Keresés

Részletes keresés

Brewial Whore Creative Commons License 1,5 órája 0 0 967601

De szeretnék gazdag lenni

Naponta kétszer steaket enni

Dajkiniban járni, kelni

50 rugóért mécsest venni

Míg a blogom írogatnám

Inbodymat mutogatnám

Dicsekednék fűnek-fának

Milyen melltartója van Rusonykának

Előzmény: Kód 001 (967600)
Kód 001 Creative Commons License 2 órája 0 0 967600

"Egyrészt nagyon ingerszegény élete lehet, ha neki egy új melltartó esemény."

( De szeretnék gazdag lenni / egyszer egy jó melltartót venni/.  )

:)

Előzmény: Serial Slut (967598)
Brewial Whore Creative Commons License 3 órája -2 0 967599

De az az a fintorgás a fotón...mintha valami elbaszott büdös lenne ott bent.

Rusony! Jótanács. Amúgy sincs valami bizalomgerjesztő ábrázatod, de hogy rádobod ezt a finnyogó arckifejezést, az még lejjebb nyomja. Legközelebb szelfi előtt szellőztess vagy ha megint punk hidegtűrés van és bent hidegebb van mint kint, legalább ne fingj be.

Előzmény: Serial Slut (967598)
Serial Slut Creative Commons License 4 órája -2 0 967598

Felszólítottam pár napja, hogy engem ne merjen privátban csöcsfotókkal zaklatni, hát csak annyit értem el, hogy kirakta nyilvánosba. :)

Egyrészt nagyon ingerszegény élete lehet, ha neki egy új melltartó esemény. Mint a körömolló és "király" dezodor vásárlás. Ráadásul két rovatban is megosztotta a breaking newst, hogy új melltartója van.

Másrészt kinek posztolja ezeket és miért? Mi miatt gondolja úgy egy 3 gyerekes, 50 éves özvegyasszony, hogy neki melltartós fotókat kell posztolnia? Ki a célközönség? Az edzésnaplóban van, de a sporthoz semmi köze, hiszen forma nem látszik rajta, és nem is sportmelltartó.

Villőnek látszik a dekoltázsa egy képen, és megint versenyezni akarsz vele, vagy mi van emögött, rusony? :)

Előzmény: Brewial Whore (967597)
Brewial Whore Creative Commons License 4 órája -2 0 967597

Ahogy a csöcseit mutogató Villőt is gúnyolja azzal, hogy csinálja a mellfiket az új csodamelltartójában.

Előzmény: Serial Slut (967595)
merovera Creative Commons License 15 órája 0 0 967596

igen, így pontos.

Előzmény: Serial Slut (967595)
Serial Slut Creative Commons License 17 órája -2 0 967595

Nem koppintja, gúnyolja.

Előzmény: weather report (967594)
weather report Creative Commons License 19 órája -3 0 967594

Kalandra fel!

Kigondoltam egy kísérlett, amiben szeretném, ha minél többen rész tvennétek.

nekem ez valami komoly koppintásnak űnik

Jól emlékszel, Verának volt egy ilyen kihívása, azt koppintja, szó szerint :D

Uramisten...

Előzmény: schrödinger pamacska (967579)
Abszolút Igazság Creative Commons License 19 órája -3 0 967593

Szerintem csak blöffölt, egy rusony simán stresszel egy életéért küzdő beteget pusztán a stresszelés kedvéért is...

Előzmény: Brewial Whore (967592)
Brewial Whore Creative Commons License 21 órája -2 0 967592

Blöffölt. 

Vagy olyan miatt jelentette fel, ami nem állt meg, így a feljelentés ment a meleg irattárba.

Előzmény: weather report (967575)
Abszolút Igazság Creative Commons License 24 órája -3 0 967591

Tehát akkor például löttyedt tejeszacskókat sportmelltartóval nyakba felnyomni nagyon nem őszinte, igaz? Egy kedves olvasónk kérdezi.

Előzmény: Serial Slut (967590)
Serial Slut Creative Commons License 24 órája -2 0 967590

Az is része volna az őszinteségnek, igen. :)

Előzmény: Abszolút Igazság (967589)
Abszolút Igazság Creative Commons License 24 órája -3 0 967589

Akkor tartania sem szabad, mert a formát is őszintén meg kell mutatnia, nem? 😃

Előzmény: Serial Slut (967587)
Abszolút Igazság Creative Commons License 24 órája -3 0 967588

"És tudod, kinek köszönheted? Nem Verának, nem is Szentesinek, hanem saját magadnak."

Erre szoktuk azt mondani neki, hogy ne a tükröt szidja, ha a képe ferde...

Szentesiék csak leírták róla az igazat.

Ez is milyen tipikus:

Normális ember akkor háborog, ha hazudoznak róla.

A rusony viszont akkor, ha igazat mondanak róla.

