Keresés

Részletes keresés

Real Putyur Creative Commons License 2025.04.16 0 0 17768

Én sem kaptam értesítést a vásárlásról, 16 óra elteltével sem.

Mondjuk a terméklapon üzengetés közvetlen kapcsolatfelvételre való buzdítás, így érthető a szankció. Én az ügyfélszolgálatnak írtam (vasárnap!); és fél óra alatt megoldódott a problémám.

Előzmény: Kbela70 (17766)
Kbela70 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 17767

Ja, és még annyi, hogy küldtem a vaterának e-mailt, de nem kaptam választ. 

Előzmény: Kbela70 (17766)
Kbela70 Creative Commons License 2025.04.14 0 0 17766

Sziasztok! 

Én tegnap két terméket feladtam a vaterán, ma pedig egyet vásároltam. 

A vateráról nem kaptam meg az e-mail a vevők / eladó adataival, így nem tudom felvenni velük a kapcsolatot. Próbáltam a termék oldalán üzenetet küldeni, erre a vatera 24 órára kitiltott az üzenet látásból. Úgy tudom, más is Így járt.

Esetleg tud erről valaki valamit? 

Előzmény: glashuette (17765)
glashuette Creative Commons License 2025.03.17 0 1 17765

Végre felelősségre lesznek vonhatók a platformok a hamisítványok miatt. Nagyon itt volt már az ideje

Előzmény: glashuette (17764)
glashuette Creative Commons License 2025.03.17 0 0 17764
glashuette Creative Commons License 2025.03.17 0 0 17763

Nem újdonság, hogy nem válaszolnak, a legnagyobb haszon érdekében mindent szoftver irányít, a tényleges emberi erőforrás a profit maximalizálás érdekében pár fő.

Nem gondolkodni kell, hanem feljelenteni a rendőrségen. AZONNAL

Előzmény: gdianna78 (17762)
gdianna78 Creative Commons License 2025.02.28 0 0 17762

Sziasztok, 

Fordult elő bárkivel mostanában, hogy Vaterán eladott termékhez Vaterafutárt rendelt (esetemben Easybox Sameday), a Vevő át is vette, utánvéttel kifizette a csomagot, a Sameday ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a futárcég utalta is a pénzt, csakhogy nem nekem, hanem a Vaterának 2025.02.20-án. Én azóta nem kaptam meg a pénzemet a Vaterától. Nagyjából 4-szer írtam az ügyfélszolgálatnak (érzésem szerint a weboldalukon a kapcsolatfelvételi űrlap szerint ez az info@vatera.hu-ra megy), illetve írtam a fogyasztovedelem@vatera.hu - ra is. Se kép, se hang. Az érdekes, hogy a futárszolgálat elmondása szerint ők a Vaterával állnak szerződéses viszonyban, a Vatera weboldalon fent lévő ÁSZF 23.2-rs pontja szerint azonban én kerülők szerződéses kapcsolatba a futár céggel.

Pillanatnyilag meg vagyok lőve, élő embert telefonon telefonszám hiányában nem lehet elérni. 

A futárcég elmondása szerint már más is kereste őket ilyen panasszal. 

Már a rendőrségi feljelentésen, fogyasztóvédelmi bejelentésen és behajtó cég megbízásán gondolkodom. Nonszensz, hogy semmire nem válaszolnak. 

Van/volt esetleg valaki hasonló helyzetben mostanában? 

Van valakinek ötlete, mit lehetne tenni? 

nepomuk Creative Commons License 2025.01.28 0 0 17761

Pár napja vásároltak tőlem vaterán. 
A kiérkezett vaterás értesítő e-mail megjegyzés rovatába az alábbi szöveg volt olvasható, amely adahalász oldalra mutatott:

"Megjegyzés:A futár és az áru költsége már ki van fizetve. Kérjük, kattintson az alábbi linken, és erősítse meg a kérelmet: vatera.info/receive/order/xyz123stb Végezze el az összes utasítást a linken. A pénz akkor érkezik meg, miután elvégezte a hitelesítést, ezt követően a futár kapcsolatba lép Önnel. A szállítás sikeresen meg lett szervezve a Vatera oldalán keresztül."

