Keresés

Részletes keresés

mamicska Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25172
Számomra egyértelmű, hogy nem te írtad.

( Euro, regisztráció után igér a rendszer egy levelet, amivel aktiválhatom a nem tudommit, de már több órája nem jön a levél. Nálam van a hiba? )
Előzmény: <Euro> (25171)
<Euro> Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25171
Nem én írtam az e-mail-t. Korábban itt a fórumon tettem is ezzel kapcsolatban egy megjegyzést.

Hogy miért kell regisztrálni a letöltésekhez.

Először is, ezzel kapcsolatban a döntést teljesen egyedül hoztam. Korábban más ilyesmire még utalást sem tett - az ötlet az enyém volt. Fiala János még csak nem is tud róla. Illetve én erről még nem szóltam neki.

Bevezetésének oka elsősorban a kíváncsiságomból fakadt. Azt már eddig is tudtam, hogy egy-egy anyagot hányszor töltenek le. (Ezúton üzenem Xxx-nek, hogy az IP címeket is láttam minden esetben.) A regisztráció bevezetésével viszont már azt is nyomon követhetem, hogy összesen hányan töltenek le az oldalról, mennyi rendszeres és mennyi alkalmi letöltő van.

Hiúsági kérdés (remélem a megfelelő fogalmat használom) is áll a háttérben. Aki figyelmes, tudja, hogy az oldalam forgalmának nagy részét a KeljFelJancsi letöltők generálják. És amennyire örülök a látogatottságnak, legalább annyira örülök egy-egy újabb regisztrált tagnak.

Közrejátszott az is, hogy az ominózus szerdai beszélgetés után elgondolkodtam mindezen feltöltő/megosztó tevékenységnek a jogi hátterét illetően. Valamint bennem maradt Fiala János azon megjegyzése is, miszerint őt anno hasonló interneten publikált KeljFelJancsi felvétel alapján jelentették fel.

Nem néztem utána, hogy amit teszek, az jogilag rendben van-e és tudom, hogy a regisztráció még senkit sem fog megakadályozni abban, hogy teljesen kötetlenül töltögethessen az oldalamról. Mégis, a regisztráció arra alkalmas, hogy például megakadályozza a külső oldalakról történő linkeléseket. Továbbá így mégiscsak valamivel nagyobb kontroll gyakorolható adott esetben.

A regisztráció bevezetésén már régóta gondolkodtam. A szerdai beszélgetés csak egy lökést adott ahhoz, hogy azt meg is valósítsam.

Még valami.

A regisztráció teljesen ingyenes! De azért majd kezdjetek el gyanakodni, ha a letöltésekhez elkérem a bankkártyaszámotokat is! ;)
Előzmény: fagin (25169)
bean Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25170
Szerintem nem Euro írta a levelet.

Én sem értek egyet azzal, hogy regisztrációhoz köti, de szíve-joga, még tűnődöm, hogy regisztráljak-e.
Előzmény: fagin (25169)
fagin Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25169

Tisztelt János! 

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy meghívtál a műsorba, és köszönöm, hogy tegeződhetünk, remélem nem probléma, ha a továbbiakban is élek ezzel megtiszteltetéssel. Elég nehezen lendültem bele a műsorba, mentségemre szolgáljn, hogy utoljára 3-4évesen szerepeltem rádióban Levenete Péter és Grillusz Vilmos élő rádióadásában, kb 8-10másik gyerekkel.  Ez most egy kellemes tapasztalat volt, mégegyszer köszönöm!

Az utolsó szó jogán azt javasoltam, hogy maradj távol a fórumtól és még csak ne is olvasd. Ezt most még kiegészíteném annyival, hogy ha valaki megkérdezné, hogy honnan tölthető le a műsor, akkor a követező válasz reklámmentes és kellően informatív: - "írja be a "g" betűs keresőbe (google) a következő szavakat: "keljfeljancsi letöltés" és az első találatra kattintson rá" Így nem kell se az indexre, se Euróra hivatkoznia. Én továbbra sem fogok oda írni, ezentúl olvasni sem, azonban ma még én is tettem egy utolsó látogatást a fórumra és erről úgy gondolom tájékoztatnom kell téged is, bár nem gondolom, hogy bármi félnivalód lenne. Fagin billentyűzetéből származnak a következő sorok: 

"Most kaptam választ az ORTT panaszbizottságától. E-mailben fordultam hozzájuk, mivel a 12.-én, élő műsorban elhangzott patkányozás engem emberi mivoltomban megalázott, és bennem félelmérzetet váltott ki. Sajnos minden észrevétellel először 48 órán belül a műsorszolgáltatóhoz kell fordulni és csak utána, a kapott válasszal  lehet hozzájuk, mármint az ORTT-hez. Most kicsúsztam a határidőből, de legközelebb gyorsabb leszek." 

