Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.08 -2 2 1936

Krisztina nem lenne csúnya (az énekesnőnél szebb), csak nem sokat ad magára. Egy jobb frizura, leheletnyi smink feldobná, mert szép a szeme, de láthatóan nem érdeklik a külsőségek, igénytelen kicsit. 

Előzmény: Tulipántoss (1933)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.08 -1 0 1935

Már a műsor előtt "spoilereztek": egyértelműen látszott a bejátszásban, ahogy József gazda kiválasztotta a hosszú, sötét hajú nőt, aki nem lehet más, mint Timi. 

Előzmény: Házasodna a marha (1934)
Házasodna a marha Creative Commons License 2023.11.07 -2 2 1934

Azért Gergő annyira nem gazdag, hogy a suttyóságát elhalványítsa a csajoknál. Végigsmackózta a jelölteket, gondolom végig is akarta dugni a mezőnyt, és még ő van megsértődve, hogy ez már nem fog összejönni. Egy lány kölcsönös megegyezéssel ma hazament, a többiek helyében mentem volna én is villámgyorsan hazafelé. Azt hiszi, hogy ha van egy rozzant Audija (bár gondolom azt is csak kölcsön kapta), akkor már ő a non plus ultra.

 

József csak azért imádkozik nonstop, hogy a legnagyobb mellű nőt (Timi) meg tudja fektetni. 100%, hogy őt fogja választani, a dézsafürdőben kocsányon lógtak a szemei, nem bírta levenni Timi dekoltázsáról. Amúgy nagyon nagy balek a 12 köbméter rakodóterű furgonba bepakolt kb. fél köbméternyi (kb. 9 kis láda) szamócát, úgy mentek a nagybani piacra. Az üzemanyagköltséget sem árulta ki, ennyire pancser nem lehet!!! Hatalmas jelenet volt, amikor nagybani parkolójában nézték a naplementét (legalább azért nem kellett pluszban fizetnie), és mivel két nagy papírszemét bezavart a képbe, Józsi berugdosta a szemetet a saját furgonja alá. Eszébe sem jutott felvenni, vagy bedobni egy szemetes-konténerbe! :)

 

Kevin jópofa, mosolygós gyerek, ráadásul még intelligens is. Azért nagyon látszik, hogy a Lajtán túl nem olyan mikrokörnyezetben szocializálódott, mint Gergő... 

 

Anna nagy talány számomra, eddig szimpatikus, de vele még bármi lehet.

Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.07 -1 5 1933

A tegnapi adásban  "mily meglepő," József gazda teátrálisan ismét hol sírt, hol fohászkodott.

A gyászmenet nem sír annyit bizisten, mint Józsi! ( Remélem a stábtagok nem sírtak vele együtt?! Mennyi "zsepi" fogyhatott?!) 

 

 

- József gazdának mekkora ötlet és "szórakozás" volt, ez a piacozás?! Randevú Krisztivel a nagybanin?! Én már a kanyarban kiugrottam volna! De a "számozott standján" az a "két kis székes" jelenet"  sem volt semmi! Vajon Kriszti számon kéri Józsitól ezt az " erőltetett, nagybanis randevút?!"

( Egyébként, Krisztina a legcsúnyább az asszonyok között?!)  

 

-  Alkesz Gergő nem való a műsorba! Tetszett azonban ahogy Fanni beolvasott Gergő gazdának! Gazdaaa???? Neeem! Gergő egy tajparaszt! (De még véletlenül sem azért, mert Taj száma van?!De nem is egy thai bokszoló!) 

 

- Anna portáján a "férjjelöltek" mégiscsak "dolgos legények!"  Csak nem kint a területen Anna veteményesében! Mert úgy látom a zöldségféléknél jobb falat nekik Anna?! És a milyen jól elszórakoztatják egymást, "el vannak, mint a gyerekek."

 

- A mosolygós, mindig elpirulós Kevin gazda jól választott! Továbbra is ő a legszimpatikusabb a gazdák közül!

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.07 -1 0 1932

Nem tudom komolyan venni József gazda "vallásosságát", szerintem a valódi hívő emberek nem ilyenek. 