A link végét megváltoztattam senki ne járjon pórul, lényeg, hogy vatera info egy aloldalára mutat. 
Először észre sem vettem, mert nem szoktam csakúgy e-mail linkeket nyitogatni. 
Ezután rövid idővel jött egy vatera levél melyben ezt írják:

"Tisztelt Felhasználónk!     

Vásárolt Öntől "Szalito938 " felhasználó a Vatera piacterén. Tájékoztatjuk, hogy a vásárlói fiók feltörésre került, a vásárlás valós vételi szándék nélkül, adathalász célból történt. A fiókot felfüggesztettük, az érintett eladókat jelen levelünkkel értesítjük.

Kérjük, hogy a vevőtől érkező, vagy látszólag a Vatera piacterétől e-mailekre, üzenetekre ne reagáljon, e-mailjeiben, üzeneteiben szereplő semmilyen linkre ne kattintson, a terméket semmilyen fizetési igazolás ellenében ne küldje el!

Fontos tudni, hogy a Vatera piacterén keresztül nem lehet fizetni, piacterünk nem vesz részt a vásárló és az eladó közötti pénzügyi tranzakciókban semmilyen módon."

Ja és vásárlás után viber üzenetet is kaptam a csalótól melyben sürgetett a link megnyitására, a 209580329 számról.

Amire felhívnám a figyelmet, hogy ez az adathalász link a vaterás vásárlási értesítő e-mailbe volt elrejtve megjegyzésként, így kevésbé képzett felhasználóban azt a látszatot keltheti, hogy ez a vatera egyik beépített fizetési megoldása. Gondolom azóta már orvosolták a problémát, hogy ne lehessen linkeket elhelyezni a megjegyzésbe. 

Robirobi1 Creative Commons License 2025.01.25 0 0 17760

A vateránál valami nem kerek/gyanús/ most több felhasználónak feltörték az oldalát többek közt tőlem is vásárolt olyan személy akiét feltőrték de lássuk nálam mit csinált a vatera 17ÉVE HASZNÁLOM A FELÜLETÜKET MINDIG BECSÜLETESEN FIZETEM A SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNYI ÖSSZEGEKET DE 1HÓNAPJA KAPTAM EGY 12FT OS SZÁMLÁT AMI NEM AZ ÉN AZONOSÍTOMAT TARTALMAZTA EZT JÓPÁR LEVELEZÉS UTÁN A VATERA ÚGY INTÉZTE EL HOGY NE VEGYEM FIGYELEMBE A NEM AZ ÉN AZONOSÍTOMAL RENDELKEZÖ SZÁMLÁT ÉS FIZESSEM BE NEM VOLT MIT TENNI BEFIZETTEM ENNYI EGYSZERŰEN ÁTVERT A VATERA A MOSTANI FELTÖRÉSEK GYANÚSAK A VATERA MÁR NEM MEGBÍZHATÓ VÁLLALHATATLAN.

prs Creative Commons License 2025.01.20 0 0 17759

15 éve nem volt annyi alternatíva. És nem kértek (annyi) jutalékot/feltöltési díjat, stb.

Én is adtam el ott több örökölt aranyékszert.

A galeriasavaria babacipőben járt, vinted nem volt, az apród/jófogás mondjuk nem változott. :-)

(Marketplace sem volt, de az most is fos, mint pl. a startapró.)

Előzmény: glashuette (17757)
glashuette Creative Commons License 2025.01.20 0 1 17758

Azért nem tudsz semmit cáfolni, mert nincsenek érveid. Tessék próbád meg:

Címben szerepel: Hamis Omega karóra, nem működik, X forintért eladó

1. Ide milyen szakértőt kellene hívni és mi célból?

2. Hogy kerülhet fel ilyen hirdetés?

3. Ha megy a feljelentés miért nem bírságolják meg a céget?

Előzmény: Real Putyur (17755)
glashuette Creative Commons License 2025.01.20 0 0 17757

Azért gondolom, mert 15 éve feltették. Arany IWC-t fel lehetett tenni 1 forintért és elvitték a végén piaci áron és befizették a jutalékot. Ha viszont kis túlzással már csak a hamis van fent, akkor senki nem fog ezzel próbálkozni.

