlapot.
Előzmény: Boborjan (816)
Boborjan Creative Commons License 2007.10.11 0 0 816
OFF
Rokonaimnál néha kezembe kerül ilyen izé. Aszondja az alacarte-on valaki, hogy "nem a Kriptonyilas Harsonáról van szó". Pedig de. :-)
ON
Előzmény: bm613 (815)
bm613 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 815
Tekintve, hogy honnan van a sztori, nekem se nagyon volna a helyében...
Előzmény: Törölt nick (814)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 814

:)))

Én se kattintgattam fölöslegesen, viszont erről jut eszembe: Vágó István viszont esetleg odakattinthatna az Á la Carte topikba, és megnézhetné ez a kézfogásos sztorit (1143-tól), hátha van hozzáfűzni valója. Ha nincs, persze azt is megértem. :)

Előzmény: emsworth (813)
emsworth Creative Commons License 2007.10.11 0 0 813

Eszembe sem jutott rákattintani. De ez a kijelentés már olyan régóta állt a levegőben, hogy kezdtem azt hinni, valami jelentősége van.

Előzmény: Boborjan (812)
Boborjan Creative Commons License 2007.10.11 0 0 812
IGe már megint a saját weboldalára való kattintás(oka)t szeretne kicsikarni - mint eddig szinte minden topicban. Rá ne kattints(atok)! :-)
Előzmény: emsworth (811)
emsworth Creative Commons License 2007.10.11 0 0 811
Következik ebből valami?
Előzmény: Iván Gábor (807)
Iván Gábor Creative Commons License 2007.09.26 0 0 807

"Vágó István" rákeresésre jelenleg már a 27-k ajánlott oldal ezen cikk kb. 66 000 magyar nyelvű találatból.

Vigyázni, mert Vágó István is átver !

Iván Gábor Creative Commons License 2007.09.24 0 0 806

Tehát az Egely kerék és vele kapcsolatos dolgokra gondolok.

Tisztelt Vágó István Úr! Tisztelt Szkeptikus Társaság!

Javaslom, hogy a „feljelentéseit” kezdje ezzel, mert ez szinte a hivatal látszatát kelti:

Ebben támogatom és tanúnak, szakértőnek is nyugodtan beidéztethet.

Üdvözlettel: Iván Gábor

Harasztosi László honlapjáról:

http://www.harasztosi.hu/hlab.html

"Bioenergiamérési tanúsítvány
HARASZTOSI LÁSZLÓ természetgyógyász részére
Iván Gábor Creative Commons License 2007.09.24 0 0 805
Kedves Vágó István. Tegye meg, ha már ezt nyilatkozta:

"Egyáltalán az IQ mérhető? Egy időben ezt igencsak vitatták.
Fogalmam sincs róla, nem vagyok szakember a kérdésben. Nekem ideadták a kérdéseket és levezettem a műsort. Azonban tudom, hogy ezt valakik kellő alapossággal kidolgozták, és úgy gondolom, hogy aszerint mérhető. Az már más kérdés, hogy mit mérünk ezzel a módszerrel. Ilyenkor jut eszembe a kedvenc témám, Egely György vitalitás mérője. Ezt eleinte 4000-ért kínálta, ma talán 20 000-et kér érte, miközben fogalma sincs arról, mi a vitalitás! Hogy miként működik, nem tudja, hogy mit mér, nem tudja, hogy mi az amit, mér, nem tudja, mindössze annyit tud, hogy 20 000 forintba kerül. Ez bírósági ügy!

Klikk a teljes Vágó István galériához!Perre vinnéd!
Hogyne! Hiszen azt ígéri nekem, hogy megméri a vitalitásomat, miközben nem mondja meg, mi a vitalitás, amit mér. Valamit mér, de fogalma sincs, mit! Ez fogyasztóvédelmi bűncselekmény! Vagy amikor 10 000-ért megmérik az aurámat az aluljáróban, miközben képtelenek bebizonyítani, hogy az valóban az aura. És még következtet is belőle, abból, amit nem tud bizonyítani! Semmiféle igazolt statisztikai következtetést nem tud bemutatni arra vonatkozólag, hogy amit állít, az igaz. Vesznek egy szoftvert, ami körülrajzol szép színekkel és erre valaki azt mondja, hogy baj van a lépeddel! Az ilyen típusú ügyeket bíróságon tárgyalják!"

www.utazona.hu/magazin/sztarzona/vagoistvan.htm

Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.09.10 0 0 804

http://plaza.unas.hu/plaza_art.php?cat=486,1

Itten megvehető az összes (2) 3090 Ft/db áron...

