Keresés

Részletes keresés

Jani bácsi köszönjük Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101490

 

Köszönjük drága Jani bácsi, hogy eltakarítottad ezt a buzi cigányt innen.

És köszönjük drága Jani bácsi, hogy megmentetted legalább az FTC Üllői úti pályáját és nem vehetik el most 50 évi g tőlünk, mint a Népligetet a napokban.

Szobrot érdemelnél Te is a Springer úr mellé.

Köszönjük drága Jani bácsi.

Örök hálával az igazi Fradi-tábor, az egyetlen, örök Fradi-család..

 

Pintér Attila munkábaállásának kezdete óta fokozatosan mélyült a szakadék a vezetõedzõ és a csapat tagjai között. Az elsõ jeleknek még nem tulajdonítottunk különösebb jelentõséget, de az idõ elõrehaladtával naponta történtek olyan dolgok, melyek nemhogy nem szokásosak egy labdarúgó öltözõben, vagy bármely munkahelyen, de minden normálisan gondolkozó ember számára megbotránkoztatóak.

Szeretnénk leszögezni, hogy mindenféle állítással és híreszteléssel ellentétben a csapat problémája nem az volt, hogy Pintér Attila úgynevezett korbácsos, kemény edzõ, és túl sokat követel. A mi legfõbb gondunk épp ennek az ellenkezõje volt. Pintér Attila érkeztével alapvetõen megváltozott a csapatnál végzett edzésmunka, és egyre kevesebb munkát végeztünk. Az edzések többségén alig mozogtunk, inkább csak álldogáltunk és az úgynevezett tolódásos védekezést gyakoroltuk úgy, hogy az edzõnk mászkált a pályán és egyenként rángatott minket. Többször fordult elõ sérülés amiatt, hogy lemerevedtünk a hosszú áldogálásban. A nem megfelelõ edzésmunka miatt a csapat egyre rosszabb erõállapotba került, és egy idõ után többen arra kényszerültünk, hogy külön, egyéni edzéseket végezzünk szabadidõnkben.

Felmerült az is, hogy túl kényesek vagyunk és túlságosan érzékenyek edzõnk viselkedésével szemben. Szeretnénk elmondani, hogy a játékos minden esetben kiszolgáltatott helyzetben van, ha játszani szeretne, éppen ezért sok mindent elvisel egy edzõtõl. Éppen ezért elviseltük azt, hogy Pintér Attila számos alkalommal még köszönésre sem méltatott játékosokat. Volt több olyan játékostársunk, akihez hetekig nem szólt, akinek nem köszönt. Elviseltük azt is, hogy az edzéseken nem szólított a nevünkön minket, hanem csak mint a kutyáknak füttyentgetett nekünk. Azt azonban már mindannyian megalázónak tartottuk, hogy például Leandrot rendszeresen buzi brazilként emlegette és szólította, de ez persze csak egy kiragadott példa, hiszen számos játékostársunkat alázta meg ehhez hasonló módon.

Vezetõedzõnk nyilvánosan hirdette, hogy egységes csapatot kíván kialakítani, miközben az öltözõben ennek ellenkezõjére törekedett. Elõször felszólított bennünket arra a tavaszi rajt után, hogy közösítsük ki Tököli Attilát, ne beszéljünk vele. Ezt a csapat nem tette meg, de játékostársunk ennek ellenére hetekig nem léphetett pályára csak csereként, miközben végig kellet néznünk, hogy értékes pontok sorát veszítjük el.

Ennél is súlyosabb eset volt, amikor egyik játékostársunkat megpróbálta spiclinek beszervezni és az öltözõi szobában egy papírt tett elé, amiben arra kérte, hogy jelölje meg azokat a játékosokat, akik szerinte úgymond ellene játszanak. Természetesen ilyen senkinek nem fordult meg a fejében, a gyengébb játéknak nem ez volt az oka. Játékostársunk a felvetést is elutasította, de akkortól mindannyian tudtuk, hogy milyen mentalitású emberrel van dolgunk. Ettõl a pillanattól végleg megromlott a viszony köztünk és Pintér Attila között.

Vezetõedzõnk több alkalommal is azzal fenyegetett bennünket, hogy a nyilvánosság elé tárja fizetésünket, és számos más gyerekes módszerrel próbált bennünket zsarolni, vagy gyerekes dolgokat kényszerített ránk. Imádkoznia kellett a nem hívõknek is, ugyanakkor a közös ima után percekkel a legtrágárabb Istenkáromlást kellett végighallgatnia a mélyen hívõ játékosoknak is az edzésen.

