a http://ceedservice.extra.hu oldalon láttam egy szervízajánlatot "KIA Véro ajánlata Veszprém" név alatt. Tudtommal Veszprémben csak egy KIA kereskedés ill. szervíz van. A Verda Autóház, de mint egy kollégám mondta, aki a héten próbált meg ott szervízeltetni, az sajnos megszűnt, illetve használt autó kereskedés lett. Ha mégis tudsz egy másik veszprémi szervízről (KIA Véró) légy szíves oszd meg a címet. Lassan esedékes a szervíz és akkor legalább nem kéne 100Km-t mennem csak amiatt.
Ha nem lesz meg ma este, jó lesz a jvő héten is, nem sürgetésképpen írtam. Nyugodtan koncentráljanak a nyílt hétvégére, ez szerintem most fontosabb Önöknek. Egyébként is, örülünk hogy itt van velünk aktívan a fórumon!
De miért jó, hogy kérdés nélkül cserélik az üzemanyagszűrőt, ha annak a periódusa 30k, bár egyes források szerint 60k, de ezt magyar üzemanyag-viszonyok közt nem kockáztatnám meg... az M6-ban az a korrekt, hogy megkérdezik... :)
Kicsit sűrű most a program a nyitott hétvégére készületben, de ma éjszaka felteszem a részletes szervizajánlatot a weboldalunkra. Ha kész van, jelzem a fórumon.
Nekem fúrcsa a Dél-pest ajánlata,mert az ott dolgozó munkafelvevő ismerősöm azt mondta,hogy nem lehet vinni saját olajat a garis autókba na mindegy ,de elég "jó" áron dolgoznak :)
Azért számomra érdekes,hogy egy üzemanyag szűrő ilyen árkülönbségekkel rendelkezik a szervizek között (9 e.-14 e.).
Lehet hogy ennyi idő alatt kicserélik, de nem biztos hogy ennyi munkaidőt kalkulálnak erre (általában többet). A 15 perc is, ismerve 8-10e Ft-os óradíjakat 2-3e Ft-ot jelenthet.