Keresés

Részletes keresés

Replay Creative Commons License 2025.06.18 -8 1 2170

Miért  nem kapunk magyarázatot a topictörlésre?

Előzmény: Replay (2165)
Törölt nick Creative Commons License 2025.06.18 0 1 2169

Vadász...vadász...

Örülnék ha végre egyszer s mindenkorra leakadnál rólam, mert mostmár nagyon unom. Bármit írok, ráfogod hogy - a te szavaidat használva - basztatás, vagy személyeskedés és törölsz-tiltasz. A mai kommentemben sem volt semmiféle ilyen, de jöttél, és ráfogtad hogy az, és már dobtad is a törlést-tiltást. És persze arra kínosan ügyeltél, hogy úgy törölgess, hogy úgy jöjjön ki a dolog, hogy én "hunyászkodtam" meg a vitapartnerrel szemben. Elismerem, egy - azaz egy - sor volt a mai összes kommentjeim között amit kifejezetten neked szántam, de csak azzal a célzattal, hogy talán ösztökélhetlek vele arra, hogy végre normálisan végigolvasd a thread-et, ne csak az utolsó párat. Hát...látványosan nem értem célt sajnos. Hajlamos vagyok azt gondolni, már messze nem objektíven ítélsz, hanem meglátod a nickemet, és ha jó ha nem jó, már törlöd is. Megjegyzem, talán kettőt bent hagytál, bizonyára véletlenül, töröld már ki azokat is.

Szóval tudj már különbséget tenni a basztatás és egy bizonyos személynek szóló válasz között! Ennyi erővel csak általánosságban szabadna írni a hozzászólásokat mert amint valakinek konkrétan válaszolunk, egyből rá lehet fogni akár hogy személyeskedés...

Semmiféle basztatási szándék nincsen hozzászólásaimban amiket erre hivatkozva folyton törölgetsz - illetve pontosan annyi benne a basztatás ahogy te basztatsz engem ezzel. Azt mondod visszaolvasol...hát ne haragudj de ezt nem igazán tudom elhinni...ha valóban így lenne, észre kellene venned a topiktárs velem való lekezelő hangnemét mellyel gyakorlatilag folyamatosan megnyilvánul felém minden egyes komentjében amit hozzám intéz! Sőt, - halkan jegyzem meg - mások felé is, ahogy elnézem. Ám úgyfest, az megengedett, hisz nem kap érte semmit. Az nem basztatás, ugye? Az a stílus nem csípi a szemed. Még az elején párszor kértem ennek figyelembevételét és/vagy szankcionálását - konkrétan pusztába kiáltott szó volt. Na persze én már akkor is kaptam rendszeresen a törléseket-tiltásokat csak mert válaszoltam a delikvensnek.

Azért azt ne egy moderátor döntse már el, hogy kihez szólhatok, kinek a kommentjére reagálhatok! Úgy gondolom ahhoz sincs egy moderátornak köze ha egy topiktárs komentejire sűrűbben reagálok. Az ugyan miért lenne basztatás?! És nézzük a másik oldalt is: rengetegszer előfordult hogy ő szól hozzám csak úgy. Most akkor az miért nem basztatás neked?! Az elején még jelentettem, természetesen semmi hatása nem volt, pont leszartad. Aztán már nem jelentettem, mert minek, inkább válaszoltam - kínosan ügyelve a hangnemre és a megfogalmazásra. De persze megkaptam hogy ÉN basztatom és jött a törlés-tiltás egyből. Emberünk meg vígan kommentelget, a maga lekezelő néha bicskanyitogató stílusában, néha-néha kap egy kis ejnyebejnyét, de ennyi. Bárhányszor mentem a moditopikba reklamálni sosem az én tiltásom nagyságrendjével volt a bajom hanem azzal, hogy a másik fél kb mindig szankció nélkül maradt, még a kommentje se lett törölve nemhogy kitiltást kapott volna.

Szóval összegezve: kikérem magamnak hogy azt állitsd rólam hogy csak basztatni járok a fórumra! Viseld el hogy ha épp úgy tartja kedvem (vagy bármely fórumozó kedve) csak egy emberrel beszélgetek, akkor csak egy emberrel beszélgetek! Mindaddig amig nem sértek fórumszabályzatot, nem káromkodok, nem szidalmazok senkit, addig törődj bele hogy egy emberrel vitázom vagy beszélgetek! Majd ha a vitapartnerem úgy érzi hogy basztatom, majd jelzi nektek a megfelelő topikban!

Megfigyelted? : Senki sem panaszkodik rám linkekkel hivatkozva bármely kommentemre, egyedül te vagy az aki jössz és törölgetsz mert neked nem tetszik a hozzászólásom.

Nem kell hogy válaszolj, nyílván tudod úgy tekerni a dolgot hogy az jöjjön le milyen profi vagy meg tökre igazságos. Ja, meg objektív...az nagyon.

mixturapektorálisz Creative Commons License 2025.06.17 0 1 2168

MLM-es vagyok, de én sem értem.

ásítósmacska Creative Commons License 2025.06.12 0 1 2167

Kedves Moderátorok!

Reménytelen, hogy erre a kérdésre választ kapjunk? :-( 

Előzmény: ásítósmacska (2166)
ásítósmacska Creative Commons License 2025.06.10 0 1 2166

Hopp, most látom, hogy én meg rossz helyen kérdeztem ugyanezt. Nem figyeltem, hogy van erre külön modistopik.