Előzmény: Törölt nick (803)
emsworth Creative Commons License 2007.09.05 0 0 802
Megpróbáltam, nem lehet.
Előzmény: Törölt nick (799)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 801
Ááá, köszi! :))
Előzmény: bm613 (800)
bm613 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 800
http://www.szkeptikustarsasag.hu/kepesujsag?PHPSESSID=31fab492f5a7bd350d6f725e7f3abac0
Itt olvashatod az írásokat.
Előzmény: Törölt nick (795)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 799

Vándor már megelőzött, de én is beírom, hogy biztosan megtaláld :))

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121967

itt kérj írási jogot Irgalmatlan nővérkétől

a süketek párbeszéde zajlik

Lehet, de rajtunk áll, hogy ezen változtassunk :))

Előzmény: emsworth (797)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.09.03 0 0 798
KLubtopik lett, a Polmodis topikban lehet kérvényezni az írásjogot (amit amúgy megadnak mindenkinek, aki valaha ott járt...)
Előzmény: emsworth (797)
emsworth Creative Commons License 2007.09.03 0 0 797
A „szaktopic” olvasása nem ütközik nehézségbe, de egy idő óta a hozzászólási próbálkozásaim rendre meghiúsulnak. Valami okból elveszítettem az ottani megszólalásra való jogosultságomat. Az igazat megvallva nem nagyon bánom; a süketek párbeszéde zajlik, a tudományosok hozzászólásaira általánosságban a prepotentia canis vulgaris jellemző.
emsworth Creative Commons License 2007.09.03 0 0 796
Hajdú Péterre nem szoktam rákapcsolni. Tegnap valamiért nem sikerült idejében ellépni a csatornáról, így elhangzott egy fél mondat a szájából, amely arról szólt, hogy a beszélő gasztro-enterológiai vírusfertőzésen esett át. (Az idézet csak tartalmilag felel meg annak, ami elhangzott.) Ez az epizód megerősített abban, hogy nem kell nekem Hajdú Pétert beengednem az életembe. Ilyenformán aztán kimaradtam az est fénypontjából is.
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 795

Arról nem beszélve, hogy a lap végén rendszeresen ott virít a horoszkóp-rovat...!

Bizony-bizony, nekem is feltűnt. (Én egyszer vettem meg a lapot, amikor indult a rovat. Azóta sem... "Titkon" remélem, hogy a szaktopikban olvasthatjuk majd a szkeptikus rovat összes írását...:)) Először én is "megütköztem" a horoszkóp-rovaton, aztán rájöttem, hogy Vágó Istvánék célközönsége nyilván azok, akik hisznek az ilyesmikben: őket kell meggyőzni, jobb belátásra bírni. Így végül is nincs méltatlan helyen az a rovat.

Tegnap elkaptam az ATV-n az Esti Frizbi c. műsor végét, amikor Vágó István volt a vendég. Teccett Hajdú István beugratós kérdése, hogy Vágó István boldog-e. :))) (Először azt válaszolta, hogy micsoda kérdés ez, majd azt mondta, hogy igen, végül kifejtette, hogy nincs ilyen, hogy boldogság. Boldog pillanatok, legföljebb percek vannak, de boldogság, mint folyamatos állapot, nincs. Hajdú Péter csak a végén árulta el, hogy ezért kérdezte, azt akarta kihúzni belőle, hogy hisz-e a boldogságban. Ügyes volt. :) Sajnálom, hogy nem láttam a teljes műsort, csak a végét véletlenül.)

Előzmény: emsworth (794)
emsworth Creative Commons License 2007.09.03 0 0 794
Valakitől kölcsönkaptam a Képes Újság négy legutóbbi példányát, amelyekben benne van a szkepszisrovat. Maga a rovat korrekt, a cikkek tartalmasak és szórakoztatóak, de az egyik rovat mellett Elvis Presley aranyozott fegyverét mutatja egy fotó, és a képaláírásban a pisztoly szó j-vel szerepel... (!!!) Arról nem beszélve, hogy a lap végén rendszeresen ott virít a horoszkóp-rovat...!
Ágicácska Creative Commons License 2007.08.31 0 0 793
Holnap a Titanic napon topik névadónk bevezet minket a Titanic kiállítás kulisszái mögé.
Már alig várom. :-)
Vágó István Creative Commons License 2007.08.30 0 0 792
Inkább az utóbbi jellemző. A Milliomost is itt tanították be nekünk, és alighanem jön majd egy hasonló szakértő az új műsorhoz is nemsokára.
Előzmény: Fáradt Vándor (791)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2007.08.29 0 0 791

Volna egy szakmai kérdésem Istvánhoz:

Ezeket az új műsorokat, mint amilyen a Milliomos volt 7 éve, vagy mint amilyen a Pókerarc most, külföldön "tanuljátok meg", vagy mindig van egy team, aki "szakért" a műsor adott országbeli bevezetésénél?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!