Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
lacabá-nak valaki írja meg a BDW-re, hogy ha megengedem, tehet egy szívességet. :-))))
Imádom az olyan fazonokat, akik csak ott merik jártatni a szájukat és ott mernek arcok lenni, ahol védi őket a saját közegük. (Láttunk már ilyet hazai szakportálon is ugyebár)...
én meg láttam élőben g400 at és bizony nagyon bizalomgerjesztő már a külseje is. LÁtszik rajta messziről, hogy gondosan válogatták össze miből és hogyan legyen.
Nekem olyan gondom lenne, hogy van Mio 3.2es navi, de csak WestEu-ra.
Itthonra kaptam "kölcsön" Magyarország és Szlovákiát, de ez nem beszél.
Tudja hol járok, mutatja az irányt de NEM szólalmeg hogy pl. balra tarts :(
Van vmi 5let ?
Továbbá van egy eredeti ThinkNavi T7esem, de ezt nem tudomhasználni mert a PDA nem ismeri fel a 4Gb-os kártyát. Törölni nemlehet belőle mert 1 .dat fájlban van az egész térkép.
Tanácsot kérek, hogyan lehetne végre beszélő navigációm ?
Janimano, Holaci és a többiek! Nehogy rárepüljetek, ha megjelenne egy új exe az iconX-hez...
"A járt utat.."
...előre röhögök a BDW-n, hogy mekkora káoszt fog okozni. Ismét egy olyan verzió ami megint csak a saját cuccaival fog menni, ide értve a skineket is. ;-)