Előzmény: deluigi (1930)
gombóc63 Creative Commons License 2023.11.07 -1 6 1931

Nekem Anna egy karót nyelt lány, Józseftől ver a víz, Gergő undormány, Kevin eddig szimpatikus. Jó kis műsor:-)))

deluigi Creative Commons License 2023.11.07 -2 1 1930

eves elott is miadkozunk, megsem megy el senkinek az etvagya

 

Előzmény: Ilhilla (1929)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.07 -1 2 1929

Elképzeltem József gazdát: mielőtt a szexre kerülne a sor, elmorzsol egy imát, nála ez az előjáték. Mire a lényegre térne, a társa teljesen lelombozódik!:D

Előzmény: Apádfüle (1928)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.07 -1 5 1928

Én tisztelem mindenki hitét, vallásos meggyőződését és mindenféle bogarát általában, de József állandó imádkozásától megőrülök. Amit az autóban művelt..., hát, én kiugrottam volna az első kanyarban. Nem is értettem, mi a fenéért kezd hirtelen zsolozmázni. Még ha eléjük ugrott volna egy szarvas, és sikeresen megúszták volna a balesetet! De csak úgy minden előzmény nélkül, út közben??? Biztos, hogy nem normális a pasas.

Gergőt legalább ennyire visszataszítónak tartom. Örültem, hogy valaki végre szóvá tette a lányok közül, hogy gusztustalan, amit művel. Nem akar ez házasodni, csak szórakozik egy kicsit a házhoz szállított, mindenre hajlandó csajokkal. Lehet, hogy az eddigi gazdák többsége is így volt ezzel, de lehetne finomabban is csinálni.

Annáéknál én is úgy érzem, hogy a jól összeválogatott fiúcsapat remekül megvan együtt, a gazdasszony nem is hiányzik a társaságból. :)

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.06 -4 1 1927

Kevin gazda nagyon jól választott, én is ezt a négy lányt néztem ki.

 

Anna gazda legényeit kezdem megkedvelni, jól megvannak ők négyen. 

 

József gazda remek randi helyszínt talált a kis székeken ücsörögve. 

 

Gergő alaposan megdolgoztatja a választottait és lehet, előbb utóbb meg fogják tépni egymást a féltékeny  lányok. 

Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.06 0 4 1926

Anna gazdáról írt gondolataiddal egyetértek!

 

Továbbra is tartam, hogy a  kiválasztott négy férfi (Attila, Dani, Viktor, Gyuri), mint jelöltek nem a legjobb választás volt, de erről már írtam.

Visszahallgattam szintén, hogyan kért segítséget Anna, mert én is azt értettem első blikkre is, hogy autóval jött, és kérte, hogy vigye el valaki. Erre ugrott Attila - lecsapva a lehetőségre -, hogy szívesen elviszi. ( Egyben azt is remélte, elmondása szerint, hogy egy kis előnyt is szerez a többiekkel szemben.) 

Azért is maradt meg bennem élénkebben Anna kérése, mert már akkor azt gondoltam - nem ismerve az otthoni lehetőségeket -, hogy egy jól preferáló gazdaságban, azért nem egy autó van általában forgalomban?! 

 

 

Az újbóli visszanézés alapján feltűnt az is, hogy a Gyuri (a szemüveges?) kivételével, a három férfi több évvel fiatalabb. Anna 35 éves, számomra kissé furcsa, hogy  a "korban hozzáillő fiúkat pedig elküldte. Sőt, egy-két kivétellel a hazaküldött férfiak is fiatalabbak voltak. Node tudjuk, ez ma már nem probléma!)  

 

Nem részletezném, hogy miért, de nekem Anna nem tűnt egy vérbeli gazdának?! Igaz, hogy mezőgazdasági technikus elvileg, gyakorlatilag őstermelő. De mégis úgy érzem, mintha egy szerep lenne részéről. Valahogy nem természetes Anna, inkább teátrális.  (Az eddigi évadokban viszont "igyekeztem elhinni" a szereplő gazdasszonyok kapcsán, hogy azok is.) Persze lehet, hogy csak én látom így, vagy többet gondolok a dolgokba, mint kellene?!) 


Hogy mennyire szerep, nekem eklatáns példa,  amikor elmagyarázta, hogy "mindent" egyedül csinál, még az öntözőrendszert is?! 

Szumma szummárum, nekem Anna most egy "fekete ló?!" Vagy, jobban kell figyelnem?! És tényleg az is lehet, hogy unja már az egész kezdetleges gazdálkodást, hiszen pár darab paradicsomból nehéz fenntartani a gazdaságot (gaz-dag-sá-got??)