A bajnok és kupagyõztes csapat játékosaiként szeretnénk leszögezni, hogy a fenti sérelmeken, a csapategység megbontására irányuló törekvéseken túlléptünk és a szurkolók, illetve a Ferencváros iránt érzett elkötelezettségbõl megpróbáltunk minden megtenni a sikeres szereplésért. Sokat elmond vezetõedzõnkrõl, hogy az általa az öltözõben csak Múmiának nevezett, és lekicsinyelt Garami Józsefnek nem köszönte meg a bajnoki cím megnyerését, holott elõzõ edzõnk sokkal többet tett ezekért a sikerekért, mint õ.

A Magyar Kupa döntõje elõtt és a sorsdöntõ Debrecen elleni mérkõzés elõtt tõlünk játékosoktól kért segítséget a taktikára vonatkozóan, miközben korábban számos alkalommal durván trágár módon reagált a taktikára vonatkozó felvetéseinkre.
A Debrecen elleni utolsó mérkõzés elõtt Pintér Attila és Farkas József az öltözõben egymással beszélték meg a taktikát, miközben a csapat testületileg átvonult a másik öltözõbe, hogy ott egymással megbeszéljük a teendõket és egymást hangoljuk a meccsre.

A bajnoki hajrában a Sopron elleni mérkõzés második félideje elõtt már arra kényszerültünk, hogy a játékoskijáróban megbeszéljük, hogy nem foglalkozunk, a számunkra állandóan ellentmondásos utasításokat adó vezetõedzõnkkel és azt játszuk, amire magunktól képesek, vagyunk, amit mi jónak látunk. Ugyanez történt Siófokon, Újpesten és a Debrecen ellen is. Azokon a mérkõzéseken meggyõzõdésünk szerint a tavaszi vergõdéseinkhez képest gyökeresen más Ferencvárost is láthatott a közönségünk.

Pintér Attila mindent megtett azért, hogy bennünket játékosokat egymás ellen hangoljon, és ellentétet szítson magyarok és légiósok, idõsek és fiatalok között. Családos, felnõtt embereket próbált naponta megalázni, miközben gyakorlatilag semmilyen edzésmunkát nem végeztünk.

A bajnokság megnyerését követõen még bíztunk abban, hogy változik a helyzet, de az alapozás elsõ napjaiban látnunk kellett, hogy minden csak még roszabb lett. Ezért döntöttünk úgy, hogy ismételten jelezzük problémáinkat a vezetõknek, és ezúttal már a nyilvánosság elé is tárjuk azokat a szégyenteljes dolgokat, melyek az öltözõben történtek."
A Ferencváros labdarúgó csapata

 

 


markov1 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101489
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarország!
Hajrá erdélyi autonómia!
Hajrá Ferencváros!
Greeneagle Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101488

 

Egervári menjen a lilákhoz. Oda illene, a Fradinak a közelében sem akarom látni. Pintérnek is mennie kell. Remélem végre jön egy normális befektető, mert ebből következne a jó edző stb. Vlakot, Kunticot el tudnám képzelni a kispadon.

Előzmény: Kcsita (101462)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101487
<FONT face=Arial size=2>

Pintérről mindenki tudta milyen a st<FONT face=Arial size=2>í<FONT face=Arial size=2>lusa, s hogy nagyjából mi várható el tőle.<FONT face=Arial size=2> Minden Fradista fórumon : az Indexen és a Gondola fórumon is volt róla szó mikor <FONT face=Arial size=2>leszerződött<FONT face=Arial size=2> a Klubhoz, senki sem <FONT face=Arial size=2>lepődhetett<FONT face=Arial size=2> meg, pláne azok,<FONT face=Arial size=2> kik idősebbek vagyunk valamivel és ismertük már fiatalként és rutinos játékosként is<FONT face=Arial size=2>. Lehet mondani, hogy egy pont elérése után az emberi tisztesség miatt nem lehet hagyni ami történt, ha ez így történt, ahogy leírják, <FONT face=Arial size=2>de a többi meglehetősen hiteltelenné t<FONT face=Arial size=2>eszi az egészet.

