Keszthelyen, hazafelé jövet, belecsúsztam az előttem fékező autóba. Ilyen még nem volt, pedig már 56 éve vezetek. Fél másodperc kihagyás és kész a baj. Nem hibáztatok senkit, az én hibám volt. Az autó lökhárítóján egy 10 cm-es karcolás keletkezett, de az én motorom eleje kissé leamortizálódott. Kis javítás után haza tudtam jönni vele. Ha majd kiheverem, jön majd a felújítás. Anyagi kár kicsi, a zúzódások meg majd elmúlnak.
Mikor legyen? Augusztus eleje? Ha Boli nem passzolja, mondhat hétvégé(ke)t, ami jó neki. Majd holnap ráírok.
1nap? 2nap? :) Én a két napra szavazok. Öreg vagyok már az egy nap négyszáz kilométerhez, elég az a 300 is. Meg a nyugati részről érkezőkkel bandázhatunk egyet.
Szia,akkor légyszíves mentsd el a számom,így legközelebb tudni fogod :) Eddig 19 ló,a padon.A vége 124,igen ám,de valszeg a csapszeg nem lett biztosítva,kicsúszott.Új hajtokar,(elgörbült)dugó,persely,(megrepedt)fúrás,csapagyak szimeringek. 1 pici hiba,mekkora galibát tud okozni...
Ezt pechet. A telefon velem volt, de a hátsó boxban. Az első hívásodkor még vezettem, a másodikkor meg már vezettem. Sajnos vezetés közben nem hallom a hívást. Pár percen múlott hogy nem találkoztunk. Nagyon sajnálom.
Ajkán 07. 12-én lesz veterán autó-motor találkozó, nincs kedved eljönni? Én ott leszek. Tavaly nagy buli volt, rengetegen voltak.
9:27-kor és 10:35-kor hívtalak, +3630....600 számról (de nem akarom ide kiírni az egészet, ez alapján be kell tudnon azonosítani), sokáig csörgettem sikertelenül. Kár, hogy nem találkoztunk!
Én ott voltam. Arra igazítottam az érkezésem, amit korábban írtál. Kb. fél 10-kor érkeztem, és negyed 11-kor eljöttem, mert ebédre ígértem hogy otthon leszek. Vannak képek, amiket csináltam, több érdekes is van köztük. Ha érdekel, teszek fel párat. Gondolom Te is csináltál párat, amiket én is szívesen megnéznék.
Nem érkezett hívás a telómra, pedig velem volt. A számom: 70 344 78 48.
Nem mindig jön össze, amit szeretnénk, de nem baj, ha egy jó buli lesz. Remélem jó idő lesz, akkor én is ott leszek. Ritka az ilyen összejövetel, kár lenne kihagyni.
Azt beszéltük meg a másik Balázzsal, hogy 9-fél 10 körül szeretnénk odaérni a Festetics kastélyhoz.
Hívlak majd, ha ott vagyunk.
Közben kiderült, hogy négyen leszünk, de a többiek a családjaikat is hozzák, ezért utánfutón visszük a motorokat. Egyedül lettem volna, aki végig motorral akart menni. Ez így nem lesz olyan, mint a Chrisszel lenne, de most sajnos ez van.
Na most egy 4F-es henger felül fog menni,főleg rezóval! A gyári karakterisztika el fog tűnni. Rezósávba érve megindul, alatta viszont sokat fogsz váltani,alul annyira nem rugalmasak. de cserébe fent mennek rendesen.Ezért mondom,ha van lehetőséged,próbálj ki egyet,hogy Neked bejön-e.
Az, hogy 2 felömlős,még sokat nem jelent! Ha sima gyári vezérlése van,ahhoz képest nagy a változás! Persze kérdés, milyen fordulatra van hangolva a henger,milyen rezó lesz rajta, mekkora karbi....sok mindentől függ.
Ezt a cserét nekem.is sikerült elkövetni az SR 50-esen!
Egy zacskóban tartom a tartalék szimmeringeket. Cserélni akartam, neki is estem, megcsináltam szépen, a motor indult is, ment, de fel-felpörgött, falsolt. Ekkor szétszedtem még egyszer a kuplung oldalt, akkor derült ki a disznóság. Asszem a Schwabeba van ez a 22-es belsejű szimmering, azt kaptam fel és tettem be véletlenül.
írok még majd, mert egy gotthárdi sráccal megyünk együtt (ő is Balázs), ma fogjuk megbeszélni, hogy hogyan legyen. Chris azt mondta sajnos, hogy ő ezt most kihagyja.
Arra gondoltam, hogy érezni-e különbséget a sima 2 felömlő után? Nem versenycél, hanem normál használat, de azert kicsit vegye a lapot alacsonyabb fordulaton is… de végül menjen is azert…
Érdeklődés szempontjából szeretném megkérdezni, hogy 51 es simsonra érdemes-e 70/4 hengert venni. Ha igen, melyik tartományra hangolt verziót érdemesebb? 7000 es vagy 8500 as fordulatra ?
Jelenleg 70/2 van ducatti gyujtással és 18mm amal, valamint gyári dob…
Szia Tamás, igen, én megyek biztosan. Ma ki is jöttem ausztriába a munkahelyemre az 51-essel próbaképpen (télen újítottam fel a blokkját, de még alig mentem vele eddig).