"Én, hour nick ünnepélyesen kijelentem, hogy az Index Fórum valamennyi moderátora nemcsak szakmailag és emberileg kifogástalanul végzi a munkáját, hanem minden intézkedésüket én is meghoztam volna a helyükben. Bárcsak a világon mindenki olyan jó és igazságos volna, mint a moderátorok!"
Elnézést -- először is ha rossz helyen kopogtatok -- de a kultúrrovatunkba beletrollkodott egy épp az első beírását megért pénzes valaki a https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9171126 812.-es beírásával . Volna kedves kitörölni , Uram ? Nagyon szépen köszön YOU k...
Linkelés alatt arra gondoltam, hogy beírom szövegként "Maldiv szigetek topic", kijelölöm ezt a három szót, akkor aktívvá válik a kis láncszem a szerkesztési soron, rákattintva pedig a felugró ablakban bemásolhatom az url-t, aztán kiválasztom, hova nyissa meg a linket. Nálam ez lenne a kulturált linkelés, nem pedig az, hogy simán bemásolom az url-t. És ez hetek óta nem sikerül.
A Maldiv-szigetek topikon egy ázsiai faszi valószínűleg szerencsejátékot reklámoz (releváns nyelvtudás híján, mivel az eszement vietnámi nyelven teszi), nem vállalkoznék a pontos tartalomra, de szerintem törölhető a bejegyzés és a nick is.