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=169770372&t=9121967

Kedves Modik! 

Abban a topikban szinte törlés sem volt, az örömtopikok között teljesen jól elvolt. 

Ha jól emlékszem 12+ éve nyitották.

Mi az oka, hogy be kellett szántani? 

:-(

Előzmény: Replay (2165)
Replay Creative Commons License 2025.06.09 -9 0 2165

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9216061

Miért lett a topic törölve? Szerintem több mint 10 éves topic, többezer hozzászólással, rengeteg tanulságos mlm-es bullshittel.

illetlenke Creative Commons License 2025.05.31 0 0 2164

Az illetékes topikban kérdezd, ezt ők nem olvassák!

Előzmény: 'Quanon (2163)
'Quanon Creative Commons License 2025.05.31 0 0 2163

Az olajos topikból kitíltottatok. Rég volt évek teltek el, az sem tudom már miért?

Mindegy, nem mintha annyira hiányolnám, de nem lehetne feloldani a tíltást?

Köszönöm.

Teperthöessy Asztrid Creative Commons License 2024.12.12 0 0 2157

Mindenhol uaz!

illetlenke Creative Commons License 2024.09.28 0 0 2156

Amint olyan fórumcsoportban vagy, ahol nyithatsz, meg fog jelenni a gomb.

Előzmény: Deviáns Messiás (2155)
Deviáns Messiás Creative Commons License 2024.09.28 0 0 2155

Hogy tudok új topikot nyitni?

illetlenke Creative Commons License 2024.08.12 0 1 2143

Mit kívánsz elérni ezen hsz-eiddel?

Biztosíthatlak, a moderátorokat nem érinti meg az okádásod. :))))

Előzmény: vghj (2142)
illetlenke Creative Commons License 2024.08.06 0 0 2134

Legközelebb az illetékes modistopikba jelezz!

Ez esetben a polmodis lett volna az.

Előzmény: Törölt nick (2132)
Törölt nick Creative Commons License 2024.08.06 -1 0 2132

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167596203&t=9254656

Lehet ezen a fórumon fartúrózni valakit?

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.16 -1 6 2131

Valamelyik moderátor (leginkább az amelyik érintett az ügyemben) igazán leírhatná hogy is van ez:

Nekem leírja a topiktárs hogy hülye vagyok, hogy gennyedzem, hogy libernyák vagyok, jön a modi, maximum kitörli a hozzászólását, se nicktörlést se ejnyebejnyét, se időszakos kitiltást nem kap.

Én leírom válaszom ugyanazon szavak használatával mint ő, (hogy szellemileg kihívásokkal küzd, hogy gennyedzik, és hogy ő meg fidernyák), erre minden előzetes enyhébb szankció helyett rögtön nick és öszes hozzászólás törlést kapok.

Semmivel sem voltam sértőbb mint a topiktárs, kínosan ügyeltem rá, hogy ugyan azon szavakkal éljek mint ő. Vagy ha sértő voltam a modi szerint, akkor legfeljebb ugyan annyira mint a topiktárs. Azt irta a modi a stílusommal van a baj. (LOL) Oké, nem tetszik neki, de a topiktárséval meg nincs baja??

Szóval ezen a fórumon nem divat az egyenlő elbírálás? Csak a miheztartás végett kérdezem. Vagy már ha a modi visszautasítja a politikai alapon történő bíráskodást, legyen kicsit ne ennyire feltünő hogy mégis az alapján bírál...

A kioktató dumát légyszi mellőzzétek, hogy nem visszaszólni kell ilyenkor a topiktársnak hanem szólni nektek. Megtörtént, sokszor, egy időben rendszeresen. Fületek botját sem mozgattátok rá.

illetlenke Creative Commons License 2024.07.12 0 1 2130

Mit kívánsz elérni ezen hsz-eiddel?

Előzmény: jgds (2126)
illetlenke Creative Commons License 2024.06.03 0 0 2119

Keresd fel az illetékes modistopikokat! 

Előzmény: Fővadász fegyverhordozója (2118)
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.06.03 -6 0 2118
illetlenke Creative Commons License 2024.06.03 0 0 2117

Keresd fel az illetékes modistopikokat!

Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.06.03 -8 1 2116
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.06.03 -8 1 2115
Fővadász fegyverhordozója Creative Commons License 2024.06.03 -8 1 2114
permafrost Creative Commons License 2024.05.16 -1 0 2113

1 napos kizárásommal kapcsolatban csak annyit szeretnék jelezni az index modiknak, hogy a moderáció tegnapi negatív jelzős szerkezetben való szerepeltetése természetesen nem az itteninek szólt,hanem a Fico merényletthez kapcsolódóan a gyűlöletbeszédet és az Orbán elleni gyilkosságra való nyílt uszítást(Orbán next!) szabadon engedő twitteres moderatúrának, az idézet is onnan volt.

Az itteni moderációval már jó ideje semmi baj nincs, ezért elnézést kérek utólagosan is a félreérthető fogalmazásomért, és köszönöm a tiltás feloldását.

aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.30 -3 0 2109
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.30 -3 0 2108
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.29 -3 0 2107
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.23 -3 1 2106
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.22 -3 0 2105
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.21 -3 0 2104
aki a kisinget Creative Commons License 2023.12.15 -3 0 2103

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!