A mai IC egy kocsija is befutott. A két masiniszta nem diktált nagy tempót, így, nem szakadt meg a szerelvény. A Pilis gyönyörű, Lajosforrásnál, és azon a környéken most voltam először. Lajosforrástól S+ le Psztkereszt felé, majd onnan fel a DM vonalán. Volt sár, nem is kevés.
A menetrend:
9:00 Vasedény
9:15 FGY
10:10 Csobánka
10:45 Lajosforrás
11:20 Pilisszentkereszt
11:45 Dobogókő
Ezután lekapcsolták a kocsimat, aszfalton hazapörgettem. Kétbükkfa nyeregtől 1:10 alatt beértem a Margit hídig. Új rekord. :)
Nézett valaki tegnap este hurokfilmet a meten? Az érdekelne, h esett-e Kőszegen. Az amatőr mérések szerint egyáltalán nem, persze lehet, hogy csak nem küldtek be semmit. Ma nem esett szerencsére.
Viszont sajnos a Dunakanyarban ma este is nagyon komoly eső volt :-(
Holnap 4óra hosszben a DM útvonal egyes részeit is érintve indul a vonat 9 től a vasedényi megállóban. Csak mozdonyoknak, háló és étkezőkocsiknak nem ajánlott.
Terepet ma nem mertem felvállalni a tegnapi pitty-putty következtében, így maradt a beton. 2 öreg bringást visszafordítottam a helyes útra, különben még most is a Pilisben kóvájognának. Láttam pár nyulat, meg egy csirkecombot az út közepén :). Kieshetett egy jólakott autós túrsita kezéből.
Hazafelé még bevállaltam egy Hármast, pedig már nagyon nem fűlött hozzá a fogam, de ez már nem kedv kérdése volt :) Táborhegyi lejtő (még mindig brutál a 15%val) - Erdőalja út, majd kis lejtőzés, és a nagy betonos kedvenc: Nyereg út tovább fűszerezve a K+al át a Remete hegyen aztán fel a Hármasra.
Majd ezután a legfontosabb következett, amiről egész úton ábrándoztam: 4 gombóc fagyi arcomba tolása a Daubnerben :)))
Én is azt mantráztam, hogy 'haza szeretnék érni, haza szeretnék érni', de csak elvert a jég. De nem baj, mert a porral teli szemeimmel úgysem láttam a foltokat, amit a jég ütött rajtam. :)
Valahogy nem féltem. Bizar volt a dolog. A kocsiba beülve azért érezni lehetett a feloldódott feszültséget. Ezért is kacagtam. Nem szeretnék újra ilyen szituba kerülni, de valahogy melegben szeretek elázni, de nem gyakran.