Keresés

Részletes keresés

Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91008

"Ha apád egy kicsit hasonlít az enyémre, szerintem csak mosolyogna azon, ha egy ilyen alak próbálná mocskolni."

Nem szólna egy szót sem.

Túl nyugodt ember.

Csak a politika tudja felhúzni, de az nagyon.

Előzmény: kerdojel (91005)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91007

Túlzott következtetéseket nem lehet levonni egy ilyen sima keresésből, talán csak annyit, hogy a kifejezést a femik többnyire azért használják, hogy tiltakozzanak ellene, a férfiak viszont itt a topikon egy-két kivételtől eltekintve lényegében 90000 hsz-en át nem használták, tehát forint hazudik, amikor az ellenkezőjét állítja.

De ez nem egy felmérés, illetve a topik egy meglehetősen, ööö, "klinikai" minta.

Előzmény: kerdojel (91000)
sitonthefence Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91006

Hmmm, hogy neked mennyi időd van, te igazság bajnoka, te ... :-)

De valóban tanulságos.

Előzmény: Oromon (90993)
kerdojel Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91005
Figyelj, tényleg nincsen semmi súlya a szavainak. Kérdezd meg tőle, hogy miért érdemli meg az apád, hogy szidja, és egyből ki is fog derülni. Ha apád egy kicsit hasonlít az enyémre, szerintem csak mosolyogna azon, ha egy ilyen alak próbálná mocskolni. Tedd te is azt:)
Előzmény: Peter Blau (90981)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91004

Jé, nem szidtam még direktben a nőket úgy egyben az alatt az egy év alatt mióta itt vagyok?

Ezt ugyan nem hiszem, de nem tudom. Azt tudom, hogy büdös picsát és büdös kurvát nem emlegettél - te se. De ettől még persze szemét rohadt hímsovi vagy, te cibálós! :-DDD

Előzmény: Peter Blau (90994)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91003

Sajnos nagyon hamar eldurran az agyam ha igazságtalanságot látok, vagy úgy érzem engem ér.

Ez a szangvinikus temperamentum dolog amit írtál rólam nagyon igaz. Sajnos.

Aki a környezetemben él tudja, hogy ilyenkor nem szabad hozzám szólni, és lehiggadok.

Jó példa ha állok a sorban a piros lámpánál és egy okos bevág a sor elé a piroshoz hátulról jőve, hogy majd ő legyen az első... mondjuk ilyenkor nem szól vissza senki és pár perc alatt lehiggadok :-)

Vagy ha vernek egy kutyát.

Először csak szólok hogy hagyja abba.

Előzmény: Oromon (90996)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91002
Virgó hol vagy? Péternek megint kéne egy atyai pofon...
Előzmény: Peter Blau (90981)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91001
Ennyi telik tőle, ne légy túl érzékeny. Minden ideológia propagandistája, aki egy másik ideológia követőit próbálja elcsábítani, mintha szükségképpen démonizálni próbálná azt a másik ideológiát. Ezt műveli az antiteista mizander is a vallásokkal, cirka a kommunista módszert vette át.
Előzmény: Szótér (90952)
kerdojel Creative Commons License 2008.10.14 0 0 91000
Köszönöm, kb. ilyen eredményre tippeltem én is. Nagyon tanulságos felmérés. El kéne gondolkozni rajta.
kerdojel Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90999
Nem, csak tökéletesítették, mert a hülye férfiak tökéletlenre tervezték:D
Előzmény: Peter Blau (90991)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90998

Forint, azt a találmányos cikket rakd be légy szíves megint.

Tudod amiben a nők találnak fel mindent. Komolyan szeretném újra elolvasni.

kerdojel Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90997
A hölgyek ismertetőjele, hogy nem szarfaszúznak. Se okkal, se ok nélkül. Dalibaba nem hölgy. Pont.
Előzmény: forintocska (90988)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90996

Nézd, ha forintocskának jut itt banán bőven, ki tilthatja meg neked, hogy te is ráugorj olykor egy-egy különösen csábító déligyümölcsre? ;-)

Szívatnak, és? Te meg ugrasz. Olykor persze én is, sőt többször úgy gondolom, ez az egész topik csak egy nagy szívatás :-DDD

Olykor komolykodom itt, máskor csak ökörködök, de már nem dühöngök. Javaslom meggondolásra neked is a higgadtabb hozzáállást :-)

Előzmény: Peter Blau (90949)
Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90995

Rosszul látod. Ezt is.