Van egy olyan érzésem, hogy nem tett túl jót ez a lépés a Fradista egységnek. Még jobban megosztott lesz a lelátó maradék népe. Ha még lehet a jelenlegi állapotokat felülmúlni.

<FONT face=Arial size=2>

Itt már nem az Elég voltosok, vagy az azt ellenzőkről van szó, hanem a Klubról, <FONT face=Arial size=2>melyet mindannyian szeretünk, s annak fennmaradásáról, szakosztályairól melyek az összeomlás szélén vannak, s rólunk.

Sok minden változott ott az elmúlt években csak egy valami nem, az elnök személye.

<FONT face=Arial size=2>

Itt most félre lehet tenni az egymás elleni sérelmeket, melyeket időnként adtunk-kaptunk, és elgondolkodni, és lépni !

Sok idő nincs már !

<FONT face=Arial size=2>

Sajnos a jelenlegi anyagi helyzetben van fontosabb kérdés is,<FONT face=Arial size=2> mint az edző kérdése<FONT face=Arial size=2>(vagy , hogy melyik poszton pont ki játszik), de ez is egy jelenség a Klubnál, mely sokat elárul, megint nem az megy, kinek pedig távoznia kéne.<FONT face=Arial size=2> Edzők, tulajdonosok, támogat<FONT face=Arial size=2>ó<FONT face=Arial size=2>k jönnek az ő helyeslésével , <FONT face=Arial size=2>esetleg kezdeményezésére, <FONT face=Arial size=2>majd mennek az ő aláírásával. Felelőségre őt (egyedül) soha nem vonják.

<FONT face=Arial size=2>

Talán a szurkoló<FONT face=Arial size=2>k egyszer közösen megmutathatnák, hogy még ők is számítanak, s képesek <FONT face=Arial size=2>kifejezni érzéseiket, Furulyás ne érezze, hogy mindent megtehet büntetlenül<FONT face=Arial size=2> a végső összeomlásig<FONT face=Arial size=2>.

Sokkal <FONT face=Arial size=2>többről van most már szó, mint, hogy egyszerűen <FONT face=Arial size=2>hagyni lehessen, a Ferencváros léte, vagy nem léte a tét.<FONT face=Arial size=2> Az állam, főleg ez a kormány nem fog megmenteni minket<FONT face=Arial size=2>, többször már nem lesz adósság elengedés. Most már élesben mennek a dolgok.

Ne csak a labdarúgókat nézzétek<FONT face=Arial size=2>, mert a Ferencvárost nem csak ők jelentik<FONT face=Arial size=2>.

Évek óta megyünk lefelé, valamit tenni kell, amíg még lehet !

 

 

csumby Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101486

Hmmm.

Kuntics az jo lenne!

FRADIKAAAAAAAAAA!!!

andD Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101484

én nem hiszek a játlkosoknak, bármilyen levelet is fogalmaztak meg. A gyökerek csak név nélkül merik ekmondani, hogy mi a bajuk, pedig már nem Pintér az edzQ, így nem kell attól tartaniuk, hogy nem fognak játszani.

Kabaré az, ami nálunk folyik állandóan.

 

Furulyás, takarodj!

GOUDALE Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101483

Tobb mint botrany!

 

Mindorokke sport

FOCUS Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101482

Egyetértek!

 

Azért is tart ott a magyar futbal foci, mert a kiskirályok, sztárjátékosok és az őket vállukon cipelő ún. törzsszurkolók irányítják a dolgokat és nem egy kemény kezü edző. Tudod mit szoktak mondani a pletyka szerint az idősebb befutott játékosok az ifiből felkerülőknek ha hajtanak edzésen? kb ezt: Vegyél vissza barátom különben takarodsz...

Előzmény: Törölt nick (101478)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101481

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Törölt nick (101478)
FOCUS Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101480

Te nem írnád le, de te nem is vagy huszonéves aranyifju, többmilliós fizetéssel kurvanagy ász vagyok beképzeltséggel stb.

 

Egyszer volt alkalmam testközelből látni ezeket... tisztelet a kivételnek, de finoman szólva is unszimpatikus egyének...

 

Egyébként pedig meggyőződésem, hogy egy csapat eredményessége a mindenkori edző felelőssége és érdeme is egyben. Persze vannak átfedések is. Ha jön Egervári vagy László (aki egyébként a mi multinknál dolgozik Kölnben, szóval kolléga :) ) és bejut a fagyi a BL-be akkor persze az már nem Pintér érdeme lesz, hanem az aktuális edzőé, de a duplázás az a Garamié... Következetesség rulz.