A baj az, hogy bolhapiacot nemzetközi árak felett akarnak működtetni. A chrono24-en kisebb a jutalék! Ez valahol egy nonszensz.

Mások meg a Vaterára teszik a nagymutter lyukas harisnyáját meg a lefingott húszéves nyomógombos butatelefont , mert leütik 1 forintért és hurrá egy újabb pozitív.

Nyilvánvaló hogy a Vaterát egyetlen dolog érdekli: minél kisebb staffal (és költséggel) működtetni a kócerájt minél nagyobb haszonnal. Hamis Rolex és Rippl Rónai után is hadd szóljon az a párezer forint jutalék, sok kicsi sokra megy.

Előzmény: prs (17756)
prs Creative Commons License 2025.01.19 0 1 17756

Nem értem, miért gondolod, hogy egy igazi Rolexet majd pont a vaterára fog feltenni valaki.

Mindig is bolhapiac jellegű hely volt, hiába próbálták másnak feltüntetni.

Előzmény: glashuette (17754)
Real Putyur Creative Commons License 2025.01.19 0 0 17755

Sokáig gondolkodtam rajta, hogy válaszoljak-e Neked. Érdemes-e vitába szállni az esztelen elvakultságoddal, az értelmet-logikát negligáló "érveiddel", melyeket személyeskedéssel próbálsz erősíteni. Cáfoljam-e pontról pontra a megjegyzéseidet.

Mivel azonban az első bekezdésed felér egy becsületsértéssel, úgy döntöttem, nem óhajtok Veled beszélgetni sem most, sem soha - valamint egyúttal egyszer és mindenkorra KIKÉREM MAGAMNAK ezt a hangnemet! Nem őriztem Veled libát!

Ha megkérhetlek, ne válaszolj, én itt befejeztem a diskurzust - kár volt újrakezdenem, előbb kellett volna visszaolvasnom a korábbi vitáinkat, akkor is ilyen szűklátókörű, szemellenzős és habzó szájú akarnok voltál.

Előzmény: glashuette (17751)
glashuette Creative Commons License 2025.01.16 0 0 17754

https://www.vatera.hu/listings/index.php?q=rolex

Csak beütöttem a keresőjébe hogy Rolex.

MIND A 135 DARAB KAMU.

Ez nyilvánvalóan egy szeméttelep. 

Előzmény: prs (17753)
prs Creative Commons License 2025.01.16 0 0 17753

Az is nagy dolog, hogy nyilvánvaló és elismeri, hogy replika. (Jobb, mint a vinteden az igaziként árult vackok.)

Mondjuk a "szép állapotban" az egy vicc. A "megbízható" meg a "nem jár" nem tudom, hogy fér össze.

Amúgy meg amíg szar van, veréb is van.

Előzmény: glashuette (17752)
glashuette Creative Commons License 2025.01.16 0 0 17752

Milyen szakértőkről beszélsz?

https://www.vatera.hu/omega-replika-nem-jar-3438712694.html

A címben ismeri el hogy egy nagy büdös kamu, ide minek szakértőt hívni? Szerinted ez hogy lehet fent? Bárhol európában beperelném ezt a céget fizetnének mint a katonatiszt. Itt a következmények nélküli országban mindent lehet.

Előzmény: Real Putyur (17745)
glashuette Creative Commons License 2025.01.16 0 2 17751

Te egy kő alatt élsz, gyűjtögessed csak a pozitívokat a szemétbe dobandó szirszarokkal. Többek között az ilyen magas IQ-jú "egyének" miatt is lett szeméttelep a vaterából.