Apropó! Locsolórendszer? Azt nem is figyeltem, hogy Józsi gazdánál is elromlott?! Talán azért, mert nem figyeltem a locsolóját! A szemét figyeltem. Ami úgy járt/jár, mint a bagzó macskának! 

Az én szemem pedig úgy látszik a  mindenhez értő József azóta szállóigévé vált mondására lett figyelmes, amit Timinek szánt. Nezetesen:  " Nehogy rám essél, mert az még korai! "

 

Egyébként jobban fogok figyelni Annára, a "vérbeli" őstermelő gazdasszonyra! 


" Háromgyerekes kicsit Vikike törzsőrmester amerikás Jancsijára emlékeztet, aki fehér cipőben és nadrágban ment a lóistállóba ganajozni..."

 

A "fehér cipőről" nekem most Anikó ugrik be! Többször érkezett/érkezik fehér cipőbe - ami nagyít ráadásul -, és én mindig rácsodálkozom, hogy milyen nagy lába van?! 😮

Előzmény: Mazsola0070 (1924)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.05 -3 0 1925

Anna gazdát -és vele a felvétel összes kellékét- a stáb telepítette ki arra a csodás helyszínre. Mivel azt mondta a "paradicsomkertben", hogy még mindig rossz a kocsija, ezért a helyszínről is el kellett hoznia valamelyik "vőlegényjelöltnek".

Előzmény: Mazsola0070 (1924)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.05 -2 2 1924

Annagazda kan(dúr)jai közül nekem macskás Viktor szimpatikus, a Háromgyerekes kicsit Vikike törzsőrmester amerikás Jancsijára emlékeztet, aki fehér cipőben és nadrágban ment a lóistállóba ganajozni....

 

Annagazdával szerintem ott vannak tévedésben a kan(dúr)ok, hogy a körülményekből és az elmondottakból nekem nagyon az következik, hogy ő nem az a kőgazdag vállalkozó, amilyen például Vikike inkább volt, hanem a saját két kezével güriző, az időjárásnak és a terméseredménynek baromira kitett mezőgazdász.

 

A drónképekből az látszik, hogy nincs olyan pipec farmja, mint pl. Vikiéknek volt (lehet, hogy a kan(dúr)okat is azért szállásolta el így, mert abban a házban, ami a drónképeken látszik egyszerűen nem férnének el ennyien), elmondása szerint nincsenek alkalmazottai, mindent egyedül csinál (ezt nem is tudom, hogyan lehet egy ilyen gazdaságban), az öntözőrendszert is maga telepítette (tényleg, itt is az öntözőrendszert kellett javítani, mint Szamócánál, itt mindenkinek elromlik az öntözője?), és mondjuk eszébe sem jutott, hogy az öntöző szakszerű telepítéséhez/javításához szakembert hívjon.

 

Úgyhogy szerintem az ő párjának - már ha abban gondolkodnak, hogy Annagazda gazdaságát fejlesztik, és abból akarnak közösen megélni - rohadtul keményen kell dolgozni, és valamelyest érteni is kell hozzá - erre pedig ebből a felhozatalból szerintem egyedül a Kertész alkalmas.

 

Persze aztán lehet, hogy nem ebben gondolkodik Anna sem, hanem hogy eladja az egészet és odaköltözik a párjához, aztán tartsa el az őt....

Előzmény: Tulipántoss (1922)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.05 -2 2 1923

Többször visszahallgattam, szerintem a randi helyszínén szó szerint ezt mondta: "amúgy az van, hogy én...én autóval jöttem, úgyhogy valaki haza tud vinni?"

 

Aztán lehet, hogy a mondatban a második "én" "nem" volt, vagy az akart lenni, csak Annagazda nem beszél néha teljesen érthetően.

 

Egyébként ha nem autóval ment, akkor odafelé hogyan jutott ki a forgatási helyszínre? Illetve hazamenni miért nem tudott ugyanúgy, ahogy odafelé ment?

 

 

Előzmény: Ilhilla (1914)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.04 -2 4 1922

Megnéztek a tegnapi adást, majd visszaolvastam a fórumon egy kicsit. Szerencsére, mert mindent leírtak már és én csak bólogatok!