 

 

Előzmény: Törölt nick (101472)
Itamás Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101479
OFF:az akasztás sorrendjében megegyezhetünk...
Előzmény: Törölt nick (101477)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101478

A kezdokorben alldogalo Lipcsei + a Dunaferrnel az edzesek latogatasaert is penzt kero Tokoli maganszorgalombol vegeztek kulonedzeseket ...

 

Ja. A Lipcsei mar csak olyan , hogy tulorazik az edzeseken . LOL

 

Amugy elmehetnek az anyjukba azok, akik a ma kozztett iromanyt megfogalmaztak .

 

Elhiszem, hogy Pinter kurvaistenezett, mumiazott, buzibrazilozott . Azt viszont nem kene elfelejteni, hogy az agyondicsert Garami mesterrel tavaly ot forduloval a vege elott 5 ponttal vezettek, azt megsem nyertek bajnoksagot a "mesterrel" . Azt sem kene elfelejteni, hogy Garamival sopni jartak Debrecenbe, evekig kozuk nem volt a meccshez, a rajatszasbeli lakifoldi meccsen meg nem  alaztk le a Fradit . Talan azt sem, hogy kb. egy evtized utan sikerult eloszor duplazni a Fradinak .

 

Pinter emberileg eleg kaki, ez nem vitas , viszont attol meg lehet sikeres . lehet (biztos ) , hogy egy sutyyo paraszt, de inkabb latnam a kedvenc csapatom elen Pintert, mint a majom Egervarit .

 

Inkabb legyen Tornyi,Kiss Laci,Varga+Pinter az nb1-es csapatok kispadjan, mint Mezey,Meszoly Kalmanka,Egervari , es a hozza hasonlok .

 

 

Előzmény: R.P.P. (101473)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101477

Egyetértek. Leszámítva, hogy "a kommunizmusból ittmaradt sz@r alakok" akasztását én nem Furulyáson kezdeném. Persze ez itt OFF...

 

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Itamás (101476)
Itamás Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101476
egyébként akármit is mond Pintér délután,a nyár megint a Fradiról és a kurv@ nagy káoszról szól,ami nálunk van! Ez a döbbenetes! Felelősségre vonták valaha is az elnököt ezért???? Így várjuk a külföldi befektetőket??Ezekután még azt gondoljuk,hogy ebbe a csapatba még valaki pénzt akar tenni??Nem hall mást évek óta,csak a sz@rkavarást minden nyáron...egyszer az elnök körül,egyszer az edző körül,egyszer a csapat körül,egyszer a stadion körül.... Igenis jöjjön a László Csaba,hozza az embereit,a befektetőit,ők meg remélem egytől egyig felakasztják ezeket a kommunizmusból ittmaradt sz@r alakokat...élükön a Furulyással. Ez a véleményem.
bojár Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101475

Mondjuk ez tényleg érdekes...

hogy ebből eddig soha senki szinte semmit nem vett észre...

Se vezető, se szurkoló, se újságíró, se senki...

Előzmény: R.P.P. (101473)
bojár Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101474

Szégyen ez így is, úgy is...

Akár a játékosoknak, akár Pintérnek van igaza; akár igazam volt nekem, mikor Pintért védtem tegnapi hozzászólásaimban, akár nem...

Szégyen, hogy ez nálunk megtörténhet.

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101472

Nekem hitelesnek tűnik, pedig tudhatjátok, az edző-játékos vitában nem éppen utóbbiak pártját szoktam fogni. Azonban Pinyőről abszolút el tudom képzelni a leírtakat (mondjuk az edzésen való lazsálás kivételével). Azt kizártnak tartom, hogy pl. a "buzi brazil" jelzőt megszólításként ne használta volna, mert 1. ilyet nem talál ki senki, mert nem jut eszébe; 2. Nem mernék leírni, ha nem történt volna meg.

 

Szomorú napokat (heteket? hónapokat? éveket?) élünk meg, nagyon itt lenne most már az ideje a megtisztulásnak. Csendben kérdezem azokat, akik illetékesek az ügyben (pl. FSZSZ): most miért nem hallatják a hangjukat? Szervezzenek tüntetést a székház elé furulya ellen! Én nem tudom megszervezni, ők igen. Gyerünk, mert néma gyereknek az anyja picsáját, mint tudjuk.

