Ennek nem valami Tolvaj voltam mostanaig volt a cime, adta is az rtl, aztan a john woo fele sorozatnak is ez volt a kezdo resze felujitva, nem?
A vér nem válik vízzé
Kölcsönzői megjelenés: 2003. július 23. (VHS & 5.1 magyar hangú DVD)
Rendezte: John Woo
Joe (Chow Yun-Fat), Jim (Leslie Cheung) és Sherry (Cherie Chung) értékes festmények elrablásával keresik kenyerüket. Tudományukat Mr. Chow-tól (Ken Tsang) tanulták, aki árvákként magához vette őket. Jim szerelmes Sherrybe, de Joe és a lány már jó ideje együtt vannak, és éppen azt tervezik, hogy felhagynak szakmájukkal, és családot alapítanak. Monsieur Le Bond tesz nekik egy ajánlatot, ami az utolsó nagy fogásnak ígérkezik. Sikerül megszerezniük a festményt, de megtámadják őket. Menekülés közben Joe autója hatalmas robbanás kíséretében nekiszáll egy hajónak, mindenki halottnak hiszi. Két évvel később, mikor Jim és Sherry már házasok, Joe visszatér, hogy leszámoljon Mr. Chow-val, akiről kiderül, hogy az életükre tört.
ezek szerint lesz még egy halom kevésbé ismert is? miközben egész évben adnak ki mittomén 5 filmet... gyanús nekem ez a best hollywood, nagyon gyanús, és már régóta
Ahaaaaaaaaa... "Magyar hangú DVD"... Fogadjunk, hogy semmi kantoni hangsáv, feliratokkal - ha pedig tényleg nincs, akkor feldughatják. Ha van, akkor majd én.
a best hollywood válasza arra a kérdésre, miért nem került felirat a chihiro szellemországban dvd-re:
"A szinkron a mozi miatt már rendelkezésre állt. A magyar feliratot
külön kellett volna elkészítenünk, ami jelentősen megnövelte volna a már
egybéként is magas költségeinket, ezért nem készült rá felirat."
az nem baj, hogy tudtommal az animevilág.hu ingyen és bérmentve felajánlott nekik kétféle magyar feliratot is...
áhh, az erotikásnál nemcsak a címet szúrták el. Ugyanis "...betekintést adni a gésaházak és a hétköznapi párkapcsolatok egykori és mai világába..." párkapcsolatnak párkapcsolat mindegyik, de ami nem gésaházas(szégyen utcája stb...), az már egyáltalán nem hétköznapi (homok asszonya stb..)
mondjuk az Örökmozgó szerintem már az építkezéskor elszúrta az egészet, mert azthiszem ez az egyetlen moziterem a földön, ahol a széksorok a vászontól nézve egyre lentebb vannak. ...arról nem is beszélve hogy 5 szék széles, és 70 szék hosszú a terem...
hát ez a japán filmhét tragikus, hála a Japán Alapítvány szorgos salarimenjeinek, esküszöm az otthoni VHS-gyűjteményből válogatják össze, eddig az Adrenalin Drive volt a csúcs, hát el lehet képzelni,
a japán erosz meg egy másik vicc: Harakiri? Kopár sziget? nem tudom, ki veri otthon ki ilyen filmekre, szerintem bárki is, nem képviseli az egészséges emberi társadlom szexuális érdeklődését. félre tréfát, nagyon keserűen mondom, hogy tíz évente egyszer szervez a Filmintézet japán összeállítást (indiai vagy argentin pl. évente három is akad mostanában könyörgöm), és attól is úgy érzi az ember, bár ne tették volna, nem véletlen virágzanak az illegális ázsia-fanfilmklubok városszerte,
apropó járt már valaki a Püspökkertben vagy hol?
off:
melyik gimiből zog? tudod többször jártam, kicsit nehezen ment, meg mindenki olyan kúl volt körülöttem, nehezen bírtam a versenyt:
1985-1989, Debrecen, FMG
1995-1997, Szentendre, MZSG
szóval tökre érdekelne, esetleg össze is futhatnánk, tudod, olyan mivanveled-asszony-gyerek? típusú csevegésre, vinnék fotókat is, meg a régi törikönyvemet, amibe szakállat rajzoltunk a bozsóval kunbélára, oltári lenne!!!
on:
a moju beszélgetés az eddigi legjobb intellektuális f*szverés vagy mi volt a Műcsarnok-szériában, főleg a már említett halálszex-eszmecsere, no meg a vége, amikor felmentünk a kiállítótermekbe modern bolgár installációkat zúzni, látnotok kellett volna neót azzal a tűzoltó-szekercével, igazi horrorsó volt drúgjaim.
"Egész éves sorozatunk Skandinávia után új helyszínre, Japánba érkezett. Noha a téma kimeríthetetlen gazdagságát nincs módunk szemléltetni, három jeles alkotó - Mizoguchi, Shindo és Oshima - néhány jellegzetes filmjével és pár ismert klasszikussal próbálunk betekintést adni a gésaházak és a hétköznapi párkapcsolatok egykori és mai világába..."
ide is beírom, hátha valaki nemolvassa a másik topikot.
Jamamura Elvtársnő belinkelt egy cikket az Örökmozgós Japán filmhétről. volt benne egy kis bibi, amit most javítanék.
Van ugyanis a Japán filmhét a Japán Alapítvány támogatásával, amin a következő filmek voltak/lesznek:
06. A kölykök visszatérnek
07. Adrenalin hajsza
08. Mindennap holiday
09. Ne nézz vissza!
10. A családi titok
11. Emlékezetes osztály II (ma!)
12. Költözés
13. Nodojiman - Szóljon hangosan az ének!
14. Oszakai történet
utána indul a Japán film erotika
15. A szégyen utcája
16. Tabu
17. Kegyetlen történet az ifjúságról
18. A kopár sziget
19. A vihar kapujában
20. Harakiri
22. Érzékek Birodalma
23. Libido
25. Keresztre feszített szerelmesek
26. Onibaba
27. Erotikus képregény
30. A homok asszonya
aham, megvannak. a JSA doboza ugyan kissé be van horpadva, de úgy tűnik, nekem ez a keresztem [az amélie, bttf, evil dead 2 dobozaim mind-mind sérültek, az angol amazonnak pedig most kellett visszaküldeni a TCSM-et, mert édes egyszerűen palacsintává lapult]. egy dolog aggaszt csak, illetve bassza a csőröm: minek sorolják fel az extra lemez tartalmát angolul is [az easter egg helyett azt írja: "east egg", ez most freudi vagy véletlen? mindenesetre: há-há], ha magára a korongra elfelejtenek angol feliratot tenni? nem mindenki olyan hardcore rajongó, mint tyler, hogy végignézze a werkeket kóreai csacsogással. :]