Köszönöm kedves tanácsodat, hogy min is kéne nekem inkább rugóznom.

Kérsz hasonló tanácsot, hogy te inkább min rugózzál?

Előzmény: dalibaba (90947)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90994

Jé, nem szidtam még direktben a nőket úgy egyben az alatt az egy év alatt mióta itt vagyok?

Ezt el sem hiszem!

Pedig milyen szemét rohadt hímsovi vagyok állítólag!

Oromon Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90993

Itt a topikban a nőkkel kapcsolatban gyakorta megejtik az urak ezen illatanyagra való utalást, a női nemi szervek kedvenc jelzőjeként.

Ordasan aljas rágalmazó femináci hazugság.

Vettem a fáradságot és visszakerestem.

A "büdös picsa/pitsa/pics" kifejezést direktben forintocska (90182), sigan (67301), dalibaba (44093), rambo john (26249) és dos48 (2102) nikk használta, mindegyik csak egyszer.

Ebből négy törzsnikk a topikban, ebből a négyből kettő éppenhogy állítólag főfeminista és küzd az ilyenek ellen.

Ha már.

A "büdös kurva/qrva" kifejezést direktben forintocska (86290, 82952, 15339, 5188), dalibaba (84469, 84460, 13956, 5390), balu1st (61901) nikk használta, továbbá rambo john (4431), éppenhogy azt a rágalmat cáfolva, hogy használná a kifejezést.

A "büdös nő" kifejezést direktben csak forintocska (84972, 84545) használta.

A "büdös némber kifejezést" direktben szintén csak forintocska (17338, 17231).

Idézetként - azaz nem direktben, hanem hol beollózott cikkben, hol beollózott dalszövegben, hol "válasz erre" alapon másnál is előfordult ilyen kifejezés: lolka_bolka (77646), istenszamara (20533), dalibaba (15342), MrJones (11353), forintocska (7748) idézett "büdös kurva" tartalmú mástól származó kifejezést.

Megállapítható, hogy a "büdös kurva" és "büdös picsa"  kifejezések használata ezen a topikon speciel éppen a feminista élharcosokra jellemző. Nem is beszélve a "büdös fasz", "büdös kan", "büdös paraszt" és "büdös hímsovi disznó" kifejezésekről.

Férfi törzsnikkek itt a büdös francot, a büdös életet, a büdös lófaszt és a büdös kölköket szokták emlegetni.

Előzmény: forintocska (90925)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90992

"NEM KÉNE!!! Egy hölggyel beszélsz!!!"

DE KÉNE!

Majd ha olyan stílusa lesz mint egy hölgynek, akkor úgy beszélek vele mint egy hölggyel.

De ezt már eljátszotta. Szerintem örökre.

Előzmény: forintocska (90988)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90991

Lehet nemsokára berakja újra azt, amiben leírják, hogy a találmányok nagy része a nők nevéhez fűződik, és az emberiség csak azért nem halt ki még az őskorban mert a nők megmentették az egész fajt. Vannak ilyen írásai.

A nők találták fel pl. a hajót, ha jól emlékszem.

Jól emlékszem?

Előzmény: Törölt nick (90982)
Szótér Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90989

Szívesen visszaolvasok ,sőt többször olvasom a topikot ,mint hogy írjak :)

Igen ,azt is észrevettem ,hogy mindig udvarias vagy ,nem beszélsz csúnyán.

Néha humorból ,néha mikor már kicsit indulatosabb vagy ,akkor több felkiáltójelet használsz. A dalibaba sározása nem történik meg általam a véleménynyilvánítással, de amióta hajszál választ el attól ,hogy konfliktusunk legyen ,kerülöm vele a hsz-eket.

Előzmény: forintocska (90965)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90987

Jáj te kis hazug :-)

Milyen édes vagy :-D

Előzmény: forintocska (90980)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90986
Arszonnak azért elég értelmes véleményei szoktak lenni.
Előzmény: Törölt nick (90978)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90981

Te ne oktatgassál ki engem te aljas alak.

Még jó hogy nincs képed reagálni, mert jogosan szidlak ezek után, hogy így bizonyítottad hogy végig szemét voltál.

"Próbálj meg ezentúl nem mindenféle kéretlen és pejorativ megjegyzéseket fűzni a teljesen semleges hsz-eimhez, "

Főleg ezután fogok, mert megérdemled.

És igaza van kérdőjelnek, úgy foglak csak nézegetni mint egy kis kísérleti ízeltlábút. Mást egy ilyen aljas szemét ember nem is érdemel mint amilyen te vagy.

