Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
De az az a fintorgás a fotón...mintha valami elbaszott büdös lenne ott bent.
Rusony! Jótanács. Amúgy sincs valami bizalomgerjesztő ábrázatod, de hogy rádobod ezt a finnyogó arckifejezést, az még lejjebb nyomja. Legközelebb szelfi előtt szellőztess vagy ha megint punk hidegtűrés van és bent hidegebb van mint kint, legalább ne fingj be.
Felszólítottam pár napja, hogy engem ne merjen privátban csöcsfotókkal zaklatni, hát csak annyit értem el, hogy kirakta nyilvánosba. :)
Egyrészt nagyon ingerszegény élete lehet, ha neki egy új melltartó esemény. Mint a körömolló és "király" dezodor vásárlás. Ráadásul két rovatban is megosztotta a breaking newst, hogy új melltartója van.
Másrészt kinek posztolja ezeket és miért? Mi miatt gondolja úgy egy 3 gyerekes, 50 éves özvegyasszony, hogy neki melltartós fotókat kell posztolnia? Ki a célközönség? Az edzésnaplóban van, de a sporthoz semmi köze, hiszen forma nem látszik rajta, és nem is sportmelltartó.
Villőnek látszik a dekoltázsa egy képen, és megint versenyezni akarsz vele, vagy mi van emögött, rusony? :)
Enyhén rosszallóan jelzem, hogy feledékenyek vagytok... ami nem baj, de a topik moderátorainak is fel kell, hogy írjam:
Most csak törlök, de ha valaki megint IRL neveket szed elő BÁRMILYEN kontextusban, suhogós vietnámi gumipapuccsal seggelem el az egész bandát és mehettek vissza a balettba ugrálni.
Ráadásul úgy, hogy a nyuszis levélben megírta a bírónak, hogy az "hétszentség", hogy a blogán nem lesz "ráerőltetett bosszúszöveg". Emiatt rendbírságot is kapott, és szerencséje, hogy Pít elengedte a dolgot, a mai napig baszathatná érte.
A bocsánatkérésre kötelezést ő így éli meg, de azt nagyon vágyja, hogy másokat alázhasson meg vele.
Kigondoltam egy kísérlett, amiben szeretném, ha minél többen rész tvennétek. Három hónapig a lgjobb tudásom szerint fogok mentalizálni, asszert1ven kommentelek adminként és magánebeként egyaránt. És ha erre képtelen vagyok, befogom a szám. Az hipotézism, hogy egészen drámai változásokat fogok megérni és három hónap alatt talán rögzül is valami. Mint egy alapos életmódváltás. Aztán majd kiderül hogy a szénhidráokról nhezebb leszokni vagy a netes vagdalkozásról. Majd mesélk. Ki tart velem?
nekem ez valami komoly koppintásnak űnik, mintha már mások is előadták volna valami hasonlót, de nem ugrik be, hogy ki és mikor, talán PNÉ-nek olt valami hasonló elmefutása, hogy viselkedni kéne
ja, és most szólok, hogy pengeagy őnagysága n keverje az asszrtívet az agrresszívvl, mert nme ugyanaz :)
A halálhír keltése bűncselekménynek minősülhet rémhírterjesztés címen, ha az emberek nagyobb csoportjában zavart vagy nyugtalanságot kelt. Másrészt, amennyiben a halálhírterjesztés valakit meggyaláz, az kegyeletsértés vagy a bűn
(AI összefolaló)
ez a rémhírterjsztés katgóriájába esik (BTK 270. § (1)Aki nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt - vagy való tényt oly módon elferdítve - állít vagy híresztel, amely alkalmas a köznyugalom megzavarására, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. (2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a rémhírterjesztést közveszély színhelyén vagy háború idején követik el.")
most erre lehet mondani, hogy a kutyát nem érekli, hogy én élek vagy halok, de erre azér ne vegyen mérget pengeagy őnagysága :)
lehet, konyultálok valami ügyvéddel, hogy érdemes-e őnagyságát emiatt perlni :)
azt ugye tudod, hogyazzal, hogy vlünk fratrnizálsz, te is egy lettél a Falka von fertővel, azaz velünk és ezzl végképp elástad magad?