Tisztelettel:

Bocs! Most, hogy újra kétszer elolvastam, azt hiszem inkább Hurráoptimista lehetett, de végül is lényegtelen. Elsőre azt hittem, te puncsoltál a fialaponthunak, így köszönve meg azt a kellemes élményt, amely során élő adásban üvölti le a hajatokat. Ilyesmire Grillusz Vilmos és Levente Péter valóban alkalmatlan volt.  

Miért tetted regisztrációssá a letöltést? Ezt kérte tőled? Vagy önként ajánlottad fel? Esetleg statisztika? Adatgyűjtés?

Lehetne fizetős is, a bevételt pedig átutalhatnád a KFJ-nek, hogy ne az unalmas kerületekből kelljen megélnie.

Varaditnak is felajánlotta, hogy tartsa el!

Ha már piaci alapon nem megy.

Előzmény: <Euro> (25163)
mamicska Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25168
szomorú, hogy ez nem az első menet volt és most is u.azt az értetlenséget tapasztaltam, amit régen

persze, hogy kellemetlen és rossz dolog a műsorról szóló beszólásokat olvasni, de az nem megoldás, hogy a nyilvánosan elhangzó vagy leírt bírálatok rémségesek, de a fülbe suttogottak vagy e-mail-ben írottak azok nem
( mindig Dávid Ibolya jut az eszembe meg Horváth Ágnes, hogy ők mit kaptak a fejükre itt a fórumon, azt szörnyű volt még olvasni is...)
Előzmény: Zeneeszke (25165)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25167
nézd ez egy kicsit olyan, amikor a nagypolitika valamibe bele akar kötni, meg akar valamit szüntetni, de nem szemtől-szembe, hanem hátulról, egy jogi kiskapun keresztül, egy egyéb támadási felületen keresztül.

A Fradi kicsinálása tipikus ilyen példa. A Ferencváros mint intézmény "nem fér bele a koncepcióba", s mindenféle egyéb jogcímen, az mlsz-t, mint bábot felhasználva zárták ki a bajnokságból, s lehetetlenítették el évekre.

Vagy egy bármilyen per esetében, amikor NEM A PER TÁRGYÁRÓL szóló dologba köt bele egy ügyvéd, hanem egy kis formai hibába, vagy a per tárgyától független egyéb dologba, hogy ellehetlenítse a tárgyalást, a per lényegét.
Előzmény: Zeneeszke (25165)
mamicska Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25166
örülök, hogy nem csalódtam és köszönöm a választ!
Előzmény: fagin (25162)
Zeneeszke Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25165
Ma megint végighallgattam a fórumról szóló adást. Lassan, hogy jól megértsem. ;-)
Nagy gondok lehetnek a felfogásommal, mert igazából nem jöttem rá régi kedvencem problémájára. Azt hittem, hogy alapvetően a fórum létezésével van baja, de menet közben azon lett a fő hangsúly, hogy miért zártkörű ez a topik, miközben rajta számon kérjük(? én pl. soha nem tettem ilyet) a telefonkinyomásokat.

Nem értem, nem értem...

De az egész beszélgetés közben azért előjött valami hihetetlen dühvel az is, hogy "hogy veszitek a bátorságot hogy bármit is írjatok" (ennek még utánahallgatok, sőt be is linkelem ide, a történelmi hűség kedvéért.

Kiábrándító volt az egész. Pedig annyira egyszerűen el lehetett volna magyarázni neki, miről szól egy fórum, bármilyen fórum: emberek meghallgatnak egy műsort, pl. a KeljFeljancsit, majd elmennek pl. a kocsmába, leülnek egy asztalhoz és beszélgetnek a műsorról. Annyi a különbség - jelentőségében is! -, hogy nem egy kocsmában beszélgetünk, hanem az internet segítségével egy fórumon. De bármiről beszélgethetnénk.

Nagyon félreértettem, és nem arról van szó, hogy FJ betiltaná azt is, hogy pl. a kedvenc piacomon a kedvenc árusommal róla beszéljek? Vagy bárki a szájára merje venni a műsorát?

Vagy ha az a problémája, hogy szűrés van, nagyon egyszerű a megoldás, ki kell nyitni a kapukat.
<Euro> Creative Commons License 2010.02.25 0 0 25164
sem
Előzmény: <Euro> (25163)
<Euro> Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25163
Mi az, hogy ugye te se, Euro?!
Előzmény: fagin (25162)
fagin Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25162

Természetesen cáfolom! Nem szoktam senkit feljelenteni.

(ugye te sem, Euro?)