Kb 10 éve szóltam nekik, hogy aki nem akarja, hadd ne kelljen újból átrágnia magát az újraindított termékeken (túlárazott vagy szemét), le se szarják, egyértelmű hogy a céljuk a minél kisebb létszámmal működtetett, ergo minél nagyobb hasznot hozó oldal fenntartása. Pedig  csak egy kis fejlesztés kéne egy kapcsolóval hogy:"ne jelentesse meg az újraindított termékeket".

Vagy szóltam, hogy legyen egy kapcsoló amin az eladó bejelölheti hogy a termék eredeti. Bele is tették, de azt már nem hogy aki nem jelöli be az eredetiséget, azt ne engedje ki a piactérre a rendszer. Mert nekik a 10 ezres kamu Breitling után beszedett 890 forint is pénz.

Kis magyar szeméttelep a Balkán közepén, mit is vártunk...

Előzmény: Real Putyur (17745)
Real Putyur Creative Commons License 2025.01.15 -1 0 17750

OFFTOPIC

Az AI-t meg hagyjuk. Egyrészt azt is be lehet vinni az erdőbe, másrészt addig jó nekünk, amíg buta.

ON

Előzmény: kkn (17748)
Real Putyur Creative Commons License 2025.01.15 -1 0 17749

Még mindig ott a zavar az Erőben.

Tehát arról van szó, hogy az ELADÓT akarja csőbe húzni, hogy mintegy "engedélyezze" a vásárlást. (Akkor viszont ez csak elírás lehet részedről: "... újakat, ritkán vásárlókat meg lehet téveszteni ...".)

Mondjuk ez a webcím NYILVÁNVALÓAN nem a Vateráé, ránézésre. (A "topwallet24"-é, az elején a Vatera az semmi.) Értem én, hogy én vagyok a túl okos, de aki ezt nem szúrja ki, az megérdemli. (Főképp hogy ELADÓ, tehát talán nem most látja a Vatera oldalát, meg az eladás menetét először.)

Amúgy akárhol nem adogatjuk meg a banki hozzáférésünket (mert gondolom az kell neki, a későbbiekben nyilván ilyen irányú a trükközés), legfőképp hogy úgy szeretné megkapni, hogy én kapok (kapnék) pénzt. Odautaláshoz nem kell semmilyen azonosító, csak a bankszámlaszám.

Nem is beszélve a link alatti zavaros magyarázgatásról...

Ismétlem: aki ezt beszopja, az fogja meg a gépét és vágja ki a kukába, valamint hirtelen mondja le az internetelőfizetését... :-)

---

Lehet továbbra is a Vaterát fikázni, hogy a mai nagy havazásról, meg az embei hülyeségről is ő tehet. De már Fülig Jimmy is megmondotta volt, hogy: "Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani.".

Előzmény: kkn (17747)
kkn Creative Commons License 2025.01.14 0 0 17748

Egy AI mindenféle formában kiszúrná a szövegértéskor ezt a szándékot, hogy egy linkre akar kattintatni a megjegyzésben, amiben a vatera neve is fel van tüntetve. Ilyen metódus nincsen  kis ráfordítással a vatera már itt megntudná aladályázni, hogy az ő assszisztálásával menjen az adathalászat. A bankok mér belépéskor próbálnak a különféle trükkökre figyelmeztetni. Tőlük egy mailt nem kaptam, hogy egyre ilyenek garázdálkodnak a a felületükön. Ha a felhasználók a sorjázó csalások miatt elfordulnak a felülettől, ők meg le sem szarják, ez nagyon nagy arculatvesztés. Pláne, ha szándékosan úgy tesznek, mintha nem történne semmi, megy a szőnyeg alá söprés. Ez elég hibás üzletpolitika.

Előzmény: Real Putyur (17746)
kkn Creative Commons License 2025.01.14 0 0 17747

Attól, hogy nem érted a trükköt, létezik. Korábbi adathalász, vagy egyéb módon bejut a profilba. Utána csak azért üti le a terméket, hogy kimenjen a Vatera rendszer emailje a vásárlásról. A vásárláskor a megjegyzésébe egy linket rak, amit a Vatera ugye így kiküld az eladónak. Aminél az a szöveg van, hogy a vásárlás megerősítéséhez kattints erre a linkre. Ilyen nincs  a Vaterán, de az újakat, ritkán vásárlókat meg lehet téveszteni. Már ezt lehetne szűrni, hiszen ilyen nincs, egy egyszerű algoritmus felismerné ezt a szövegben. 

