Minden szavát elhiszem az olasz bácsinak , igen ez egy remek céges autó ...
Komolyan mondom , kiráz a hideg ! Hogy lehet ilyen csodaszép formát kitalálni ???
A vonalak az első keréktől kiindúlva mint egy csodás női derék és folytatódik az egész tovább... Tisztára mint egy bombázó . Szemből meg olyan mint egy éjszakai rosszazáshoz kismikelt vadmacs....
Gondolkoztam azon amit mondtatok és valóban cégesre kell venni a kocsit.
Azt hiszem hétfőn elő is terjesztem az ötletemet .
Remek darabot találtam .
Elférek benne, elfér benne akár még 1 ember is . Nincs benne felesleges 1 db ülés sem .Ez nem taxi ,vagy kis busz. Minden porcikáját nekem találták ki . Remek munka autó . Pl ha valahova el kéne szaladnom , akkor mehetnék ezzel is . Az Antaránál is nagyobb kerekei símán átszaladnak a pesti kátyúkon.
A hangja a legzordabb , legborongósabb időben is mosolyt csal az ember arcára , főleg hogy az adrenalin ingyen van és gyorsabban hat bármi más ajzószernél ...
Komolyan már most szívdobogást kaptam , ahogy megnéztem ezt a kis videót .
Hát íme , dobogjatok ti is kicsit :))))
( Kedves GM- OPEL AG ...vagy mi , legyetek kedvesek erről példát lesni és a továbbiakban ehez hasonló autókat csinálni Opel név alatt , mert ehez képest az új Corsa ...hááát... kissé gagyika... )
Szerintem egész egyszerűen ha valamit érdemes akkor azt le is kell Cascoztatni. Aztán évfordulókor jól megnézni hogy melyik biztosítónál ("normális" biztosítónál, Casco esetében fontos!) van esetleg jobb ajánlat és ha van olcsóbb - márpedig az esetek többségében van - akkor jól átmenni oda.
Viszont a Casco sem mondható fel akármikor, csak évfordulót megelőző 30 nappal ha jól tudom, ill az autó eladásakor / megsemmisülésekor.
Szerződéstől , önrésztől és Ótótól függően 1-2-3 havi díjat adnak vissza időintervallumonként , ha nem zúzod a verdát , ill , zúzhatod, csak ne a Casco rovására javíttasd...
Más:
most volt a főmszpés kereskedelmi németmagyartévében a Corsa4 tesztje. Nem baj ha nem kell ??? Vagy csak a műsor gagyi és a kocsi az jó lenne ? Mindegy . Pontenc vásárló én nem .
igen? hat asszonykammal kozoltek, hogy mivel ilyen jo volt es nem volt karesemeny, ezert egy kicsit dragabb lesz jovore... Inkabb Ok fizessenek, casco biztositot barmikor valthatok.
Én amikor bementem az allianzhoz, mert elcsaptam a nyulat, akkor és is megkérdeztem, hogy nő e majd a bizisítási díj a balaset miatt.
Erre azt mondta a csaj, hogy nem emelkedik csak a bónuszt bukom el.
Kérdeztem az meg mi?
1 év baleset mentesen és a következő évben egy hónap ajándék.
Na ezt most elbuktam.
Más:
A másik autónk belépett a bónusz 1-be, és többet fizetünk majd 10 ezerrel éves szinten kötelezőt. Ezt add össze. egy év múlva igencsak megnézem nem e lenne érdemes váltani.
Én nem tartom annyira adakozónak egyik biztosítót se. :( Ha nincs kikötve előre papíron, akkó biztos nem tejelnek.
A másik: ha ma bemennék Cascót kötni, alacsonyabb lenne a dijam, mint így most, hogy fiozetem 2 éve - genyó dolog. Fel is mondom, kapják be. Aztán majd ajánljanak minden jót, hogy újrakössem.
Mit térítenek vissza ??? A én alliancom errű nagyon hallgat - pedig 2 éve tejelek nekik. Ez jár, vagy adható? (ja, most jut eszembe: nyáron volt 1 szélvédő, de előtte vagy másfél évig semmi.)
Meg az első év után visszatérítenek egy rakás suskát , ha nincs kaszkóra bejelentett káresemény. Ez most bukta . Csoda vigye el :( egyszerű kocc és csomó zseton repp ki az ablakon .
fél másodperccel verte az m3-as bmw-t, a 911turbotol meg 3 tizedre maradt le :) van egy tesztem (mielőtt aga meg te megkérdeznétek, írásos formában van:D ) amiben 12 sport(os) autót teszteltek, ott is vmi iszonyat jól szerepelt. igaz volt egy kis csalás mert esőben mentek a hungaroringen, a speedster meg nagyon jól ment a gumijai miatt.
nem halhatok meg úgy, hogy ne vezettem volna ilyet :) mindegy, hogy turbo vagy sima 2.2-es. Olyan nagy dolgot kérek? :DDD
A pali amugy normalisan allt a dologhoz, nem hisztiztunk, stb.. baleseti bejelento persze egyikunknel sem volt, de ez megszokott. Vegulis megegyeztunk, hogy mivel en ugy kanyarodtam balra, hogy elobb jobbra lehuzodtam, mivel nekem ugye nagy a fordulokorom, ami akkor, amikor O meglatott, akar ugy is nezhetett ki, mint ha az ut mellett parkolnek, O vilszont (elso allitasa szerint 60-al, de aztan kesobb elismerte, hogy lehetett az 120 is, szerintem megtobb) igy kozos felelossegvallalas. Amit nem papirozunk le, mert akkor minusz 2 malus mindkettonknek, a casco onresz meg ugysem lesz kevesebb szoval megy az egesz cascora.
De a poen csak most jon... nevjegykartya csere, 2 ugyvezeto :), sebaj, majd egyszer bizniszelunk valamit... este felhivott, hogy el is felejtette megkerdezni, hogy nem-e lett semmi bajom, merthogy pont az en ajtomat talalta el... aztan megbeszeltuk, hogy semmi baj... aztan megneztem a weblapjat kinel van... hmmm... ismeros IP :) az urge cege aprilisig, amig el nem adtam azt az uzletagat, szerver host ugyfel volt, de a domainje meg mindig nalunk van... ugyhogy jot nevettunk a dolgon es megbeszeltuk, hogy majd iszunk valamit :)
de azert az tenyleg megnyugtato, hogy egy 2-2.5 tonnas montrum belemjon es "csak" ennyi kar keletkezik benne. Ez kb olyan lehetet, mint ha egy suzuki 80-al belemcsattan. Vsz nekem akkor se lenne nagyobb bajom (nem ugy a suzukinak :)
Beszeltem szervizzel is, elvileg minden nap van biztositos karfelvetel, jovo heten elmegyek, felveszik a kart, hasznalom amig megjon az alkatresz, aztan beviszem arra az idore, amig szervizelik...