A fórumpatkányozásért kaptam fel a vizet.

Aztán felvételről meghallgattam a pénteki IÉM velünk foglalkozó adását, ami rettenetesen szörnyű volt, és rájöttem, hogy hibát követtem el amikor a KFJ és benne FJ munkásságát az életemben ennyire túldimenzionáltam.

Fokozatosan építem le magamban a műsor hallgatását és az ide írandó gondolataimat is, ahogy lassan, de biztosan a KFJ is leépíti saját magát.

Elnézést kérek, ha valamelyikőtöknek (mamicska, varadit) kellemetlen érzéseket okoztam!

Előzmény: mamicska (25156)
Zeneeszke Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25161
Köszönöm szépen.
Előzmény: Törölt nick (25160)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25160
efjépé
Előzmény: Zeneeszke (25158)
sz Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25159
Mostanában én is így vagyok a műsorral -- 6:40-re általában beérek az irodába, elindítom a streamet, aztán legkésőbb 7:30 körül kikapcsolom, nem bírom tovább :)
Előzmény: Zeneeszke (25158)
Zeneeszke Creative Commons License 2010.02.24 0 0 25158
Tudja valaki, milyen néven írt be ide Fiala annak idején?

Én igazi Fiala rajongó voltam sokáig. Reggel kidobott az ágyból a tudat, hogy hallgathatom és nagyon élveztem a műsort. Egy jó ideje viszont elkezdett nagyon zavarni a hangvétel. Valahányszor odakapcsoltam, vagy elfojtott hangú frusztráltság sugárzott, vagy üvöltözés vagy valami őrült gitárnyúzás. Egyszerűen elkezdett idegesíteni. Persze régen is voltak ilyen hangulatai, de akkor volt néhány gyöngyszem pillanat, amiért megérte.

Vagy én változtam, vagy ő...ill. valszeg mindketten. Ebbe az irányba nem tudom követni, pedig minden reggel belehallgatok a műsorba és nagyon sajnálom.

Iszonyú tehetséges, és nem maradt más neki, mint ez a rétegműsor, Howard Stern illattal.
bean Creative Commons License 2010.02.22 0 0 25157
Jól látom, hogy mostantól regisztrálni kell ahhoz, hogy letölthessem Fialát?
mamicska Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25156
nagyon jól el fogok éldegélni Orbán, Gyurcsány, Bajnai, stb. interjú nélkül is és ahogy ma elnéztem a Ligetben a népeket, hát azt hiszem őket is jobban érdekli a tavasz...

de lennél olyan szíves végre előállni azzal a mondattal, amiben cáfolod vagy megerősíted a feljelentés tényét?
Előzmény: fagin (25130)
mamicska Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25155
a nem kukucskára gondolsz?
( ajjajj, hány topikkal csináltam már meg, az igaz hogy azok nem rólam szóltak!!:))
Előzmény: <Euro> (25138)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25154
mármint a hogyanját ...
Előzmény: Törölt nick (25153)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25153
vagy meghallgatja a keddi adást, s megpróbálja kiszűrni :-)
Előzmény: <Euro> (25149)
bean Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25152
Köszi, azt nem kísérem figyelemmel. :)
Előzmény: <Euro> (25151)
<Euro> Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25151
Egyébként mondták már neki a polimodis topikban is.
Előzmény: bean (25148)
bean Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25150
Köszönöm.
Előzmény: <Euro> (25149)
<Euro> Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25149
500 hozzászólás és két ajánlás. A jogosultságot a Politika klubfórum - Tagfelvétel topikban kell kérni.
Előzmény: bean (25148)
bean Creative Commons License 2010.02.21 0 0 25148
A másik Fialás topicban érdeklődik valaki, hogy ebbe hogy tudna bejutni.

Mi az eljárás erre?
Előzmény: <Euro> (25141)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25147
kicsit úgy érzem, túlpörgött ...

a legutóbbi két beszélgetés (itt és mostok) kicsit mellbe vágott ... most kezd el gondolkodni a műsoráról ? a helyéről ?

ezt nem hiszem, de mintha most kapna "új adalékokat" hogy mások hogy látják a műsorát, s őt, s mintha erre nem lett volna felkészülve ...
Előzmény: bean (25146)
bean Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25146
Ismét csak annyit tudok mondani, hogy nem értem, nem értem. Miért nem tud uralkodni magán?
Előzmény: Törölt nick (25145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25145
érezte is hogy túllőtt a célon ... ment is az sms
Előzmény: bean (25143)
bean Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25144
..mint ma Navracsiccsal.
bean Creative Commons License 2010.02.19 0 0 25143
Nem emlékszem, hogy Fiala ilyen emelt hangon beszélt volna pl. Mesterházyval.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!