 

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Kcsita (101464)
Itamás Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101471
én a magam részéről megvárnám a du-i Pintér féle sajtótájékoztatót is. hátha kiderül valami más is...
Mat United Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101470

Miért kell minden nyárra egy balhé? Istenkém, egyszer élném már meg, hogy nyugodt nyaram van ebben a tekintetben!

sergiototta Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101469
Ha ez mind igaz akkor azért az én véleményem is modosul erről az ügyről.
Kiváncsian várom Pintér sajtótájékoztatoját, remélem reagálni fog erre a közleményre is
Előzmény: Kcsita (101464)
markov1 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101468
Jenő bácsit mint FTC-t említettem meg.
Mit tudnánk mi drukkerek csinálni? Nem megyünk ki a meccsekre, vagy elötte hőbörgünk?
Itt vmi komoly dolgot kell kitalálni, nem azon elmélkedni, hogy ez vagy az lesz az edző!
Hajrá Ferencváros! összes szakosztálya!
u.i.: úgy tudom a tornászok kiléptek a magyar bajnokságból, mégis működik a szakosztály - hogyan csinálták?
Előzmény: takacsi (101416)
FOCUS Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101467

Nekem ez roppant gyanus. Tartok tőle, hogy ezen vádaknak nagyrésze túlzás és/vagy kitaláció. Látva a játékosok általános viselkedését, ezek a magukat kiskirálynak képzelő primadonnák besokaltak az elvárható szigortól és a sok edzéstől. Valaki nem szokta közületek nézni a Fradi edzéseit, hogy valóban úgy van e ahogy állítják?

 

Gondoljatok bele, ha ez igaz lenne, akkor sem hiszem, hogy így kitálalnák ezt az ügyet és Pintér is - tartva ettől - inkább elsunnyog.

 

Persze ezek csak gondolatok, de némi párhuzamot vélek felfedezni Varga Zoli Győrből való kitúrásával.

Előzmény: Kcsita (101464)
Mat United Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101466

Amennyiben ez tényleg igaz, azt hiszem, szabadkoznom kell a tegnap írtak miatt...

 

HAJRÁ FRADI!

Előzmény: Kcsita (101464)
bode1899 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101465
És délután tart sajtótájékoztatót Pintér. Nem semmi sz@rdobálás megy!
Jó lenne, ha ez a hétvégén lecsengene, hét elején új edzővel lehetne már dolgozni. Egyébként inkább az ismeretlen László Csaba mint Egervári.
Előzmény: Kcsita (101464)
Kcsita Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101464
A Ferencváros játékosaink nyilatkozata az elmúlt idõszakról
[2004-07-02 13:05] <A onclick="javascript:window.open('popup_pic.php?id=7930','','resizable=no,width=450,height=450,scrollbars=yes')" href="http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=7930&sact=news#"><IMG src="http://www.ftc.hu/pictures/news_7930.jpg" align=left>A Ferencváros labdarúgó csapata az alábbiak közlésére kérte a Magyar Távirati Irodát és az FTC.hu-t:
"Pintér Attila munkábaállásának kezdete óta fokozatosan mélyült a szakadék a vezetõedzõ és a csapat tagjai között. Az elsõ jeleknek még nem tulajdonítottunk különösebb jelentõséget, de az idõ elõrehaladtával naponta történtek olyan dolgok, melyek nemhogy nem szokásosak egy labdarúgó öltözõben, vagy bármely munkahelyen, de minden normálisan gondolkozó ember számára megbotránkoztatóak.

Szeretnénk leszögezni, hogy mindenféle állítással és híreszteléssel ellentétben a csapat problémája nem az volt, hogy Pintér Attila úgynevezett korbácsos, kemény edzõ, és túl sokat követel. A mi legfõbb gondunk épp ennek az ellenkezõje volt. Pintér Attila érkeztével alapvetõen megváltozott a csapatnál végzett edzésmunka, és egyre kevesebb munkát végeztünk. Az edzések többségén alig mozogtunk, inkább csak álldogáltunk és az úgynevezett tolódásos védekezést gyakoroltuk úgy, hogy az edzõnk mászkált a pályán és egyenként rángatott minket. Többször fordult elõ sérülés amiatt, hogy lemerevedtünk a hosszú áldogálásban. A nem megfelelõ edzésmunka miatt a csapat egyre rosszabb erõállapotba került, és egy idõ után többen arra kényszerültünk, hogy külön, egyéni edzéseket végezzünk szabadidõnkben.