 

Csupán annyit még:

- József gazda megállt a kocsival, és elkezdte a leveleit olvasni?! Itt már biztos voltam, hogy csúszik a kuplungja!😮   Nem értettem, mi van a "piros levéllel?!"  Amiatt sírt ismét?!  Már én is elkezdtem imádkozni, hogy világosodjak meg legalább, hogy ki írta az a levelet?!😉

Egyébként szólhatna már valaki a stábból, hogy ne ríjon már örökké ez a gazda!

Az asszony koszorúnak meg azt kiabálnám legszívesebben, hogy fuss, fuss, fuss........ mint a filmben Forest! (Amíg József átugrik a szomszédba a fodrász barátnőjéhez egy kis fazonigazításra, hajberakásra, addig le is léphetnének, szerintem.)

 

- Gergő már tuti, hogy egy perverz alak! Amit művelt, az mindennek a csimborasszója! Állatvédők véleménye?! Mindenesetre Gergő szemében már első látásra ott volt, hogy inkább párosodna, mint házasodna. A lányokat is traktorra ülette, hogy meglegyen továbbra is a "rezgés" közöttük. Különösen a traktor kormányánál! Az a lány jár a legjobban, akit hazaküld! Otthon már biztonságban lesznek! 

 

- És megjött Kevin gazda! Nekem szimpatikus! Többieknél biztosan! És a szimpátián kívül, még úgy tűnt, hogy ő az, aki a legtermészetesebb, és tényleg önmagát adja. A lányoknál nincs kedvenc, mert nem akarok úgy járni, mint Anna gazdasszonynál a "kockás ingessel!" 😉

Anna gazdasszonyt pedig nem hiába féltettem a  háromgyerekes apától! Minden munkához úgy állt hozzá, hogy a társai odaférjenek! Ez is egy dolog, de nagyon nem szimpatikus részéről, hogy az  "ellenfelet" kikezdi, gúnyolja, hogy elterelje a figyelmet a saját lustaságáról?! 

Ködfelelős Creative Commons License 2023.11.04 -2 0 1921

Nekem inkább szimpatikusabb a Szamócás ember, mint a Gergő gazda.

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.04 -2 2 1920

Gergő gazda tudhatná: a tehénke csak akkor képes két karnyira tágulni,  ha ellik, különben nem férne ki a bocika! Az ellés is fájdalmas dolog, ne nézze már ezt a szegény  jószágot "érzéketlen állatnak" ha ő már az)!

 

Kíra az állatorvosi asszisztens is tudhatná ezt, de csak heherészett, hogy milyen jó volt, amikor megfogta a gazda a kezét! Brrrr. Lehet, hogy csak hobbiállatokkal foglalkozik a munkaadója? 

 

 

Előzmény: Ködfelelős (1918)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 1919

vörös rózsa a lányoknak, bár apró melléfogás. Nem tudom, mint vendég, mit kezdenék vele, hová tenném.

 

Akik maradnak, simán megoldják, akik mennek, hazaviszik. Addig meg beleteszik egy nagy befőttes üvegbe! :D

 

Más szempontból direkt van: a másik csatornán éppen megy a "Házasodna a gazdag", ám csak ott az kap rózsát, aki marad!:D

 

Előzmény: Apádfüle (1916)
Ködfelelős Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 1918

Én sajnáltam a tehénkét. Még hogy nem fáj neki...dehogynem. Jókedvéből bőgött akkorát amikor belenyúlkáltak?  Az állatvédők reagálását várom...

Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 1917

"Józsi gazda mindenen sír, csak a volt asszonyát üldözte ki a világból. Lehet, hogy éppen a sírásával?"

 

Józsi gazda körmondatait és gondolatmenetét nem mindig tudom követni. Azt meg végképp nem értem, hogy mikor miért fakad sírva. Legszívesebben én is menekülőre fognám olyankor, még a képernyőn keresztül is rettentően nyomaszt.

Előzmény: Ilhilla (1914)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -2 1 1916

Nekem szimpatikus Kevin gazda, mosolygós, szerintem ő viselkedik legtermészetesebben az eddigi házigazdák közül. Kedves figyelmesség a vörös rózsa a lányoknak, bár apró melléfogás. Nem tudom, mint vendég, mit kezdenék vele, hová tenném.

 

"...a szemüveges, ingatlan"szakértő", modellképzőt nyitni akaró 20 éves kis csaj!"

