Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
ez egész hasonló ahhoz amit magyaráztam magamnak, de eddig mégse sikerült betartanom. Akkor a legcsábítóbb, amikor amúgy se pörög a topik és mond valamit amit játszva meg lehet cáfolni. Azután belekeveredek... és most nézd meg, ugyanazt magyarázom mint már eddig vagy ötször, pedig még friss husi vagyok itt.
Oromon és Maestro olyannyira megoldották hogy már fel se járnak. Kár, ha itt lennének, könnyebb lenne.
Addig is reménykedek hogy gyakran ki fog alakulni forintfüggetlen, jó beszélgetés.
A következő alkalommal, amikor ismét előkerül a téma, ugyanazt hajtogatja."
ez egyébként nem csak rá igaz, régebben tapasztaltam már, hogy majdnem teljesen fölösleges a viták zöme, a partner úgysem nagyon fogad el semmilyen érvet, legfeljebb látszólag, később kezdi előlről.
meg hát néhány nick direkt azért van itt, hogy egy bizonyos szöveget nyomjon.
Persze, hogy adom a receptet! :o) De ez csak rám igaz. Nem tudom, oromon hogy csinálta, de az ő receptje is biztosan jó, mert ő is eljutott idáig. meg maestro is, s az övé is biztosan más. :o)
Naszóval. Előszöris én többször végigmentem azon a bizonyos 5 fázison. aztán valahogy kiestem ebből a mókuskerékből. Most már nem akarok megértetni vele semmit, nem akarok bizonyítani neki semmit, nem sajnálom, és nem is vagyok tőle ideges. Kívülről szemlélem. Te még igen görcsösen próbálkozol. De hidd el, nem lehet. Itt ez a 4-5 téma, amely időről időre újra előkerül. Sosem változik. Bárki bármit mond, semmit nem fogad el - esetleg látszólag. A következő alkalommal, amikor ismét előkerül a téma, ugyanazt hajtogatja.
Úgysem tudsz vele mit csinálni, akkor meg mi a fenének gyötröd magad? beszélgess, mintha itt sem lenne. ha meg szóba állsz vele, tudd, hogy mit várhatsz. ennyi.
na mindegy. én meguntam a marháskodást, forint egy netfüggő alak akinek egyetlen öröme az igencsak egyhangú kommentjei írogatása. Én úgyis csak tegnap és ma voltam ilyen sokat a neten, szórakoztam-bosszankodtam egyaránt, de ennek most vége. :)
"Nekem tulajdonképp tényleg nem baj, ha lealázod magad ezzel a bosszúcskahadjárattal."
:o)))))))))))))))) Te! én már tényleg csak röhögök ezeken a forint-féle dolgokon. de ha akarod, a szórakozásomat nevezd nyugodtan bosszúcskahadjáratnak. :o)))))))))))))
"Csakhogy ezzel épp az a baj, hogy akkor semmi esélyed nem lesz rá, hogy különbnek képzeld magad annál, mint akit gyűlölsz."
Ez a "különbnek képzelés" rögeszmétek? Különb sosem voltam. De más az igen. És nemcsak képzelem.
"Ez egy olyan játék. Mert miközben minden elképzelhető rosszat feltételezve Forintocskáról bosszúból hasonlóvá próbálsz válni, csúnyán elsüllyedsz."
Bízd rám.
"tudom a védelmed alatt áll a Tündérke (ez sokkal, de sokkal szebb, meg izébb, mint az Arany Krumplibogár), de hát az ilyesmi engem nem szokott zavarni."
Most hazudtál. :)"
Őőő... mit is hazudtam? Azt, hogy nem érdekel, hogy a védelmed alatt áll? Nem hazugság. de ha te így szeretnéd gondolni, hát gondold így.