Jaja, tényleg
Philadelphia
A csokesz aztán alkesz lett és majdnem szétmentek a csajjal, de peeersze aztán neem
Az is megvolt, a hatrészes ausztrál háborús, 90-92 körül ment
Valaki megemlitette már a sci.fi klasszikot Alfa-űrbázis néven
Valaki irja már meg hol lehet esetleg letőteni, volt egy rész, amitől hetekig nem bírtam aludni, kíváncsi vagyok mitől féltem annyira (valami csápos folyamatosan elkapkodta az embereket egy elhagyott űrhajóban
na meg is mondom, kb 1985 táján volt ez a rész
Az Örvényben voltak a kiszurt szemü babák. Csak erre emlékszem, mert akkoriban nagyon megrázott, most meg már minden filmben egymás szemeit bökdösik, fúrják, ha kell ha nem.
Ha jól emlékszem, Daniel Craig is szerepelt benne, aki egyik kedvencem.
volt egy ausztrál hatrészes, valami második világháborús, valami dilis tisztről szólt, aki kitalálta, hogy egy kis dzsunkával átmennek a japcsikhoz a tengeren, és jól felrobbantják a flottájukat, arra emlékszik valaki?
Philadelphia volt a címe. A majomképű Brenton nyomult a főszereplő csajra, és azzal operált a nő előtt, hogy a hajó kereke alatt átúszott. Aztán egyszer nem jött be, és megbénult, és ebbe totál megzakkant. pedig akkor már együtt voltak.
Stimmel. Vagy hat részes volt, de nem úgy emlékszem rá, mint valami erősen erotikus tartalmú filmre. A szőke svéd csaj megismerkedik hapsikkal és kicsal/kilop tőlük pár svéd koronát. Mindig változtatta az alakját, de végül őt ejtették át, s ott volt ahol a part szakadt.
Volt egy sorozat, aminek talán Ártatlan kék szemek volt a cime. Mivel amikor vetitették még elég hátulgombols voltam a szüleim nem nagyon engedték nézni. Igy csak arra emlékszem, hogy volt egy látszatra szürke kis csajszi, aki mindenféle szélhámosságot csinált. Az akciókhoz bombanővé változott, és hát bizony erősen erotikus tartalmú atrakciókkal kápráztatta el a jónépet.
Igen, a Szellemes nyomozó az másik film, nem a Mumus. Mivel szellem volt, természetesen átment a falon, így segítve barátját, a nyomozót.
Mr. Tibbs-t nem tudom ki játszotta, de színesbőrű volt, pont ez volt a lényeg.
Nem tudjátok mi volt a címe annak a rajzfilmes közgazdasági népoktató sorozatnak, amelyikben Dr. Agy szerepelt? (Este ment, fő műsoridőben!)
Az utóbbi hozzászólások alapján, ismételten tudom ajánlani a "Gyermekkorunk kedvenc mesefilmjei..." c. topic látogatását! Ez nem önreklám akar lenni, de hátha ott is találtok csemegézni-valót...
Ez az Petyus, arról beszéltem én is!
Na, hát az szenziós volt... csehszlovák gyöngyszem; sajnos eredeti nyelven nem élvezhettem :-)
Eszembe jutott egy szintén csehszlovák gyöngyszem: Tau bácsi a hegyekben - vagy valami ilyesmi; nagyon nagy fanja voltam - hét évesen nagy stenk volt... hej, bódoggyerekkor...
A Dizni sorozatok első nagy sorozata dzson télor és Kón Medigen kalandjai az Ausztrál Expresszben
Volt még egy ausztrál sorozat, egy folyami gőzhajó kapitányának a sztorija, azt szívesen néztem, de a címe nem ugrik be
Az a rohadt folyó is gyakran kiszáradt
Na mindegy
Tövismadarak is volt, na ebből egy részt sem tudtam végignézni
Az legnagyobbak viszont a csehszlovák sci-fi sorozatok voltak
Volt egy űrből jött kiccsaj (Majka, vagy vmi ilyesmi névvel)
A non plus ultra: az időutazós (asszem a címe is ez volt) a jövőből jön egy pár balfasz, és a kor zsenijének a gyermekkori naplója kell nekik, amivel meg lehet állítani a Főd felé jövő aszteroidát (valami ilyesmi) Ha valakinek megvan, azonnal írjon, nosztalgia-feeling miatt :-) Csodálatos alkotás, külön érdelkesség hogy a sorozat záró része tulképp egy werkfilm volt :-)