 

Én is ezen akadtam fenn. Nem mondom, hogy nem tetszett, sőt, lenyűgözött az eddigi pályafutása. Pénzügyi tanácsadóként kezdte, ha jól emlékszem, aztán ingatlanszakértővé vált, most pedig modellügynökséget készül nyitni. Mindehhez 20 éves! Hát, a korlátlan lehetőségek hazája lettünk. Az én időmben még évekig kellett seggelnünk az egyetemen, ma meg hipp-hopp, már az óvodából magas képesítéssel, komoly szaktudással jönnek ki a picinyek. 

 

 

Előzmény: Ilhilla (1914)
Apádfüle Creative Commons License 2023.11.04 -2 5 1915

Nem vagyok prűd, az erkölcscsőszöket pedig mindig is utáltam, de Gergő gazda viselkedésétől a gyomrom forog. És most nem a tehén valagában való turkálásra, mint randiprogramra gondolok, hanem a váltott tehénkékkel való folyamatos smárolásra. Én is voltam fiatal, és ma sem vagyok semmi jónak elrontója, de a csókolózás valami minimális érzelmi hátteret kellene hogy igényeljen. Ha nem is nagy érzelmeket, de valami meg kell hogy fogjon az illetőben. Ennek meg mindegy, futószalagon tapogat és smárol. Aki épp nem soros, az meg páholyból nézheti a műsort. Hogy az ebben résztvevő lányokról mi a véleményem, azt inkább megtartom magamnak. Nem ártana, ha lenne bennük valami kis tartás...

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.04 -1 1 1914

Szerintem Kevin gazda jelöltjei egytől-egyig aranyosak, helyesek, szépek és fiatalok voltak. Egyikük nem tetszett csak, a szemüveges, ingatlan"szakértő", modellképzőt nyitni akaró 20 éves kis csaj!

 

Anna gazda paradicsomültetvénye elég silány, érdekes, hogy az egyik tő már termett is, piros koktélparadicsomot, myí a többi még csak a tövet növesztette (tuti oda nem folyt elég víz!). Na, majd a hétfői adásban "fedél is kerül" föléjük, hátha beindulnak... Na, nem a férfiak, bár lehet ők is, ahogy elnéztem a gazdasszony elég formás! ...és valóban nincs kocsija, elromlott. Akkor jól értettem, hogy a randi színhelyén is azt mondta, "nem kocsival jöttem, valaki el tud vinni" (Te hallottad másképp).

 

Józsi gazda mindenen sír, csak a volt asszonyát üldözte ki a világból. Lehet, hogy éppen a sírásával? 

 

Gergő gazda bevezette a lányokat az inszeminátori munka rejtelmeibe ezzel a "kézfogó a tehén végbelében" akcióval? Rettenetes, barbárság! Hozzá nem értő nőket vett rá erre, ráadásul mindketten benyúltak! Hol vannak az állatvédők? 

Előzmény: Mazsola0070 (1913)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 1913

Rövidre vágva:

 

Annagazda reggelije: hidegtál, Annagazda által készített szalonnás, kolbászos omlett, juice - a kan(dúr)ok álmaiban, a valóság: zsömle, vaj, paprika, előre csomagolt felvágott - "szolgáld ki magad" alapon a leröttyent nyárikonyhában.

 

A pozitívum: a kan(dúr)ok legalább kaptak enni, végül is Annagazda mondhatta volna azt is, hogy a közelben van egy TESCO, ott vehettek magatoknak valamit (illetve az eseti fürdéshez hasonlóan csodálkozhatott volna, hogy a kan(dúr)kák reggel enni szoktak).

 

A kan(dúr)ok el vannak alélva a körülényektől, nyilván ezt a végső kan(dúr) kiválasztásáig így kell csinálni, nem mondhatják, hogy úgy érzik magukat Annagazdánál, mint a tavalyi nők sóher Pejstánál.

 

Annagazda nem szeret pazarolni - látjuk....

 

A lomposbecsempészésben reménykedő kan(dúr)ok Annagazda földjén dolgozhatnak

 

Szamócás autót vezet, majd a saját hatása alá kerül, majd megjön a lányokat lemeózó nő.

 

A lányoknak eperszedés, asztaliáldásos Timivel közös (kamu) öntözőszerelés.

 

Megjelenik az osztrákmagyar szanaszétvarrt Kevin, úgy tűnik nem vett leckéket Annagazdától, mert egész terülj-terülj asztalkámmal várja a kandurákat, természetesen idén is van macskás nő is (sőt, neki még kutyája is van), bár isten mentse meg tőle Kevinkét.

