Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Hát ami jár, az jár, pláne nem lehet valakit csak úgy lekanadaizni, az azért nem egy kategória a kamionsorossal, érted. Az email meg hát komoly dolog. Már, amikor, akitől, amiről.
Ne mások golyóival foglalkozzatok. Mert olyankor jönnek a mélek a munkáslevelező tagozattól, hogy kérem itt báncsák a Pártot!" és olyankor a máriapócsi szűzanya már nem könnyezik hanem zokog...
Viszont az eredetije is érdekes volt, tényleg lement egy vita, ami során a műsorvezető élő adásban akadt ki, hogy minden, amijük van, nyugati, szóval mi a faszt jönnek az államosítással.
A topik lakóinak jelzem, hogy a jelek szerint Kanada lakossága 1 főre szűkült, mert a "kanadai eunuch" kifejezést megreklamálták úgy, hogy az adott mondatban ez nem vonatkozik senkire. Tehát mostantól ne legyen kanadaizás, mert az 1 fős lakóságentitás miatt ez egyedül egy valakire vonatkozhat és az megbántódik tőle.
Ha mégis legalább ketten élnek Kanadában, akkor is találjatok ki valami mást, mert ha egész Kanada hozzám jön reklamálni, összedől még a gmail is...
( az, hogy ilyenek adnak- még ha kifigurázás is ) nincs ellentétben azzal a képpel, amely szerint arrafele minden diktatúra, nacionalista abrakadabra, stb ?
A legutóbbi soroksári előadásom során, 2022.11.05-én, az 56-os forradalomról is esett szó. Megemlítettem, hogy a Max Hálózat (amelyet Frank Wiesner, az OSS(a mai CIA elődje) kelet-európai irányítója hozott létre, azért, hogy rendszerváltás legyen többek között Magyarországon is) fontos szerepet játszott az 1956-os eseményekben.
Mondjuk nem értem, hogy mire jó neki az, hogy így feldemhedve és/vagy módosult tudatállapotban, azaz bebaszva, bedrogozva megjelenik, mocskolódik kicsit, aztán kibasszák a gecibe a faszságai törlése mellett, de nekem nem is kell mindent érteni.
ja, látom, ma én vagyok műsoron, mert hivatkoztam egy régi topik beírására, miszerint a kanadai gyökér feljelentette Zöpö-t a munkahelyén
Arról nem tudsz szivemcsücske, hogy dixi ZöPöt jelentette fel a munkahelyén? (Ja és Mogorvát a feleségénél!:) Vagy csak pillanatnyi emlékezetkiesésben szenvedsz, ha dixi/keroról van szó? Mellesleg a bizonyítékok tálalva voltak. Nem láttad? Kero pedig szinte mindenkit IRL fenyeget feljelentéssel, bírósággal, ügyvéddel stb..
Ja, meg annyi, hogy ez a békefenntartós sztori már a háború elején megjelent. Amikor a lengyel ellenzéki lapban arról ment a duma, hogy Putyinnak volt egy megállapodása Lengyelországgal és Magyarországgal arról, hogy majd mi leszünk a békefenntartók, és akkor így szép lassan ott maradunk. :)
Ez is érdekes, hogy Putyin mennyire ajánlgatja a területeket, a legnagyobbat Lengyelországnak akarja (vissza)adni. Erről persze szó sem lehet, jelenleg mind a lengyelek, mind a románok meg a szlovákok ezt mondják.
Az az érdekes, hogy annak ellenére, hogy a lengyelek visszautasították ezt a konteót, hogy ők valaha részt akartak volna venni ebben a területfoglalós-békefenntartós ügyeskedésbe, csak elhangzott a lengyelektől, hogy amúgy tényleg békefenntartani kéne. De persze nem úúúúgy. :)
Igen, azt olvastam, hogy az amerikaiak végre elkezdtek tárgyalni az oroszokkal, ez nagyon jó hír. Meg valami főmufti mondta is, hogy ők a herszoni siker ellenére nem látják reálisnak az oroszok kiűzését, ezért "diplomáciával" kell ezt a háborút lezárni.
Hogy miért nem voltak képesek előbb elkezdeni a tárgyalást, nem tudom. De jobb későn, mint soha.
Aztán ez a majdanban csúcsosodott ki, mert Janukovics oroszbarát volt, és nem akart belépni az EU-ba és a NATO-ba.. Ennek ellenére újra megnyerte a választásokat. Micsoda dolog!!!! - hördült fel a nyugati nagytőke, mert azoknak fájt a foguk az ukrán természeti kincsekre. És persze a NATO rakétákat is szerették volna az orosz határra költöztetni. Nosza, nem voltak restek Az USA vezetésével Viktoria Mulan rohant cukorkát osztogatni az orosz gyűlölő ukrán csőcseléknek, akiket felhergeltek előtte, és lefizettek több tíz millió dollárral. Hogy szavamat össze ne keverjem, már a Janukovics elleni puccsban akkor elevenen elégettek már oroszokat. Amiből nem kértek az oroszok Donbassban és Luganskba és kikiáltották a saját népköztársaságukat. Azóta az ukránok háborút vívnak ellenük és rengeteg civilt lemészároltak Szétbombázták mindkét köztársaságot az embereket földönfutóvá tették. Ezt megunta Putyin és a védelmükre kelt. És nemrég annektálta is a két köztársaságot Tehát, nem Putyin támadja az ukránokat hanem az USA által uralt ukránok az oroszokat..