Azután gyaníthatóan valami adathalász linkre küld. Pénzt nem küld, több termékre is rányom, sehol sem jeletkezik. Volt, hogy a profil eredeti tulaja, hogy ő nem vett semmit.

Nem mindenki gondol csalásra, és egyre profibbak. Anyám hónapok óta kap kapu vodás számlamailt. Minden úgy néz ki, mint az igazi. Még a küldő név, mailcím is, vodának néz ki. Kértem is, hogy mutassa az igazi számlamailt, meg a csalót. Elsőre ugyanannak a küldő mailcímnek nézett ki. Csak a számlát gémélre kapja, ez meg a freemailre ment. Meg anyám pénzes vonalon dolgozott, így neki az is rögtön feltűnt, hogy nem az ő szerződésszáma. Nekem foglalmam sincs a szerződésszámomról ránézésre. Csak én a banki,oldalon utalok mindet, nem a mailben kattintok a fizetésre. Ugyanezek mennek OTP, rakat cég nevében, és a gyanútlanoknak nem tűnik fel, hogy ez nem az igazi , amikor egy karakter tér el a címben, ami sajna elsőre nem is jelenik meg, hanem csak a név. Így a többség már ezen átsiklik, küldő Vodafone, rendben. 

Előzmény: Real Putyur (17746)
Real Putyur Creative Commons License 2025.01.14 -1 0 17746

Zavart érzek az Erőben.

Most hogy van ez a kamu meg adathalász...? (Első bekezdésed.)

Ha VÁSÁROL valaki valamit TŐLEM, az hogy tud adathalászni "... kamu adathalász vásárlások ..."? Ha megerősítést kér, akkor ÉN veszek valamit, nem...?

Egyébként erről az a véleményem, hogy minimális odafigyeléssel, meg józan ésszel kell MINDEN weboldalt kezelni - ehhez sajnos hozzátartozik némi hozzáértés is. Aki erre nem képes, az menjen be a fizikai boltba a Nagykörúton (vagy kérjen meg valakit, hogy intézze el a vásárlást). Ha valami szokatlan, furcsa, nem érthető - inkább ott kell hagyni az egészet.

Sajnos minden informatikai rendszer feltörhető. A kérdés mindig az, hogy érdemes-e, és mekkora erőráfordítással. Tekintettel arra, hogy egy vaterás profil pénzbeli(!) értéke nem túl sok, csak azt érdemes feltörni, ami kb. 10 másodperc alatt megoldható (mert pl. a felhasználó nem túl elővigyázatos).

Szerinted ha a Vatera rendszeréből kimenő automata értesítőből kitiltják a linkeket (amúgy mondjuk tele van egyéb linkekkel, emailcím/telefonszám is az), az min segít? Megírja a kedves csaló szaktárs egyesével, kézzel (COPY-PASTE). Nyilván megoldható lenne a szűrés, csak minek...?

Vaterás fórum/blog: én sok évvel ezelőtt hagytam ott a fórumukat, mert nem szerettem azt hogy moderálnak (pedig én nem fikáztam, csak segítettem csalások leleplezésében, és néha építő kritikával éltem). Nem kötelező oda irkálni. Viszont teljesen érthető, hogy egy cég a saját fórumára nem enged ki az esetek túlnyomó részében alaptalan, és sokszor minősíthetetlen hangnemű fikázást. (Vannak tapasztalataim, olvastam korábban ott olyanokat, hogy huhhh. El is tűntek percek alatt...)

És még mindig nem vagyok a Vatera alkalmazottja... :-)

Előzmény: kkn (17744)
Real Putyur Creative Commons License 2025.01.14 -1 0 17745

Valóban, az elmúlt két hónapban tényleg nem adtam el semmit.