Előzmény: weather report (967572)
Serial Slut Creative Commons License 24 órája -1 0 967587

"wtf is "őszinte melltartó" ?????"

Ami nem láttatja nagyobbnak. :)

Előzmény: schrödinger pamacska (967581)
Operator Creative Commons License 24 órája 0 1 967586

Enyhén rosszallóan jelzem, hogy feledékenyek vagytok... ami nem baj, de a topik moderátorainak is fel kell, hogy írjam:

Most csak törlök, de ha valaki megint IRL neveket szed elő BÁRMILYEN kontextusban, suhogós vietnámi gumipapuccsal seggelem el az egész bandát és mehettek vissza a balettba ugrálni.

Dixi.

Serial Slut Creative Commons License 25 órája -1 0 967583

Ráadásul úgy, hogy a nyuszis levélben megírta a bírónak, hogy az "hétszentség", hogy a blogán nem lesz "ráerőltetett bosszúszöveg". Emiatt rendbírságot is kapott, és szerencséje, hogy Pít elengedte a dolgot, a mai napig baszathatná érte.

A bocsánatkérésre kötelezést ő így éli meg, de azt nagyon vágyja, hogy másokat alázhasson meg vele.

Előzmény: weather report (967575)
merovera Creative Commons License 25 órája -2 0 967582

ezzel engem koppint, ki is tette ötször, a csaó cover is ez lett, volt egy cikkem és Steinerrel a #hogybeszélsz, ezek akadtak be.

schrödinger pamacska Creative Commons License 25 órája -3 1 967581

Utána találkozó, séta és presszóélmény (grog! meggyes pite)

hát a szénhidrátcsökkentés nem igazán jött össze, ahogy elnézem, szvsz a másik se nagyon fog :)

wtf is "őszinte melltartó" ?????

Vevegyő Creative Commons License 25 órája -1 1 967580

ez is tele van elütésekkel. kinek lesz a magánebe?

schrödinger pamacska Creative Commons License 25 órája -3 0 967579

nnna, megvan az Igény 2025 pampány is :)

Kalandra fel!

Kigondoltam egy kísérlett, amiben szeretném, ha minél többen rész tvennétek. Három hónapig a lgjobb tudásom szerint fogok mentalizálni, asszert1ven kommentelek adminként és magánebeként egyaránt. És ha erre képtelen vagyok, befogom a szám. Az hipotézism, hogy egészen drámai változásokat fogok megérni és három hónap alatt talán rögzül is valami. Mint egy alapos életmódváltás. Aztán majd kiderül hogy a szénhidráokról nhezebb leszokni vagy a netes vagdalkozásról. Majd mesélk. Ki tart velem?

nekem ez valami komoly koppintásnak űnik, mintha már mások is előadták volna valami hasonlót, de nem ugrik be, hogy ki és mikor, talán PNÉ-nek olt valami hasonló elmefutása, hogy viselkedni kéne

ja, és most szólok, hogy pengeagy őnagysága n keverje az asszrtívet az agrresszívvl, mert nme ugyanaz :)

schrödinger pamacska Creative Commons License 26 órája -4 1 967578

A halálhír keltése bűncselekménynek minősülhet rémhírterjesztés címen, ha az emberek nagyobb csoportjában zavart vagy nyugtalanságot kelt. Másrészt, amennyiben a halálhírterjesztés valakit meggyaláz, az kegyeletsértés vagy a bűn

(AI összefolaló)

ez a rémhírterjsztés katgóriájába esik (BTK  270. § (1)Aki nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt - vagy való tényt oly módon elferdítve - állít vagy híresztel, amely alkalmas a köznyugalom megzavarására, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. (2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a rémhírterjesztést közveszély színhelyén vagy háború idején követik el.")

most erre lehet mondani, hogy a kutyát nem érekli, hogy én élek vagy halok, de erre azér ne vegyen mérget pengeagy őnagysága :)

lehet, konyultálok valami ügyvéddel, hogy érdemes-e őnagyságát emiatt perlni :)

Brewial Whore Creative Commons License 26 órája -2 0 967577

De miben jelentette fel? Amibe téged? Mert ha valami közvádasba, akkor azt meg is szüntethették és arról Szentesi nem kap papírt.

Főleg ha ismeretlen tettes ellen tette a feljelentést.

Előzmény: merovera (967574)
schrödinger pamacska Creative Commons License 26 órája -4 1 967576

azt ugye tudod, hogyazzal, hogy vlünk fratrnizálsz, te is egy lettél a Falka von fertővel, azaz velünk és ezzl végképp elástad magad?

majd Seri előbányássza, hogy az elmeroggyant szerint igaából mink irtuk azokat a levelekt, miután meghamisítottuk a metaadatokat vagy mijafaszt, hogy úgy tűnjön, mintha az ő gépéről ment volna

weather report Creative Commons License 27 órája -4 0 967575

Azt állítja, hogy egy hónappal előbb jelentette fel. Négy hónap alatt semmi...? Elég fura, bár fogalmam sincs, mennyi idő az átfutás.

