Keresés

Részletes keresés

SzocsO Creative Commons License 2004.01.25 0 0 110
Nincs valahol learchiválva valakinek nyolcvanas évekből az ertévéújság? :-)
mouser Creative Commons License 2004.01.23 0 0 109
jaja, 90--91. és mot ugrik be, a srác apja valami még nagyobb katonai nagyfejes volt, hosszas ordibálás után ő adott engedélyt a dzsunka-projektre.
Előzmény: SzocsO (106)
mouser Creative Commons License 2004.01.23 0 0 108
chamberlain kizárt. egy fekete hajú nagyszemű jóképű fiatal csávó játszotta a tisztet, és ezen jelzők közül egy sem passzol nyálgép ricsárdra :-)

ja, és ami nagyon megmaradt bennem, hogy a járása olyan volt, mint a tevének :-)))

Előzmény: tyler-durden (102)
Moll Flanders Creative Commons License 2004.01.23 0 0 107
Volt még
Gazdag ember, szegény ember Nick Nolte-val és Susan Blakley-vel.
SzocsO Creative Commons License 2004.01.23 0 0 106
Jaja, tényleg
Philadelphia
A csokesz aztán alkesz lett és majdnem szétmentek a csajjal, de peeersze aztán neem

Az is megvolt, a hatrészes ausztrál háborús, 90-92 körül ment

Valaki megemlitette már a sci.fi klasszikot Alfa-űrbázis néven
Valaki irja már meg hol lehet esetleg letőteni, volt egy rész, amitől hetekig nem bírtam aludni, kíváncsi vagyok mitől féltem annyira (valami csápos folyamatosan elkapkodta az embereket egy elhagyott űrhajóban
na meg is mondom, kb 1985 táján volt ez a rész

SzocsO

Előzmény: tyler-durden (99)
tyler-durden Creative Commons License 2004.01.23 0 0 105
meg volt a fekete álarcos is, csak nem kedden
Joana Creative Commons License 2004.01.23 0 0 104
Nem a Halál archivumára gondolsz?
Előzmény: SzocsO (55)
Joana Creative Commons License 2004.01.23 0 0 103
Az Örvényben voltak a kiszurt szemü babák. Csak erre emlékszem, mert akkoriban nagyon megrázott, most meg már minden filmben egymás szemeit bökdösik, fúrják, ha kell ha nem.
Ha jól emlékszem, Daniel Craig is szerepelt benne, aki egyik kedvencem.
Előzmény: Mr. Cyber (18)
tyler-durden Creative Commons License 2004.01.23 0 0 102
hát persze!:) Asszem Fegyenctelep volt a címe. Szintén Richard Chamberlainnel.

Idézet ami megmaradt nekem:
- Richard? Miért nevezel Richardnak? AZ ÉN NEVEM RUFUS DAWS!!!!

Előzmény: mouser (101)
mouser Creative Commons License 2004.01.22 0 0 101
volt egy ausztrál hatrészes, valami második világháborús, valami dilis tisztről szólt, aki kitalálta, hogy egy kis dzsunkával átmennek a japcsikhoz a tengeren, és jól felrobbantják a flottájukat, arra emlékszik valaki?
Előzmény: tyler-durden (99)
amanibhavam Creative Commons License 2004.01.22 0 0 100
a már említetteken kívül nagyon szívesen emlékszem vissza a Polipra; sőt, még a Guldenburgok örökségét is szívesen néztem

de a legjobbak tényleg az ős-sorozatok: Stirlitz, Négy páncélos (egyszer még könyvben is átrágtam magam rajta), Orion, Daktari

tyler-durden Creative Commons License 2004.01.22 0 0 99
Philadelphia volt a címe. A majomképű Brenton nyomult a főszereplő csajra, és azzal operált a nő előtt, hogy a hajó kereke alatt átúszott. Aztán egyszer nem jött be, és megbénult, és ebbe totál megzakkant. pedig akkor már együtt voltak.
Előzmény: SzocsO (81)
Makács Dezső Creative Commons License 2004.01.21 0 0 98
Stimmel. Vagy hat részes volt, de nem úgy emlékszem rá, mint valami erősen erotikus tartalmú filmre. A szőke svéd csaj megismerkedik hapsikkal és kicsal/kilop tőlük pár svéd koronát. Mindig változtatta az alakját, de végül őt ejtették át, s ott volt ahol a part szakadt.
Előzmény: LomposFarkas (97)
LomposFarkas Creative Commons License 2004.01.21 0 0 97
Volt egy sorozat, aminek talán Ártatlan kék szemek volt a cime. Mivel amikor vetitették még elég hátulgombols voltam a szüleim nem nagyon engedték nézni. Igy csak arra emlékszem, hogy volt egy látszatra szürke kis csajszi, aki mindenféle szélhámosságot csinált. Az akciókhoz bombanővé változott, és hát bizony erősen erotikus tartalmú atrakciókkal kápráztatta el a jónépet.
Quattro Creative Commons License 2004.01.21 0 0 96
És tényleg! Kösz Petyus!
Előzmény: PETYUS (95)
PETYUS Creative Commons License 2004.01.20 0 0 95
Magyarázom a mechanizmust. Dr. Agy mellett Gerzson volt a másik főszereplő.
Előzmény: Quattro (94)
Quattro Creative Commons License 2004.01.20 0 0 94
Igen, a Szellemes nyomozó az másik film, nem a Mumus. Mivel szellem volt, természetesen átment a falon, így segítve barátját, a nyomozót.
Mr. Tibbs-t nem tudom ki játszotta, de színesbőrű volt, pont ez volt a lényeg.
Nem tudjátok mi volt a címe annak a rajzfilmes közgazdasági népoktató sorozatnak, amelyikben Dr. Agy szerepelt? (Este ment, fő műsoridőben!)
PETYUS Creative Commons License 2004.01.20 0 0 93
... vagyis jobbanmondva Bourvil.
Előzmény: PETYUS (92)
PETYUS Creative Commons License 2004.01.20 0 0 92
Annak az volt a címe, hogy "A faljáró". De az nem sorozat volt. Bourville volt a főszereplője.
Előzmény: Genius Loci (88)
Artension Creative Commons License 2004.01.20 0 0 91
Látogatók? ISTEN!!! Adam Bernau, a neves tudós. :)))