"már ha ilyen idegbajos leszel attól, hogy nem tűröm el tőled ezeket szó nélkül."

Azért lettem ideges te kis rohadék, mert azt hittem, hogy komolyan megsértődtél rajta, és most meg bebizonyítod, hogy nem, egész végig csak kis rohadék voltál és húztál. Hát a jó édes hülye fejedet. Ezek után meg már tudom, hogy egy oktalan senki, buta, rosszindulatú hülye ember vagy, akinek nem lehet komolyan venni egy szavát sem. Még akkor sem ha problémája van. Csak röhögni fogok azon ha megbántva érzed magad, vagy valami bajod van, mert biztos csak megjátszod mint most tetted. Nem érdemelsz mást.

Előzmény: dalibaba (90974)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90977

"Hogy jön ahhoz bárki, hogy ezeket az okokat ő kívülről benyögje, lebecsméreljen, meg erkölcsről papoljon?"

Téged lebecsméreltek?

Előzmény: Törölt nick (90972)
dalibaba Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90974

Olvasgassál.

Pl. a Cyrano-t. Attól majd megértesz dolgokat, és meg is nyugszol.

A leirt szidalmaidat pedig zsebreteszem azzal, hogy én a dolgot pontosan megforditva látom.

Próbálj meg ezentúl nem mindenféle kéretlen és pejorativ megjegyzéseket fűzni a teljesen semleges hsz-eimhez,

már ha ilyen idegbajos leszel attól, hogy nem tűröm el tőled ezeket szó nélkül.

Ennyi az egész.

Előzmény: Peter Blau (90961)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90971

"és tanárnő, nem?"

Most éppen unatkozó nyugdíjas néni.

Otthon ül és egész nap netezik.

Előzmény: Törölt nick (90968)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90969

":-DDDD

És te papolsz itt erkölcsről. Ez jó!"

Előre elítéled, nem szép dolog.

Kérdezd meg tőle szépen miért vált el. Hátha nem ő tehet róla.

Előzmény: Törölt nick (90966)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90967

"Bizony, azok. Arra azért kíváncsi lennék, hogy te magad mennyivel járultál hozzá a szaporodáshoz. Hány gyereket nevelsz, te személyesen. "

Manapság ez nem divat.

Egyszer hallottam egy srácot mesélni a gyerekeiről, három volt neki, és párszor hozzátette közben, hogy "azok a szemét önző emberek akik nem vállalnak gyereket nem is tudhatják ez milyen jó.".

Szegény. Gondoltam magamban. Biztos megbánta a gyerekeket.

Előzmény: Törölt nick (90959)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90963

"hány éves forintocska? komolyan kérdem."

Ötven felett. Közeledik a hatvanhoz.

Előzmény: Törölt nick (90960)
sitonthefence Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90962
Már oszthatod is :-)
Előzmény: dos48 (90957)
Peter Blau Creative Commons License 2008.10.14 0 0 90961

"Akkor, mikor egy nő mesél az ő kirándulására való ELHÍVÁSÁRÓL, akkor a férfinick automatikusan peoratív CIBÁLÁS jelzővel helyettesíti a a szót.
Ennek az értelme valójában, az hogy az a nő egy semmi akit elhívtak (jelen esetben a Dali), az egy RIHERONGY, akivel BÁRMIT meg lehet tenni!!!"

Ez csak nálad automatikusan pejoratív, még a dalibabánál sem az, az előbb bizonyította. Mivel leírta ezt.

"Végképp megyek, mert az lesz a vége, hogy a féjem elcibál a gép mellől :)"

Ha nála is automatikusan pejoratív lenne, az azt jelentené, hogy szerinte az ő férje egy riherongynak tartja őt akivel bármit meg lehet tenni. Ja, és akkor te is annak tartod. És mivel én ezellen végig tiltakoztam, négyünk közül én vagyok az egyetlen aki nem tartja riherongynak a dalibabát, te is annak tartod a szöveged alapján, a férje is annak tartja ezt ő írta le a fenti szövegével, és ő is annak tartja magát ha képes volt így leírni a cibálni szót azok után ami miatt hisztizett.

Egyedül én nem tartom ezek szerint riherongynak, de én viszont egy velejéig rosszindulatú, mocskos szemét, aljas embernek tartom ezek után.

Melyik a jobb? Gondolom a riherongy, mert szerinted az.

Előzmény: forintocska (90951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!