Azt talán tudod, hogy a rá kiszabott helyreigazításról/bocsánatkérésről is szemrebbenés nélkül hazudott a bíróságon? És milyen ostoba módon, istenem :)

merovera Creative Commons License 27 órája -2 1 967574

elvileg igen, de még nem kapott semmit, én azt tippelem, hogy ebben nem kamuzik, de fura, hogy még nem jött irat

Előzmény: weather report (967573)
weather report Creative Commons License 27 órája -3 1 967573

Vera, meg lehet kérdezni, hogy Szentesit tényleg feljelentette rusony? Remélem, nem titok vagy ilyesmi.

Előzmény: merovera (967564)
weather report Creative Commons License 27 órája -4 1 967572

"Mindkettőnek fel fogom ajánlani a bocsánatkérés és revideálás lehetőségét, ha odáig eljut az ügy (...)"

Helyes, rusony, merjél nagyot álmodni :D

-----------------------------------------------------------

Van egy spúrom amúgy, hogy az ügy nem jut el odáig. 

Biztasd fennhéjázva a betegséggel küzdőt, hogy halála pillanatában téged vizionáljon, kurvázd le más 10 éves kislányát, ronts be az iskolába, és a rémíts meg egy egész osztálynyi kisgyereket, tegyél ki dögverseket, ha meghal valakinek a gyereke, sunyin jelentsd fel a munkahelyén, akire megharagudtál, írogass feleségeknek, fostestűzz, döfködj őrjöngve szavakkal és még hosszan folytathatnám, de minek. Rég kiírtad magad az emberi világból.

És tudod, kinek köszönheted? Nem Verának, nem is Szentesinek, hanem saját magadnak.

Ma már ezrek undorodnak tőled és vetnek meg. Ilyen, amikor a közösség mond ítéletet. Nem feltétlenül kell ide bíróság.

Előzmény: Iris M. (967567)
schrödinger pamacska Creative Commons License 1 napja -3 2 967571

ad motam identálás :)

a mai estét azzal töltöttem, hogy rossini macskaduettjéből fragtam csngőhangot a szép új mobilhoz, a két cicám mg szopránnak idemtálta magát,mert felváltva jöttek, hogy ők is tudnk olyan dallamosan nnyervogni mint Kiri te Kanawa :)

((nálunk Polgár László mg Tokody Ilona adták elő, az is jö!)

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DQNyR6rsGDyg&ved=2ahUKEwixhY2JktKQAxXoRv4FHZftKxIQtwJ6BAgQEAI&usg=AOvVaw355BYElIFTL7wEK3Vc9Jlv

Előzmény: Operator (967555)
Iris M. Creative Commons License 1 napja -2 3 967570

"Az ellenem zajló eljárásban egy gőgös, hazug, hímsoviniszta férfi volt a feljelentő, akkor nem hangzott el semmi ilyen párkapcsolati érvelés, ott is őt nevezték áldozatnak ugyanezek az emberek. Engem pedig egyértelműen minden alól felmentettek négy év után, de rengeteg időmet és energiámat, a nyugalmamat rabolta el a férfi, aki megszállottan írta a panaszokat, beadványokat, egyébként élete szerelmének nevezett és a blogom rajongója volt, és most is az. Így kiáltja a világba a fájdalmát, hogy nekem ő kevés volt szellemileg, emberileg."

(u.a. a FB-poszt)

LOL. Avagy hogyan próbáld átírni a múltadat. Mármint ha egy ilyen végtelenül komplexusos, belátásra abszolút képtelen, felelősséget nem vállaló, mindent kiforgató, viszont végtelenül manipulatív szerencsétlen vagy, mint amilyen a rusony.

Eskü sajnálnám (mivel annyire nyomi), ha mindeközben nem lenne ennyire aljas és hazug.

Közben szerintem az volt, hogy a pasit rövid időre elkábította, ahogy sok blogolvasót is, de hamar lehullott az álarc, a pasi meg azt se tudta, hogy meneküljön. 

Persze ha rusony lennék, én is baromira szégyellném magam. Csak az van, hogy (klinikailag) normális ember a szégyenérzetéből és a būntudatából kifolyólag nem vendettát indít, hanem próbálja felismerni, hogy hol ment félre a kommunikációja az illetővel, akibe annyira bele volt zúgva, hogy 10 év elteltével is azon rugózik, hogy ez az állítólagos senki nem kért belőle hosszabb távon. Mert ne tévesszen meg senkit a fölényes hangnem. Rusony csak próbálja úgy keretezni az eseményeket, hogy esetleg ő jöjjön ki erkölcsi győztesként, lol.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!