Ha szerzel egy kapcsolót a vakkapcsolók helyére hátra .... Valamikor régebben volt róla szó pár képpek ilusztrálva, akkor ugyan ezt be tudod szerelni oda is. Aztán az utasod sem érzi majd a hideget a feneke alatt .
Vicces , hogy amíg kinyitom a kaput addigra tök forró tud lenni az ülés :)))
Remek ez a rengeteg elektronikai kütyü . Dezsavűm van . Pont olyan mikor az esőérzékelős ablaktörlőt kezdik el sztárolni egy új modelben ... Jesszusom a kocsim megint 1 évvel idősebb lett... Ja abban is van és nem is egy mai darab ? Oké . Megint rájövök , hogy a firkász most tanulja a szakmát és előző kocsija az anyutól lenyúl kis pözsó volt full fapaddal.
Mikor is volt a tesztje az Opel - Cadillac beszédszoftveres autóknak . kb 3-4 éve ... ? Igaz ..régen volt elfelejtettük :)))
Aktív futómű , beavatkozó felfüggesztés ? Van akinek ez új dolog . Én ol emlékszem olyanra mikor próbáltam a technika előnyeit ecsetelni , akkor sok szakértő fejemet vette , hogy ez szar , nem kell , helyette bizony egy oktondi kocsi ne vezessen...
Hát ez van , a világ már csak ilyen , nagy az állatkert ... sok ba... m elfér benne... Aztán lassan ők is olyan kocsiban ülnek majd ami helyettük vezet .. csak akkora már az ő kategóriájú autóikban is felfedezhető lesz ami ma másban van ...
Világ életemben úúútáltam a toyotát és a hozzá kapcsolódó lexust .
Miért ?
Egyszerű . Egy büdüs saját ötlete sem volt és soha nem is lesz ennek a gyárnak.
Egyszerűen undorodom azoktól akik más tollaival ékeskednek és hát akár honnan is nézzük , a lexus minden tekintetben eleget tesz eme eszmefuttatásnak.
Ha rajtam múlna , izé .. tőlem aztán ott rohadhatna meg a kereskedésben .
Ez pl belöl szeretne kedilek lenni , hátul szeretne az új bmw lenni oldalról meg szeretne mercédesz lenni.
Csak próbáld ki a következőt :
Fogj egy autókhoz kevésbé értő lányismerőst .
Mutass neki egy Bmw kupét , Merga kupét , közben jelezd neki , hogy ezek milyen autók és utána a Lexus kupéjánál kérdezz rá milyen autót lát ! 99% rávágja , hogy mercedest . Ez van a limuzinjaikkal ..stb... A terepjáróban a LandRovert másolták jó ideig . Aztán hát nekik is lehet szerencséjük , beletaláltak egy jóbb formába. LandCruiser...még a név kezdete is eggyezik... Vicces egy cég .
Ültél már Yarisban : Próbáld ki , megéri . Menj mondjuk egy Bp-Kaposvár-Bp távot . Garantáltan a vissza úton nem azért fogsz gyorshajtani mert élvezed a sebességet , hanem azért , hogy kiszállhass belőle. Utána át kell ülni egy VW pólóba és hirtelen megvilágosodás ... Jééé egy autó ...
Sajnos nekem nem gyön be a lexus ... Hallottam már 14 éves V8 -as benzines szutyokról ami állítólag 8 litert evett városban ... De aztán kiderült , hogy ez 40-50km-re igaz .... Aztán olvastam ahogy szétesnek az öreg darabok ... Hát tudod mit ? Kell a fenének .
Annyi pénzért már rendes autót is lehet kapni , aminek rendes neve és formavilága van ...
Köszi... én simán a Nokiát venném, Imi filózik a másikon inkább, de még úgysincs meg rá a pénz, jövő 7végén lesz a szülinapja és akkorra összedobja a család, addig még gondolkoz6 :-)
A Mikulás szakálla részben igazi volt, de volt benne pótlás is. De a bajsza meg a szakáll nagy része saját...
A törvény betűje szerint igazad van. De engem a belső sávban 50-nel (szabályosan) feszítő soför (üres vagy ritkás külső sáv mellett) az önkéntes rendőri kategóriára emlékeztett. Szerintem ha valaki a belső sávban egy hosszú sor elején halad, akkor ugyanúgy büntetni kellenne, mint ha valaki a leállósávban előzi a kamiont, mert a belső sáv is telített!!! Vagy azt a kamionost, aki a Hungária körúton az M3-tól ballag végig a belső sávban, mert a Nagykörösi útra balra fog kanyarodni...
Hát ja. Azért a Ferrari is rendelkezik pár lóerővel :) Most találtam egy oldalt ahol azt írják , hogy a Lambo 540 lóerővel a V12 motorral városban 20 litert , városon kívül 13 litert és vegyesben meg 17 litert kajál . Nem is sok ahoz képet , hogy a dízel Captiva 2 literes motorral is képes 12 litert bekapni miközben a súlyuk közel egyező .
És hát az a vehemencia amivel képes egy ilyen szörny megindulni...