Felmerült az is, hogy túl kényesek vagyunk és túlságosan érzékenyek edzõnk viselkedésével szemben. Szeretnénk elmondani, hogy a játékos minden esetben kiszolgáltatott helyzetben van, ha játszani szeretne, éppen ezért sok mindent elvisel egy edzõtõl. Éppen ezért elviseltük azt, hogy Pintér Attila számos alkalommal még köszönésre sem méltatott játékosokat. Volt több olyan játékostársunk, akihez hetekig nem szólt, akinek nem köszönt. Elviseltük azt is, hogy az edzéseken nem szólított a nevünkön minket, hanem csak mint a kutyáknak füttyentgetett nekünk. Azt azonban már mindannyian megalázónak tartottuk, hogy például Leandrot rendszeresen buzi brazilként emlegette és szólította, de ez persze csak egy kiragadott példa, hiszen számos játékostársunkat alázta meg ehhez hasonló módon.

Vezetõedzõnk nyilvánosan hirdette, hogy egységes csapatot kíván kialakítani, miközben az öltözõben ennek ellenkezõjére törekedett. Elõször felszólított bennünket arra a tavaszi rajt után, hogy közösítsük ki Tököli Attilát, ne beszéljünk vele. Ezt a csapat nem tette meg, de játékostársunk ennek ellenére hetekig nem léphetett pályára csak csereként, miközben végig kellet néznünk, hogy értékes pontok sorát veszítjük el.

Ennél is súlyosabb eset volt, amikor egyik játékostársunkat megpróbálta spiclinek beszervezni és az öltözõi szobában egy papírt tett elé, amiben arra kérte, hogy jelölje meg azokat a játékosokat, akik szerinte úgymond ellene játszanak. Természetesen ilyen senkinek nem fordult meg a fejében, a gyengébb játéknak nem ez volt az oka. Játékostársunk a felvetést is elutasította, de akkortól mindannyian tudtuk, hogy milyen mentalitású emberrel van dolgunk. Ettõl a pillanattól végleg megromlott a viszony köztünk és Pintér Attila között.

Vezetõedzõnk több alkalommal is azzal fenyegetett bennünket, hogy a nyilvánosság elé tárja fizetésünket, és számos más gyerekes módszerrel próbált bennünket zsarolni, vagy gyerekes dolgokat kényszerített ránk. Imádkoznia kellett a nem hívõknek is, ugyanakkor a közös ima után percekkel a legtrágárabb Istenkáromlást kellett végighallgatnia a mélyen hívõ játékosoknak is az edzésen.

A bajnok és kupagyõztes csapat játékosaiként szeretnénk leszögezni, hogy a fenti sérelmeken, a csapategység megbontására irányuló törekvéseken túlléptünk és a szurkolók, illetve a Ferencváros iránt érzett elkötelezettségbõl megpróbáltunk minden megtenni a sikeres szereplésért. Sokat elmond vezetõedzõnkrõl, hogy az általa az öltözõben csak Múmiának nevezett, és lekicsinyelt Garami Józsefnek nem köszönte meg a bajnoki cím megnyerését, holott elõzõ edzõnk sokkal többet tett ezekért a sikerekért, mint õ.

A Magyar Kupa döntõje elõtt és a sorsdöntõ Debrecen elleni mérkõzés elõtt tõlünk játékosoktól kért segítséget a taktikára vonatkozóan, miközben korábban számos alkalommal durván trágár módon reagált a taktikára vonatkozó felvetéseinkre.
A Debrecen elleni utolsó mérkõzés elõtt Pintér Attila és Farkas József az öltözõben egymással beszélték meg a taktikát, miközben a csapat testületileg átvonult a másik öltözõbe, hogy ott egymással megbeszéljük a teendõket és egymást hangoljuk a meccsre.

A bajnoki hajrában a Sopron elleni mérkõzés második félideje elõtt már arra kényszerültünk, hogy a játékoskijáróban megbeszéljük, hogy nem foglalkozunk, a számunkra állandóan ellentmondásos utasításokat adó vezetõedzõnkkel és azt játszuk, amire magunktól képesek, vagyunk, amit mi jónak látunk. Ugyanez történt Siófokon, Újpesten és a Debrecen ellen is. Azokon a mérkõzéseken meggyõzõdésünk szerint a tavaszi vergõdéseinkhez képest gyökeresen más Ferencvárost is láthatott a közönségünk.