De! Futnak aukcióim, kaptam számlát korábbi eladásokról, rendesen a megszokott 18-i fizetési határidővel és nem számláztak ki semmit jogtalanul.

Úgyhogy változatlanul szkeptikus vagyok a nyafogásokkal kapcsolatban. (Úgy megnéznék KONKRÉT eseteket - persze nyilván ilyent nem mutat senki, adatvédelmi okokból SEM. Ugyebár...)

Az egyforintos aukciókról: szerintem két okból érdemes ilyent indítani. Vagy nagyon keresett cucc, és úgyis felverik az árat, vagy lomtalanítás/szemétbedobás helyett lehet kapni egy potya pozitív értékelést. (Mindkettőt rendszeresen csinálom...)

A hamisítványokról: erről korábban már vitáztunk eszmét cseréltünk, ha jól emlékszem pont Veled. A Vaterának nincs lehetősége arra, hogy egyesével ellenőrizze a feltett tételek eredetiségét, mivel megfelelő mennyiségű és képzettségű szakértőt lehetetlen lenne eltartani 0-24-ben. Ugyanezen okból nem lehet boldog-boldogtalan bemondására elhinni, hogy az az érme/óra/játékszoftver/mittudménmi nem eredeti, nem lehet tudni hogy valóban értesz hozzá, vagy csak a konkurenciát akarod semlegesíteni. Nehéz dolog ez, de ez a helyzet. (Amúgy az pl. istenített Facebookon nincsenek ilyen átverések...? Nem így tudom...)

Más.

Korábban említettem, hogy a díjemeléssel nem értek egyet, szerintem teljesen indokolatlan. Ennek ellenére az említett alternatívákból nagyon nem kérek, mert a drágulás ellenére még mindig sokkal jobbnak tartom a Vaterát, pedig ismerem a többit is. (Hálistennek, Facebook profilom 2009 óta nincs is.) Persze ez magánvélemény.

És még mindig nem vagyok a Vatera alkalmazottja... :-)

Előzmény: glashuette (17743)
kkn Creative Commons License 2025.01.13 0 0 17744

No és a jó ideje egyre sűrűbb kamu adathalász vásárlások. Amik ellen semmit nem tesznek. Nincs egy nyomorult körímél is akár a felhasználóknak, hogyha a megjegyzésben meg akarják erősíttetni a vásárlást, ne kattintsanak rá.

Eleve az oldal olyan gagyi, hogy az automata rendszernek nem szabadna egy ilyen szöveges, linkes megjegyzéses vásárlást kiküldeni az eladónak, már a Vaterának meg kellene ezt akadályozni. De olyan gagyi a rendszer, hogy ezt nem tudják, akarják meglépni. Nem tudják szűrni.

A laikus naivok feltört profiljait meg az ilyen kamu vásárlások után inaktiválják. Ha más úton is fel tudják törni a profilokat, akkor meg az ember egyszercsak ott áll letiltva, elbukva az értékeléseit, mert a Vatera nem csinál semmit.

A csalódott eladók meg elszivárognak máshová.

Akik meg jelzik, hogy itt nagy gáz van, ez így nem oké, azokat lerázzák. A belső blogra csak a sima panaszokat engedik ki, hogy ez csaló profil, ilyeneket. De amik már az oldal felelősségét, tétlenségét említik, azokat persze nem engedik ki.

glashuette Creative Commons License 2025.01.09 0 0 17743

Biztos nem adtál el semmit az utóbbi 2 hónapban, különben nem értetlenkednél, ez nyilvánvaló. Elkezdték kiszámlázni jogtalanul a feltöltési díjakat, hó közben is elkérik a jutalékot, eddig csak havonta kérték el. A jutalékot 8,9 százalékra emelték miközben az egyforintos aukciók konkrétan BEDÖGLÖTTEK. Egyforintos aukció most már tuti bukó, hacsak nem loptad az árut, vagy akkora ritkaság, amin összevesznek a vevők. És valljuk be ilyen áruból egyre kevesebb van. Ja és továbbra is boldog-boldogtalan árulhat NYÍLTAN kamut, hamisítványt.