majd Seri előbányássza, hogy az elmeroggyant szerint igaából mink irtuk azokat a levelekt, miután meghamisítottuk a metaadatokat vagy mijafaszt, hogy úgy tűnjön, mintha az ő gépéről ment volna
Azt állítja, hogy egy hónappal előbb jelentette fel. Négy hónap alatt semmi...? Elég fura, bár fogalmam sincs, mennyi idő az átfutás.
Azt talán tudod, hogy a rá kiszabott helyreigazításról/bocsánatkérésről is szemrebbenés nélkül hazudott a bíróságon? És milyen ostoba módon, istenem :)
Van egy spúrom amúgy, hogy az ügy nem jut el odáig.
Biztasd fennhéjázva a betegséggel küzdőt, hogy halála pillanatában téged vizionáljon, kurvázd le más 10 éves kislányát, ronts be az iskolába, és a rémíts meg egy egész osztálynyi kisgyereket, tegyél ki dögverseket, ha meghal valakinek a gyereke, sunyin jelentsd fel a munkahelyén, akire megharagudtál, írogass feleségeknek, fostestűzz, döfködj őrjöngve szavakkal és még hosszan folytathatnám, de minek. Rég kiírtad magad az emberi világból.
És tudod, kinek köszönheted? Nem Verának, nem is Szentesinek, hanem saját magadnak.
Ma már ezrek undorodnak tőled és vetnek meg. Ilyen, amikor a közösség mond ítéletet. Nem feltétlenül kell ide bíróság.
a mai estét azzal töltöttem, hogy rossini macskaduettjéből fragtam csngőhangot a szép új mobilhoz, a két cicám mg szopránnak idemtálta magát,mert felváltva jöttek, hogy ők is tudnk olyan dallamosan nnyervogni mint Kiri te Kanawa :)
((nálunk Polgár László mg Tokody Ilona adták elő, az is jö!)
"Az ellenem zajló eljárásban egy gőgös, hazug, hímsoviniszta férfi volt a feljelentő, akkor nem hangzott el semmi ilyen párkapcsolati érvelés, ott is őt nevezték áldozatnak ugyanezek az emberek. Engem pedig egyértelműen minden alól felmentettek négy év után, de rengeteg időmet és energiámat, a nyugalmamat rabolta el a férfi, aki megszállottan írta a panaszokat, beadványokat, egyébként élete szerelmének nevezett és a blogom rajongója volt, és most is az. Így kiáltja a világba a fájdalmát, hogy nekem ő kevés volt szellemileg, emberileg."
(u.a. a FB-poszt)
LOL. Avagy hogyan próbáld átírni a múltadat. Mármint ha egy ilyen végtelenül komplexusos, belátásra abszolút képtelen, felelősséget nem vállaló, mindent kiforgató, viszont végtelenül manipulatív szerencsétlen vagy, mint amilyen a rusony.
Eskü sajnálnám (mivel annyire nyomi), ha mindeközben nem lenne ennyire aljas és hazug.
Közben szerintem az volt, hogy a pasit rövid időre elkábította, ahogy sok blogolvasót is, de hamar lehullott az álarc, a pasi meg azt se tudta, hogy meneküljön.
Persze ha rusony lennék, én is baromira szégyellném magam. Csak az van, hogy (klinikailag) normális ember a szégyenérzetéből és a būntudatából kifolyólag nem vendettát indít, hanem próbálja felismerni, hogy hol ment félre a kommunikációja az illetővel, akibe annyira bele volt zúgva, hogy 10 év elteltével is azon rugózik, hogy ez az állítólagos senki nem kért belőle hosszabb távon. Mert ne tévesszen meg senkit a fölényes hangnem. Rusony csak próbálja úgy keretezni az eseményeket, hogy esetleg ő jöjjön ki erkölcsi győztesként, lol.