Előzmény: Traider (82)
Genius Loci Creative Commons License 2004.01.20 0 0 90
Ok. De akkor én is megyek majd reklámozni ezt a topicot :)))
Előzmény: Giorgio Volli (89)
Giorgio Volli Creative Commons License 2004.01.20 0 0 89
Az utóbbi hozzászólások alapján, ismételten tudom ajánlani a "Gyermekkorunk kedvenc mesefilmjei..." c. topic látogatását! Ez nem önreklám akar lenni, de hátha ott is találtok csemegézni-valót...
Genius Loci Creative Commons License 2004.01.20 0 0 88
"a szellemes nyomozó volt, amelyik átment a falon? (kb évtizedek óta gondolkodom ezen a dolgon)"

Nem tudom a címét, de úgy hívták a figurát, hogy Mumus Mumus, a faljáró. Ez 78-79-ben ment.

Előzmény: mouser (87)
mouser Creative Commons License 2004.01.19 0 0 87
a szellemes nyomozó volt, amelyik átment a falon? (kb évtizedek óta gondolkodom ezen a dolgon)

a bűvészből meg csak annyi maradt meg, hogy milyen jó volt, ahogy kezdődött, meghogy egyébként is milyen jó volt.

Előzmény: Quattro (84)
PETYUS Creative Commons License 2004.01.19 0 0 86
A Mr. Tibbs-t ugye Sidney Poitier játszotta?
Előzmény: Quattro (84)
SzocsO Creative Commons License 2004.01.19 0 0 85
Ez az Petyus, arról beszéltem én is!
Na, hát az szenziós volt... csehszlovák gyöngyszem; sajnos eredeti nyelven nem élvezhettem :-)

Eszembe jutott egy szintén csehszlovák gyöngyszem: Tau bácsi a hegyekben - vagy valami ilyesmi; nagyon nagy fanja voltam - hét évesen nagy stenk volt... hej, bódoggyerekkor...

SzocsO

Előzmény: PETYUS (83)
Quattro Creative Commons License 2004.01.19 0 0 84
Szellemes nyomozó
A bűvész
Mr. Tibbs nyomoz
'70-es évek közepe, amcsi filmek azt hiszem. A bűvészt 4-5 éve ismételték (Bill Bixby?).
PETYUS Creative Commons License 2004.01.19 0 0 83
Akik egy lada nivával bénáztak? Nekem úgy rémlik, hogy valami csehszlovák sorozat volt.
Előzmény: Traider (82)
Traider Creative Commons License 2004.01.19 0 0 82
>>>Volt egy űrből jött kiccsaj (Majka, vagy vmi ilyesmi névvel)
Aha, ő volt Majka Gold :)))

A Látogatók-ra emlékeztek?
Asszem francia sorozat volt, olyan sci-fi szerű, meg tudták benne állítani az időt.

SzocsO Creative Commons License 2004.01.19 0 0 81
A Dizni sorozatok első nagy sorozata dzson télor és Kón Medigen kalandjai az Ausztrál Expresszben

Volt még egy ausztrál sorozat, egy folyami gőzhajó kapitányának a sztorija, azt szívesen néztem, de a címe nem ugrik be
Az a rohadt folyó is gyakran kiszáradt
Na mindegy

Tövismadarak is volt, na ebből egy részt sem tudtam végignézni

Az legnagyobbak viszont a csehszlovák sci-fi sorozatok voltak
Volt egy űrből jött kiccsaj (Majka, vagy vmi ilyesmi névvel)
A non plus ultra: az időutazós (asszem a címe is ez volt) a jövőből jön egy pár balfasz, és a kor zsenijének a gyermekkori naplója kell nekik, amivel meg lehet állítani a Főd felé jövő aszteroidát (valami ilyesmi) Ha valakinek megvan, azonnal írjon, nosztalgia-feeling miatt :-) Csodálatos alkotás, külön érdelkesség hogy a sorozat záró része tulképp egy werkfilm volt :-)

SzocsO

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!