Vadász...vadász...
Örülnék ha végre egyszer s mindenkorra leakadnál rólam, mert mostmár nagyon unom. Bármit írok, ráfogod hogy - a te szavaidat használva - basztatás, vagy személyeskedés és törölsz-tiltasz. A mai kommentemben sem volt semmiféle ilyen, de jöttél, és ráfogtad hogy az, és már dobtad is a törlést-tiltást. És persze arra kínosan ügyeltél, hogy úgy törölgess, hogy úgy jöjjön ki a dolog, hogy én "hunyászkodtam" meg a vitapartnerrel szemben. Elismerem, egy - azaz egy - sor volt a mai összes kommentjeim között amit kifejezetten neked szántam, de csak azzal a célzattal, hogy talán ösztökélhetlek vele arra, hogy végre normálisan végigolvasd a thread-et, ne csak az utolsó párat. Hát...látványosan nem értem célt sajnos. Hajlamos vagyok azt gondolni, már messze nem objektíven ítélsz, hanem meglátod a nickemet, és ha jó ha nem jó, már törlöd is. Megjegyzem, talán kettőt bent hagytál, bizonyára véletlenül, töröld már ki azokat is.
Szóval tudj már különbséget tenni a basztatás és egy bizonyos személynek szóló válasz között! Ennyi erővel csak általánosságban szabadna írni a hozzászólásokat mert amint valakinek konkrétan válaszolunk, egyből rá lehet fogni akár hogy személyeskedés...
Semmiféle basztatási szándék nincsen hozzászólásaimban amiket erre hivatkozva folyton törölgetsz - illetve pontosan annyi benne a basztatás ahogy te basztatsz engem ezzel. Azt mondod visszaolvasol...hát ne haragudj de ezt nem igazán tudom elhinni...ha valóban így lenne, észre kellene venned a topiktárs velem való lekezelő hangnemét mellyel gyakorlatilag folyamatosan megnyilvánul felém minden egyes komentjében amit hozzám intéz! Sőt, - halkan jegyzem meg - mások felé is, ahogy elnézem. Ám úgyfest, az megengedett, hisz nem kap érte semmit. Az nem basztatás, ugye? Az a stílus nem csípi a szemed. Még az elején párszor kértem ennek figyelembevételét és/vagy szankcionálását - konkrétan pusztába kiáltott szó volt. Na persze én már akkor is kaptam rendszeresen a törléseket-tiltásokat csak mert válaszoltam a delikvensnek.
Azért azt ne egy moderátor döntse már el, hogy kihez szólhatok, kinek a kommentjére reagálhatok! Úgy gondolom ahhoz sincs egy moderátornak köze ha egy topiktárs komentejire sűrűbben reagálok. Az ugyan miért lenne basztatás?! És nézzük a másik oldalt is: rengetegszer előfordult hogy ő szól hozzám csak úgy. Most akkor az miért nem basztatás neked?! Az elején még jelentettem, természetesen semmi hatása nem volt, pont leszartad. Aztán már nem jelentettem, mert minek, inkább válaszoltam - kínosan ügyelve a hangnemre és a megfogalmazásra. De persze megkaptam hogy ÉN basztatom és jött a törlés-tiltás egyből. Emberünk meg vígan kommentelget, a maga lekezelő néha bicskanyitogató stílusában, néha-néha kap egy kis ejnyebejnyét, de ennyi. Bárhányszor mentem a moditopikba reklamálni sosem az én tiltásom nagyságrendjével volt a bajom hanem azzal, hogy a másik fél kb mindig szankció nélkül maradt, még a kommentje se lett törölve nemhogy kitiltást kapott volna.
Szóval összegezve: kikérem magamnak hogy azt állitsd rólam hogy csak basztatni járok a fórumra! Viseld el hogy ha épp úgy tartja kedvem (vagy bármely fórumozó kedve) csak egy emberrel beszélgetek, akkor csak egy emberrel beszélgetek! Mindaddig amig nem sértek fórumszabályzatot, nem káromkodok, nem szidalmazok senkit, addig törődj bele hogy egy emberrel vitázom vagy beszélgetek! Majd ha a vitapartnerem úgy érzi hogy basztatom, majd jelzi nektek a megfelelő topikban!
Megfigyelted? : Senki sem panaszkodik rám linkekkel hivatkozva bármely kommentemre, egyedül te vagy az aki jössz és törölgetsz mert neked nem tetszik a hozzászólásom.
Nem kell hogy válaszolj, nyílván tudod úgy tekerni a dolgot hogy az jöjjön le milyen profi vagy meg tökre igazságos. Ja, meg objektív...az nagyon.