Minden a Kisalföld Volánról, valamint Győr tervezett kötöttpályás közlekedéséről: járművek, útvonalak, menetrend, utastájékoztatás, közlekedéspolitika stb.
Ha már nosztalgiázunk, AFF-636-ról nekem az jut eszembe, hogy ha minden igaz ő volt az első buszok egyike, aki D10-es motort kapott, elején a sötétkék Unios/Phare matricával.
Istenem, milyen jó volt anno a 200.000.-et naponta elolvasni azon a 280-ason, milyen remek volt, amikor forgalomba álltak a 417-esek és még milyen részletesen emlékszem IDU-560 próbaköreire is...
Na, még jó, hogy nem egyeztettünk, égett volna a fejem rendesen... A Dacia 7.31 helyett 8 után esett be Győrbe (így jár egy gumikerekes, ha vaskerékre fanyalodik), szóval 091-nek lőttek, pedig mindenképpen azzal akartam átmenni :-(
De szerencsére a 9órási 092 volt :-)))
Ez a járgány élőben szebb, mint képeken :-)))
Iszonyatosan jól megy, elég tisztességesen össze van rakva a kocsi, elég rossz utakon mentünk, nagyon meg se érezte... :-)
Megérte élőben is megnézni, csak egy baj volt: elég nehéz volt róla leszállnom... :-)))
Egyébként elég fura egy hely ez a Mosonmagyaróvár. Nem tárolnak a pályaudvaron, rögtön söpörnek be a szomszédba az MT-re... Alig néhány képet tudtam csinálni...
Köszi, asszem holnap megyek (ha nem jön addig közbe semmi) :-)
Elég necces lesz a fordám, a Dacianak 7.31-re van érkezése Győrbe, 091 pedig 7.35-kor indul. Megpróbálom azt elérni, ha nem megy, akkor 092-ig csak elütöm az időt valahogy Győrben :-)))
Épp most nézegettem Hajtó Bálint Kisalföldös képeit, és DUD-624 pont Győr-Győrújbaráthegyet csinálta a képen. Hát, szívesen kipróbálnám azt a buszt. :)
Nem valószínű, hogy 'bevárja' :-( De szint biztos, hogy 1990 utáni (DUD, GNX, HSW, IAA rendszámúak) Ik 260-as lesz. Azonban nem zárható ki RÁBA Contact sem.
Úgy tudom, hogy nem. A reggeli 7.35-ös (JYJ-091) biztos, hogy megy, szoktam látni. A 9.00-ás (JYJ-092) is, ami 10.25-kor van Móváron. Mindkét napon Móváron vagyok. Eseleg találkozhatunk, pontosítod, hogy mlyikkel jössz.