Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Nekem már úgy tele a tököm ezzel az egésszel hogy nem is foglalkozom vele. Utálom az ukránokat, az oroszokat se szeretem, ezt az elfajzott eut meg végképp nem. De különösen az amcsikat rühellem, pontosabban az amcsiknak azt a részét akik mindenhol szart kevernek.
Szerencséjük hogy nem én vagyok Zeusz, már régen odabactam volna az összes szarházinak pár precíziós villámmal. :))))
Akkor se nevezze fairnek magát a nyugati világ, ha ilyet csinál, hogy az egyik gyanúsított egyenesen nyomozó, a másik meg a közelébe se mehet. Pedig az eredeti két nyomozó is már elfogult.
Amiről köztudott, hogy az ukránok használják. Nem vagyok military expert, de szerintem különbséget tud tenni hozzáértő egy drónról kilőtt bomba és egy légvédelmi rakéta között.
Gondolkodj már, Anyóca. Nem így működik. Ha te elkövetsz valamit sem úgy működik, hogy berongyolsz a rendőrségre és beállsz nyomozónak. Nyomoznak, bizonyítékot gyűjtenek, majd prezentálják, amit találtak. Ezen után megvédheted magad a bíróságon.
nem, a szöveg az, hogy "caused by Russian missile terror against Ukraine", ebben már benne van a lehetőség, hogy ukrán légvédelmi volt, amit viszont az oroszok terrorakármije elhárítására lőttek ki
Neked is csak azt írom, amit Anyócának: képzeld el, hogy leütnek az utcán, és az egyik nyomozó csinálta, és mindenki azt mondja neked, hogy ez tök normális, hát ő is beleszólhat, nem? Miért nem így működik akkor a rendőrség, ha ez ennyire normális?
Nem beszélve arról, hogy a másik gyanúsított pedig nem vehet részt a nyomozásban.
de nem erről van szó, szvsz, hanem hogy ők is résztvehetnek a vizsgáaltban, nem ők egyedül csinálják, abban mi a furcsa, ha ők is jelen lehetnek és véleményt mondhatnak?
Ok. Képzeld el a szitut, hogy leütnek az utcán, az eseten aztán három nyomozó dolgozik, és egyik ezek közül az elkövető. Mert ez olyan kurvára normális.
Én nagyon nem tartom korrektnek, hogy az elkövető nyomozza ki, hogy nem ő volt, természetesen.
Így nem sok értelme van a nyomozásnak. Ahogy az általad linkelt tweetben is áll: már úgy mentek oda, hogy orosz volt. Nem, mintha enélkül nem éreznék részrehajlást, de hát ez megkoronázta a dolgot. :)
Érdekes ez, hogy az ukránok vizsgálják ki, hogy az ő bombájuk volt-e vagy orosz. Bebaszna, ha a világ úgy működne, hogy a potenciális elkövető nyomozza ki, hogy ő volt-e. :)
Ukrainian experts are already working at the site of the tragedy in Przewodów caused by Russian missile terror against Ukraine. I am grateful to the Polish side for granting them access. We will continue our cooperation in an open and constructive manner, as closest friends do.