Pintér Attila mindent megtett azért, hogy bennünket játékosokat egymás ellen hangoljon, és ellentétet szítson magyarok és légiósok, idõsek és fiatalok között. Családos, felnõtt embereket próbált naponta megalázni, miközben gyakorlatilag semmilyen edzésmunkát nem végeztünk.

A bajnokság megnyerését követõen még bíztunk abban, hogy változik a helyzet, de az alapozás elsõ napjaiban látnunk kellett, hogy minden csak még roszabb lett. Ezért döntöttünk úgy, hogy ismételten jelezzük problémáinkat a vezetõknek, és ezúttal már a nyilvánosság elé is tárjuk azokat a szégyenteljes dolgokat, melyek az öltözõben történtek."
A Ferencváros labdarúgó csapata

 

Hmm, mindenki gondoljon ezek után bármit. én levontam a tanulságot. Kiváncsi vagyok, hogy Ti mit mondtok erre.

Kcsita Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101463

Biztos forrásból tudom, hogy Egervári tisztában van, hogy nem szeretik a Fradisták. De vajon igazgatóság hogyan dönt? Ezek szerint, ahogy Kripo írt, hogy jön a tulaj és Furulyás lemond?

 

Majd kiderül mi lesz egy biztos ma 14:00-kor Pintér Attila sajtótájékoztatott fog tartani, és szerintem, vmikor a délután órákban lesz egy sajtótájékoztató a klubházban.

Előzmény: bode1899 (101461)
Kcsita Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101462

Egervárit se a Fradiban, se a magyar válogatott kispadján nem szeretném látni. Világos beszéd. Vállalom is. Olyan habitusu ember kell, aki szakmailag ott van és emberileg is öszetudja rázni a társaságot. Ilyen volt Nyilasi, Vlak, Csank (hiába én kedveltem akkor a mester), és tetszik nekem ez a László Csaba is, de ha kell, akkor Kuntics vagy Kopunovics is lehetne...

 

Szerintetek mennyi esélye van, ha Zoran Kunticsnak szólnak, hogy gyere Zoran legyél Te a Fradi edzője elvállaja vagy sem? Ő lett vmit itthon az utánpótlás terén bajnokságot nyert a csapatával. Lászéó Csaba, meg évek óta a Borrusia Mönchenglabach utánpótlás vezetője volt. Én őket látnám szívesen.

 

Ha bejönne akkor Huszti, Tököli, és Gera maradhatna a Fradiban. Van egy hülye gondolatom, ha Pellady vonal lesz a befuto, akár elképeszlehetőnek tartom, hogy a Partizan belgrádból jöhetne ide a Szasa Ilics. Mondtam hülyeséget?:). Tényleg Ilics milyen poszton játszik?

Előzmény: solemsli (101457)
bode1899 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101461
De várhatóan nem Egervári lesz. Erősebbnek tűnik a Lothar-féle vonal. Meglátjuk.
Divatfradista Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101460

Sziasztok!

Először én is örültem Pintérnek, végre egy igazi fradista(nem csak divat), lesz hajtás, nem lesz alvás a padon,meg minden. Aztán jöttek a meccsközbeni jelenetek,amik nekem sem tetszettek. A játék olyan amilyen, az utóbbi pár évben sem volt valami fergeteges, ellenfelet teljesen meglepő taktikai repertoárunk, ehhez hozzászoktam.

Ami nagyon nem tetszett, az az év legnagyobb pillanatában gondolkoztatott el.

Egy-két bajnoki serleg- és kupaátadást már láttam, de nem emlékszem olyanra, hogy a (féléves) edző, és nem a csapatkapitány vette volna át....

Ebben a jelenetben számomra sokminden úgymond lejött.

 

A most talán újra leszerződött játékosokkal meg min. 2, vagy legalább 1+1 éves szerződést kellene kötni, hogy jövőre ne megint ez a maradnemmarad, könyörögjünknekihogymaradjon felvonás kezdődjön el.

Hajrá Fradi!!!

bode1899 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 101459
Nekem nem kell olyan edző, aki kétgólos hátrányban azt mondja, lehetetlen a fordítás. Fradi-MTK erre a példa.
Előzmény: solemsli (101457)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!