"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kicsit sem átlátszóak a hazugságai. Mikor Lajos fasszopóújpestezett, akkor az egész liga fel volt háborodva. Most erről az ftc.hu-n kívül mindenki hallgat.
Egy szavazat a szánalmasra. :)
Amúgy mi a szar ez az onlila.hu??? Nekem egy szexoldal jön be ezen a címen...
"Miért volt fontos, hogy kint legyen a sál? - Mert ez a kabalám. Már tavasszal is kitettem, és akkor bevált, hiszen 1-0-ra nyertünk. Bíztam benne, hogy most is szerencsét hoz. Miért nem az elsõ félidõben tetted ki, amikor az Újpest tábor elõtt védtél? - Mert bent felejtettem az öltözõben, és csak a szünetben volt alkalmam bemenni érte. Más meccseken is használod a kabaládat, vagy csak a Fradi ellen? - Csak a Fradi ellen. "
Ennyit a vlaszák-interjúból és PONT ENNYIT magáról vlaszák gézáról is....
Aki a kabaláját először az öltözőben, majd a meccs végén a hálóban felejtette...
Terveznek egy nagyobb - sok ember befogadására alkalmas helyen - beszélgetést László Csabával nemsokára. Direkt azért mert László Csaba gondolatai érdemesek arra, hogy sokan megismerjék, csak ugye nem mindig adottak a körülmények ehhez.
úgysem értik meg, nincs más témájuk, ne mi legyünk azok, akik adnak nekik. szánalmasak úgy ahogyan vannak mind a ketten, de maribor különösen. leszarom mit írnak rólam, nem az ő véleményük az, ami érdekel.
azért én nem érzem olyan vadnak,amit írtál...
nem akármilyen páros lehetnének...de Varga....áááá..semmi pedagógiai érzéke nincs...de a tudása az kellene..(nem mintha nem lenne nekem megfelelő LCS-é...)
"Felidegesített, hogy a feparibanc, meg a seggdugó, meg a félhülye strong itt játszották a hittérítőt, pedig senki nem kérte őket. "
Azért, mert sajnos még mindig sokan felülnek a provokációknak, és szóba állnak velük, ahelyett, hogy elintéznék őket egy Hajrá Fradi!-val. Nem tudom, miért nem lehet már elfelejteni az ilyen idepofátlankodókat.
A meccsről annyit, hogy az első félidőben szarok voltunk, Vágner helyzetén és Rósa elfutásán kívül csak a védelem volt dicsérhető. Az egész meccsen jó volt Gyepi, Botis és Lajos is hozott egy bravúrt. A 2. félidő jobb volt egy fokkal a részünkről, összességében az X benne volt a játékban, de sajnos egy szavunk sem lehetett volna, ha pont nélkül távozunk a barbie-ból.