Facebook ingyenes, át is vándorolt oda a többség, jófogás dettó. Galéria Savaria jóval olcsóbb, kezelése logikusabb.

Előzmény: Real Putyur (17742)
Real Putyur Creative Commons License 2024.12.15 -1 0 17742

Azért én kíváncsi lennék ennek a fröcsögésnek a hátterére, mert 2003 (és kb. 3500 tranzakció) óta én még hasonlót se tapasztaltam... Hőbörgőt annál többet, aztán 99.9%-ban kiderült, hogy a delikvens volt hibás valamiben. (Szabályellenes tevékenység, nemtörődömség, e-mailek el nem olvasása/ignorálása, szabályok/rendszer működésének nemismerete, stb.)

Ja és neeem, nem vagyok a Vatera alkalmazottja/tulajdonosa, mert ezzel itt eddig már (n+1)-szer meggyanúsítottak... :-)

---

(Ui: Abban egyetértek, hogy a jutalékot szemtelen mértékben, és indokolatlanul megemelték. Hogy semmit nem tesznek érte, az mondjuk hülyeség.)

Előzmény: z77olk (17741)
z77olk Creative Commons License 2024.12.14 -2 0 17741

Rettenetes lehúzós oldal,igazi online stricik,kamu kítalált számlák utólag, ha törölni akarod magad mindenféle számlákat krealnak,eladás után jutalékot számítanak fel ami aránytalanul magas ahhoz képest hogy szinte semmit se tesznek érte, senkinek sem javaslom a használatát, hál istennek dögledeznek már, Jófogás marketplace ezerszer nagyobb forgalmat generál az eladáshoz, a kítalált utólagos díjakról számlákat küldenek akkor is ha nem adtad el amit hirdetsz,a megtévesztés a kedvenc húzásuk,nav felé és a fogyaszvédelem felé is jeleztem a megtévesztő számlázási és a jogtalan haszonszerzésre irányuló gyakorlatokat. A hirdetések dijjai ingyenesként vannak mutatva, utána számlázni kezdenek. 

Senki se regisztráljon erre a szeméttelepre,le fognak húzni és jogi lépésekkel fenyegetnek ha nem fizetsz. 

EL KELL ŐKET TÜNTETNI.

ha2963 Creative Commons License 2024.12.03 -1 0 17740

FIGYELEM Természetesen elutalom a számomra ismeretlen azonosítót tartalmazó összeget de
szerintem hibáztak valamit 16 éve használom a felületüket soha nemfordult ilyen
hogy taljesen más azonosítóval kaptam a számlát és én minden utalásnál a rozsdas70
közleményt adtam most meg azt kérik hogy számlaazonosítót adjak meg szerintem így
nem tudják ki is utal vagy tudatosan csinálják vagy mert nem értenek hozzá
utalom az összeget továbbá kérem még azt az összeget amivel még esetleg tartozom
ÉS MEGSZÜNTETEM AZ OLDALUKAT NINCS BIZALMAM TÜBBÉ ÉS TERMÉSZETESEN MINDEN
LEHETSÉGES FORUMON EZT KÖZÖLNI FOGOM MERT MINDENT LEIRTAK CSAK AZT NEM HOGY LEHET
HOGY NEM AZ ÉN AZONOSÍTOMMAL JÖTT A SZÁMLA MERT AZ NEM AZ ENYÉM MIAZ HOGY HAGYJAM
FIGYELMEN KÍVŰL VISZLÁT...ROZSDAS70

Jajaja13 Creative Commons License 2024.10.27 0 0 17739

Azt nem mondanám,vígan el lehett vele lenni.Damit most csinálnak,az förtelem!

Gondolom,hogy az új Galéria dolog miatt.

Több számlát küldenek egy hónapban és úgy kell kihámozni mindent,ha nem jó benne valami,csak leráznak,többszörösen felszámolt díjak,eladás meg nuku.Csak úgy eltűnt a mobil App,amiről nem tájékoztatnak senkit,arról volt szinte minden vétel.

Undorító egy banda!

Előzmény: akecso (17738)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!