 

Nyálcserés Gergő mai programja: közös nyulkálás egy tehén seggébe a háremhölgyekkel, ezt is kihasználva egy kis tipi-tapi dínóra, ha jól láttam, Gergő a tehenet nem smárolta le, bár lehet, hogy tévedek.

 

Megvolt a traktoros nyálcsere is...

edit.citrom Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1912

Nagyon köszönöm 

Előzmény: Ilhilla (1911)
Ilhilla Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1911

https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda

 

Itt, de regisztrálnod kell.

Előzmény: edit.citrom (1910)
edit.citrom Creative Commons License 2023.11.03 0 0 1910

Sziasztok!  Hol tudom visszanézni az adásolat? Köszönöm! 

gombóc63 Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1909

Bocsánatos bűn az iszogatás, mivel felvételről megy az egész. De én is innék ha Józseffel kellene diskurálnom és közben a szatír fejét nézegetnem. Fogalmam sincs bárkit mi fogott meg ebben az emberben.

A kockás inges fiú úgy látom nálunk itt kelendő lenne:-) Anna választottjai nagyon meglepőek, de hát ízlések és pofonok. Nem Daninak van 3 gyereke? 

Előzmény: Tulipántoss (1908)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.03 0 5 1908

Visszanézve az adást, valóban tegnap iszogattak szépen!

Közben azon mosolyogtam, hogy egész nap azt hallottam a médiából, hogy kikiáltották novembert "száraz hónapnak!" ( És az egyik csatornán nagy volt az öröm, hogy a szavazatokból az derült ki, a legnagyobb %-ban azok voltak többen, akik nem isznak novemberben?! 😮)

 

- Józsefnél a dézsás beszélgetés Timi sírásával folytatódott.

Majd Csillát vette szemügyre a gazda egy kis pálinkázás közben. De Csilla nem tetszett neki, de nem értettem, hogy miért?! Így csak azt fikcióztam, hogy azért, mert Csilla még a pálinka hatására sem  volt bűnbánó Magdolna, és főleg, kemény volt, mint vídia, nem sírt-rítt. (És erre ismét "elborult" József tekintete!)  De aztán Csillával is elszállt a ló!

Mert csak kiderült, hogy "Isten sugallatára" jött a műsorba.😂

( Ó te medve anyám, a  Józsi málnásában!)

 

- Gergő egy fiatal gazda, addig oké!

Dehogy  minden "programja" olyan, hogy " már előre kilóg a lóláb belőle?!" Pfú.. Tapintatlanság volt részéről, hogy már az első nap végén "ráéhezett" a lányokra, szerintem. Pláne úgy, hogy az összetákolt kalyibába itatta a lányokat, a vén kujon Laci bácsival  együtt?!  ( Nah és a lányok pedig, hááát...nah!) 

 

- Annát pedig hiába dicsértem előzőleg,  a tegnapi adás végére kissé csalódtam!

Már előzőleg is hiányoltam a kéztörlőt!  Amikor fogadta az érkező lovagjait, kétszer is kilöttyintette a limonádét. Kezét a ruhájába törölte, persze diszkréten.

Ugyanígy meglepett, hogy a "szálláson" nem volt törölköző sem?! Úgy kellett kérni a srácoknak?! De a legnagyobb az volt, amikor feltette a kiválasztottaknak a 20,-Ft-os kérdést, hogy egyáltalán, akarnak-e tisztálkodni?! Még a katonaságnál is "melegebb" körülmények álltak anno  rendelkezésre. ( Legalábbis a fiaim évtizedekkel ezelőtt még "meleg" fürdő helyiségben tisztálkodtak.😉)

Nap melegítette bojler?! Estére pár liter hideg víz?!

Azt már nem is figyeltem, hogy kaptak-e vacsorát, csak a sátras konyhát láttam. Csalódtam, de Anna választása is meglepett. Mert ugye a "kockás inges"........ No de ettől még nagyobb tévedése, Dani! ( De ne legyen igazam! )

Node hol van Keviiiin?! 😂

Ilhilla Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1907

A nő volt már az első részben, amikor József gazda elment rendbe hozatni a frizuráját (gondolom frissen be is festette neki, hogy ne látszódjon a lenövés). Úgy tűn, ezzel a nővel elég bizalmas, baráti viszonyban van, gondolom kíváncsi volt a véleményére és ezért volt a mustra! 

Előzmény: Mazsola0070 (1906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!